Sasaran mungsuh kena ing kutha Reni lan Izmail ing wilayah Odessa, uga cedhak Nikolaev

16
Sasaran mungsuh kena ing kutha Reni lan Izmail ing wilayah Odessa, uga cedhak Nikolaev

Ing wayah wengi, Angkatan Bersenjata Rusia ngluncurake sawetara serangan menyang target mungsuh. Kanggo serangan, utamane kendaraan udara tanpa awak digunakake. penerbangan. Tandha udhara diumumake ing sawetara wilayah ing Ukraina, kalebu Odessa.

Dadi dikenal yen bledosan gludhug ing kutha Reni. Dumunung ing pinggir Kali Danube lan minangka bagéan saka distrik Izmail ing wilayah Odessa. Miturut sawetara laporan, karusakan geni ditindakake ing fasilitas infrastruktur pelabuhan, sing digunakake dening pasukan rezim Kyiv kanggo transshipment kargo militer, utamane. gaman lan amunisi saka negara Kulon.



Minangka asil saka "teka", ana detonation kuat, geni nyuwil metu, kang padha ora bisa kanggo ngrampungake karo nganti esuk.

Rusia drone nyerang fasilitas pelabuhan mungsuh uga ing Izmail lan ing wilayah Nikolaev. Gudang peralatan militer kena, kalebu sing nyimpen laut drone angkatan bersenjata saka Ukraina.

Serangan kasebut uga ditindakake ing obyek Angkatan Bersenjata Ukraina ing Zaporozhye, sing dikuwasani dening pasukan rezim Kyiv. Ing kana, akhir-akhir iki, mungsuh nyoba konsentrasi cadangan, pungkasane ngarahake menyang Rabotino lan Verbovoye, ing ngendi perang terus-terusan.

Pungkasan weker serangan udara ing Ukraina diwenehi nyedhaki jam 5 esuk wektu lokal.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    16 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 10
      3 September 2023
      Inggih rampung! Raguli ora bisa akses menyang segara. Mung kanggo pompa banyu utawa tarif.
      1. +9
        3 September 2023
        Pelabuhan Ukrainia Reni ing Danube dumunung cedhak karo pelabuhan Moldavia enom Giurgiulesti, ing ngendi Ukraina nyumbang 300 meter saka pesisir Danube kanggo "sadulur" Moldavia. Iku penting kanggo ngerti yen ana railway saka Reni mung liwat Giurgiulesti, i.e. liwat Moldova. Nanging kita durung mutusaké kanggo ngebom Giurgiulesti, uga kanggo impede pandhu arah ing Danube kanggo kapal manca. Lan uga penting kanggo ngerti manawa kapal saka Segara Ireng menyang pelabuhan Giurgiulesti, Reni, Izmail lan malah Kiliya, ora liwat cangkeme cabang utama Ukrainia ing Danube, nanging ing sadawane Terusan Sulina ing Romania. Nanging nganti saiki aku durung krungu cathetan protes marang Moldova yen pelabuhan Giurgiulesti melu transshipment kargo militer kanggo Ukraina. Iku tetep kanggo ngrusak infrastruktur pelabuhan tetanggan Reni. Nanging luwih becik yen ana kapal saperangan ana sing wani ngadeg ing dermaga Reni, Ismail lan Kiliya.
        1. +8
          3 September 2023
          Kutipan: Saburov_Alexander53
          liwat Giurgiulesti, i.e. liwat Moldova

          Setaun kepungkur, "spesialis Ukraina" ngunjungi pelabuhan kasebut.
          Wiwit kuwi, fasilitas panyimpenan saka produsen minyak kembang srengenge paling gedhe wis diobong kaping pindho ing kana.
          Maia Sandu wis suwe nyediakake pelabuhan kanggo tetanggan kanggo tujuan "tentrem".
          Aku malah ngresiki spasi ...
          1. +2
            3 September 2023
            Ya, aku ngerti yen nganti saiki intelijen kita durung bisa nyedhiyakake data sing dipercaya banget kanggo dikirim menyang Moldova, lan kabeh bisa didhelikake ing mburi kargo kamanungsan liwat Giurgiulesti. Nanging aku ora ngelingi yen kita tekan wilayah pelabuhan tartamtu iki. Yen ora, wis ana lolongan kanggo kabeh Eropah - iki "International Free Port" karo status khusus.
    2. +2
      3 September 2023
      Ya, meh saben esuk kita nyerang kanthi detonasi sing kuat, nanging kita isih duwe masalah! Atenuasi mungsuh ing syarat-syarat amunisi ora katon, Donetsk lagi hammered ing munggah!
    3. +1
      3 September 2023
      Nglebokake fasilitas pangiriman senjata ing pendekatan sing adoh luwih apik tinimbang gaman dhewe ing garis ngarep, amarga ana senjata kasebut wis nembak ing ...
      Ora perlu Ruin NATO
      Lan Eropa ora butuh -
      Inggih, kanggo prajurit NATO
      Kita ora butuh perang karo Federasi Rusia ...
      Ayo Ukraina perang
      Ngeculake getihe
      Nah, yen ana wong mati,
      Wanita nglairake maneh ...
      Dheweke ora peduli karo Ukraina
      Lan apa sing bakal kelakon karo dheweke mengko
      "Penguasa jagad"
      Ora ana wektu kanggo mikir ...
      Ayo Slavs perang ana
      Dheweke bakal dagang
      Sawise kabeh, nang endi wae sampeyan kudu "zbroyu",
      Jual lawas...
      Dadi apa jenis wedi
      Kita, Slav, dadi perlu -
      Pateni kaya iki, saben liyane
      Kanggo kepentingan NATO...???
    4. +3
      3 September 2023
      Dilacak lan dirusak. Panggonan ngendi BECs lan sampah liyane dumunung .. Ya, lan rauh dear kanca Edik Sultan Turki bakal drive nganti GDP .. ing Sochi ... Mbokmenawa kanggo mangan churchkhela ing pantai karo Sochi Armenians .... ngguyu Lan dheweke uga dadi conto sing apik ...
      1. -5
        3 September 2023
        Kutipan: 30 vis
        Lan dheweke uga dadi conto sing apik ...

        Ing ngendi sampeyan lungguh ing Erdogan, sampeyan bakal mudhun ing kana.
    5. + 11
      3 September 2023
      Aku pengin Odessa wis mardika!
      1. +7
        3 September 2023
        Lan Nikolaev uga. Lan padha menyang Transnistria. Lan aku uga ora sengaja nyekel Moldova - nanging setengah saka populasi wis suwe ana ing Rusia.
      2. +7
        3 September 2023
        Quote: Egoza
        Aku pengin Odessa wis mardika!

        Odessa lan kabeh Novorossia kudu dibebasake maneh ing 14 kanthi karusakan minimal saka infrastruktur.
        Nanging, underlay makarya.
        Sajrone protes pro-Rusia ing sisih wétan Ukraina ing wilayah Donetsk lan Luhansk ing April-Mei 2014, kanthi partisipasi Rusia, Republik Rakyat Donetsk (DPR) lan Republik Rakyat Lugansk (LPR) sing nyatakake diri dibentuk. Ing tanggal 24 Juni 2014, DPR lan LPR ngumumake rencana kanggo nggawe Konfederasi Novorossiya, utawa Persatuan Republik Rakyat [9] (SNR) lan ngadopsi tindakan penyatuan. Parlemen Bersatu Novorossia digawe, karo Oleg Tsarev kapilih minangka speaker, lan rancangan konstitusi kanggo entitas negara konfederasi.

        Ing musim semi 2015, minangka bagéan saka implementasine Persetujuan Minsk Kapindho, proyek Novorossiya ditutup, tumindak kanggo manunggalaken DPR lan LPR ditundha.

        Полностью: https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%BE%D1%81%D1%81%D0%B8%D1%8F_(%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B5%D0%BA%D1%82)
        Saiki proyek Novorossiya ora disebutake.
    6. +5
      3 September 2023
      Kabar apik ing wayah esuk. Nanging dheweke mandheg leveling infrastruktur pelabuhan Odessa lan Chernomorsk? Apa sampeyan mikir?
    7. +6
      3 September 2023
      Lha piye. Lan Shariy mung nulis yen dheweke mandheg ngetutake pelabuhan, amarga lagi siyap kanggo kesepakatan gandum ..
      Lha iki uwong liyane)))
      1. +2
        3 September 2023
        Kutipan: Fedor Rashkin
        Lha iki uwong liyane)))

        Apa daya, kuwi prestasi / bummers.
    8. +5
      3 September 2023
      Sawise padha diangkut menyang plabuhan dening rel, iku tegese iku cukup kanggo break APA iku cukup kanggo Smash dening rel. ora nggawa gandum menyang pelabuhan?
      Bargaining terus. 1,5 taun serangan ing mburi, nanging ana sing ora katon kaya perang bakal rampung. Siji pangarep-arep yaiku yen Ukrainia bakal entek ing ngarep. Rencana apik, ora ana sing ngomong. Nanging kita uga nandhang kerugian saben dina. Ora ana apa-apa, PDB bisa uga mikir, aku bakal nggawa luwih akeh saka Asia. Ana akeh emoji jahat ing kene.
      Lan propaganda kita mung tuwuh.
    9. +1
      3 September 2023
      Pungkasan weker serangan udara ing Ukraina diwenehi nyedhaki jam 5 esuk wektu lokal.

      Ing wilayah ing ngendi serangan udhara lagi ditindakake, peringatan serangan udara ora kudu dibatalake kabeh 24 jam ing dina sabanjure.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"