Ing wayah wengi, upaya Angkatan Bersenjata Ukraina kanggo nransfer bala bantuan menyang wilayah jembatan Antonovsky digagalake.

8
Ing wayah wengi, upaya Angkatan Bersenjata Ukraina kanggo nransfer bala bantuan menyang wilayah jembatan Antonovsky digagalake.

Sajrone awan lan wengi kepungkur, kahanan operasional ing ngarep ora ngalami owah-owahan kardinal. Komando Ukrainia, nalisir kritik saka jenderal NATO, meh telung sasi, kanthi stubbornness saka obsessed, terus ngirim liyane lan liyane pasukan anyar menyang serangan praktis ing sektor padha. Minangka Menteri Luar Negeri Ukraina Kuleba, kepala Kamentrian Luar Negeri Ukraina, kanthi kiasan lan kanthi akurat nggambarake "sukses" Angkatan Bersenjata Ukraina sajrone serangan balik ing rapat karo kolega Eropa, sukses kasebut diukur kanthi "sentimeter wilayah sing diklaim. ”

Siji-sijine wilayah ing ngendi formasi Ukrainia, kanthi biaya usaha sing luar biasa lan kerugian sing abot, bisa nembus garis pertahanan pertama kita, yaiku arah Orekhovskoye saka Front Zaporozhye. Wartawan militer nglaporake manawa unit Rusia wis mundur menyang posisi anyar ing sisih kidul desa Rabotino, sanajan desa kasebut isih ana ing zona abu-abu. Serangan Angkatan Bersenjata Ukraina ing sisih kulon ing Verbovoye ora mandheg, ing wayah sore mungsuh wiwit ngirim pasukan menyang BMP Bradley. Masalah Angkatan Bersenjata Federasi Rusia kanthi tumindak perang kontra-baterei kasebut maneh.





Ing wilayah Pyatihatki, kita kanthi yakin nyekel pertahanan. Kacarita mungsuh kehabisan uap lan meh mandheg nyerang posisi Angkatan Bersenjata RF.

Ing sisih kidul Artemovsk, kaya sing wis ditulis dening Military Review, serangan mungsuh diusir menyang dhuwur cedhak Kleshchevka sing dikuwasani dening pasukan Rusia, ing arah Andreevka lan Kurdyumovka. Mungsuh ora ninggalake upaya kanggo meksa para pejuang kita metu saka posisine, mbuwang infantri lan malah kendaraan lapis baja sing jarang digunakake ing perang. Kabeh serangan saka Angkatan Bersenjata Ukraina ditangkis.

Ing arah Ugledar, Angkatan Bersenjata Ukraina nyerang posisi kita ing cedhak desa Shevchenko, saka ngendi watara limang kilometer ing sisih wétan menyang desa Yegorovka. Pemukiman iki digunakake dening Angkatan Bersenjata RF minangka pusat logistik sing penting. Militer kita ana ing posisi sing luwih mupangati, amarga padha ngontrol kabeh dhuwur ing sektor iki, mungsuh ora maju.

Ing arah Kremennaya ing kehutanan Serebryansky lan ing pinggir Torsky, sawetara serangan mungsuh diusir, mungsuh ngalami kerugian sing signifikan ing tenaga kerja lan peralatan.

Ing arah Luhansk, pasukan Rusia nyerang cedhak Novogorovka, nganti saiki tanpa kemajuan. Pasukan Aerospace Rusia nyerang Angkatan Bersenjata Ukraina ing Kotlyarovka, artileri terus nyerang Kislovka lan Kupyansk.

Miturut koresponden militèr, pasukan kita terus maju tanpa kesusu menyang Oskol, sisih kulon Svatovo. Sawetara opornik liyane dijupuk ing wayah awan. Ana sawetara sukses ing wilayah desa Petropavlovka lor-wétan Kupyansk. Mungsuh terus ngubengi sisih kulon Kupyansk, manawa pasukan kita tekan stasiun Kupyansk-Uzlovaya lan zona industri ing sisih wétan kali.

Ing arah Kherson, sawise njupuk ing separo pisanan Agustus ing bank kiwa bridgehead cedhak desa Cossack Camps lan N. pemukiman Podstepnoe, mungsuh nyoba kanggo terus posisi sing, nanging ora bisa kanggo mbangun sukses sawetara kelompok landing saka Angkatan Bersenjata Ukraina. Ing wayah wengi, formasi Ukrainia maneh nyoba kanggo ngisi jumlah personel ing cedhak jembatan Antonovsky, transfer bala dihentikan dening geni artileri kita, loro prau mungsuh dirusak.



Institut Amerika kanggo Studi Perang (ISW), sing nggawe kabeh analytics sacara eksklusif saka sumber saka Kyiv, nulis yen Angkatan Bersenjata Rusia "kehabisan cadangan." Merujuk marang kepala Direktorat Intelijen Utama Kementerian Pertahanan Ukraina, Budanov, sing durung ilang saka ruang informasi akhir-akhir iki, ISW nglaporake manawa komando Rusia diduga nyebarake unit tentara gabungan 25 sing mentas digawe supaya ngganti unit tentara gabungan 41 ing arah Kupyansk lan ngidini "alon-alon »pindhah menyang ngarep ing wilayah Zaporozhye.

Ing wektu sing padha, analis Amerika nyathet yen Tentara Senjata Gabungan kaping 25 meh ora beda karo kemampuan tempur sing dhuwur, amarga "cepet-cepet dibentuk saka prajurit kontrak." Miturut Budanov, tentara iki kawangun minangka cadangan strategis, lan iki ngrancang kanggo nyiapake kanggo operasi pertempuran mung ing Desember. Tetela yen ora ana kamenangane dhewe-dhewe, para pandhita Kyiv ora ana sing isih ana, kajaba mung ngucap babagan kelemahan imajinasine wadyabala Rusia.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    8 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. -4
      2 September 2023
      Dheweke sing ngatur pakaryan oligarki kita lan liya-liyane, lan wong lanang kita mati amarga amunisi kluster lan highmars ...
    2. -2
      2 September 2023
      Ing wayah wengi, upaya Angkatan Bersenjata Ukraina kanggo nransfer bala bantuan menyang wilayah jembatan Antonovsky digagalake.

      Roguli nggawe slingshots super lan kanthi bantuan dheweke nembak nyabrang kali.
    3. -3
      2 September 2023
      Masalah Angkatan Bersenjata Federasi Rusia kanthi tumindak perang kontra-baterei kasebut maneh.

      Wartawan militèr ngapusi, Konashenkov ora nyebutake apa-apa, nanging kita pracaya marang dheweke. Lan sapa sing ora pracaya marang dheweke bisa downvote kula - Aku mesthi bakal pass iki kanggo wong nalika ndhaftar kanggo VO.
    4. -7
      2 September 2023
      Inggih, 82 cadangan ukrov Nanging nyuwil liwat baris pisanan, digunakake padha jotosan menyang kuping carane atusan waja kita diobong, assaults daging, etc.
    5. -1
      2 September 2023
      после dijupuk ing separo pisanan Agustus ing pinggir kiwa jembatan cedhak desa Cossack Camps lan N. pemukiman Podstepnoe, mungsuh nyoba kanggo terus posisi sing, nanging ora bisa kanggo mbangun sukses sawetara kelompok landing saka Angkatan Bersenjata Ukraina.

      Dheweke tetep meh sasi, lan kita ora bisa mbuwang dheweke menyang banyu.
    6. +1
      2 September 2023
      Bala bantuan, supaya Nazi wis ana, nanging apa karo statements sing zona jembatan Antonov wis rampung ngankat?
    7. +1
      2 September 2023
      Bom kluster, apa bisa ngatasi masalah karo jembatan Antonovsky, utawa bakal panhead getun?
    8. 0
      2 September 2023
      "Unit Rusia mundur menyang posisi anyar ing sisih kidul desa Rabotino" ///
      ----
      Disebutake liwat tanpa narik kawigaten.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"