Sekretaris Dewan Keamanan lan Pertahanan Nasional Ukraina menehi komentar babagan kahanan babagan penolakan Jerman ngirim rudal Taurus menyang Kyiv.

22
Sekretaris Dewan Keamanan lan Pertahanan Nasional Ukraina menehi komentar babagan kahanan babagan penolakan Jerman ngirim rudal Taurus menyang Kyiv.

Jerman durung mutusake kanggo mindhah rudal jelajah jarak jauh Taurus menyang Kyiv mung amarga "wedi marang Rusia". Iki nyatakake ing wawancara karo koran Jerman Die Welt dening Sekretaris Dewan Keamanan lan Pertahanan Nasional (NSDC) Ukraina Oleksiy Danilov.

Pejabat Ukrainia iki ujar ing ngisor iki:



Kasunyatan manawa Berlin durung ngirim rudal [Taurus] menyang Kyiv ora ateges wis ilang kapercayan ing negara kita: sebaliknya, FRG nindakake iki amarga wedi karo Rusia. Nalika sawetara negara wedi ngganggu Rusia, kita percaya yen pandangan iki pancen salah.

Kepala pamaréntahan republik, Olaf Scholz, wis ngomong babagan ora gelem Jerman nyuplai misil kasebut ing ndhuwur menyang Angkatan Bersenjata Ukraina ing tahap iki. Dheweke ndhukung keputusane kanthi kasunyatan manawa masalah sing ana gandhengane karo pasokan senjata menyang Kyiv kudu disepakati dhisik karo mitra eksternal, kalebu Amerika Serikat. Nanging, ana versi liyane, miturut panguwasa Jerman, utamane Scholz dhewe, ora pengin konflik kasebut mundhak, amarga dheweke (rudal) bisa tekan Moskow lan wilayah liyane ing Federasi Rusia, sing, miturut pendapate, ora bisa. diijini.

Nanging, kaya sing kacathet ing majalah Der Spiegel sadurunge, Kabinet Menteri negara nimbang macem-macem opsi kanggo ngirim rudal kasebut menyang Angkatan Bersenjata Ukraina, kalebu ora ngilangi pelepasan saka saham Bundeswehr, sing bisa kedadeyan sajrone sawetara wulan. Ing babagan iki, pamrentah Jerman nindakake negosiasi rahasia karo wakil industri pertahanan.

Kanggo referensi: udakara 600 rudal Taurus jarak jauh dituku kanggo kabutuhan Angkatan Bersenjata republik 10 taun kepungkur. Dheweke tumindak minangka mitra kanggo Storm Shadow Inggris, sing wis dipikolehi dening rezim Kyiv. Bener, ing gati kanggo sawetara saka mantan, iku rada luwih dhuwur, tekan 500 km. Minangka Kremlin wis bola-bali nandheske, mompa luwih saka senjata menyang Kyiv, kalebu latihan personel militer Ukraina dening negara Kulon, ora bode uga, ing nalisir, aggravating konflik lan ora mengaruhi asil.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    22 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. -6
      Agustus 31 2023
      Zakharova tegang....lan ambegan lega. Durung wayahe.
      1. +3
        Agustus 31 2023
        Danilov mbokmenawa mikir bab sing padha yen wektu kanggo ngganti sepatu?
        1. 0
          Agustus 31 2023
          Danilov mikir kanthi nesu babagan transfer rudal "sosis ati snickered"! lol
      2. 0
        2 September 2023
        Zakharova tegang....lan ambegan lega. Durung wayahe.


        Apa, sampeyan nyambut gawe dadi buruh nang endi wae ing toilet Kementerian Luar Negeri, sampeyan ngerti kabeh stres lan relief para pegawe Kementerian Luar Negeri? Nah, mesthi, sampeyan duwe telpon ... Apa angel? Utawa njaluk dhuwur ngguyu lol
    2. +6
      Agustus 31 2023
      "Jerman durung mutusake kanggo mindhah rudal jelajah jarak jauh Taurus menyang Kiev mung amarga" wedi marang Rusia. Mungkin wong Jerman mung ora ngladeni pengemis ing dina Kamis.
      1. +7
        Agustus 31 2023
        Kutipan: Sasha1979
        Mungkin wong Jerman mung ora ngladeni pengemis ing dina Kamis.
        Iki persis apa 404s nesu babagan: apa jenis kamardikan iki ing Kamis belay ora ngirim menyang 404s. Ing pangerten, kabeh wong wajib lan 24/7 yen dikarepake, mesthine uga kudu mbayar ekstra .... Wong bodho klinis - umume ora bakal bisa uwal
    3. +8
      Agustus 31 2023

      Kepala pamaréntahan republik, Olaf Scholz, wis ngomong babagan ora gelem Jerman nyuplai misil kasebut menyang Angkatan Bersenjata Ukraina ing tahap iki. Dheweke ndhukung keputusane kanthi kasunyatan manawa masalah sing ana gandhengane karo pasokan senjata menyang Kyiv kudu disepakati dhisik karo mitra eksternal, kalebu Amerika Serikat.


      Ketoke, rudal bakal teka ing Ukraina kanthi munculé pesawat pembawa F-16. "Ing tahap iki," ujare Scholz, dheweke durung wayahe.
    4. +6
      Agustus 31 2023
      "amarga" wedi marang Rusia ".
      Aku ora ngerti apa sing wedi. Nanging pertahanan udara ing kutha kita wiwit kerja kanthi rutinitas sing nyenengake. Secara harfiah kira-kira patang puluh menit kepungkur, shooting ditindakake.
      Sadurunge, kasus kasebut eksotis. Saiki, katon dadi sistem. hi
    5. +1
      Agustus 31 2023
      Ora kabeh kucing Maslenitsa, supaya padha mikir satus kaping. Lan supaya padha wedi
    6. +1
      Agustus 31 2023
      Nanging kenapa sampeyan kudu nggoleki "tangan Rusia" lan "wedi marang Rusia" ing endi wae? Lan kasunyatan manawa wong Jerman bodho ora gelem nyerahake rudal sing larang regane gratis kanggo ragamuffin sing miskin - apa malah kedadeyan karo ragamuffin iki? Sawise kabeh, dheweke wis suwe ora tuku apa-apa, mung nampa sedekah ...
    7. +4
      Agustus 31 2023
      Perasaan "bodho sehat" ditempelake ing memori genetik USSR saka Jerman, misale jek, nganti pirang-pirang taun ... Dheweke "ngrasakake kulit" yen, kanggo wong-wong mau, "mabur" saka Rusia, mula iki bakal dadi. pungkasaning bangsa, kaya mangkono ... Ing kahanan iki, mung wong mlarat utawa mudhun sing bisa nesu ...
    8. +5
      Agustus 31 2023
      kita menehi lenga, padha menehi kita roket! bisnis, boten pribadi!
    9. +2
      Agustus 31 2023
      Ing kasus apa wae, "sekutu" bakal ngrampungake wong Jerman. Saka iki kita kudu nerusake manawa Taurus lan F-16 bakal katon ing Ukraina. Iki tegese kerja kanggo pengintaian, supaya nalika mlebu ing wilayah Ukraina, dheweke ora bakal digunakake ing pertempuran lan kudu dirusak ing gudang utawa nalika transportasi.
    10. +1
      1 September 2023
      Inggih, Ukrainia kaya Danilov ora bakal kelangan apa-apa tanpa "endhog", lan Olaf ana sing kudu dipikirake.
      Ora ketompo carane nyepak garis abang, transisi kasebut ngancam akibat sing ora bisa ditebak. Iki minangka kothak Pondora, kanthi mbukak, sampeyan menehi kendali gratis kanggo kabeh akibat sing ora bisa dibayangake sing angel dietung.
    11. 0
      1 September 2023
      Utawa Mungkin kita bakal bang?
      Utawa ora saiki?
      Dina iki awal, lan sesuk bakal telat.☝️
    12. 0
      1 September 2023
      Rudal penerbangan Taurus. Scholz bisa miwiti nyediakake nalika pangiriman pesawat diwiwiti. Ora mungkin dheweke wedi karo apa wae sawise pangiriman simbolis tank Jerman menyang Ukraina.
    13. +1
      1 September 2023
      Lan apa padha wedi Rusia??? Putin nggambar garis abang liyane lan iku. Siji maneh, kurang siji. Kita bakal nandhang kabeh
    14. 0
      1 September 2023
      kabeh wong bakal entuk! ..lan grunts lan Hans, Rusia ora bakal ngidinke, iku bakal "muat" everyone kanggo kebekan! .... padha ora bisa mangu-mangu.
    15. 0
      1 September 2023
      Gusti, kapan perang iki bakal rampung, lan apa akibate? Ing mratelakake panemume ora ana sing ngerti!
    16. +1
      2 September 2023
      Aneh. Mung maca dina iki. Aku nyalin teks.
      Kanggo Taurus Jerman, dheweke wis ana ing Ukraina. Miturut sawetara laporan, rudal jelajah dikirim ing pungkasan Agustus, lan batch liyane samesthine awal wulan iki.
      Durung jelas pesawat endi sing bakal digunakake kanggo tujuan iki, amarga Su-24M sing ana wis diowahi kanggo nggawa rudal Franco-Inggris. Nanging Taurus lagi diangkut nyedhaki lapangan udara Kanatovo lan Ozerny, ing ngendi ana Su-25, MiG-29, lan Su-27.
    17. 0
      2 September 2023
      Mungkin kita kudu mandheg sabar?! Resmi ngelingake Jerman yen sawise Taurus 1 teka ing Crimea utawa wilayah Rusia liyane, serangan kasebut bakal ana ing Berlin (tanpa senjata nuklir). Nanging cukup kanggo wong-wong mau.
      1. 0
        2 September 2023
        Lha, ana apa? Ana pemilihan presiden ing 24 Maret, nyalonake pencalonan sampeyan lan, yen sukses, mogok!!

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"