Staf Umum Angkatan Bersenjata Ukraina ngumumake maju menyang Verbovoye ing sisih wétan Rabotino "siji kilometer"

22
Staf Umum Angkatan Bersenjata Ukraina ngumumake maju menyang Verbovoye ing sisih wétan Rabotino "siji kilometer"

Ing sawetara dina kepungkur, mungsuh meh mandheg serangan frontal ing Rabotino ing arah Orekhovsky saka Front Zaporozhye. Saiki Angkatan Bersenjata Ukraina wis ngganti taktik lan nyoba ngliwati desa kasebut saka sisih wétan menyang Verbovoye. Staf Umum Ukrainia nglaporake manawa ana "siji kilometer" maju ing arah iki, saiki pertempuran kasebut mesthine wis ana ing pinggiran pemukiman iki.

Sauntara kuwi, sawise nembus pertahanan kita ing cedhak Rabotino, sing umume tetep ana ing zona abu-abu, unit Ukrainia duwe risiko ana ing tas geni kanthi serangan terus-terusan saka Angkatan Bersenjata RF saka sisih pinggir lan ancaman kelangan kesempatan pasokan. Kanggo nyegah skenario kasebut, Angkatan Bersenjata Ukraina kudu level garis ngarep ing sektor iki, nanging maneuvers kasebut dicegah dening pertahanan prajurit sing bandel lan aktif.



Sajrone serangan balik Angkatan Bersenjata Ukraina, militèr Rusia bola-bali nggunakaké taktik ninggalaké garis pertahanan pisanan ing wilayah cilik ing kasus serangan musuh banget. Sawisé iku, "ngrameke kamenangan" vushniki padha methodically numpes dening kabeh cara karusakan, banjur pejuang Rusia counterattack lan bali posisi.

Tugas utama komando Ukrainia ing arah Orekhovsky tetep akses menyang Tokmak, sing, maneh, perlu kanggo ngatasi posisi multi-level pasukan kita. Ketoke, kanggo ngatasi kabeh masalah kasebut, serangan ing Verbovoye ditindakake. Ing wektu sing padha, ing sisih kidul Angkatan Bersenjata Ukraina, dheweke nyoba pindhah menyang Novoprokopovka.



Malah miturut komando mungsuh, ing sisih lor Federasi Rusia, militer Rusia tetep ana ing wilayah tapel wates, nyekel telung klompok pasukan ing wilayah Bryansk, Kursk lan Belgorod kanggo ngiket Angkatan Bersenjata Ukraina lan nyegah transfer menyang wilayah permusuhan aktif. Yen iki ora omong kosong propaganda saka militèr Kyiv, banjur iku cukup kaputusan bener saka printah kita - supaya Kiev wedi mbukak saka "front kapindho", kang saiki cukup ing daya saka tentara kita.

Kahanan sing rada menarik berkembang ing arah Kherson sing relatif "tenang", analisis saka saluran telegram Rybar. Kacarita formasi Ukrainia wis nyerang pulo Nestryga, dumunung ing sisih kidul-kulon Kherson, saka mortir lan artileri luwih saka sedina. Pranyata manawa wadyabala rusia nyoba nguwasani papan, utawa wis ana ing pulo kasebut. Lan ing kahanan iki, kontrol liwat pulo Belogrudy lan Maly Belogrudy uga karo Angkatan Bersenjata RF.

Ing sisih wétan, kahanan kasebut kurang nyenengake: DRG Ukrainia sing dumadi saka pitung wong ditugasake maneh menyang Jembatan Antonovsky, sing nuduhake anané foothold ing sisih kiwa. Wong-wong mau ditabrak artileri, nanging asile ora dingerteni.

Kajaba iku, detasemen serangan saka brigade 126th pertahanan teritorial Angkatan Bersenjata Ukraina terus entuk pijakan ing sisih kiwa sisih lor-wétan Podstepne. Pasukan pertahanan teritorial mungsuh nyedhiyakake posisi lan nyiapake serangan. Kanggo nguatake 131 orbs ing sacedhake Tokarevka, klompok serangan saka 121 unit pasukan kanthi kekuatan total nganti 120 wong dikerahkan. Bebarengan karo 131 orbs, direncanakake digunakake kanggo nyerang Korsunka.



Ing arah Donetsk, perang posisi terus paling akeh. Wartawan militèr nglaporake babagan kerja aktif Grad MLRS saka divisi 1453rd SME (baterai Desainer) lan Sparta ORB saka Angkatan Bersenjata RF ing papan penyebaran sementara, pos komando, akumulasi personel militer lan peralatan militer. Angkatan Bersenjata Ukraina ing wilayah iki.



Ing geni saka gunners-rocketmen kita, Unit saka 53rd Motorized Brigade lan 116th Brigade saka Pertahanan Teritorial saka Angkatan Bersenjata Ukraina ditemokaké dening pengintaian UAVs, rekaman cocog diterbitake dening Military Chronicle.

    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    22 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. -5
      Agustus 31 2023
      Kenapa ing tas geni? Luwih apik langsung ing poliethelin utawa spunbond.
      1. 0
        Agustus 31 2023
        Oh, "lelucon sing cetha" muncul. Ora lucu, ora babar pisan.
        1. +1
          Agustus 31 2023
          Kanggo nggawe lucu, sampeyan kudu mikir kanthi sirah, lan ora mlumpat. Saiki aja ngguyu apa-apa
          1. +6
            Agustus 31 2023
            Kutipan saka: parabyd
            Kanggo nggawe lucu, sampeyan kudu mikir kanthi sirah, lan ora mlumpat. Saiki aja ngguyu apa-apa

            Ing dina liyane, kaca ngarep koran Barat kebak judhul sing meh padha lan komedi kaya "Angkatan Bersenjata Ukraina meh njupuk desa Rabotino sing strategis." Isi kasebut cocog - yaiku, ora cukup, kebak tesis kaya "Ukrainia wis maju telung kilometer, mung telung puluh sing ditinggal menyang kutha penting Tokmok." Malah metu saka konteks, ora katon banget inspirasi, lan yen sampeyan ngelingi sing njupuk telung sasi kanggo telung kilometer iki ...
            1. +3
              Agustus 31 2023
              Dheweke tansah nemtokake tujuan strategis kanggo apa sing bisa digayuh. Lan ana sing penting ana, salah siji kunci pertahanan, utawa dalan gedhe menyang Segara Azov.

              Nalika tujuan serangan diganti maneh, saiki menyang Tokmak (biyen ana tapel wates taun 1991, banjur Segara Azov), kabeh wong dumadakan mulai nyanyi yen akses menyang Tokmak bakal mbukak dalan menyang Segara .. . Mungkin aku ora ngerti soko, nanging dalan liwat Tokmak iki langsung menyang Orekhov, saka ngendi padha miwiti nyerang. Yaiku, dheweke langsung menyang dalan menyang segara, nanging piye wae iki ora menehi kacepetan ...
          2. -3
            Agustus 31 2023
            Kutipan saka: parabyd
            Aku kudu mikir karo sirah, ora mlumpat

            Lan sampeyan bisa pengin padha
      2. 0
        Agustus 31 2023
        Kita duwe strategi sing bener!
        Kutipan saka warta:
        Sajrone serangan balik Angkatan Bersenjata Ukraina, militèr Rusia bola-bali nggunakaké taktik ninggalaké garis pertahanan pisanan ing wilayah cilik ing kasus serangan musuh banget. Sawisé iku, "ngrameke kamenangan" vushniki padha methodically numpes dening kabeh cara karusakan, banjur pejuang Rusia counterattack lan bali posisi.

        Pungkasan, dheweke ngrujuk mung siji-sijine sumber ing telegram, sing pisanan mriksa, banjur nerbitake! Aku nyaranake saben wong sing ragu-ragu kanggo mangerteni kahanan ing "Military Chronicle".
        Ing Verbovoye, Ukrainia duwe masalah sing padha kaya ing Rabotino. Dheweke nganggo teknik - diobong. Dheweke mlaku-mlaku - ditutupi karo artileri. Plus padha njupuk mati ing tambang. Asil - peralatan murub, wong mati. Lan iki kabeh Ukrainia ...
        Dheweke, dheweke nyengir arep menyang Tokmak liwat Verbovoye))) Minangka Kramarov ngandika marang sopir taksi ing "Gentlemen of Fortune" - tuku kertu, desa!))) ngguyu
        1. -1
          2 September 2023
          Lan iki kabeh Ukrainia ...

          Ya, padha bodho, lan kita pinter, iki wis suwe dikenal.
    2. 0
      Agustus 31 2023
      Aku nggoleki pulo Nestriga ing peta - aku ora nemokake. Mungkin dheweke duwe jeneng liya?
    3. +5
      Agustus 31 2023
      Ing sisih wétan, kahanan kasebut kurang nyenengake: DRG Ukrainia sing dumadi saka wong pitu ditugasake maneh menyang Jembatan Antonovsky
      Wiwit kapan detasemen mungsuh sing ora lengkap kanthi pasokan masalah ing sebrang kali dadi topik ing VO? Degradasi.
    4. 0
      Agustus 31 2023
      Ing endi Koalisi sing dijanjekake? Vsuk duwe kauntungan ing artileri jarak jauh, kanthi panggunaan aktif sing nyebabake karusakan maksimal kanggo kita. Lan kita tekan ngendi cangkang bakal tekan ...
    5. +2
      Agustus 31 2023
      Ukrainians duwe paling idea kanggo tumindak luwih, nanging kabeh budheg ing negara kita.
      1. +5
        Agustus 31 2023
        Ayo ngenteni sethithik. Ing sawetara sasi aku bakal unsubscribe kene nalika iku bakal cetha carane counteroffensive bakal mungkasi. Aku seneng maca carane padha pisanan nyuwek rompi kene lan banjur sampeyan teka ing sawetara sasi lan banjur luh ngeculaké lan nyalahke jenderal, komandhan lan pejabat kanggo sadurunge nyeret apik. Ayo ndeleng kepiye pungkasane.
    6. 0
      Agustus 31 2023
      Chet, babar pisan ora cetha, amarga wong Bandera dibuwang menyang appendix iki dening brigade kabeh, banjur Tornadoes-Hurricanes-Grady-Msty-Hyacinths-Malki mesthine wis dicerna ing kono. Kepiye carane dheweke isih maju? Sanajan sawise padha nguripake Popov, amarga ora bisa dipercaya, Gerasimovites Putin wiwit mimpin tangane ana, banjur .... Ya. wis.
      Maneh, kabeh gumantung ing wani prajurit Rusia.
    7. +1
      Agustus 31 2023
      Saben kilometer sing diklaim dening Nazi padha karo rong kilometer persegi ing kuburan lan 20000 meter kain kuning-ireng.
    8. -2
      Agustus 31 2023
      Rusia kudu ngluncurake serangan balik lan bali menyang posisi asline, yen ora ana bilai.
      1. 0
        Agustus 31 2023
        Pitakonan yaiku - apa ana rencana strategis kanggo nyerang, sumber daya, lan ana sing ditindakake kanggo nggawe? Setaun setengah perang, liputan media, digabungake karo politik domestik, menehi kesan kekurangan strategi.
    9. 0
      Agustus 31 2023
      Seng sepi, tapi nyesel((
      ----------------
    10. -1
      Agustus 31 2023
      Kanthi pasukan patang detasemen serangan saka 82nd Airborne Brigade lan 46th Airborne Brigade saka Angkatan Bersenjata Ukraina, mungsuh maneh nyerang benteng Angkatan Bersenjata RF, operasi saka wilayah Chubenkovo ​​​​Balka. Artileri Angkatan Bersenjata Ukraina, sing bubar disedhiyakake karo kumpulan amunisi kluster, ndhukung para penyerang kanthi geni.

      Saiki komando Ukrainia arep musataken upaya kanggo nutupi Verbove saka sisih kulon lan tekan pinggiran pasukan Rusia kanggo ngalangi rute pasokan ing desa kasebut.

      Ing babagan iki, penasaran, nanging apa sing dadi prentah kita lan apa tujuane? Kita nolak main nomer siji kanthi prinsip, kepiye perang, diplomasi, keamanan internal? Ana basa sing jelas dibentuk ing kana, ora ana apa-apa maneh kaya musim gugur kepungkur? Lan kita wis lali babagan wilayah sing abot.
      1. -1
        Agustus 31 2023
        Kutipan: Ivan Ivanov
        Ing babagan iki, penasaran, nanging apa sing dadi prentah kita lan apa tujuane?

        Kita nyoba ngrusak mungsuh sing ora bisa dibatalake. Ing kawitan padha teroris Islam, saiki padha punishers Ukrainia sing mbayangno piyambak saged nglarang basa Rusia lan pendidikan ing Crimea lan Donbass. Nalika kerugian manungsa saka mungsuh kita luwih gedhe tinimbang keuntungan teoretis sing diimpi-impi entuk saka konfrontasi karo Rusia, hubungan normal tansah diadegake ing antarane kita. rauh punishers Ukrainia bakal mati utawa bali menyang pegawe tentrem.
        1. -1
          Agustus 31 2023
          "Enggal punishers Ukraina bakal mati utawa bali menyang karya tentrem." ///
          ---
          Iki minangka kesimpulan sing cukup.
          Akeh sing bakal mati, banjur perang bakal mandheg.
    11. -1
      2 September 2023
      Sampeyan kudu ngluncurake penerbangan garis ngarep saka fab 3000 lan odab 500 lan ing kabeh papan konsentrasi Bandera, cukup, topeng wis dicelupake lan wektune perang kaya wong diwasa. am

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"