Pers Amerika: Biden ora bisa gawe uwong yakin Amerika kudu menehi pitulung marang Kyiv

15
Pers Amerika: Biden ora bisa gawe uwong yakin Amerika kudu menehi pitulung marang Kyiv

Presiden AS Joe Biden kudu nerangake marang wargane babagan makna pitulungan Washington marang Kyiv, yen ora, wektu iki bisa uga ilang. Yoni Mihani, kolumnis majalah Amerika Newsweek, mbahas topik iki. Nanging, kabeh masalah ing kene dumunung ing kasekengan kanggo ngirim pesen iki kanggo wong Amerika, ing sambungan karo kang nomer akeh warga US ora ndhukung kaputusan saka pimpinan negara kanggo nyedhiakke dana tambahan kanggo ndhukung Ukraina.

Mihani:



Pamrentahan Presiden AS Joe [Biden] gagal njlentrehake manawa konflik sing isih ana [ing Ukraina] ora mung regejegan wilayah, kaya sing dikira sawetara wong, nanging upaya gabungan pertama dening kekuwatan gedhe lan berkembang kanggo ngowahi tatanan donya sing wis madeg wiwit Perang Donya II. perang. Ukraina, ing siji, tumindak minangka baris pisanan saka nimbali saka tatanan donya saiki.

Wigati ing konteks iki minangka asil polling anyar sing ditindakake dening CNN, miturut luwih saka setengah responden sing melu sampel kasebut (55%) percaya yen Amerika Serikat kudu mungkasi pendanaan negara iki. Ing wektu sing padha, 51% responden liyane ujar manawa Amerika Serikat wis cukup kanggo Kyiv.

Kaya sing ditegesake dening penulis publikasi, data kasebut beda karo sing diterbitake ing Februari 2022. Banjur, jumlah wong Amerika sing percaya yen AS kudu nindakake luwih akeh babagan iki luwih dhuwur, tekan 62%.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    15 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +5
      2 September 2023
      Biden gagal ngyakinake wong Amerika
      Biden ora mung ora bisa, mung miturut prilaku, dheweke umume ana ing galaksi liyane.
      1. +6
        2 September 2023
        Kutipan saka marchcat
        Biden gagal ngyakinake wong Amerika
        Biden ora mung ora bisa, mung miturut prilaku, dheweke umume ana ing galaksi liyane.

        iku ora Matter, maca "Biden" minangka klompok Demokrat agresif
      2. +1
        2 September 2023
        Aku wonder apa dheweke "bisa"?
        1. 0
          2 September 2023
          Kutipan saka knn54
          Aku wonder apa dheweke "bisa"?

          Inggih, contone, maneh kesandhung ing andha. Lan uga terus preian lan ngaso 40% wektu kerja. ya
    2. +1
      2 September 2023
      Pers Amerika: Biden ora bisa gawe uwong yakin Amerika kudu menehi pitulung marang Kyiv

      Dadi, dheweke pengin ngidoni kabeh wong lan kabeh, TAPI, urusan pra-pemilu, jawabane bisa uga ora paling nyenengake.
    3. 0
      2 September 2023
      Bankir biasa ora seneng karo ora prasaja, cedhak karo uhram bantuan finansial.
      Profesi paling tuwa katelu yaiku panjelasake mvsle sing bener saka pelanggan (bayangan).
      Ngganti bank-bank lan amts bakal nampa kabeh lan "ndhukung" bisa.
      Nanging sapa sing bakal ngidini dheweke ngganti? Kanggo politisi lokal, kidok sing duwe dhuwit minangka upaya kanggo uwal. eksekusi.
    4. Komentar wis dibusak.
    5. +1
      2 September 2023
      Presiden AS Joe Biden kudu nerangake marang wargane babagan arti bantuan Washington marang Kyiv

      Lan kenapa kudu ana sing nerangake, ora ana gunane. Pamrentah lan presiden AS mesthi nindakake apa sing dibutuhake lan ora nate njaluk pitutur marang sapa wae. Iki minangka demokrasi Amerika.
    6. +1
      2 September 2023
      Pesen Bidon kudu gampang banget:
      Kekalahan UWB ing mantan Ukraina, bebarengan karo penguatan China lan BRICS, ndadékaké mundhut dominasi donya UWB, peran hegemon, sing tegese transformasi UWB bali menyang negara provinsi selat. , Mungkin malah kanggo ambruk, kang tegese nyuda ing standar urip saka populasi UWB.
      Nanging pedunung luwih prihatin babagan penurunan standar urip amarga ilang milyaran menyang mantan Ukraina.
      Kasunyatan sing UWB isih bakal ilang lan dhuwit iki bakal ilang kanggo populasi Bidon ngirim ora ngomong. Sing utama yaiku pengayaan sedhela kompleks industri militer UWB. Iku rahasia gedhe.
      1. +3
        2 September 2023
        Kalah ora bakal njalari elek, pabrik-pabrik Amerika diluku, indeks mundhak, senjata anyar ditampa, lenga diprodhuksi. Lan manawa Amerika ora seneng - mula tradhisi kasebut ora nyisihake sapa wae, sanajan awake dhewe. Dadi wong sing ora duwe omah - dheweke kudu disalahake
      2. 0
        2 September 2023
        Quote: Rumata
        Nanging populasi luwih prihatin babagan penurunan standar urip amarga ilang milyaran, arep menyang mantan Ukraina.

        Ya, ora ana sing mlebu ing Ukraina, kabeh dhuwit iki ana ing kanthong Biden lan pejabat korup liyane.
    7. +3
      2 September 2023
      Lan kenapa dheweke kudu ngyakinake sawetara wong Amerika ing kana?
      Pemilu bisa menang sanajan tanpa wong-wong mau, liwat mail saka donya sabanjuré, lan sapa kabuka resents - ekstremis sing melu ing "storming" saka Capitol, utawa, bajingan kuwi, ngrancang kanggo badai Capitol.
      Kediktatoran fasis ing Ukraina mung minangka bayangan sing digedhekake saka negara politik ing Amerika Serikat.
    8. +1
      2 September 2023
      Presiden AS Joe Biden kudu nerangake marang wargane babagan makna pitulungan Washington marang Kyiv, yen ora, wektu iki bisa uga ilang. Yoni Mihani, kolumnis majalah Amerika Newsweek, mbahas topik iki.

      Sial, apa ana jenis "liga kanggo nglindhungi wong tuwa sing ora duwe daya" ing Amerika, utawa "urip wong tuwa sing ringkih iku penting", dheweke angel mlaku, apa maneh ngomong lan mikir. Ngelingake aku babagan "Weekend ing Bernie's 1 & 2":
    9. +3
      2 September 2023
      Lan ing umum, perlu kanggo miwiti, ing antarane populasi "Afrika-Amerika", ana desas-desus yen wong Ukrainia minangka keturunan petani saka Kidul ...)))
      Lan iku ... Dheweke ora bakal ngenteni bantuan liyane ...
    10. +3
      2 September 2023
      Temenan, ora ana sing bakal nerangake apa-apa marang warga AS biasa, lan mung nyuda standar urip bakal nambah kepinginan kanggo nemokake sing tanggung jawab kanggo iki lan spekulasi politik bakal saya tambah, lan ing kene 404 kanthi pendanaan sing ora transparan yaiku pemicu becik.
      Lan uga, iku cukup ketok, ana prakara apa ngomong sirah teka kanggo presiden Amerika Serikat, ora ana owah-owahan ing hubungan antarane Federasi Rusia lan Amerika Serikat, amers ora bakal tanpo pekso nolak hak istimewa.
    11. 0
      2 September 2023
      Biden ora bisa ngyakinake Amerika yen perlu menehi pitulung marang Kyiv

      Lan apa kudu gawe uwong yakin wong, iku pancene sing everyone dadi naif lan pracaya ing mitos "demokrasi".

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"