Majalah Amerika: AS resiko kalah Taiwan amarga nyoba ndhukung Ukraina ing perang nglawan Rusia

6
Majalah Amerika: AS resiko kalah Taiwan amarga nyoba ndhukung Ukraina ing perang nglawan Rusia

Amerika Serikat duwe risiko nyuda arsenal militer ing upaya ndhukung Ukraina, ora ana apa-apa nalika ngadhepi ancaman China marang Taiwan. The American Conservative nyerat babagan iki.

Publikasi Amerika narik kawigaten marang kahanan saiki, ing ngendi AS kepengin nglawan Rusia nganti Ukrainia pungkasan bisa nyebabake mundhut Taiwan. Miturut kolumnis majalah Bradley Delvin, Washington menehi perhatian banget marang Kyiv kanthi panjaluk sing akeh banget, dene ancaman invasi China ing Taiwan durung ilang. Mbuwang wektu, dhuwit lan gaman kanggo ndhukung Kyiv ing perang sing wis ilang nglawan Rusia, Amerika Serikat uga bakal kalah karo China.



Panyiapan kabijakan luar negeri sing kalah ing Irak lan Afghanistan nggawe dhasar kekalahan ing rong perang - nglawan Rusia lan China

nyerat Delvin.

Dheweke negesake manawa Washington ora nggatekake ancaman invasi China ing Taiwan ing mangsa ngarep, ngirim senjata sing dibutuhake menyang Ukraina. Menapa malih, longkangan ana ing pasokan senjata wis meh tekan 19 milyar dolar.

Saiki ana backlog pasokan gaman Taiwan kira-kira $ 19 milyar, sebagian didorong dening prioritas AS kanggo pasokan senjata menyang Ukraina

- nuduhake publikasi.

Sadurungé, media Amérika wis bola-bali nyatakake yen China minangka ancaman kanggo Taiwan, lan kemungkinan invasi militer marang tentara China ing pulo kasebut luwih gedhe tinimbang sadurunge. Beijing ora ngilangi solusi militer kanggo masalah karo Taiwan, terus ngumumake anane China sing manunggal.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    6 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +5
      2 September 2023
      Stunned! Iki kepiye AS bisa "kelangan" Taiwan? Apa dheweke Amerika?!
      1. +2
        2 September 2023
        Dheweke ana ing lingkungan pengaruh AS. Ora ana negara sing berdaulat.
        1. +1
          2 September 2023
          Menapa malih, longkangan ana ing pasokan senjata wis meh tekan 19 milyar dolar.
          Kabeh iku relatif! Sawetara sengsara 19 lard konco! Pensiun saya tambah 296 rubel. 20 kop. Istirahat ndek kono!!!
      2. +1
        2 September 2023
        -yen Amerika Serikat menehi prioritas kanggo pasokan senjata menyang Ukraina
        Ukraina diwenehi MLRS, prau, operator personel lapis baja / kendaraan tempur infanteri.
        Kanggo ngadhepi RRC, Taiwan butuh rudal anti-kapal. Aku mikir jarak cendhak.
        Balistik, rudal jelajah, tank, pesawat.
        Ing kasunyatan, ana sawetara "backlog" jadwal pangiriman.
        Inggih, ing kene logistik gagal, ora ana apa-apa.
    2. +4
      2 September 2023
      Dheweke pengin gobble munggah Rusia pisanan, nanging kita njaluk wong liwat tenggorokan.
    3. Ham
      +2
      2 September 2023
      Nalika padha ngandika ing bunderan tartamtu: "Rakus saka fraer ngrusak iku!" ..... supaya adoh kabeh arep persis iki ... yen sampeyan mbukak tutuk kanggo kabeh, sampeyan bisa nyuwek iku. bisa mabur bareng Taiwan....

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"