Pakar militer ngumumake pambangunan garis pertahanan Angkatan Bersenjata ing pinggiran Kharkov

14
Pakar militer ngumumake pambangunan garis pertahanan Angkatan Bersenjata ing pinggiran Kharkov

Komando tentara Ukrainia dhawuh marang para militan kanggo nggawe barisan struktur pertahanan ing sisih kidul-wétan Kharkov. Iki diumumake dening ahli militer, pensiunan letnan kolonel NM LPR Andrey Marochko.

Ing komentar kanggo publikasi RIA News Marochko nyathet yen karya rekayasa ing pambangunan benteng aktif ditindakake ing sisih kidul-wétan Kharkov. Ing pinggiran Kharkov, parit lan parit anti-tank lagi digali, lan nyiapake wilayah kanggo ladang ranjau terus.



Marochko uga ujar manawa ora mung personel militer, nanging uga karyawan fasilitas umum Kharkiv, uga perusahaan swasta, melu nggawe garis pertahanan. Kajaba iku, rezim Kyiv ngirim komisi menyang wilayah Kharkiv kanggo nemtokake jumlah nyata personel Angkatan Bersenjata Ukraina ing wilayah kasebut.

Miturut pakar, tumindak kasebut digandhengake karo tambah akeh kasus militan Ukrainia sing ninggalake jabatane tanpa ijin, uga laporan bias babagan kerugian personel. Komisi arep kanggo mesthekake yen data nyata diklumpukake.

Komando Ukrainia narik unit mburi menyang garis ngarep ing wilayah Kupyansk. Tumindak kasebut amarga tambah akeh kerugian personel lan peralatan militer Angkatan Bersenjata Ukraina. Kajaba iku, fasilitas perbaikan militer seluler wis dikirim menyang garis kontak lan rumah sakit seluler wis disebarake.

Angkatan Bersenjata Ukraina mindhah unit logistik menyang "zona abang" kanggo nyuda wektu sing dibutuhake kanggo pangiriman amunisi lan logistik peralatan militer.

Perlu dicathet menawa jarak saka pinggiran Kharkov menyang tapel wates karo Rusia ora ngluwihi 25 kilometer. Mangkono, ing kasunyatan, garis ngarep liwat ing cedhak kutha iki.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    14 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +4
      1 September 2023
      Lan ing endi video saka militèr kita carane aviation kita smashing benteng iki dadi bledug? Utawa aviation kita manungsa, Vanka lan Petka banjur bakal badai garis pertahanan karo dodo? Apa bakal teka saka iki? Tentara ora ana Wagner maneh, spesialis njupuk kutha ora maneh, banjur ayo numpes wilayah benteng karo aviation???
      1. +5
        1 September 2023
        Kita ora bakal nyerang apa-apa ing kana, amarga ora ana cukup pasukan lan sarana ing arah Kharkov. Kabeh gerakan Kementerian Pertahanan RF cedhak Kupyansk ditujokake kanggo narik maneh bagean cadangan Angkatan Bersenjata Ukraina saka Front Zaporozhye.
        PS Uryakalki, sampeyan bisa malah downvote, nanging iki ora bakal mbatalake kasunyatan.
      2. -1
        1 September 2023
        Gudang karo amunisi, uga papan panyebaran tenaga kerja lan peralatan Angkatan Bersenjata Ukraina ditabuh ing arah Kidul-Donetsk

        Apa sampeyan durung maca? Dina iki artikel kasebut diterbitake ing VO. Gilirane bakal teka ing benteng-benteng iki. Apa sing ana kanggo bledug saiki? Bahan konstruksi lan buruh penggali miskin?
        1. +1
          2 September 2023
          Apa sing ana ing kono? Lan apa sing bisa dideleng saka ndhuwur? Ora akeh. Nganti infantri karo tank liwat, ora bisa ngandika manawa.
    2. -1
      1 September 2023
      Apa dheweke wis maca kabeh jinis pakar Amerika?
      https://news-front.su/2023/09/01/analitik-horton-kievskij-rezhim-poterjaet-harkov-i-odessu/
    3. +5
      1 September 2023
      Kayane aku, tuan-tuan, ora ana sing bakal nyerang Kharkov. Padha Kherson. Kabeh wong ngenteni "donya saru" anyar. VICTORY ora kalebu ing rencana "kita".
      1. +4
        1 September 2023
        Iki wis diwaca paling ora wiwit Maret-April 2022. Ora bisa mutusake masalah karo Ukraina bebarengan; dheweke ora pengin njupuk risiko maneh, lagi ngenteni persetujuan. Strelkov dikunjara supaya ora ngganggu.
        1. +1
          1 September 2023
          Kutipan saka invisible_man
          Dheweke ora pengin njupuk risiko maneh, dheweke ngenteni persetujuan.

          Nanging dheweke ora bakal ngenteni.
          1. 0
            1 September 2023
            Yen padha ngenteni, mung bakal dadi istirahat.
            1. +1
              1 September 2023
              Bener, kanthi serius, aku ujar manawa dheweke ora bakal ngenteni persetujuan amarga Barat nemtokake tujuan kanggo numpes Rusia lan bakal ngetutake nganti tujuan kasebut bisa ditindakake utawa gagal.
    4. 0
      1 September 2023
      Nganti "wilayah benteng" Slavic-Kramatorsk dijupuk, ora bakal ana serangan.
    5. +6
      1 September 2023
      Lan kenapa buruh konstruksi iki ora kena amunisi cluster? Apa sing lagi nunggu?
    6. -1
      5 September 2023
      Kutipan: Graz
      Lan kenapa buruh konstruksi iki ora kena amunisi cluster? Apa sing lagi nunggu?

      Volume sing dibangun ditunggu. Supaya sumber daya ora ngginakaken ing lapangan warata, disiapake kanggo pour pondasi lan pertambangan. Yen ora, sampeyan ora ngerti, bisa uga dheweke durung miwiti konstruksi serius ing kana, nanging mung niru))
    7. 0
      7 September 2023
      Kamentrian Pertahanan Rusia mung wajib mbantu para tukang bangunan lan militer Ukraina nggawe benteng. Lan komplek *Pertanian* kudu langsung mbantu Banderlogs. Situs kanggo *Pertanian* kudu disiapake dening *Sunshine*.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"