Aplikasi kanggo sewu mobil: tentara Inggris arep ngganti SUV Land Rover

26
Aplikasi kanggo sewu mobil: tentara Inggris arep ngganti SUV Land Rover

Ing Tentara Inggris, tujuan umum utama kendaraan off-road yaiku Land Rover Defender, Land Rover Wolf, Pinzgauer lan, sing dimaksudake kanggo ngarep, HMT Extenda.

Land Rover Defender diprodhuksi ing 1983-2016. Awak digawe saka wesi aluminium, kang njamin kekiatan lan resistance peralatan kanggo karat malah ing kahanan paling angel.



Iki wis dikritik banget amarga kurang perlindungan kru lan ora cocog kanggo konflik sing kuat sing katon ing perang ing Irak lan Afghanistan. Iki nyebabake diganti ing garis ngarep kanthi platform sing luwih bisa urip kayata Supacat High Mobility Transporter 4x4 lan 6x6.

- nyathet ing publikasi

Kacarita, Kementerian Pertahanan arep ngganti Land Rover Defender kanthi lengkap, ngetokake panjaluk 1,1 ewu kendaraan taktis 4x4 anyar kanthi jumlah $ 114,3 yuta. Panjaluk sing cocog wis dikirim menyang industri pertahanan. Mesin anyar kudu ditampilake ing rong versi - LTMP Medium lan LTMP Light.

LTMP Medium kudu nduweni kapasitas beban 600 kg. LTMP Light - ora kurang saka 270 kg; duwe ground clearance minimal 180 mm nalika diisi kanthi lengkap, ngembangake kacepetan minimal 40 km / jam ing dalan nalika narik beban sing bobote 450 kg.

Publikasi Inggris nyaranake yen Land Rover Defender, bebarengan karo SUV cahya liyane, bisa ditransfer menyang Angkatan Bersenjata Ukraina, sing pungkasane kudu golek panggantos. Dadi, ing Nopember 2022, Kamentrian Pertahanan adol ing lelang 132 Land Rover Defenders lan 22 Pinzgauers, sing pindhah menyang arah sing ora dingerteni.

    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    26 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +3
      Agustus 31 2023
      Nah, sampeyan bisa nindakake pira?!
      Ing sisih liya, kenapa ala?
      Saka katelu - UAZ.
      1. -7
        Agustus 31 2023
        Kaya apa? Endi warna pink lan rhinestones? Sapa sing mrentah ing Inggris saiki? Lan padha kudu mobil kapisah kanggo saben jender, lan wis ana luwih saka satus.
        1. +3
          1 September 2023
          Kutipan: Viktor Sergeev
          Carane saka? Lan ing ngendi warna pink, rhinestones?
          ...
          Pink Panther minangka logo Land Rover standar kanggo SAS ing Afrika ...

        2. +1
          1 September 2023
          Sampeyan ironis babagan pink kanthi sia-sia. Diakoni manawa ing wilayah gurun pegunungan, warna jambon minangka warna sing paling optimal babagan kamuflase. keprungu
      2. +2
        Agustus 31 2023
        Oh, ana sing bakal njupuk mobil sing wis ilang ... sedulur Nanging iki ora elek, gudange mungsuh diresiki supaya ora ujug-ujug dadi.

        Padha cukup seger, kaya ing pangkalan kita kanthi jarak atusan kilometer. Wartawan nuduhake carane padha nulis iku mati kaya sing, lan banjur sijine munggah ing situs web kanggo dhuwit apik - ana padha bisa ngganti ban lan gaskets, layanan wong ... Lan kanggo neraka.
        Operator personel lapis baja, Ural, UAZ lan liya-liyane. Mung sampah lan nistha.
        Aku bubar teka ing warta kene sing lagi nutup "toko" kene. Iku wektu dhuwur! SVO ana ing ayunan lengkap, lan ing kene kendaraan tempur infanteri didol jutaan ing Internet kanggo para pamburu lan nelayan kanthi demilitarisasi sing kondisional.
      3. +2
        Agustus 31 2023
        Kutipan: pemotong bensin
        Nah, sampeyan bisa nindakake pira?!
        Ing sisih liya, kenapa ala?
        Saka katelu - UAZ.

        CBO nuduhake pentinge pesenan paling ora ing tingkat anti-fragmentasi. Sawetara gambar saka tekane roket Hymars kanthi hulu ledak fragmentasi ana regane. Dadi owah-owahan logis.
    2. 0
      Agustus 31 2023
      Padha sambat babagan limusin pink, yen transmutants sambat.
    3. 0
      Agustus 31 2023
      Tentara Inggris arep ngganti SUV Land Rover

      Kita pungkasane ngerti yen UAZ-469 luwih apik ...
      1. +1
        1 September 2023
        Aku ndeleng minus - ora akeh wong sing duwe rasa humor ing kene ...
    4. +4
      Agustus 31 2023
      Land Rover punika SUV paling apik ing sawijining kelas, nanging yen sampeyan uga waja iku, bakal kelangan kemampuan salib-negara. Mobil kasebut kudu digawe saka awal supaya nduweni kemampuan lan waja lintas negara, nanging ora mungkin dadi Land Rover ...
      1. +6
        Agustus 31 2023
        Quote: Irit
        Land Rover punika SUV paling apik ing sawijining kelas

        Yen karo acceptance militèr, banjur Mungkin. Lan ing versi sipil, ing babagan karusakan, salah sawijining juara, UAZ, ambegan ing gulu. Ora kaget ana anekdot sing nyritakake:
        Napa pemilik Land Rover tansah ngucap salam? Dheweke nindakake iki kanthi telapak tangan, utawa kedhip lampu kabut, utawa klakson. Amarga padha kenal raket banget. Padha ketemu ing pusat layanan mobil paling ora kaping pindho saben sasi.
        1. +2
          1 September 2023
          Kutipan: michael
          Quote: Irit
          Land Rover punika SUV paling apik ing sawijining kelas

          Yen karo acceptance militèr, banjur Mungkin. Lan ing versi sipil, ing babagan karusakan, salah sawijining juara, UAZ, ambegan ing gulu. Ora kaget ana anekdot sing nyritakake:
          Napa pemilik Land Rover tansah ngucap salam? Dheweke nindakake iki kanthi telapak tangan, utawa kedhip lampu kabut, utawa klakson. Amarga padha kenal raket banget. Padha ketemu ing pusat layanan mobil paling ora kaping pindho saben sasi.

          Dheweke ngomong babagan Land Rovers lan Ranges: sampeyan nyopir rong dina lan nglampahi sasi kanggo ndandani.
          1. -1
            1 September 2023
            Kutipan saka Lynx2000
            Dheweke ngomong babagan Land Rovers lan Ranges: sampeyan nyopir rong dina lan nglampahi sasi kanggo ndandani.

            Inggih, aja bingung barang konsumen sipil kayata Range lan Discovery karo Defender, mobil iki ora mati saka pati lan tuwa, ana, ing teori, apa-apa khusus kanggo break utamané ing versi karo mesin diesel Isuzu 4BD1, masalah. wiwit pour saka langit kaya manna saka swarga sawise kanggo wong ing Ing awal 2000s, ahli lan manajer kreatif saka FORD njupuk alih ...
            1. 0
              1 September 2023
              Kutipan saka: uav80

              karo Bek, mobil iki ora mati karo pati lan tuwa, ora ana apa-apa khusus kanggo break mudhun, utamané ing versi karo mesin diesel Isuzu 4BD1, masalah wiwit tiba saka langit kaya manna saka swarga sawise specialists lan managers Creative. saka FORD...

              Apa mesin iki ora kanggo truk kaya Isuzu Elf utawa Mazda Titan?
              Wis volume apa 3,9 liter. ICE diesel Isuzov saka SUV, akeh produsen mobil sing digunakake: Mazda, Hyundai ...
              Apa Bek saka generasi pisanan duwe diz. ICE luwih saka 3 liter.?

              Aku ora duwe keluhan babagan Defender saka generasi 1, sing sadurunge wiwit pungkasan taun 1940-an.
    5. +2
      Agustus 31 2023
      Publikasi Inggris nyaranake yen Land Rover Defender, bebarengan karo SUV cahya liyane, bisa ditransfer menyang Angkatan Bersenjata Ukraina, sing pungkasane kudu golek panggantos. Dadi, ing Nopember 2022, Kamentrian Pertahanan adol ing lelang 132 Land Rover Defenders lan 22 Pinzgauers, sing pindhah menyang arah sing ora dingerteni.

      Dheweke lunga menyang arah sing ora dingerteni, ora ana Land Rovers sing rusak katon ing endi wae ...
      1. +1
        Agustus 31 2023
        padha ora katon ing Ukraina. Lan wiwit Britain duwe kapentingan ing meh kabeh negara ing donya, mobil bakal pop munggah nang endi wae.
    6. ASM
      +1
      Agustus 31 2023
      Dheweke nyoba nindakake babagan kekurangan industri otomotif dhewe. Inggris mung durung duwe industri otomotif dhewe (mung produksi), amarga India lan Cina wis rampung tuku.
      1. 0
        3 September 2023
        Rungokake sampeyan, lan siji bisa mbayangno yen "wong Tionghoa lan India tuku kabeh", nutup pabrik lan ngluncurake perakitan obeng dhewe tinimbang kabeh Inggris. Nanging kuwi ora bener! Range model kabeh diprodhuksi. Ing UK. buruh Inggris. Akèh-akèhé didol ing kana. Lan pajak gedhe dibayar menyang Inggris. Lan sing kadhaptar minangka pemilik ana prakara sepuluh
    7. +5
      Agustus 31 2023
      IDF uga tuku. Sasis karo motor.
      Lan awak waja dipasang ing papan kasebut.
      Akeh risak, dadi-dadi mesin.
    8. 0
      Agustus 31 2023
      Sijine waja ing Mini Cooper, bakal ana geni. Ing film, rampokan Italia, Coopers dimuat karo emas bisa ngandika mabur, lan padha mesthi ora bakal sok dong mirsani 10 mm waja))
    9. 0
      1 September 2023
      Ora suwe kita bakal weruh sampah iki ing Ukraina ........
    10. 0
      1 September 2023
      Kadhangkala Land Rovers sipil diarani Bucket Rovers.
      1. 0
        1 September 2023
        Kutipan saka Fangaro
        Kadhangkala Land Rovers sipil diarani Bucket Rovers.

        Koreksi: ing taun 1980-an, iki jenenge LuAZ. Dheweke uga disebut "Jiporozhets".
    11. 0
      1 September 2023
      Drive tangan tengen. Skakuas metu saka pakulinan mung bakal ngalahake wong kaya sing.
    12. 0
      1 September 2023
      Kutipan saka isv000
      Publikasi Inggris nyaranake yen Land Rover Defender, bebarengan karo SUV cahya liyane, bisa ditransfer menyang Angkatan Bersenjata Ukraina, sing pungkasane kudu golek panggantos. Dadi, ing Nopember 2022, Kamentrian Pertahanan adol ing lelang 132 Land Rover Defenders lan 22 Pinzgauers, sing pindhah menyang arah sing ora dingerteni.

      Dheweke lunga menyang arah sing ora dingerteni, ora ana Land Rovers sing rusak katon ing endi wae ...

      Ukrainia "elit" ing dheweke wis ing safari "motong ... nglirik
    13. +1
      1 September 2023
      Def minangka mobil legendaris. Ora ana liyane sing bakal nyedhaki. Ora wong lan isine weteng lancip.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"