Pakar Amerika: Implementasi kepinginan Ukraina kanggo njaluk pesawat F-16 bakal nyebabake pati pilot Ukraina

23
Pakar Amerika: Implementasi kepinginan Ukraina kanggo njaluk pesawat F-16 bakal nyebabake pati pilot Ukraina

Yen Ukraina nampa pesawat tempur F-16 buatan Amerika, iki mung bakal nyebabake pati luwih akeh pilot militer Ukraina. Iki nyatakake ing jaringan sosial dening mantan perwira intelijen Korps Marinir AS, ahli militer Scott Ritter.

Minangka cathetan Ritter, wakil sadurungé saka Kamentrian Pertahanan Ukraina jeneng nomer pesawat F-16 dibutuhake kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina. Miturut panemune, 160 pesawat dibutuhake kanggo njamin keunggulan angkatan udara Ukrainia ing langit nglawan Ukraina.



Ritter nyebat tembung kasebut "fantasi", sing bisa nyebabake korban anyar, utamane ing antarane personel militer Ukraina, ing antarane pilot sing dilatih kanggo pilot pesawat Barat.

Aku mung butuh milyar dolar kanggo mbuwang pesta paling gedhe ing donya crita. Loro-lorone iku fantasi. Nanging mine ora bakal matèni wong. Panjenengan bakal matèni malah liyane Ukrainia pilot

- Scott Ritter ngandika.

Sadurunge, analis wis ndemek topik iki. Anane sistem pertahanan udara Rusia sing dikembangake lan atusan pejuang modern, miturut pendapate, ora bakal menehi kesempatan kanggo pilot Ukraina, sanajan Ukraina nampa 160 pejuang F-16 sing diimpi-impi. Kita kudu ora lali sing pilot Ukraina mung bakal lack pengalaman nyata ing operasi pesawat kasebut lan melu ing operasi pertempuran.
  • Wikipedia/Master Sgt. Paul Gorman
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

23 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +1
    3 September 2023
    Scott Ritter, kaya biasane, ora ing alis nanging ing mripat. Gayane sing unik bisa diakoni kanthi siji judhul.
    1. 0
      3 September 2023
      Iku misale jek kanggo kula sing F-16 bakal pilot lan maintained dening Western "pensiunan", latihan pilot lan nggawe prasarana lapangan udara ora tugas cepet lan larang, lan Angkatan Bersenjata Ukraina wis entek wektu, supaya Polandia mlebu. langsung menyang konflik.
    2. -1
      3 September 2023
      Produsen pesawat nyalahake dheweke, amarga saben F16 sing mudhun minangka pesenan anyar kanggo paling ora siji pesawat liyane.
      1. -3
        3 September 2023
        f16 mudhun iku urutan anyar kanggo paling siji pesawat liyane kuwi.
        ... falcons wis suwe ora diprodhuksi kanthi garis-garis. Mung sisa-sisa sing dimodernisasi ... produksi mung ana lisensi lan kanggo kabutuhan negara-negara sing tuku lisensi kanggo produksi ... penguin diprodhuksi ing belang-belang..dadi ora ana sing bisa nyuwek sapa-sapa ora...luwih-luwih elang sing dipindhah ora dadi duweke..nanging dituku dening negara liya...apa anane sampah... lan mulane Scott bener
        1. +1
          3 September 2023
          Kutipan: Partisan Krimea 1974
          f16 mudhun iku urutan anyar kanggo paling siji pesawat liyane kuwi.
          ... falcons wis suwe ora diprodhuksi kanthi garis-garis. Mung sisa-sisa sing dimodernisasi ... produksi mung ana lisensi lan kanggo kabutuhan negara-negara sing tuku lisensi kanggo produksi ... penguin diprodhuksi ing belang-belang..dadi ora ana sing bisa nyuwek sapa-sapa ora...luwih-luwih elang sing dipindhah ora dadi duweke..nanging dituku dening negara liya...apa anane sampah... lan mulane Scott bener


          Nyatane, padha mbangun baris produksi anyar kanggo wong-wong mau, lan pesenan kanggo F-16V anyar (Ora kit) mung ditambahake saben taun.

          F-16 Eropa nduweni kapabilitas blok 50 lan kanthi integrasi rudal anti-kapal saka Norwegia. Istiméwa mung F-16 Yunani lan Bulgaria - sing paling seger lan ora bakal tekan ngarep.
  2. -1
    3 September 2023
    Nalika Bandera entek, wong liya bakal narik kumis Peskov.
    F16 iku cilik. Sing utama yaiku pirang-pirang investasi lan investor sing teka ing Ukhria. RomvA iku kita? Kepiye babagan mungsuh Kremlin kanthi terang-terangan?
  3. +1
    3 September 2023
    Aku yakin yen dheweke bakal menehi F-16 lan Abrams sing ora duwe sedulur, sing utama yaiku nyebabake karusakan marang Rusia nalika negara Ukraina isih ana. Rusia ora duwe pilihan, numpes Ukraina minangka negara, utawa nyuda. iku kanggo negara kang padha ora bakal nuduhke ancaman ing mangsa, ing Yen ora, sawise sawetara wektu, West bakal ngajari lan lengen generasi enom saka non-sadulur, lan anak kita kudu ngatasi masalah iki.
    1. -2
      3 September 2023
      Kutipan: Pesimis22
      Aku yakin dheweke uga bakal menehi F-16 marang non-sadulur

      Dheweke uga bakal nambah "Gryphons" Swedia ... Kajaba iku, pilot sing wis pengalaman pertempuran dilatih kanggo sing terakhir, lan bisa nyebabake masalah liyane, amarga sifat-sifat sing ana ing "Griffins".
      1. +1
        3 September 2023
        Sembarang senjata bakal nggawe masalah, nanging sampeyan nandheske sifat tartamtu saka Griffin, please nggedhekake.
        Aku maca babagan, iku ora utamané kawentar, iku ora digunakake ing kahanan pertempuran.
        1. -1
          3 September 2023
          Kutipan: Arkadich
          Senjata apa wae bakal nggawe masalah

          kene aku setuju 100%
          Kutipan: Arkadich
          Aku maca babagan, iku ora utamané kawentar, iku ora digunakake ing kahanan pertempuran.

          kene. "Falcon" wis ana ing pirang-pirang konflik lan kemampuane luwih utawa kurang jelas. "Griffin" minangka "jaran peteng", sifat tempur sing mung wong Tionghoa sing bisa ngevaluasi sajrone latihan gabungan karo Angkatan Udara Thailand. Lan ing kana, "Griffin" nuduhake awake dhewe kanthi apik ing perang ing jarak sing dawa lan medium, kalah ing "dumps asu".
          Wong Swedia wis nggawe platform serangan udara sing apik banget, lan sing paling penting, sing bisa nggawa kabeh senjata NATO + senjata sing dirancang Swedia sing bisa nyerang target ing darat, banyu lan ing udara. Lan digunakake saka wilayah sing winates banget, kalebu bagean dalan gedhe.
        2. +1
          3 September 2023
          Kutipan: Arkadich
          Sembarang senjata bakal nggawe masalah, nanging sampeyan nandheske sifat tartamtu saka Griffin, please nggedhekake.
          Aku maca babagan, iku ora utamané kawentar, iku ora digunakake ing kahanan pertempuran.

          Ya, iki digawe kanggo nyukupi syarat tartamtu saka landasan pacu sing cendhak lan ora dilengkapi.
  4. +4
    3 September 2023
    Scott Ritter, kaya Kedmi sing kondhang, kanthi tegas ngenani tema "Aku pitutur marang kowe apa sing pengin sampeyan krungu saka aku." Umumé, dheweke isih "ahli".
  5. -4
    3 September 2023
    Cukup cukup, kabeh sampah penerbangan wis menyang Kulon, lan liyane, kaya-kaya kita ora ngerti apa iku pesawat Barat, mung bisa nyiyapake lan mabur ing kahanan hothouse, ing kasunyatan Air Defense kita cukup. kanggo sasi, loro mau ngguyu
  6. +2
    3 September 2023
    Banjur kok saiki Ukrainians terus mabur cepet 25, su 24, mi8, mi24 ??
    1. -3
      3 September 2023
      Banjur kok saiki Ukrainians terus mabur cepet 25, su 24, mi8, mi24 ??
      ..amarga ing jaman Soviet padha dipindhah, ora didol, nanging kanthi bebas dipindhah menyang luar negeri minangka paseduluran bangsa ... saiki kabeh iki wis diwutahake menyang junta.
      1. +1
        3 September 2023
        Kutipan: Partisan Krimea 1974
        Banjur kok saiki Ukrainians terus mabur cepet 25, su 24, mi8, mi24 ??
        ..amarga ing jaman Soviet padha dipindhah, ora didol, nanging kanthi bebas dipindhah menyang luar negeri minangka paseduluran bangsa ... saiki kabeh iki wis diwutahake menyang junta.

        LAN? Kaya mabur sampah saka USSR iki, sing diklumpukake ing tong sampah, F-16 sing luwih modern uga bakal mabur.
      2. +1
        3 September 2023
        Kutipan: Partisan Krimea 1974
        Banjur kok saiki Ukrainians terus mabur cepet 25, su 24, mi8, mi24 ??
        ..amarga ing jaman Soviet padha dipindhah, ora didol, nanging kanthi bebas dipindhah menyang luar negeri minangka paseduluran bangsa ... saiki kabeh iki wis diwutahake menyang junta.

        Bener, iku dituku kanggo kabeh departemen polisi. Lan sapa sing duwe Su-24?
    2. -1
      3 September 2023
      Kutipan saka Cartograph
      Banjur kok saiki Ukrainians terus mabur cepet 25, su 24, mi8, mi24 ??

      Dheweke mesthi ora mabur MiG-25 saiki ...
  7. -1
    3 September 2023
    Ngatur ing sadawane tapel wates saka Polandia nganti Kerch prototipe pertahanan udara Soviet negara kanthi sarana karusakan sing dibutuhake.
  8. -1
    3 September 2023
    F-16 mbutuhake pangopènan dening spesialis sing mumpuni, sing kudu dilatih ora luwih saka pilot. Lan syarat kanggo infrastruktur lapangan udara beda-beda antarane teknologi Soviet lan manca. Pesawat lan pilot bakal tiwas.
  9. +2
    3 September 2023
    Kutipan: Partisan Krimea 1974
    f16 mudhun iku urutan anyar kanggo paling siji pesawat liyane kuwi.
    ... falcons wis suwe ora diprodhuksi kanthi garis-garis. Mung sisa-sisa sing dimodernisasi ... produksi mung ana lisensi lan kanggo kabutuhan negara-negara sing tuku lisensi kanggo produksi ... penguin diprodhuksi ing belang-belang..dadi ora ana sing bisa nyuwek sapa-sapa ora...luwih-luwih elang sing dipindhah ora dadi duweke..nanging dituku dening negara liya...apa anane sampah... lan mulane Scott bener

    https://www.airandspaceforces.com/first-f-16-block-70-emerges-from-lockheed-martins-new-factory-128-more-on-order/
    Ora, bisa uga pabrik Lockheed Martin ing Greenville, South Carolina duwe lisensi ...
  10. +2
    3 September 2023
    Kutipan: Partisan Krimea 1974
    Banjur kok saiki Ukrainians terus mabur cepet 25, su 24, mi8, mi24 ??
    ..amarga ing jaman Soviet padha dipindhah, ora didol, nanging kanthi bebas dipindhah menyang luar negeri minangka paseduluran bangsa ... saiki kabeh iki wis diwutahake menyang junta.

    Ngendi aku bisa njaluk SU-24? Mung tanpa bla, bla, bla ... pesawat ing donya diitung cukup akurat, yen Wiki bisa mbantu ...
  11. 0
    3 September 2023
    Aku terus ngomong, kok ngenteni nganti padha uga menyang lik
    kudu diangkah sanalika padha teka liwat wates, utawa diangkah sanalika padha ndharat, bebarengan karo infrastruktur lan banderas nazi.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"