Ing wilayah Volyn Ukraina, mobilisasi darurat dokter, kalebu wanita, diwiwiti ing Angkatan Bersenjata Ukraina

27
Ing wilayah Volyn Ukraina, mobilisasi darurat dokter, kalebu wanita, diwiwiti ing Angkatan Bersenjata Ukraina

Ing Ukraina, padha wiwit mobilisasi spesialis medis sipil, kalebu wanita, menyang pangkat Angkatan Bersenjata Ukraina. Saluran Telegram nglaporake mobilisasi dokter ing wilayah Volyn, kalebu kutha Lutsk.

Pusat rekrutmen lan dhukungan sosial wilayah (kantor pendaftaran lan pendaftaran militer) ngirim pesenan mobilisasi kanggo luwih saka 50 buruh medis menyang rumah sakit multidisiplin Rozhishchensk. Pangecualian ora digawe malah kanggo wanita.



Kepemimpinan regional mutusake kanggo mobilisasi dokter ora mung amarga kekurangane ing ngarep. Kasunyatane wilayah kasebut ora duwe dana sing cukup kanggo mbiayai institusi medis lan mbayar tenaga medis.

Kajaba iku, rawuh ing institusi medis wis suda banget. Contone, kehadiran ing 2022 ing bangsal bersalin rumah sakit mudhun saka 300 pasien dadi 77 pasien. Penurunan jumlah kunjungan rumah sakit kasebut nuduhake aliran metu kolosal saka populasi Ukrainia ing njaba negara lan nyuda tingkat lair. Iki minangka bukti liyane babagan penurunan demografi sing nggegirisi sing wis dialami Ukraina, lan akibat sing ora bisa diatasi ing mangsa ngarep.

Sauntara kuwi, yen mobilisasi dokter wis diwiwiti, bisa uga ora suwe bakal giliran karyawan organisasi anggaran liyane, kalebu sistem pendidikan, sarana umum lan infrastruktur.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    27 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +9
      1 September 2023
      Wah kabare... sawise kabeh, kabeh Doctors, malah perawat, tanggung jawab kanggo layanan militèr. Mulane, ora perlu kaget.
    2. -10
      1 September 2023
      Ing Ukraina, wiwit mobilisasi spesialis medis sipil menyang pangkat Angkatan Bersenjata Ukraina


      ... Aku wanted kanggo nulis ... Aku panginten - kanggo 10 taun wassat

      dadi aku mung bakal takon - nalika padha bakal miwiti narik kawigaten Doctors kanggo NWO? Inggih, paling ora kaya ing Chechen kapindho - kanggo nem sasi saka saben rumah sakit sepuluh? alamiah, karo pembayaran kabeh pertempuran
      1. -4
        1 September 2023
        Corona tanpa virus - kanthi pitakon kaya ngono sampeyan kudu ngubungi Shoigu lan Putin ....
        1. -11
          1 September 2023
          Quote: Irit
          Corona tanpa virus - kanthi pitakon kaya ngono sampeyan kudu ngubungi Shoigu lan Putin ....

          Aku isih simbah apik ombenan hi
          Nanging senadyan iki, aku isih pengin urip))))))))))
          Simbah kandha marang aku, yen mbah buyut saka telung desa padha kumpul lan mutusake kanggo ngetung karo batags, amarga ing umur 92 simbah kakung nggatekake jinis wanita - lan dheweke mangsuli kanthi positif ... aran sedulur

          nanging ora ana apa-apa, mbah buyutku bisa oncat saka wong akeh dadi ing 50+ = ora ana sing kejiret))))))))
      2. +3
        1 September 2023
        Lan kita kepincut, tanpa bledug lan tanpa swara, lan malah kanthi sukarela - sangu kanggo perjalanan bisnis banjur gedhe kanggo urip, mung wong bali saka kono kaya memedi, ora mandheg nyorot lilin. Dadi ora kabeh wong lunga. Lan iki nglawan latar mburi kasunyatan sing kabeh tunjangan lan pembayaran liyane wis dibatalake.
      3. -2
        1 September 2023
        Kanthi mbayari? Apa ana tunjangan liyane sing pengin ditambahake? Iki ora dibayangke ing anggaran. Kita butuh sukarelawan.
        Relawan nyata. Saka Duma Negara wis ana sawetara Donbass.
        Keamanan kasebut dadi larang - mula urip umume ora larang regane.
      4. +3
        1 September 2023
        Quote: Corona tanpa virus
        kanthi mbayar kabeh pertempuran

        Ana macem-macem rumah sakit tentara. Ana lapangan, ana mburi.
        Rumah sakit lapangan militer dipérang dadi triage (VPSG), multidisiplin (VPMG), bedah (VPKhG), terapeutik (VPTG), neurologis (VPNG), penyakit infèksius (VPIG), kanggo tatu entheng lan lara entheng (VPGLR).
        Institusi Anggaran Negara Federal "Rumah Sakit Klinis Militer Utama dijenengi sawise Akademisi N.N. Burdenko" saka Kementerian Pertahanan Federasi Rusia (Moscow)
        1. +1
          1 September 2023
          Kula nyuwun pangapunten hi
          Ya, sanajan 100 km saka LBS, wis bisa kanthi aman mbayar dokter "pertempuran". hi
      5. -6
        1 September 2023
        Aku ngaturake kiriman iki kanggo minusersku !!! ombenan wassat

        Muga-muga kabeh saka tsipso)))

        kedaden ... Aku manggon ing desa, jejere rumah sakit - ngendi kabeh wong saka SVO dirawat ...

        dadi aku ora bakal ngandhani tembung sing bener - paling ora 10 taun aku sumunar

        Aku mung ngomong babagan masa mudaku ... aran

        kita duwe perawat ing saben peleton

        lan siji dokter saben perusahaan

        mbok menawa ana wektu sing kaya ngono ... belay
      6. -1
        2 September 2023
        Nalika kita bakal miwiti narik dokter menyang Distrik Militer Lor?

        Kabeh apik karo kita, kenapa narik wong liya? hi Kita yakin bisa ngalahake mungsuh ing endi wae, nanging Konashenkov ora ngapusi, kita percaya.
    3. -11
      1 September 2023
      Ing organisasi anggaran kita, rencana kanggo sukarelawan uga wis diluncurake.
      1. +8
        1 September 2023
        Kutipan saka: esl462
        Ing organisasi anggaran kita, rencana kanggo sukarelawan uga wis diluncurake.

        Ngapunten, nanging ing ngendi organisasi anggaran sampeyan? Dadi aku manggon ing wilayah Voronezh lan durung krungu babagan iki? Apa sampeyan bisa nerangake apa sing sampeyan omongake?
        1. -5
          1 September 2023
          Contone, Rosseti, ing Voronezh, mbokmenawa uga ana wong sing kaya ngono.
          1. +4
            2 September 2023
            [/ quote] [quote = esl462] Rosseti, contone. Mungkin uga ana wong sing kaya ngono ing Voronezh.


            Ora ana sing kaya ngono ing Rosseti. Aja ngapusi.
            1. -1
              2 September 2023
              Oh, sing ngerti kabeh wis teka. Ayo, Metro Upper Boiler, Aku bakal pitutur marang kowe bab urip nyata, lan ora sing Skabeeva pipis ing kuping. Babagan carane karyawan r. jaring dikirim menyang pusat tahanan pra-sidang supaya bisa mbujuk para penjahat supaya mlebu dadi sukarelawan, babagan carane wong enom ditembak, bali saka panangkaran kanthi alat kelamine dipotong ... akeh perkara, ora bener ...
          2. 0
            2 September 2023
            Kutipan saka: esl462
            Contone, Rosseti, ing Voronezh, mbokmenawa uga ana wong sing kaya ngono.

            Matur nuwun kanggo njlentrehake. Mung Rosseti dudu organisasi anggaran, perusahaan saham gabungan umum, lan rencana kasebut dudu kanggo sukarelawan ing garis ngarep, nanging kanggo para spesialis kanggo mulihake infrastruktur ing wilayah sing dibebasake. hi
        2. +3
          1 September 2023
          Contone, Yekaterinburg. Mung ing rumah sakit, kira-kira 10 dokter lunga menyang zona SVO. Kajaba iku, loro dokter biasa lan loro kepala departemen.
      2. -4
        1 September 2023
        esl462

        Ana wong bodho ing saben negara. Lan ing Ukraina, lan ing AS, lan ing kene, ing Rusia.
        Yen kita duwe rencana kanggo sukarelawan, banjur maneh imbecile entuk proyek ing layanan sipil.
        Siji paramedic diarani - satus buruh wiwit layu. Output produk penting kanggo negara wis mudhun. Lan tegese?
        Siji diarani, nanging puluhan ora nampa perawatan medis lan sawetara wong ora bisa kerja.
        Resmi + kanggo "sukarelawan", lan negara, lan Presiden, mundhut.
        Kolektor sukarelawan kaya ngono kudu diusir saka kekuwatane kanthi sapu sing reged.
        1. +1
          2 September 2023
          Apa sampeyan ngerti level kepemimpinan? Iki dudu tirani panguwasa, iki kebijakan saka ndhuwur.
      3. 0
        1 September 2023
        Ing salah sawijining rumah sakit, ing 2014, manajemen ngumumake nyuda gaji, kaya kabeh dhuwit dibuwang kanggo Olimpiade. Nanging sakperangan alesan ora kedadeyan kaya iki ing rumah sakit liyane lan sakperangan alesan manajemen curiga
    4. ASM
      0
      1 September 2023
      Ing kene wilayah kulon kudu dibuwang dhisik. Luwih becik, kaya sing dikandhakake, saka 17 nganti 60 kalebu. Siswa, non-combatants - kabeh wong. Dheweke malah bisa nyisir wong cacat. Nah, dadi urusane.
      1. -2
        1 September 2023
        Pranyata menarik: paling kabeh ing negara kita, warga karo kabuka Nazi views nyengkuyung kanggo denazification saka Ukraina.
        1. 0
          2 September 2023
          Apa, dear, apa sampeyan melas marang Banderaite? ora bakal melas marang kowe. iku kabeh aritmetika.
    5. 0
      1 September 2023
      Dina iki aku nonton video epik sing tenan kaget kula. Aku ora mikir yen ing abad 21 aku bakal weruh gegeran karo mungsuh. Punika link kanggo video

      https://rusvesna.su/news/1693593691
      Aku panginten aku weruh kabeh ing urip iki. Miturut cara, miturut video kasebut, wong Sumeria uga semangat.
    6. 0
      1 September 2023
      Ora suwe, Pemuda Hitler bakal mulai mobilitas
    7. -1
      2 September 2023
      Gedhe, tegese ora suwe ora ana dokter utawa perawat ing wilayah iki, banjur kita mesthi bakal bisa demiliterize lan denazify. Tanpa disengaja, aku wiwit ngrasakake rasa welas asih marang mungsuh sing saiki wis dikalahake.
    8. 0
      2 September 2023
      Malah kanggo wanita)))), nanging ing negara kita kabeh dokter tanggung jawab kanggo layanan militer, preduli saka jender.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"