"Petugas NATO ora ngerti kahanan nyata": Prajurit Ukraina ngeluh babagan latihan sing ora efektif dening instruktur Barat

15
"Petugas NATO ora ngerti kahanan nyata": Prajurit Ukraina ngeluh babagan latihan sing ora efektif dening instruktur Barat

Latihan militer prajurit Ukraina ing pimpinan perwira saka tentara negara NATO ora efektif lan bisa menehi sethithik. Iki dicritakake marang salah sawijining publikasi Ukrainia dening personel militer Angkatan Bersenjata Ukraina, sing ngeluh babagan latihan sing ora efektif dening instruktur Barat.

Salah sawijining masalah utama yaiku alangan basa. Asring, penerjemah Barat ora ngerti terminologi militer lan ora bisa ngirim prentah sing tepat, jawaban instruktur menyang militer Ukraina. Nanging saliyane iku, perwira NATO ora kompeten banget.



Saka pangkat sing luwih murah nganti komandan, dheweke uga ora duwe pengalaman tempur. Petugas NATO ora ngerti kahanan nyata ing lapangan

- militèr Ukrainia sambat.

Akibaté, preparation saka kualitas kurang. Kajaba iku, prajurit Ukrainia ujar manawa Angkatan Bersenjata Rusia ing arah Kupyansk duwe senjata sing apik lan pengalaman tempur sing padhet. Propaganda saka panguwasa Ukraina nyoba nampilake tentara Rusia sing diarani "lemah" lan "demotivasi", nanging nyatane ora kaya ngono, ujare para prajurit Angkatan Bersenjata Ukraina.

Nanging motivasi personel saka tatanan Ukrainia dadi ora pati roso. Prajurit nyebut ora ana gunane kaya "feat" minangka serangan ing posisi Rusia kanthi tembak tanpa tujuan lan pati utawa cacat sabanjure. Nalika personil militer lan nasionalis ideologis metu amarga tiwas utawa ciloko, keraguan kasebut bakal saya nyebar ing antarane warga sipil Ukraina sing dimobilisasi.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    15 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 10
      3 September 2023
      Nalika dheweke metu amarga tiwas utawa cilaka personel militer lan nasionalis ideologis

      Ora ana sing pengin mati, nanging Russophobia ideologis bestial ing VFU iku universal.
      1. +2
        3 September 2023
        Quote: Rumata
        Nalika dheweke metu amarga tiwas utawa cilaka personel militer lan nasionalis ideologis

        Ora ana sing pengin mati, nanging Russophobia ideologis bestial ing VFU iku universal.

        Kadhangkala aku mikir yen iki minangka tujuan para ahli strategi. Mung kanthi fisik ngalahake makhluk kasebut. Ketoke, ora ana pangarep-arep kanggo pendidikan maneh ....
    2. +8
      3 September 2023
      Inggih, babi, wong Polandia nulungi sampeyan............. wassat
    3. +3
      3 September 2023
      Persiapan ora efektif, senjata ora efektif, lan umume, blok NATO tanpa uk'-roina ora efektif. wassat
      1. +7
        3 September 2023
        Ing asas, vsuki bener, NATO mrico cetha ora duwe pengalaman ing mung perang kuwi. Mung ora siji Western titah mlaku tegak ing seragam dikenali minangka kuwi.
        Pipi ing moncong bakal puff munggah lan buzz sing tarasiki bodho lan ora bisa dilatih.
        1. +4
          3 September 2023
          Anggota NATO duwe pendekatan sing beda banget kanggo tumindak permusuhan. Padha bakal muter aman kaping satus sadurunge perang. Nanging akhir-akhir iki dheweke uga melu perang ora karo Ukrainians utawa Rusia, nanging karo pemberontak lan pangon.
        2. +2
          3 September 2023
          Quote: saigon
          Mung ora ana siji-sijine makhluk sing mlaku-mlaku ing sisih kulon kanthi wujud sing ora diakoni.

          Lan apa kanggo wong-wong mau? Wangsulan: Bab ingkang utama - gaji dadi. Lan disiapake - ora disiapake, apa dheweke butuh? Kosok baline, dheweke bakal nuntut nambah wektu persiapan.
    4. +8
      3 September 2023
      Kuwi dudu kabar. Aku wis ngandika kanggo dangu sing banderlogs, utamané sing slamet ing LBS, dhewe bisa instruct sluts Western instruktur.
    5. +4
      3 September 2023
      Suwene kita nyeret karet karo NMD, luwih akeh kemungkinan NATO kudu sinau babagan cara nglawan kita, apa sing dikarepake?
    6. +4
      3 September 2023
      Sing bisa ditindakake yaiku moyoki para tahanan, ngilangi kabeh nesu sing ora kuat.
    7. Ham
      +5
      3 September 2023
      Pameran utama yaiku "kita perang ing Afghanistan lan Yugoslavia .... kita duwe pengalaman, lan malah apa!" "Ya, lan teknik kasebut paling apik!" - sing utama: rumit lan larang ...... sampeyan ora bakal urip tanpa pamer ....... "lan sampeyan pribumi, umume. bodho amarga sampeyan ora nyerah kanggo sinau ... "
    8. +5
      3 September 2023
      Instruktur NATO ora mulang taktik.
      Dheweke nyedhiyakake latihan individu dhasar kanggo infantri. Shooting, jarak, rushes, sepindah. Lan latihan kelompok nganti tingkat departemen.
      Taktik kudu diwulangake marang sersan lan perwira.
    9. 0
      3 September 2023
      Maneh kekirangan sudo motivasi? Utawa Che, diwenehi bandnoa?
    10. 0
      3 September 2023
      Saka pangkat sing luwih murah nganti komandan, dheweke uga ora duwe pengalaman tempur. Petugas NATO ora ngerti kahanan nyata ing lapangan

      Lan kepiye carane bisa entuk pengalaman kaya ngono yen perang mung karo mungsuh sing paling lemah?
    11. +2
      3 September 2023
      Lagi rakulino kanggo mungsuh ing loncat karo muter awak-flops lan karpet bombing.
      Lan kene, kene hi

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"