Polandia bakal miwiti ngasilake peralatan militer Korea Selatan

15
Polandia bakal miwiti ngasilake peralatan militer Korea Selatan

Tentara Polandia bakal nindakake maneuver ing sasi iki ing cedhak tapel wates wilayah Kaliningrad. Dheweke bakal nggunakake peralatan sing diprodhuksi ing Korea Selatan.

Iki dikandhakake dening Menteri Pertahanan Nasional Polandia Mariusz Blaszczak ing konferensi pers sawise rapat karo mitra Korea Selatan Lee Chong-sup.



Dheweke ujar manawa Polandia bakal miwiti ngasilake peralatan militer Korea Selatan. Iku sabenere kemampuan sing departemen pertahanan Polandia arep kanggo nduduhake ing latihan.

Kita lagi nyiapake tahap kapindho kerjasama karo Republik Korea

Blaschak ngandika.

Menteri kasebut ngumumake manawa latihan kasebut bakal diwiwiti kanthi cepet - tanggal 17 September. Panggonan kasebut bakal dadi wilayah ing sekitar Orzysz lan Bemowo-Piske - pemukiman ing Provinsi Warmian-Masurian, wewatesan karo wilayah Kaliningrad Rusia.

Ing kana kita bakal bisa ngujo efektifitas teknologi Korea Selatan ing tangan kru Polandia

- ngandika kepala departemen nimbali Polandia.

Dheweke ujar manawa latihan kasebut bakal nggunakake sistem roket peluncuran K239 Chunmoo sing digawe ing Korea Selatan.

Blaszczak ujar manawa masalah kerjasama militer Polandia-Korea, kalebu modernisasi senjata, dibahas ing rapat kasebut.


Ing taun 2022, perjanjian ditandatangani antarane Warsaw lan Seoul kanggo nyedhiyakake jumlah gedhe saka Korea Selatan. tank K2, howitzer K9, pesawat tempur ringan FA-50 lan K239 Chunmoo MLRS. Nilai kontrak ngluwihi $ 12 milyar.
  • Kamentrian Pertahanan Polandia
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

15 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. 0
    1 September 2023
    "Rlease"? Yaiku, perakitan obeng saka kit mesin Korea? Sa adoh aku ngerti, ora ana omongan babagan produksi unit sing dilisensi ing Polandia. Ora ana mesin, ora ana laras bedhil, ora ana misil, ora ana landing gear.
    1. +2
      1 September 2023
      Dheweke kudu nggawe perusahaan saka awal sing bakal duwe peralatan Korea. Nanging apa wong Korea bakal miwiti nggawe pesaing kanggo awake dhewe? Ing kana dheweke kudu nuduhake teknologi, nanging dilisensi dening negara liya, mula Polandia mabur!
      1. 0
        1 September 2023
        Bentenipun pangembangan teknologi antarane Korea Kidul lan Polandia ora bisa diatasi. Wong Papua Polandia ora bakal bisa nggunakake teknologi Korea. Mesthine, perusahaan kasebut bakal dadi perusahaan Korea lan ora liya.
      2. -1
        1 September 2023
        Aku setuju, wong Korea durung ngerti yen wong Polandia wis ngrancang nglumpukake peralatan ing omah. Lan ora kanggo wong Korea? Lan sing paling menarik yaiku - sapa sing bakal mbayar kabeh "lompat militer Polandia" iki? Pshekia minangka negara miskin ing subsidi saka EU (maca - Republik Federal Jerman), Yankees, kanthi kedok Distrik Militer Lor, ngiseni senjata sing ngluwihi anggaran, ngutangi ... Republik Jerman ora bisa mbayar tentara modern sing gedhe banget. Yankees nyepetake inflasi kanthi nyithak dhuwit kanggo Polandia, ing wektu sing padha nyilih menyang amandel banget, nanging Jerman fasis ora bakal bisa metu saka Polandia - padha lemah, mula rencana Yankee iki bakal mimpin Polandia ing ngisor plinth ing pungkasan.
  2. -3
    1 September 2023
    Kutub saiki bakal duwe kebon binatang liyane, lan Abrams, lan Leo, lan tank Korea lan bedhil self-propelled.....
    Inggih, ayo padha "seneng-seneng" karo logistik, spare parts lan consumables.
    1. 0
      1 September 2023
      Lan yen ora ana kedadeyan, mesthine bakal luwih nyenengake.
    2. -1
      1 September 2023
      Dheweke ora duwe perang lan bakal ana wektu !!! Dheweke wedi karo Rusia kaya neraka lan ora bakal ngganggu, lan Lukashenko adoh saka dadi Penjamin, dheweke ora perlu nuduhake kekuwatan !!!
    3. +3
      1 September 2023
      Kutipan saka Nexcom
      Kutub saiki bakal duwe kebon binatang liyane, lan Abrams, lan Leo, lan tank Korea lan bedhil self-propelled.....
      Inggih, ayo padha "seneng-seneng" karo logistik, spare parts lan consumables.

      Paling kamungkinan, dheweke bakal ngganti Leo kanthi K-2. Lan Abrams lan K-2 duwe kaliber umum lan sistem komunikasi sing kompatibel.
    4. 0
      1 September 2023
      Kutub saiki bakal duwe kebon binatang liyane, lan Abrams, lan Leo, lan tank Korea lan bedhil self-propelled.....

      Dheweke bakal menehi macan tutul marang wong Ukrainia. Abrams bakal ana ing tengah lan kidul, K2 sing luwih entheng ing rawa lor. FA-50 bakal ngganti MiG-29, lan basis penerbangan yaiku F-16 lan F-35. Artileri yaiku K239 MLRS, bedhil self-propelled K9 lan Kepiting. Mung kabeh iki direncanakake bakal rampung ing 10 taun.
      Inggih, ayo padha "seneng-seneng" karo logistik, spare parts lan consumables.

      Kabeh peralatan Korea Kidul dilengkapi layanan garansi. Kutub bakal nyiyapake produksi, malah perakitan, kabeh peralatan iki lan, sawise babar pisan kadaluwarsa, padha bakal ndandani peralatan ing kono, amarga yen sampeyan bisa ngumpulake tank, banjur ndandani iku bakal luwih gampang. Wong Turki nggawe bedhil "nasional" dhewe lan tank tempur utama kanthi cara sing padha.
  3. -3
    1 September 2023
    Wong Korea kudu menehi persentase.
  4. 0
    1 September 2023
    Amerika ngidini pasokan gedhe Korea Kidul kanthi alesan - saengga melu aliansi karo Jepang nglawan China.
  5. +4
    1 September 2023
    Ing taun 2022, perjanjian ditandatangani antarane Warsaw lan Seoul kanggo pasokan tank K2 Korea Selatan, howitzer K9, pesawat tempur ringan FA-50 lan K239 Chunmoo MLRS. Nilai kontrak ngluwihi $ 12 milyar


    K9 howitzer jarak jauh kanthi otomatis! Dheweke bisa murub terus-terusan nganggo proyektil kanthi tliti dhuwur, terus ganti posisi!
    Senjata sing luwih nggegirisi yaiku Chonmu MLRS! Kanthi akurat ngirim roket kaliber 12 .227 menyang target!
    Komplek industri militer Korea Selatan wis sukses banget! Iku ora kanggo apa-apa sing Polandia nyegat kabeh prakara iki!
  6. 0
    1 September 2023
    FA-50 pesawat tempur entheng
    Dheweke ngarep-arep supaya gampang nguwasani paru-paru..... "Eh, iki sirah cilik kayu" ("Salju taun kepungkur tiba")
  7. -2
    1 September 2023
    Pilkada enggal teka, mula padha nyedaki dongeng kang endah ing kupinge lochtorat.
  8. -1
    1 September 2023
    Campuran mbledhos MLRS Khaimars, Vampire (Republik Ceko), Chunmoo, uga bedhil self-propelled kayata K9, M777, CAESAR bakal numpes kabeh bedhil antediluvian kayata BM-21 Grad, bedhil self-propelled Akatsiya, Giatsint lan D-30!

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"