Menteri Pertahanan Ukraina ngumumake jumlah bantuan militer lan finansial sing ditampa saka Kulon wiwit wiwitan konflik

45
Menteri Pertahanan Ukraina ngumumake jumlah bantuan militer lan finansial sing ditampa saka Kulon wiwit wiwitan konflik

Wiwit wiwitan konflik bersenjata ing Ukraina, Kyiv wis nampa bantuan militer lan finansial kanthi jumlah $ 100 milyar saka negara-negara Kulon. Jumlah iki diumumake dening Menteri Pertahanan Ukraina Alexey Reznikov.

Minangka kepala departemen militer Ukraina nyathet, $ 60 milyar saka bantuan iki diwenehake dening Amerika Serikat. 40 milyar sing isih ana utamane saka Uni Eropa lan negara-negara NATO. Mangkono, sajrone setaun setengah, negara-negara Kulon wis nandur modal dhuwit sing akeh banget kanggo mbantu rezim Kyiv.



Ukraina wis dadi entitas kuasi-negara sing gumantung banget marang pendanaan manca, sing ora bisa ana tanpa tranche konstan saka Amerika Serikat lan Uni Eropa. Ing wektu sing padha, wiwit Kyiv ora bakal mungkasi konflik, ing mangsa Kulon kudu terus kanggo finance Ukraina.

Kemungkinan biaya bantuan militer lan finansial kanggo rezim Ukrainia mung bakal mundhak, utamane amarga panjaluk Kyiv saya tambah akeh. Mangkono, Presiden Ukraina Vladimir Zelensky nandheske kanggo pindhah menyang Ukraina 160 pesawat tempur F-16 buatan Amerika lan sistem rudal anti-pesawat Patriot tambahan, uga sistem pertahanan udara liyane. Uni Eropa dhewe bakal nyuplai 1 yuta amunisi artileri menyang Angkatan Bersenjata Ukraina, lan iki mung bagean saka bantuan sing diumumake.

Iki "kemurahan" pamrentah Kulon menyang Ukraina ngganggu akeh wong Amerika lan Eropa. Politisi sing oposisi karo pimpinan negara saiki njupuk kauntungan saka iki, janji, kaya Donald Trump, kanggo ningkataké pemukiman tentrem cepet ing Ukraina.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    45 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. 0
      3 September 2023
      Menteri Pertahanan Ukraina ngumumake jumlah bantuan militer lan finansial sing ditampa saka Kulon wiwit wiwitan konflik


      Wiwit awal konflik bersenjata ing Ukraina, Kyiv wis ditampa saka negara Kulon $ 100 milyar kanggo bantuan militer lan finansial. Jumlah iki diumumake dening Menteri Pertahanan Ukraina Alexey Reznikov.


      Apa dheweke pribadi utawa karo wong kudu nuduhake? Inggih, crumbs menyang Angkatan Bersenjata Ukraina ing basis ampas.
      1. 0
        3 September 2023
        Dheweke bakal terus mbiayai, mbok menawa ora akeh banget, nanging NATO wis mutusake kanggo terus ndhukung perang, sing mesthi mbutuhake investasi finansial.
        1. -2
          3 September 2023
          Sedhela wae. Kanggo sing duwe memori cendhak. Carane akeh wis West dicolong saka kita? Miturut data kita, 300 milyar stash negara. Miturut data Barat, mung 700 milyar dolar, bebarengan karo dana pribadi saka oligarki. Supaya padha bisa perang karo dhuwit kita kanggo dangu banget, nganti tekan biaya dhewe.
      2. +1
        4 September 2023
        Minangka kepala departemen militer Ukraina nyathet, $ 60 milyar saka bantuan iki diwenehake dening Amerika Serikat.
        Dheweke ngapusi. Paling ora 77 milyar diwenehake, miturut Fox News. Pitakonan iki, ngendi bedane? Bisa uga ana dacha sing dibangun ing Kapuloan Canary bersyarat kanthi jeneng sawetara benang keponakan Reznikov.
    2. +8
      3 September 2023
      Ora akeh wong sing jengkel karo biaya kasebut, malah sing pengin numpak gelombang kekuwatan iki, setengah saka penduduk percaya yen Ukraina berjuang kanggo kamardikan, setengah liyane padha amarga dheweke ora ngerti ngendi Ukraina iku. .
      1. +5
        3 September 2023
        Kutipan: Murmur 55
        Ora akeh wong sing jengkel karo biaya kasebut, malah sing pengin numpak gelombang kekuwatan iki, setengah saka penduduk percaya yen Ukraina berjuang kanggo kamardikan, setengah liyane padha amarga dheweke ora ngerti ngendi Ukraina iku. .

        Sawetara wong ngerti manawa dana kasebut ora mbantu Ukraina, nanging kontribusi kanggo kampanye "anti-Rusia". Alah.
    3. +5
      3 September 2023
      Iki nonhumans - Nazi - ngedol nyawane marang Iblis kanggo dhuwit, numpes negara, mateni sedulur-sedulure - Slavs, mateni atusan ewu wong. Kenaa laknat lan turune lan padha krungu tangise para randha lan bocah lola saben bengi nalika turu.
      1. +1
        3 September 2023
        Kutipan saka Roust
        Iki nonhumans - Nazi - ngedol nyawane marang Iblis kanggo dhuwit, numpes negara, mateni sedulur-sedulure - Slavs, mateni atusan ewu wong. Kenaa laknat lan turune lan padha krungu tangise para randha lan bocah lola saben bengi nalika turu.

        +1
        Atheis. Non-denominasi.
        Nanging yen aku dadi wong sing percaya karo denominasi apa wae, aku bakal ndedonga supaya mungsuh-mungsuh kita bakal ngukum! hi
    4. +4
      3 September 2023
      Iku bakal luwih apik kanggo nulis pinten dhuwit laundered opo
      Carane akeh ijo, Ermak, Kolomoisky, etc. (padha duwe baden, daging soros, lsp.)
      1. +5
        3 September 2023
        Kutipan saka Enceladus
        Iku bakal luwih apik kanggo nulis pinten dhuwit laundered

        Bubar media nglaporake jumlah 115 milyar dolar, nanging pretzel gundul iki, tanpa kedhip mata, mung nyebutake 100 milyar dolar. Dadi metu sing 15 milyar slip liwat kasir lan aman diiseni menyang kanthong saka banderlogs utama lan sing melu alokasi pendanaan. nglirik
        1. +2
          3 September 2023
          Kutipan: Nyrobsky
          Dadi metu sing 15 milyar slip liwat kasir lan aman diiseni menyang kanthong saka banderlogs utama lan sing melu alokasi pendanaan.

          Klasik. Iki minangka standar. hi
        2. +1
          3 September 2023
          jumlah 115 milyar dolar muncul ing media

          Lan yen sampeyan pracaya Trump, banjur negara ngginakaken 200 lard, lan Eropah 40. Dadi, ing proses, luwih akeh diiseni menyang kanthong saka 15 milyar. :-) Ing celonone, kanthong oh-dadi gedhe.
          Dheweke nulis babagan Zelya yen dheweke wis duwe pirang-pirang gajih, lan isih akeh wong sing duwe kesempatan akeh: menteri, wakil menteri, kepala departemen pusat, departemen, subdivisi, rektor, wakil rektor, oligarki lan liya-liyane. kepala gudhang lan panji. Lan saben wong nyolong kanthi maksimal. Plus, mbok menawa sawetara kickbacks kanggo karakter Western duwe panggonan kanggo dadi.
          Umumé, bisa uga Trump bener lan Reznikov ora ngapusi: padha nyedhiyakake 240 lard, nanging pinggiran mung nampa 100.
      2. +2
        3 September 2023
        Kolomoisky dipenjara 2 sasi, ketoke mandhek menehi dhuwit kanggo Azov, malah ora mbayar jaminan 14 lyams kanggo release. Kolomoisky saiki dadi isin ...
        1. 0
          3 September 2023
          Quote: resah
          Kolomoisky dipenjara 2 sasi, ketoke mandhek menehi dhuwit kanggo Azov, malah ora mbayar jaminan 14 lyams kanggo release. Kolomoisky saiki dadi isin ...

          Aku Benya wis ditulis mati awal, iku wong grated lan wis cukup dhuwit kanggo mbales kabeh mungsuh, nganti liquidation.
          Dadi ngenteni kelanjutane sendratari.
    5. +4
      3 September 2023
      Apa $ 100 milyar jumlah gedhe? Ya, Amerika Serikat mung ngentekake luwih akeh ing Afghanistan saben taun, lan ing kene kabeh Kulon ngentekake setaun setengah. dhuwit recehan.
      1. +2
        3 September 2023
        Kutipan saka Escariot
        dhuwit recehan.

        Iki ora nyepetake mesin cetak.
      2. -1
        3 September 2023
        Kahanan kasebut ana loro: ana, ing Afghanistan, dhuwit iki digunakake kanggo prajurite dhewe, kanggo pangopènan, lan mulane bali menyang ekonomi. Ing Ukraina, dhuwit iki nandur modhal ing bolongan ireng, kang ora bisa bali biaya kanggo wong-wong mau. Nanging ana plus liyane, ing kene dheweke langsung ngrusak mungsuh tanpa mbuwang personel, ana daging sing bakal mati kanggo sing duwe.
    6. -7
      3 September 2023
      Asil saka perang bakal matèni massal saka yuta Ukraina ... perang nuklir wis nyedhaki
      1. +3
        3 September 2023
        Quote: Arman Bakhtikyan
        Asil perang bakal dadi pembunuhan massal jutaan warga Ukraina ...
        х
        Ing kekejemane, seniman ing Linz lan badut saka Krivoy Rog padha, kanthi bedane, sing pisanan isih melas marang bangsane, lan sing kapindho, iki wong manca.
        1. 0
          3 September 2023
          tukang kayu
          Ing kekejemane, seniman ing Linz lan badut saka Krivoy Rog padha, kanthi bedane, sing pisanan isih melas marang bangsane, lan sing kapindho, iki wong manca.

          artis uga dadi direktur ... Dheweke ngatur "serangan dening Polandia marang warga sipil Jerman." Iki ora nylametake dheweke, utawa negara sing dipimpin menyang "masa depan Jerman sing mulya," nanging dheweke isih nyoba ngrusak dheweke.
      2. 0
        3 September 2023
        Quote: Arman Bakhtikyan
        Asil saka perang bakal matèni massal saka yuta Ukraina ... perang nuklir wis nyedhaki

        Aja kuwatir. Kabeh miturut rencana
        1. 0
          3 September 2023
          Kutipan saka Escariot
          Aja kuwatir. Kabeh miturut rencana

          Ya, bisa. hi
    7. +6
      3 September 2023
      Mangkono, luwih saka setengah taun, negara-negara Kulon wis nandur modal dana kolosal kanggo mbantu rezim Kyiv.

      Yen sampeyan pengin perang, kanthi "pakan meriam", lan ora karo prajurit sampeyan, sampeyan bakal nandur modal ora jumlah sing padha, nanging kaya sing dibutuhake rezim Kiev. Nalika wolung puluh taun, "freebie" kaya mengkono ing pasuryan saka Selyuks bodho wis tiba, tawar-menawar ora cocok.
      1. +1
        3 September 2023
        Kutipan saka tukang kayu
        kuwi "freebie" ing pasuryan saka bodho Selyuks ruang paling ngisor

        Freebie iki ora nggawa mudhun dhewe, lan dudu duta besar Rusia sing menehi cookie ing Maidan, nanging asisten sekretaris negara Amerika Serikat.
        1. 0
          3 September 2023
          mordvin 3
          Freebie iki ora nggawa mudhun dhewe, lan dudu duta besar Rusia sing menehi cookie ing Maidan, nanging asisten sekretaris negara Amerika Serikat.

          Ing mburi, mesthi, kabeh wong pinter ...
          Nanging saiki dadi manawa Duta Besar kita wis nylametake rubel, lan kita kelangan sewu. Sayange.
    8. +1
      3 September 2023
      Supaya sampeyan ngerti, yen sampeyan ngumpulake, iki meh 10 triliun rubel. Rusia duwe anggaran ing 22, 25 triliun rubel. opo Kanggo 2023, Rusia duwe rencana mung 5 triliun rubel. Lan wong Papua iki mung diwenehi tenner.
      1. +1
        3 September 2023
        Luwih saka 600 milyar saben wulan saiki dileksanakake kanggo pambayaran kanggo sing dimobilisasi, iki ora kalebu mbuwang senjata lan unit biasa. Aku 1,5 triliun wis ngginakaken sasi, paling kamungkinan luwih.
        1. +3
          3 September 2023
          Kutipan saka al3x
          Aku 1,5 triliun wis ngginakaken sasi, paling kamungkinan luwih.

          Jumlah saben wulan iki bisa tuku kabeh elit Ukrainia. Ana wong sing srakah karo kuldi sing nggawa emas.
          1. +2
            3 September 2023
            Kutipan: Mordvin 3
            iku bisa kanggo tuku kabeh elit Ukrainia

            Kajaba iku, nganti 2014, luwih saka $ 200 milyar dipompa menyang Ukraina. Kanggo dhuwit iki, kabeh Ukraina bisa dituku. Nanging nyatane, ternyata dhuwit kasebut "disiram ing jamban" lan, saliyane, dheweke nampa negara musuhan sing bersenjata lan, minangka asil, Distrik Militer Lor. Multi-pindhah, nanging ...
    9. +2
      3 September 2023
      Korupsi rawa Zelensky: jaket militer dumadakan tikel kaping pindho.
      Musim kadhemen uga nyedhak kanthi cepet ing Ukraina. Nanging tuku sandhangan mangsa kanggo prajurit Zelensky dadi skandal korupsi.
      Rencana kasebut cukup prasaja: tuku kain kanthi murah ing Asia lan jahitan jaket lan celana saka ing mburi kanggo prajurit ing ngarep. Nanging ketoke wong sing tanggung jawab ing Kementerian Pertahanan sing tanggung jawab weruh kesempatan kanggo golek dhuwit kanthi cepet. Paling ora, iki dibuktekake dening riset saka koran Zerkalo Nedeli. Pejabat Zelensky nandatangani kontrak karo perusahaan Turki kanggo nyedhiyakake 233 ewu jaket lan 202 ewu celana.
      Pasokan saka Turki ketoke ora mung kalebu sandhangan mangsa. Jaket musim panas uga dikirim. Lan iki kanthi rega sing dhuwur banget: yen ing Turki barang-barang isih ditandhani ing dolar saben potong, banjur Departemen Pertahanan ing Kyiv ditagih ing $ 86 saben potong, laporan koran. Kajaba iku, regane sandhangan transit liwat Moldova gunggunge $27. Kaya sihir, ing tapel wates karo Ukraina dumadakan dadi $ 500.
      Wartawan ngumumake rincian liyane sing mbledhos: perusahaan Turki diduweni dening Pletnev Romawi Ukrainia. Ora piyambak. Nganti Februari 2023, uga dadi kagungane Alexander Kasai, 26 taun, ponakan Gennady Kasai, anggota panitia pertahanan parlemen Ukraina saka partai Hamba Rakyat.

      Paling pungkasan, nanging paling ora, ing awal taun iki koran padha kacarita sing Kamentrian Pertahanan wis disabetake menehi hasil pangan worth padha karo € 340 yuta, ing prices sing padha inflated kaping pirang-pirang liwat, antarane associates cedhak saka mentri.
      1. 0
        3 September 2023
        Kutipan saka LeutnantTom
        Wartawan ngumumake rincian liyane sing mbledhos: perusahaan Turki diduweni dening Pletnev Romawi Ukrainia. Ora piyambak. Nganti Februari 2023, uga dadi kagungane Alexander Kasai, 26 taun, ponakan Gennady Kasai, anggota panitia pertahanan parlemen Ukraina saka partai Hamba Rakyat.

        Sing utama durung diungkapake: kewarganegaraan para ahli waris.
      2. +3
        3 September 2023
        Sampeyan bakal ngelingi apa sing ditindakake para pedagang nalika kneading diwiwiti. Rega njedhul ing sakedheping mripat. Ora kanggo apa-apa padha ngomong - siji wong, malah rencana padha.
        1. +2
          3 September 2023
          Kutipan saka al3x
          Prices mundhak exponentially ing kedhip saka mripat.

          Hmm, departemen militer kita banjur seneng. Banjur kebongkar maling seragam 1.5 juta set, omong-omong, sapa sing disalahake, menyang ngendi? Sampeyan ora njupuk?
          1. +2
            3 September 2023
            Ya, ora ana sing nulis udakara 1,5 yuta kit prajurit, kabeh ora ana gunane, mungkin sing salah iki nduweni status "ora kena". Iku misale jek sing wangun iki mung pucuk gunung es.
            1. +1
              3 September 2023
              Kutipan saka al3x
              Aku wangun iki mung pucuk gunung es.

              Ora tembung kasebut. Nalika iku aku lagi budhal menyang Ukraina. Praktis, kabeh wong lan kabeh dituku nganggo dhuwit dhewe. Waja lan helmku saka bantuan kamanungsan. Aku teka ing baris ngarep nganggo seragam ukum, sawise sasi lying ing trenches dadi sampah, iku ora malah barang konsumen Cina, iku Samsaya Awon. Aku malah ora bisa mbayangno jumlah astronomi, lan ngrasa kaya kabeh dicolong nganti dhuwit pungkasan. Yen ana kesempatan, kita bakal diwenehi topi cocked kertas. Alami, aku mung ngomong kanggo resimenku, aku ora mikir yen kita pancen pengecualian. Aku ngerti saiki dheweke bakal menehi pitunjuk babagan minus, ing kene ana para penyayang nightingale bajingan, sing, nyembur, nyanyi dongeng sing apik babagan kelangan kabeh karo kita. Ya, ahli lokal luwih ngerti.
              1. -2
                3 September 2023
                Quote: suhorukofal
                kene penyayang nightingale bajingan, sing, pours metu, sings fables ayu bab carane kelangan kabeh karo kita. Ya, ahli lokal luwih ngerti

                Sampeyan ora ngakoni yen "ahli lokal" duwe sederek, sederek, kanca lan kenalan sing melu SVO? muspra, kancaku... oh, muspra nglirik

                Priksa tembung sampeyan ora mung gampang, nanging gampang banget ... sampeyan menehi tandha ing kono, ing omah ya ngguyu
                1. Komentar wis dibusak.
                  1. Komentar wis dibusak.
                    1. Komentar wis dibusak.
                      1. Komentar wis dibusak.
                        1. Komentar wis dibusak.
              2. Komentar wis dibusak.
                1. Komentar wis dibusak.
      3. +2
        3 September 2023
        LeutnantTom

        Ayo dadi ora pirembagan bab korupsi ing Ukraina? Babagan munggah ing rega peralatan lan seragam kanggo prajurit saka Angkatan Bersenjata Ukraina.
        Yen panas banget kanggo nulis babagan masalah karo pasokan menyang angkatan bersenjata, mung nulis babagan dill lan babagan kita ing wektu sing padha. Babagan kita - iki babagan negara sing kita manggon. Aku manggon ing Federasi Rusia.
        Yen kabeh apik karo kita lan pejabat korup ora bisa ditemokake ing wayah awan kanthi geni, banjur setengah saka negara iku bodho lan mbantu scammers, lan dudu personel militer kita?
    10. +1
      3 September 2023
      Apa sampeyan bisa ngomong pinten ing akun Zelensky, Zaluzhny lan liya-liyane? Pira bantuan sing diwenehake kanggo obat-obatan?
    11. +1
      3 September 2023
      Satus milyar dolar. Iki minangka biaya nyawa puluhan (yen ora atusan) ewu sing tiwas lan cacat. Ora dadi larang, ing asas, kasur wis ngormati urip lan kesehatan saka Ukrainians. Kajaba iku, ora mungkin dheweke menehi dheweke. Iku kudu bali menyang turunane. Yen ana wong.
    12. +2
      3 September 2023
      Iki perang saka attrition. Ukraina, loro saka nyawa, sijine apa-apa ing baris, iku diwenehake lan sumber mung nambah. Kita ora kudu ngenteni bantuan saka ngendi wae ing njaba. Kabeh dhewe. Mangkono bedane, nanging sumber daya uga ora ana watesan, finansial lan manungsa. Lan ketegangan saya mundhak ing njero negara kanthi latar mburi kabeh perjanjian lan prospek sing ora jelas.
    13. 0
      3 September 2023
      Wong-wong padha kuwatir: pira sing dicolong, Ze lan Kumpeni?
    14. 0
      3 September 2023
      Nazi ngaku senjata liyane, dhuwit, ora bisa kawujud, yen ora ana Ukraina,
      bebarengan karo kabeh Nazi lan pandherekipun.
      iku kudu dijupuk liwat rampung

      lot kulon kaya terminator,
      padha ora bakal mandheg, ora bisa nalar, bakal terus lan terus.
    15. 0
      3 September 2023
      Aku wonder carane akeh saka jumlah iki padha nyolong.
      Lan sing arep menehi. Iku bakal lan apa.
      Kaya Yeltsin ing lelucon?
      1. 0
        3 September 2023
        Kutipan: Ulan.1812
        Aku wonder carane akeh saka jumlah iki padha nyolong.

        Apa sampeyan peduli apa sing kedadeyan ing komponen korupsi ing kemah mungsuh? Kabeh upaya mesin informasi kita kaya gandum kanggo gajah. Ing kana, kabeh bakal diwenehake marang plebs kaya sing dikarepake, lan bakal dipangan. Kaya kita. Bener, kaya ing ngendi wae.
    16. 0
      3 September 2023
      Sirah panci nyuarake kanthi bener, mung dhuwit sing dienggo ora kanggo kabecikan, nanging kanggo karusakan luwih lanjut. Nalika padha ngomong - Iku dudu panganan jaran.
    17. Komentar wis dibusak.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"