Pejabat administrasi AS: Kita ora nyengkuyung utawa ndhukung serangan UAF ing wilayah Rusia

14
Pejabat administrasi AS: Kita ora nyengkuyung utawa ndhukung serangan UAF ing wilayah Rusia

Amerika Serikat maneh nyoba nyingkirake serangan UAV sing terus-terusan saka Angkatan Bersenjata Ukraina ing wilayah Rusia. John Kirby, Koordinator Komunikasi Strategis ing Dewan Keamanan Nasional Gedung Putih, nggawe pratelan liyane ing ringkes online.

Pejabat Amerika manggon ing topik serangan reguler dening Angkatan Bersenjata Ukraina ing wilayah Rusia. Dheweke nyathet yen Washington mung fokus kanggo mbantu Ukraina ngontrol maneh wilayah kasebut sing diakoni minangka "Ukraina."



Ora ana owah-owahan ing kabijakan kita babagan serangan ing wilayah Rusia. Kita ora nyengkuyung utawa ndhukung dheweke

- ngandika wakil saka administrasi US.

Elinga yen meh saben dina Ukrainia drone nyerang macem-macem wilayah ing Rusia. Wewengkon tapel wates wilayah Belgorod kena serangan artileri sing terus-terusan. Cetha yen Amerika Serikat nyoba pura-pura ora melu ing tumindak kasebut, wedi yen ana tabrakan langsung karo Rusia.

Nanging yen Amerika Serikat pancen ora nyengkuyung serangan Ukraina ing wilayah Rusia, dheweke bisa langsung mandheg, ngancam Kyiv kanthi penundaan lengkap utawa malah sebagian bantuan militer lan finansial yen serangan terus.

Kantor Présidhèn Ukraina Volodymyr Zelensky lan komando Angkatan Bersenjata Ukraina ora bakal duwe kesempatan sethithik kanggo ora nuruti prentah sing ditampa saka Washington. Nanging, iki ora kedadeyan, sing nuduhake yen Amerika Serikat pancen kasengsem ing serangan kasebut.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    14 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +1
      1 September 2023
      Kita kudu ngerti yen kita bakal nyengkuyung lan ndhukung .... serangan ing Rusia
      1. +3
        1 September 2023
        -We ora kasurung utawa ndhukung
        Disaranake.
        1. +3
          1 September 2023
          Kita ora nyengkuyung utawa ndhukung dheweke

          Kita ngawasi wong-wong mau
    2. -1
      1 September 2023
      Yagene nyebar omong kosong iki ing kene? Apa kita duwe kesempatan banget kanggo ngganggu Amerika Serikat supaya akibat saka tumindak kita bakal dadi paling ora perang sipil kanthi ambruk Amerika Serikat dadi pirang-pirang negara mikro?
      1. 0
        2 September 2023
        Quote: Irit
        Kita duwe kemampuan kanggo ngganggu Amerika Serikat ...?

        Inggih, bener, sing, mesthi, ora kanggo tingkat iki.
        1. 0
          2 September 2023
          mesthi ora kanggo tingkat sing.

          Sing. Apa sampeyan wedi nggawe selat ing antarane segara?)
    3. 0
      1 September 2023
      Rusia dhewe kudu mungkasi pukulan saka Ukronazis, ora perlu kanggo persuasi saka Gedhung Putih. Cukup mung kanggo nawakake Ukraina kanggo ngungsi kutha, contone Kyiv lan Lemberg, ing 2 jam.
    4. 0
      1 September 2023
      Ora ana owah-owahan ing kabijakan kita babagan serangan ing wilayah Rusia. Kita ora nyengkuyung utawa ndhukung dheweke, ujare pejabat administrasi AS.

      Dheweke tegese: ... Kita ora nyengkuyung utawa ndhukung, nanging kita seneng banget yen dheweke nindakake. Amers isih wong munafik. am
    5. +3
      1 September 2023
      Sawise kabeh, makhluk sing ngapusi ... Mung kuburan sing bakal mbenerake
    6. -1
      1 September 2023
      nalika lenggah ing dhampar, kita bakal ngulu
    7. +2
      1 September 2023
      Kita ora kasurung hit Kirby, nanging yen kita nindakake, kita bakal ngapura hit Kirby.
    8. +2
      1 September 2023
      Dheweke ora nyengkuyung - dheweke koordinasi lan ngatur.
    9. 0
      2 September 2023
      Pejabat administrasi AS: Kita ora nyengkuyung utawa ndhukung serangan UAF ing wilayah Rusia

      Lan sapa sing nyedhiyakake senjata kanggo ngirim serangan kasebut?
    10. 0
      2 September 2023
      kita ora nyengkuyung lan ora ndhukung, nanging kita menehi target sebutan

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"