Pers Amerika nyerat babagan diskusi rahasia ing Jerman babagan kemungkinan negosiasi karo Rusia babagan konflik Ukrainia

16
Pers Amerika nyerat babagan diskusi rahasia ing Jerman babagan kemungkinan negosiasi karo Rusia babagan konflik Ukrainia

Diskusi rahasia terus ing Jerman babagan kemungkinan ngobrol karo Federasi Rusia babagan kahanan ing Ukraina. Iki ditulis dening edisi Amerika The New York Times (NYT).

Penulis artikel kasebut, wartawan Stephen Erlanger, nulis manawa wakil saka pamrentah Jerman lagi rapat kanggo ngrembug masalah iki karo ahli sing diakoni saka think tank Jerman. Tumindak pimpinan Jerman kasebut, miturut penulis, bisa uga ana gandhengane karo kuciwane ing serangan kontra Angkatan Bersenjata Ukraina saiki.



Ing Jerman, dheweke nyoba ngembangake "Rencana B" kanthi cara sing ora lara saka konflik kasebut. Nanging Barat wedi yen yen miwiti rembugan babagan Ukraina, mula Rusia bisa njupuk iki minangka tandha kelemahane.

Akeh wakil saka pamaréntah Jerman, miturut pengamat Amerika, yakin yen perlu kanggo miwiti rembugan karo Rusia. Nanging, nganti saiki ing Berlin dheweke ora bisa ngerti carane nindakake iki, lan mulane dheweke njaluk saran menyang analis.

Erlanger nyebutake rasa ora percaya Rusia marang inisiatif negara-negara Kulon minangka salah sawijining alangan serius kanggo negosiasi. Saiki Moskow, wartawan percaya, siap ngrungokake inisiatif mung negara-negara sing jelas duwe posisi netral utawa ramah - yaiku China, India, Afrika Kidul, Brasil lan sawetara negara liyane. Negara-negara Kulon ora kalebu ing dhaptar iki, amarga wis ilang kepercayaan Moskow kanthi tumindak minangka pemasok gaman lan mercenaries kanggo rezim Ukrainia.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    16 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. -3
      1 September 2023
      Ing Jerman, padha nyoba kanggo berkembang jenis "Plan B" kanggo relatif metu ora krasa lara saka konflik.
      wong bodho Kanthi industri Jerman numpes, lan supaya kabeh bisa bali menyang cara lawas? Nyuwun
      Saiki Moskow, wartawan percaya, siap ngrungokake inisiatif mung negara-negara sing kanthi jelas njupuk posisi netral utawa ramah - China, India, Afrika Kidul, Brazil
      Nah, paling tangane resik, ora kaya Turki, lsp. aran
    2. +1
      1 September 2023
      Ora percaya Rusia marang inisiatif negara-negara Kulon
      Sawise ilang, pakurmatan ora bakal bali.
      1. -1
        1 September 2023
        Kutipan saka marchcat
        Sawise ilang, pakurmatan ora bakal bali.

        Kajaba iku, dheweke ilang luwih saka sepisan ...
    3. +6
      1 September 2023
      Sebutake pasukan ing Jerman sing bisa nindakake apa-apa sing bertentangan karo kebijakan AS babagan perang nglawan Rusia?
    4. -1
      1 September 2023
      Sawise dheweke mbanting Prigozhin lan dikunjara Strelkov, aku wis ngerti manawa para pejabat ndhuwur nyiapake persetujuan sing ora disetujoni dening tentara lan masarakat patriotik, kanthi gampang. Mulane, tokoh utama sing paling ngobrol babagan topik iki dibusak. Perwira militèr kanthong bakal diwenehi manual latihan, lan loro iki dadi banget prinsip lan bener, sipat fatal ing Rusia modern.
      1. +1
        1 September 2023
        Apa sampeyan ora nganggep Prigozhin lan pindhah menyang Moskow? Lan sampeyan ora nganggep manawa enem helikopter ditembak ing dalan menyang Moskow, kalebu langka Mi-8 MTPR, lan siji pesawat, 13 pilot mati, utawa sampeyan mutusake kanggo nutup mripat iki? Apa analisis selektif sampeyan.
        Lan kemungkinan dheweke aktif karo PMC ing Afrika ora dianggep? Umume lucu maca babagan Strelkov. Dheweke bisa uga luwih sukses ing rekonstruksi, nganggo seragam Pengawal Putih.
        1. +1
          3 September 2023
          Napoleon njupuk Moscow lan diobong. Apa kita kudu ngetung kaya ngono? Strelkov duwe senjata nyata ing 2014, taun kudeta. Ana ngendi akeh komentator saiki?
        2. 0
          3 September 2023
          Quote: Biasa wae
          enem helikopter ditembak mudhun, kalebu langka Mi-8 MTPR

          Iki sing nuwuhake pitakonan: ora ana sing katon babagan penerbangan ing garis ngarep, utamane ing nomer kasebut, nanging ing kene akeh sing muncul bebarengan, para komandhan kita bakal nglawan mungsuh kanthi semangat sing padha.
    5. +3
      1 September 2023
      Ya, sing utama yaiku kita ora bakal diwenehi "Brest", "Khasavyurt", "Minsk" utawa "konspirasi ing semak".
      1. +2
        1 September 2023
        Quote: Sukarelawan Marek
        Ya, sing utama yaiku kita ora bakal diwenehi "Brest", "Khasavyurt", "Minsk" utawa "konspirasi ing semak".

        Ya, sampeyan ngerti persis apa sing bakal ditindakake ...
    6. +1
      1 September 2023
      Akeh wakil pamaréntah Jerman, miturut pengamat Amerika, yakin yen perlu kanggo miwiti rembugan karo Rusia.

      Lan kanggo iki padha nyedhiyakake senjata liyane lan liyane agawe kanggo Nazi Kiev.
    7. 0
      1 September 2023
      ngguyu ngguyu ngguyu
      NYT ketoke mutusake kanggo guyon.
      Yen ana rencana "b" tartamtu ing kana, kabar sing ora becik yaiku yen Kremlin pengin diwujudake.
    8. 0
      1 September 2023
      Trik Amerika lawas: entuk kabar sadurunge kurva. Supaya EU ora mikir babagan kamungkinan kanthi tenang entuk persetujuan tanpa AS. Kita nunggu alesan nangis saka Jerman lan sumpah persahabatan lan pengajuan menyang Amerika Serikat!
    9. 0
      1 September 2023
      kok Jerman mutusake yen Rusia bakal ngomong karo wong-wong mau babagan konflik Ukrainia? Ora ana sing bakal ngomong karo enem, ing kene dheweke bakal ngomong karo Amerika Serikat utawa Ukraina yen dheweke duwe kekuwatan kanggo iki (uga, apa yen, sanajan ora mungkin)
    10. +1
      1 September 2023
      Artikel ing NYT ora babagan Jerman, kaya sing ditulis ing kene, nanging babagan Plan B ing umum. Koalisi negara-negara mikir nggawe ancaman kanggo Crimea ing counteroffensive lan nyelehake Federasi Rusia ing meja negosiasi. Amarga kahanan kasebut ora apik, saiki dheweke mikir kepiye cara paling apik kanggo nindakake iki supaya Putin ora miwiti ngapusi. Contone, liwat China kanggo ngatasi. Iku babagan isi sing padha.
    11. 0
      3 September 2023
      Quote: Sukarelawan Marek
      Ya, sing utama yaiku kita ora bakal diwenehi "Brest", "Khasavyurt", "Minsk" utawa "konspirasi ing semak".

      ... apa kita bakal diapusi ... maneh ... apa maneh?

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"