Prototipe pesawat jarak cendhak Rusia SJ-100 nggawe penerbangan kaping pindho minangka bagean saka tes pangembangan.

30
Prototipe pesawat jarak cendhak Rusia SJ-100 nggawe penerbangan kaping pindho minangka bagean saka tes pangembangan.

Prototipe pisanan saka pesawat jarak cendhak Rusia sing diimpor Sukhoi Superjet 100 nggawe penerbangan kaping pindho. Miturut layanan pers UAC, tes pangembangan pesawat terus ing Komsomolsk-on-Amur.

Miturut laporan kasebut, penerbangan kapindho pesawat kasebut luwih suwe tinimbang sing pisanan, kapal kasebut ngentekake 75 menit ing udhara, sajrone wektu kru, kalebu komandan pesawat Leonid Chikunov, co-pilot Sergei Zavalkin lan operator penerbangan Denis Velizhanin, wungu SJ-100 kanggo dhuwur 6 ewu meter, mriksa operasi saka chassis, air conditioning sistem lan kontrol otomatis saka meksa ing kabin, uga operasi saka sistem anti-icing saka intakes engine. Fungsi sistem bahan bakar uga dites ing mode cross-feed kanthi pompa urip lan mateni. Sajrone kebangkrutan, kru mriksa operasi sistem rem otomatis kanthi ngeculake rem udara.



Pesawat kasebut mabur kapisan ing tanggal 29 Agustus 2023, pesawat kasebut ngentekake 54 menit ing udara. Sajrone wektu kasebut, dheweke munggah ing dhuwur nganti 3 ewu meter, kanthi kacepetan 343 km / jam.

Kaya sing dilaporake sadurunge, prototipe Sukhoi Superjet 100 iki diimpor, wis ngganti udakara 40 sistem lan unit buatan manca. Kanggo nyepetake program, prototipe pisanan SJ-100 isih nduweni mesin SaM146. Ing mangsa ngarep, salinan kapindho pesawat kanthi mesin pesawat PD-8 Rusia sing dipasang ing kana bakal dites.

Miturut kepala Kamentrian Perindustrian lan Perdagangan, Denis Manturov, avionik, landing gear, unit daya tambahan, sistem kontrol terpadu, uga sumber daya, AC, proteksi geni lan liya-liyane wis diganti ing pesawat.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    30 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. -36
      2 September 2023
      Saiki dheweke bakal nulis babagan saben pesawat tes freak iki?
      Mesthine ora ana sayap sing kurang ing Federasi Rusia. Mung pesawat sayap dhuwur kaya Il-76 sing nggantheng!
      Ana 10 alasan. Ora ana sing bisa nyalin glider Barat kanthi bodho. Dheweke duwe alasan dhewe kanggo mbangun pesawat sayap rendah, nanging iki dudu duweke kita.
      1. KCA
        + 14
        2 September 2023
        Sampeyan, aku weruh, iku produsen pesawat, apa neraka sampeyan kudu pesawat dhuwur-wing kanggo aviation sipil? Bakal padha njupuk mati lan ndharat ing cornfield saben wektu? Utawa ing dalan beton, saka kang bledug diunekake?
        1. +7
          2 September 2023
          Kutipan saka KCA
          Sampeyan, aku weruh, iku produsen pesawat, apa neraka sampeyan kudu pesawat dhuwur-wing kanggo aviation sipil? Bakal padha njupuk mati lan ndharat ing cornfield saben wektu? Utawa ing dalan beton, saka kang bledug diunekake?

          Ninggalake dheweke, dheweke terus-terusan nulis omong kosong.
          Sampeyan kudu dadi buta huruf supaya ora ngerti bedane antarane pesawat penumpang lan transportasi lan kahanan sing beda kanggo operasi kasebut.
        2. -20
          2 September 2023
          Utawa ing dalan beton, saka kang bledug diunekake?

          Ora mung bledug bisa katon ing blok beton kita.))))
          Lan uga wedhi, salju, pecahan beton, es, lsp.

          Pesawat An-24.....32
          Unit daya tambahan RU-19A-300 (7,85 kN / 780 kgf) dipasang ing bagean buntut nacelle mesin tengen, dirancang kanggo nggawe dorongan tambahan nalika lepas landas lan mendaki, uga kanggo miwiti mesin utama lan nyedhiyakake listrik kanggo pesawat. sistem ing lemah nalika mesin mati.

          Senajan motor Russian, ana masalah ing Angkatan Udhara Russian - padha saya gagal saka tiba obyek manca. Kita kudu ngganti, nanging padha kurang.
          1. +9
            2 September 2023
            Kayane sampeyan ngerti babagan penerbangan kanthi kabar angin.
            Ing Angkatan Udara, sadurunge wiwitan penerbangan, tim lapangan udara ngliwati kabeh landasan pacu kanthi baris kanggo nggoleki obyek manca. Sabanjure teka "blower" utawa pembersih vakum, iki mesin gedhe banget. Yen ana barang asing mlebu ing mesin pesawat, komandan pangkalan / OBATO bakal katon pucet.
            1. -16
              2 September 2023
              Aja ngomong.)))) Ing endi sampeyan ndeleng iki?
              Aku ora ngomong bab cilik saka tandha latihan utawa tandha pertempuran lan departure saka interceptors tugas.
              1. + 10
                2 September 2023
                Kanggo 25 tanggalan ing Angkatan Udara lan misi ing saindhenging Uni, iki minangka praktik standar.
                PS: Aku bakal nambah sing ora ana interceptors ing tugas.
                Ana DZ - link tugas, (sanyatane ana rong pranala), ana DS - pasukan tugas, nang endi wae ing macem-macem cara, nanging tegesé padha.
                1. -8
                  2 September 2023
                  Bodho kardus. Link tugas lenggah ing caponier ing kokpit interceptors (ana MiG-25s) karo lantern mbukak lan quietly smokes.
                2. 0
                  3 September 2023
                  agoran (agoran) Ora ana gunane kanggo profesional kanggo ngrembug karo wong sing ora ngerti babagan inti masalah kasebut, sing ndeleng lapangan udara mung saka jendela bandara, nanging nganggep awake dhewe, kanthi ora mikir, ahli ing kabeh. lan kabeh wong. Mbuang wektu sing ora ana gunane.
              2. +2
                3 September 2023
                Sampeyan bener dikritik! Sampeyan pancen ora ngerti prosedur kanggo nyiapake lapangan udara kanggo penerbangan! Kanggo 27 taun layanan ing penerbangan, aku ora ngelingi kasus kegagalan massal mesin An-24 lan 32, APU saka obyek manca. Lan sacara struktural, iki meh ora mungkin amarga papan intake udara sing dhuwur! Menawi mekaten, Gagal saka APU bisa amarga teledor saka personel, intake udhara umume metu ing lumahing ndhuwur swiwi! Masalah saham sistem minyak ana, nanging ora akeh. Lan kabeh penerbangan VTA sayap dhuwur amarga butuh kapasitas mbeta sing luwih gedhe lan kerja saka landasan pacu sing ora diaspal sajrone operasi tempur!
        3. -16
          2 September 2023
          Kauntungan utama pesawat sayap rendah yaiku kepenak nglayani mesin sajrone parkir jangka pendek sajrone penerbangan penumpang. Ayo, ayo, luwih cepet njupuk kanggo ngethok rampokan. Platform lan tangga layanan dhuwur sing ora perlu, i.e. sampeyan bisa ndharat ing meh kabeh port.
          Strip rereget ora kalebu, kualitas beton sing paling dhuwur lan reresik tetep dibutuhake, utamane nalika icing.
          Kabeh liya minangka kerugian, contone, aerodinamika luwih elek tinimbang sing sayap dhuwur.
          1. +2
            3 September 2023
            Swiwi sayap dhuwur nduweni aerodinamis sing luwih elek! Iku kurang stabil ing pesawat dibandhingake swiwi kurang! Sampeyan kudu sinau, sinau kursus aerodinamika, banjur ....
          2. +1
            3 September 2023
            Rumata, mbok menawa apik kanggo ngombe karo sampeyan - surak, teka-teki lan njelasake topik kanggo obrolan sing cerdas ...
      2. 0
        3 September 2023
        Ing USSR, pesawat sayap kurang (Il-18, Il-14, Il-86 lan Il-96) mabur lan mabur kanthi apik. Ora ana masalah karo wong-wong mau. Kanggo PD-8, wis ngalami tes penerbangan wiwit Desember taun kepungkur (lan cukup sukses) lan, bisa uga, bakal dilebokake ing produksi. Dadi masalah "Superjet" iki bakal ditanggulangi ing mangsa ngarep.
    2. +2
      2 September 2023
      Kabar apik! Kita ngenteni karo PD-8! Kaya MS-21
      1. KCA
        0
        3 September 2023
        Dadi PD-8 lagi nyiapake sertifikasi, SSJ kapindho wis digawe karo dheweke, kita ngenteni BE-200 karo PD-8.
    3. ASM
      0
      2 September 2023
      Penting kanggo ngerti yen pesawat saiki lagi ngalami tes pabrik. Mung sawise rampung tes pabrik, nalika komentar kasebut didandani, pesawat kasebut bakal mlebu tes acceptance kanggo entuk airworthiness. Iki padha. wektu ekstra lan eliminasi komentar.
      1. +1
        2 September 2023
        Kutipan saka A.S.M.
        Iki padha. wektu ekstra lan eliminasi komentar.

        Biasane 2 ... 3 taun kanthi cepet.
    4. +1
      2 September 2023
      Kabar apik. Sayange, kaya biasane, mbuwang wektu.
      Iku kudu rampung sadurunge.
      Sanalika sawise bali saka Crimea, nalika sanksi pisanan teka.
      1. -12
        2 September 2023
        Kutipan: Ulan.1812
        Kabar apik. Sayange, kaya biasane, mbuwang wektu.
        Iku kudu rampung sadurunge.
        Sanalika sawise bali saka Crimea, nalika sanksi pisanan teka.

        biyen? Ing taun 90-an, dheweke nyoba nyeret aerospace Ukrainia menyang Siberia lan Urals, nanging kanthi clumsily, ing kahanan sing nggegirisi, ora ana sing lunga.
        Sawise bali saka Crimea ing Rusia, kabeh padha nguwuh-uwuh, karo Donbass, yen mung sanksi ora ngenalaken.
        1. +5
          2 September 2023
          Lha kok ngapusi?
          Kokles kerja ing Irkut, wis entuk omah resmi, bojone kerja, ora gelem bali menyang 404.
          Yen bojoku wong Ukraina, dheweke sengit marang wong Sumeria nganti keroncong.
          1. 0
            4 September 2023
            Kutipan saka agoran
            Lha kok ngapusi?

            Nyatane, ing pungkasan 90s lan awal 00s iku persis kaya, aku ndemek masalah iki sethitik ... iku ngangap ora mung industri pesawat, nanging uga ilmu roket lan industri nuklir - siji basis komponen unik kanggo kabeh iki. industri. Dadi salah sawijining kenalanku, direktur lan pencipta ing jaman Soviet, saka siji perusahaan unik, diundang menyang Federasi Rusia kanggo nggawe produksi duplikat ... lan nalika ing 3 taun dheweke nyebarake lan ngluncurake produksi iki ... metu lawang lan dikirim bali menyang Ukraina ... sawise iku ora urip malah setahun ...
            Nanging amarga apa sing digawe ing Federasi Rusia, militer, transportasi lan penerbangan sipil, roket cair saiki mabur, pembangkit listrik tenaga nuklir, pemecah es nuklir lan kapal selam dibangun. Nanging dheweke mung nambani wong kasebut ... ..., nanging dheweke uga nawakake sawetara teknologi liyane.
            nanging dikandhani "Cukup kanggo awake dhewe. Pamit."
            Dadi ora perlu idealize wektu iku.
            Kutipan saka agoran
            Kokles kerja ing Irkut, wis entuk omah resmi, bojone kerja, ora gelem bali menyang 404.

            Nanging iki banjur wiwit pindhah sawise kudeta, lan utamané sawise wiwitan NWO. Iki wektu sing beda ... lan spesialis, sanajan wegah, wiwit dihargai. Nanging ing 90s - awal 00s ana ... akeh specialists Highly qualified lan unik ing "negara" saka tilas USSR. Lan anyar "masters gesang" pracaya iku cukup kanggo beckon karo ruble utawa dollar (cilik, dening cara), lan kabeh Bunch saka specialists kelangan bakal teka mlaku. Mulane, dheweke ora nyiapake sing anyar, utawa tim tenaga kerja lan ilmiah ora nyoba nylametake - kaya sing ditindakake ing kas sing dijupuk - kabeh wis kebak, njupuk lan digunakake ... ora ana siji kanggo mbangun pesawat, roket lan satelit ... Lan malah sanadyan lan wegah, nanging ahli wiwit appreciate. Mulane, karo spesialis saka bekas, padha wiwit nggawe usulan-usulan, lan nggawe kahanan apa wae.
            Kutipan saka agoran
            ing 404 padha ora arep bali.

            Aku bakal ngomong luwih akeh - umume populasi ora pengin tetep ana, sing ora nggumunake.
            Kutipan saka agoran
            Bojo Khokhlushka, sengit wong Sumeria kanggo gnashing untu.

            Ora gumun.
            Lan aku wong Rusia, saka wong tuwa Rusia, wis lair lan urip 9 taun ing Urals, banjur aku manggon paling urip ing kono. Lan pungkasan 9 taun - ing Donetsk.
            hi
    5. 0
      2 September 2023
      Iku lucu babagan avionik. Iku ora, iku ora .. lan NATE! PD-8 isih 5 taun ngenteni, sayang
      1. +2
        2 September 2023
        Apa sampeyan ngerti yen dheweke lair kanthi lara
    6. +4
      2 September 2023
      "Aku ngerti - kutha bakal, aku ngerti - taman bakal mekar ... ©" Sayange - sampeyan ora kudu manggon ing wektu sing ayu iki - ora aku utawa sampeyan" ©
      1. 0
        3 September 2023
        Kutipan: Andrey1966
        "Aku ngerti - kutha bakal, aku ngerti - taman bakal mekar ... ©" Sayange - sampeyan ora kudu manggon ing wektu sing ayu iki - ora aku utawa sampeyan" ©

        Tembung emas! Patut dadi motto kanggo Rusia!
    7. +8
      2 September 2023
      Pengeran! Separuh umurku wis liwati, putri-putriku wis gedhe, pengantenku, durung direncanakake kanggo dikembangake dening bocah-bocah, umur pira? lol belay belay belay belay
      1. 0
        3 September 2023
        Pembangunan wis 4 taun, apa akeh?
    8. -5
      2 September 2023
      Iku apik sing Rusia dadi liyane lan liyane komponen sawijining lan kurang lan kurang gumantung ing manufaktur Western. Iku menehi proyek.
      Lan yen wong nom-noman, lanang lan wadon setengah baya 50+, terus didhukung lan didhukung, lan uga nindakake bisnis dhewe, mula Rusia ora butuh manufaktur Barat.
      Wektu bakal nyritakake kepiye pesawat kasebut tumindak ing kahanan penerbangan normal.
    9. +1
      3 September 2023
      Apa istilah sing bener ... "Omo" wis wektune kanggo reanimate lan digunakake maneh, amarga padha maneh pegatan ora poisoned. Anggere psikolog sing durung rampung ngatur industri, ora ana sing bisa diarepake. Nanging, liyane ana ing pemerintah lan Bank Sentral .... MUNGKIN WAKTUNYA? banjur maneh istilah "ing sisih tengen" bakal maneh babagan umpluk ing sele.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"