Presiden Rusia ngumumake rapat karo Presiden China

19
Presiden Rusia ngumumake rapat karo Presiden China

Rapat bakal ditindakake ing antarane Presiden Federasi Rusia Vladimir Putin lan Presiden Republik Rakyat China Xi Jinping. Vladimir Putin dhewe ngumumake iki ing pawulangan mbukak "Ngomong bab sing penting."

Miturut Putin, dheweke bakal ngrembug karo pimpinan China babagan pangembangan kontak antarane Rusia lan China, kalebu ing arah kerjasama kamanungsan. Presiden Rusia ngomong kanthi apik babagan pimpinan lan hubungane karo wong Cina.



Dheweke nyebut aku kanca, aku seneng nelpon kancaku, amarga dheweke minangka wong sing nindakake akeh banget kanggo pangembangan hubungan lan hubungan Rusia-Cina, lan ing macem-macem wilayah.

- ngandika Vladimir Putin.

Putin nyathet yen Rusia wis suwe ngembangake kerjasama karo negara-negara Asia. Bubar, perdagangan karo negara-negara Asia saya tambah akeh. Pusat politik lan ekonomi donya, miturut Putin, pindhah menyang Asia, lan iki ora bisa ditolak.

Kepala negara Rusia sarujuk karo pendapat mantan presiden Prancis Nicolas Sarkozy yen Asia bakal berkembang luwih aktif. Putin negesake manawa saiki wis ana 1,5 milyar wong sing manggon ing China lan India, lan 300 yuta wong manggon ing Indonesia. Kanthi pangembangan aktif negara-negara Asia, presiden uga nerangake kabutuhan Rusia kanggo kerja sama luwih cedhak karo dheweke ing macem-macem lapangan.
  • kremlin.ru
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

19 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. -3
    1 September 2023
    Putin nandheske yen wis 1,5 milyar wong manggon ing China lan India, lan 300 yuta wong ing Indonesia.

    Populasi saya tambah akeh - iku kasunyatan!
    Nanging ing Rusia?
    1. -1
      1 September 2023
      Wilayah Indonesia rada kurang saka 2 yuta meter persegi. km. lan iki bisa dadi alangi alam kanggo nambah populasi negara pulo iki.
      Kajaba ngirim wargane menyang "ekspatriasi" kanthi massal.
      1. 0
        1 September 2023
        Kutipan saka alystan
        Wilayah Indonesia rada kurang saka 2 yuta meter persegi. km. lan iki bisa dadi alangi alam kanggo nambah populasi negara pulo iki.

        Wilayah India mung siji lan setengah luwih gedhe.
        1. -1
          2 September 2023
          Luwih tepate, Indonesia nduweni luas tanah 1 km persegi, lan India nduweni 826 km persegi.
          Iki meh 1.8 kaping luwih. Kajaba iku, India minangka salah sawijining negara sing paling padhet pedunung ing donya. Mungkin amarga alasan iki dheweke gelut karo tangga-tanggane kanggo saben bagean tanah sing disengketakan, sanajan ing gunung.
          China padha, karo 9 km persegi. wilayah, masalah ora dadi leukemia, nanging ora pengin menehi munggah inch saka tanah kang. Kosok baline, aku siyap-siyap ngrampungi samubarang kang ala. Kaya Kapuloan Paracel sing disengketakan, contone. Utawa Kapuloan Spratly.
    2. -2
      1 September 2023
      Lair, lan kita bakal ndhukung sampeyan. Moral, mesthi.
    3. +1
      1 September 2023
      Ing China, wutah populasi meh mandheg. Populasi bakal mulai suda ing taun-taun sing bakal teka.
    4. +2
      1 September 2023
      Kutipan: srengenge sampeyan 66-67
      Putin nandheske yen wis 1,5 milyar wong manggon ing China lan India, lan 300 yuta wong ing Indonesia.

      Populasi saya tambah akeh - iku kasunyatan!
      Nanging ing Rusia?

      Ing India lan Indonesia, siji utawa rong generasi bakal tuwuh, banjur mudhun.
      Ing China, wiwit umur 22 taun, wis suda 1 yuta wong. Ing 23, penurunan bakal nambah ...
    5. Komentar wis dibusak.
  2. -1
    1 September 2023
    Dheweke nyebut aku kanca, aku seneng nelpon kancaku, amarga dheweke minangka wong sing nindakake akeh banget kanggo pangembangan hubungan lan hubungan Rusia-Cina, lan ing macem-macem wilayah.

    - ngandika Vladimir Putin.

    Mesthine apik yen hubungan sing ramah kasebut diwujudake ing tingkat kasebut.
    Nanging Erdogan wis bola-bali nyebut Putin sadulure. Malah "sedulur sing ditresnani"!
    Lan apa, saiki uga perlu kanggo nambani wong kanthi cara sing padha?
  3. -1
    1 September 2023
    Yudas weteng kuning
    ………………………………….
  4. 0
    1 September 2023
    Aku ora bakal kaget yen G 20 bakal mati amarga dudu organisasi sing sregep. Rapat kasebut kudu ditindakake dening China lan Rusia - ing dina sing padha karo G 20 ing Delhi. Modi 100% ngerti rencana kasebut.
  5. -4
    1 September 2023
    Rusia lan Cina dadi sedulur ing salawas-lawase, persatuan bangsa lan ras saya kuwat. Wong biyasa mbenerake pundhake, Wong biasa mlaku nganggo lagu, Stalin lan Mao ngrungokake kita.

    1. 0
      2 September 2023
      希望你们能早日获得战争的胜利,我的朋友
      Muga-muga sampeyan cepet entuk kamenangan, kancaku.
  6. -2
    1 September 2023
    Wong Tionghoa seneng, dheweke duwe rampokan saka kita kanggo adol drone lan ora mung. Jarahan gedhe !!! Dadi kepiye babagan kekancan, iki kanggo Pushkin lan para pendongeng liyane.
    1. +3
      1 September 2023
      Apa, dheweke kudu menehi kabeh kanthi gratis? Kita uga ora menehi S-400. Persahabatan, kayane rada beda.
      Cetha yen bab Taiwan bakal dirembug. Dheweke ripens kaya barley ing mripat. Saora-orane Cina sarujuk yèn tatanan donya lawas, sing dikuwasani wong belang, mung njalari konflik militèr. Ing kahanan saiki - yen paling ora mungsuh, iku wis apik.
      1. +2
        1 September 2023
        Kutipan: Lena Petrova
        ....Kekancan, kayane rada beda.


        Aku mangu-mangu yen konsep kaya "persahabatan" bisa dadi ciri hubungan antarane Rusia lan China. Nyatane, kapentingan kita pas .... Para elit Rusia nggoleki patron anyar ing Timur sing bakal tuku sumber daya energi kita lan menehi dhuwit, lan kita bakal tuku barang ing Timur lan teknologi sing bakal bisa bareng karo kita. Lan China nggolek sumber daya kanggo ekonomi lan "vassal" anyar yen kita ngomong babagan tema Timur lan pangerten para elit ... "Nimbulake kepentingane kanggo ngrusak kita ...

        Lan kanthi cara sing padha, China dadi kanca karo negara-negara tilas USSR, karo Afrika lan negara liya sing gumantung, ora ana bedane. Lan kita, ing teori, kudu nyang-nyangan harder lan defend kapentingan negara .... nanging salah siji katergantungan kuwat banget, utawa negotiators kuwi sing ora bisa cook bubur karo wong-wong mau.
    2. 0
      1 September 2023
      Thrifty Apa sampeyan ngerti yen Bank Sentral China nyetel kurs ruble marang yuan? Akurat nganti sepersewu. Iki minangka rega perjanjian antar pemerintah.
  7. -6
    1 September 2023
    ngumumake rapat cedhak karo Presiden Republik Rakyat China

    Ing jaman komunikasi Internet lan video, rapat-rapat kasebut ora duwe makna praktis lan mung minangka format protokol kanthi efek media (nuduhake wektu kanggo pensiunan ing program kasebut), nanging iki mratelakake panemume.
    1. +3
      1 September 2023
      Inggih, sampeyan bisa ngomong karo ibu ing telpon, nanging sakperangan alesan, sampeyan pengin mripat kanggo mripat. :)) Nanging serius, temenan, ana topik sing mbutuhake bisu, lengkap rahasia lan dipercaya. The Yankees ora nempel irung ing ngendi wae.
  8. 0
    1 September 2023
    Tiyang Tionghoa tansah ngantos-antos mayitipun mengsah ingkang ngambang ing pinggir kali, lan tiyang Rusia badhe mateni mengsah punika. We do, padha ngenteni.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"