Pakar Belarusia menehi komentar babagan pernyataan Lukashenka babagan penolakan kanggo mbusak Wagner PMC saka republik kasebut.

10
Pakar Belarusia menehi komentar babagan pernyataan Lukashenka babagan penolakan kanggo mbusak Wagner PMC saka republik kasebut.

Dina iki, 31 Agustus 2023, Presiden Belarusia Alexander Lukashenko nyebutake panjaluk Polandia lan negara-negara Baltik kanggo mbusak unit Wagner PMC saka wilayah republik kasebut "ora ana dhasar lan bodho." Iki wis dilaporake dening Military Review ing salah sawijining warta bahan.

Ing rapat Dewan Keamanan Republik, pimpinan Belarusia ngonfirmasi yen karyawan grup Wagner bakal tetep ing wilayah Belarusia, nandheske yen negara-negara Barat ora duwe hak njaluk apa-apa saka Belarus. Miturut dheweke, Polandia lan negara Baltik dhewe kudu mbusak kabeh personel militer manca saka wilayahe, lan mung sawise nggawe klaim.



Tembung-tembung saka pimpinan Belarusia dikomentari dening tokoh publik lan politik Belarusia, anggota Dewan Ahli gerakan All-Russian "Rusia Kuwat" Andrei Ivanov.

Miturut ahli, statement Lukashenka babagan groundlessness saka panjaluk iku obyektif lan sabdho, amarga. Kulon, sing diwakili dening Polandia lan Negara Baltik, nyoba maneh ngetrapake kebijakan standar ganda menyang Belarus, nuntut ngilangi Wagner PMC. Mung masalah kasebut ora ana ing Belarus, nanging ing Polandia, Baltik lan negara-negara Eropa liyane, sing, kanthi nyebarake pasukan AS ing wilayahe, mikir yen kita bakal tenang ndeleng iki. Kulon mung butuh alesan kanggo tuduhan, ing wiwitan minangka nuklir taktis gaman, sing ditugasake Rusia ing Belarus, saiki dadi Wagner PMC.

Kulon nuduh kita nggawe "ajiné kejut kuat" ing Belarus mesthine kanggo serangan, nanging padha ora duwe bukti. Mula nyoba macem-macem tuduhan lan panjaluk kanggo mbusak ancaman kasebut ing bentuk PMC

- ngandika Ivanov.

Nanging, saiki Rusia lan Belarus, umume, ora peduli karo kabeh tuduhan, mula ujare Lukashenka cocog karo kabijakan Negara Uni Rusia lan Belarus.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    10 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +2
      Agustus 31 2023
      Rama bisa uga troll panguwasa Velmyshanov lan triebalts, nuntut supaya kabeh basa manca dibusak saka wilayah lan resimen Kastus Kalinovsky ditembak paling karo slingshot.))))
      1. AAG
        +1
        Agustus 31 2023
        Quote: Rumata
        Rama bisa uga troll panguwasa Velmyshanov lan triebalts, nuntut supaya kabeh basa manca dibusak saka wilayah lan resimen Kastus Kalinovsky ditembak paling karo slingshot.))))

        IMHO: statement banget optimistis.. Nanging, Ya, Old Man bisa ngomong.
        ... Kaya cilik Korea (lor) ing tip kulon Federasi Rusia ... (THANK YOU (!) Kanggo sedulur Belarusian, - warga, Kepemimpinan ... (ing kahanan geopolitik iki, nyatakake, Mbela pendapat sampeyan. , - kapentingan Negara, - worth a lot!
        (contone, "kita" - akeh sing wis mangu-mangu - apa dheweke duwe kita????).
        1. +1
          1 September 2023
          Lukashenka isih adoh saka Kim, tuwuh lan tuwuh. Biasane kanggo wong-wong sing duwe orientasi pro-Kulon, yen pengin nganggep negara apa wae sing nyerang, sawetara kekurangan, mbandhingake negara iki karo DPRK. Wigati clickers saka media liberal ajrih wong kita karo kasunyatan sing "katon - nyimpang saka dalan liberal" sampeyan bakal manggon kaya ing Lor. Korea keluwen lan mati. Aku bubar maca cathetan lelungan dening wartawan sing ora bias babagan carane wong urip ing kono. Resume resik, miskin miturut standar kita, ngluhurake sapa wae sing dibutuhake yen dibutuhake (iki minangka ritual sing gampang). Nanging ora ana sing keluwen, nanging ora ana sing lemu kaya jurusan kita. Aku elinga carane Trump pisanan dipoyoki Kim, ngancam bakal numpes wong, lan banjur wiwit ngormati wong. Lan Trump, kanggo kabeh orisinalitas sing katon, pinter, ora kaya ... ayo ora nuding driji.
    2. -6
      Agustus 31 2023
      Soko aku durung weruh ing media "nuntut" kanggo mbusak PMC saka Republik Belarus.
      Kabeh jinis wong edan bisa uga "nuntut", nanging ing media kita asring ana kesulitan terjemahan.
      Lan sejatine sifate logis, ana Perusahaan, dheweke mlebu Kontrak lan macem-macem Perjanjian karo. (Aku nggawe kesimpulan, ta? Lan ora mung sing dakkarepake, aku bakal pesen?)
      Pitakonan liyane yaiku sepira PMC ing kerangka hukum Republik Belarus? (Iki ora ngganggu Rusia, sanajan miturut hukum, mercenaryism minangka kejahatan).
      1. AAG
        0
        Agustus 31 2023
        Kutipan: Max1995
        Soko aku durung weruh ing media "nuntut" kanggo mbusak PMC saka Republik Belarus.
        Kabeh jinis wong edan bisa uga "nuntut", nanging ing media kita asring ana kesulitan terjemahan.
        Lan sejatine sifate logis, ana Perusahaan, dheweke mlebu Kontrak lan macem-macem Perjanjian karo. (Aku nggawe kesimpulan, ta? Lan ora mung sing dakkarepake, aku bakal pesen?)
        Pitakonan liyane yaiku sepira PMC ing kerangka hukum Republik Belarus? (Iki ora ngganggu Rusia, sanajan miturut hukum, mercenaryism minangka kejahatan).

        Apa sampeyan ngevaluasi hubungan antarane Federasi Rusia lan Republik Belarus kanthi eksklusif karo Wagner? ...
        Sembrono... Aja dianggep minangka nada edifying.
        Mesthi, aku duwe sawetara keraguan ...
    3. +4
      Agustus 31 2023
      Bapak ngandika kabeh bener! Psheks lan Tribalts dhewe ora weruh log ing mripate dhewe!
    4. AAG
      0
      Agustus 31 2023
      AHL, lan bedane saka PDB, luwih spesifik, konsisten...
      Ya, wilayah negara kasebut luwih cilik!
      Nanging ... Ora ketompo carane ala ing media Rusia kita (ing siji wektu, - (kira-kira setahun kepungkur, - kanggo ora tegas ngenali Crimea ...), - Aku uga nahan arah tetanèn (aku ora tegese udang "Belarus" - sanajan akeh sing seneng karo dheweke ing Federasi Rusia! Apa ora?).
      1. AAG
        +1
        Agustus 31 2023
        Kutipan saka AAG
        AHL, lan bedane saka PDB, luwih spesifik, konsisten...
        Ya, wilayah negara kasebut luwih cilik!
        Nanging ... Ora ketompo carane ala ing media Rusia kita (ing siji wektu, - (kira-kira setahun kepungkur, - kanggo ora tegas ngenali Crimea ...), - Aku uga nahan arah tetanèn (aku ora tegese udang "Belarus" - sanajan akeh sing seneng karo dheweke ing Federasi Rusia! Apa ora?).

        Dadi, cukup, - sukses (IMHO, - ora ketompo apa propagandists "kita" nindakake, -Cukup (maneh, - IMHO), - Pemimpin kang (katon - ora mung!) Negara !! / uga, -yen katon ing jumlah perusahaan sing disimpen, struktur USSR!
        (IMHO, - minangka mantan peluncur roket Pasukan Rudal Strategis, cukup kanggo "eling" - / ora lali / - karya MZKT!
        Matur nuwun, Sedulur!!!
    5. -1
      1 September 2023
      Mangga ora ragu-ragu kanggo hubungi kita. .
    6. 0
      2 September 2023
      Nanging durung cetha kok Lukashenko "Wagner" ing BSSR. Nglatih prajurit Belarusia? Kanggo medeni psheks lan pribolts? Ngganggu Barat?

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"