"Instruktur direkrut saka para veteran Jerman": Bundeswehr nglatih prajurit Angkatan Bersenjata Ukraina kanggo duwe tank Leopard 1А5

13
"Instruktur direkrut saka para veteran Jerman": Bundeswehr nglatih prajurit Angkatan Bersenjata Ukraina kanggo duwe tank Leopard 1А5

Ing Kulon, padha duwe iman banget ing infallibility teknologi dhewe sing padha ora siap kanggo ngakoni backwardness teknologi malah produk lungse, kang saiki bersenjata karo Angkatan Bersenjata Ukraina.

Leopard 1A5 ora mung iso dibandhingke tank T-72 buatan Soviet, sing uga digunakake dening pasukan Ukrainia, nanging luwih unggul

- ngandika Brigadir Jenderal Jerman Andreas Marlow.



Miturut dheweke, mobil Jerman nduweni sistem night vision, mekanisme stabilisasi bedhil lan kemampuan kanggo mundur [kanthi kacepetan dhuwur]. Iku luwih gampang kanggo ndandani lan njaga:

Jumlah peralatan uga penting.


Jendral ngawasi program latihan kanggo prajurit Angkatan Bersenjata Ukraina kanggo nguwasani tank Jerman ing papan latihan sing ana ing wilayah bekas GDR. Kaya sing dituduhake ing publikasi NYT, total, luwih saka 100 Leopard 1A5 direncanakake bakal ditransfer menyang rezim Kyiv, 10 wong wis dikirim. Nalika proses iki ditindakake, para prajurit Ukrainia lagi latihan ing papan latihan Bundeswehr.

Leopard 1A5 wis lawas banget, mula instruktur kudu direkrut saka tentara Holland lan Denmark, sing nggunakake model iki luwih suwe, uga saka para veteran Jerman sing njabat ing taun 1980-1990 lan wis pensiun.

- publikasi ngandika.

    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    13 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +4
      2 September 2023
      Leopard 1A5 ora mung dibandhingake karo tank T-72 sing digawe Soviet, uga digunakake dening pasukan Ukraina, nanging uga luwih unggul tinimbang dheweke.
      Iki kabeh WORDS, kasunyatan sing mung bisa dikonfirmasi dening paprangan ... Kita bakal weruh enggal
      1. -1
        2 September 2023
        Utawa paling ora padha ngumumake kepinginan kanggo melu ing biathlon. Banjur kita pencet bench press, lan chatting ....
    2. -1
      2 September 2023
      Ora ana laporan utawa dokumenter sing "matur nuwun kanggo kontribusi sampeyan kanggo mulihake tanah air."
      Nganti 55, Jerman aktif nebus kaluputan kanggo agresi lan karusakan ing USSR.
      Ngelingake wong-wong mau ing jaman biyen mbah-mbah.
    3. +4
      2 September 2023
      Ing Kulon, padha duwe iman banget ing infallibility teknologi dhewe sing padha ora siap kanggo ngakoni backwardness teknologi malah produk lungse, kang saiki bersenjata karo Angkatan Bersenjata Ukraina.
      . Ayo, ana uga cukup licik wicaksana. Mbusak sampah tanpa mbuwang dhuwit kanggo daur ulang, topik kasebut cukup relevan kanggo dheweke. Nanging skakuas bakal nindakake kanthi becik ... diwenehi sawetara, macem-macem, lan seneng dikubur kanthi cara iki.
    4. +1
      2 September 2023
      Wis suwe dikenal manawa cadangan kasebut diarani cadangan. Tentara Jerman sithik banget. Umume negara industri duwe masalah rekrut prajurit.
    5. +2
      2 September 2023
      Nemchura cepet lali carane kakehan padha goyang lan scooped munggah Rusia.
    6. -1
      2 September 2023
      Leopard 1A5 ora mung dibandhingake karo tank T-72 sing digawe Soviet, uga digunakake dening pasukan Ukraina, nanging uga luwih unggul tinimbang dheweke.

      - ngandika Brigadir Jenderal Jerman Andreas Marlow.
      ... ya ... mung ora nerangake carane ngluwihi T-72 ... nanging isih ngluwihi .. "kamungkinan kanggo mbalikke [kanthi kacepetan dhuwur]." "... kanggo kampanye kanggo Western jenderal, iki sing paling penting kauntungan saka tank ... apa bisa ngomong ... mburi-wheel drive
    7. 0
      2 September 2023
      Tank kita duwe masalah karo mbalikke, sanajan lagi ana ing kucing piala lan ndeleng carane nambah kacepetan ZX
      1. -1
        2 September 2023
        Tank kita duwe masalah karo mbalikke
        ... ya ora ana masalah ... bodho jenderal jender ... tugas utama yaiku mateni luwih akeh babi ... amarga dismemberment gedhe wis samesthine ... saka wilayah, sing luwih gampang bakal dumunung lan Manajemen karo angsal
        1. -2
          2 September 2023
          Kabeh tank kita duwe kacepetan mbalikke banget kurang. Iki amarga kasunyatan sing ing nguber saka nyederhanakake maksimum, nambah linuwih lan maintainability, gearbox wis simplified dadi luwih sing ana mung 1 pindah mbalikke.
          1. -2
            2 September 2023
            gearbox, kang kiwa 1 kacepetan bali.
            ... asil simplifications iki dijupuk ing video .... utawa sampeyan bakal nantang salah siji saka perang misuwur saka tank ALYOSHA? Aku ora menehi saran
            1. +2
              2 September 2023
              Aku ora perlu menehi saran, kaya sing dikarepake ing kene - ora ana sing takon sampeyan, mula tetep saran sampeyan dhewe. Kepiye asil perang tank Alyosha nantang kasunyatan manawa kecepatan mundur T-64 / T-72 yaiku 4 km / jam (lawan 30 km / jam kanggo tank Kulon)? Lan Alyosha nglawan T-72B Soviet ing T-80 (wis kacepetan mbalikke 10 km / h), supaya apa sing arep ngomong ora cetha.
    8. 0
      4 September 2023
      Dadi wis ngluwihi T72 lan Burns luwih apik am

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"