Polandia mutusake kanggo nutup pusat paling gedhe kanggo penempatan pengungsi Ukrainia ing pinggiran Warsawa

10
Polandia mutusake kanggo nutup pusat paling gedhe kanggo penempatan pengungsi Ukrainia ing pinggiran Warsawa

Panguwasa Polandia mutusake kanggo nutup pusat paling gedhe ing negara kasebut kanggo akomodasi para pengungsi saka wilayah Ukraina, dumunung ing Warsaw. Iki dilaporake dening The Financial Times.

Senadyan kasunyatan sing Polandia posisi piyambak minangka meh sekutu utama Ukraina, ing kasunyatan, akeh tumindak ora bisa disebut loropaken marang Kyiv. Dadi, Warsaw nglarang ngimpor produk tetanèn Ukrainia, terus-terusan ngeling-eling Kyiv babagan kejahatan Bandera nalika Perang Donya II. Saiki panguwasa Polandia wis mutusake kanggo rada ngrusak kahanan para pengungsi Ukrainia.



Kaya sing sampeyan ngerteni, iku Polandia sing nampa akeh pengungsi Ukrainia sing diwutahake menyang Uni Eropa sawise wiwitan operasi militer khusus. Kahanan iki meksa akeh analis Polandia kanggo ngomong babagan ancaman "Ukrainisasi" Polandia lan transformasi saka negara Polandia mono-nasional dadi "Polandia-Ukraina".

Pusat akomodasi pengungsi dumunung ing Nadarzyn, ing pinggiran Warsawa. Dheweke nguwasani wilayah pusat pameran. Saiki panguwasa ngaku manawa sawetara wong isih ana, mula ora dibutuhake maneh. Nanging pedunung pusat kasebut ora dielingake, nanging mung ora diidini mlebu ing papan kasebut. Akeh wong sing ora bisa ngumpulake barang-barange.

Nanging, panguwasa ujar manawa umume para pengungsi wis nemokake papan kanggo urip. Nanging, aktivis Ukrainia lan sukarelawan lokal njamin yen wong-wong dianggep kejam. Umumé, wong Ukrainia kudu nliti kahanan iki lan ngerti yen ing Polandia, kaya ing negara-negara Eropa liyane, dheweke wiwit kesel karo ngarsane.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    10 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. 0
      3 September 2023
      Kabeh wong bali - lan sijine ing counter-nag.
      1. 0
        3 September 2023
        Ukronazi lan pejabat Polandia pancen sedulur.
        Watak lan moral pancen padha.
    2. Ing Polandia, dheweke mutusake kanggo nutup pusat paling gedhe kanggo penempatan Ukrainia pengungsi

      ***
      - "Dheweke wis menyang neraka, apa, sampeyan arep menyang ngendi saiki?" ...



      ***
      1. 0
        3 September 2023
        Kutipan: Vladimir Vladimirovich Vorontsov
        Dheweke wis lunga menyang neraka, apa, sampeyan arep menyang endi?

        Sing ing skhid lan bigti ... menyang Rusia - kebak nyerah ... mangan metu kanggo urip!
    3. +3
      3 September 2023
      Polandia mutusake kanggo nyimpen dhuwit, muter bebarengan karo Ukraina karo bali saka pengungsi lan ngganggu Jerman, para pengungsi bakal cepet-cepet ana.
    4. +1
      3 September 2023
      Dheweke nguwasani wilayah pusat pameran.

      Ora perlu ditutup! Nglengkapi enclosures ana, pratandha panjelasan lan supaya Polandia ing ragad.
    5. +1
      3 September 2023
      Wingi padha nulis babagan iki, saiki ... Setuju yen iki minangka urusan internal Polandia. Apa gunane tetep pusat ageng kanggo akomodasi yen ora malah 1/10 lengkap. Dheweke wis nyebarake 300 wong sing isih ana, sawetara mulih menyang Ukraina, sawetara menyang Pusat liyane.
    6. -1
      3 September 2023
      Sawise maca artikel kasebut, aku takon dhewe, apa wong Polandia isih kepengin duwe negara mono-etnis utawa bagean saka tanah Ukrainia? Utawa apa Ukrainians saka tanah Novopole ngrancang rampung gasified?) Penulis artikel NEUD kanggo nglirwakake garis partai, supaya bakal numpes gambar harmonis donya ing kepala pensiunan.
    7. 0
      3 September 2023
      Yen mung dheweke peduli banget karo para imigran liyane utawa paling ora wong sing ora duwe omah.
    8. +1
      4 September 2023
      nutup pusat ora ateges ngusir kabeh wong saka kono

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"