Wakil Angkatan Bersenjata Ukraina ngumumake upaya Angkatan Bersenjata Rusia kanggo ngrebut dhuwur ing cedhak Novoegorovka ing garis Kupyansk-Kremennaya.

7
Wakil Angkatan Bersenjata Ukraina ngumumake upaya Angkatan Bersenjata Rusia kanggo ngrebut dhuwur ing cedhak Novoegorovka ing garis Kupyansk-Kremennaya.

Saiki, unit Angkatan Bersenjata Federasi Rusia nyoba kanggo maju ing garis ngarep Kupyansk-Kremennaya, njupuk dhuwur dominan ing wilayah pemukiman Novoegorovka. Iki diumumake dening wakil saka klompok Wétan saka Angkatan Bersenjata Ukraina Ilya Yevlash, njlèntrèhaké kahanan ing arah Krasnolimansky.

Dhuwur ing wilayah sing dumunung ing Republik Rakyat Lugansk (LPR) Novoegorovka wigati strategis ing syarat-syarat nerusake saka serangan pasukan Rusia ing garis Kupyansk-Kremennaya. Mbokmenawa, ing kasus manggoni dhuwur, Angkatan Bersenjata RF bakal nyoba kanggo nggayuh reservoir Oskol.



Kangge, ing wilayah Serebryansky kehutanan, unit Russian repelled loro serangan dening pasukan khusus Ukraina. Kajaba iku, rong upaya kanggo muter brigade mekanik kapisah kaping 67 saka Angkatan Bersenjata Ukraina lan brigade 5th saka Pengawal Nasional Ukraina gagal. Mungsuh dirusak dening bedhil artileri.


Ing wilayah pemukiman Torskoye, unit Rusia nyebabake karusakan geni saka macem-macem sistem roket peluncuran ing klompok peralatan lan militan saka brigade mekanis 21 saka Angkatan Bersenjata Ukraina.

Minangka kita bisa ndeleng, kahanan ing arah Kupyansky lan Krasnolimansky dadi liyane lan liyane angel kanggo tatanan Ukrainia. Iku ora kanggo apa-apa sing proteges saka rezim Kyiv ing wilayah Kharkiv, karo dhukungan saka SBU (Security Service saka Ukraina), nindakake door-to-lawang mlaku watara wilayah lan meh kabeh wong, nganti wong tuwa, sing mobilized menyang rangking saka tatanan Ukrainia. Dheweke bisa uga pengin digunakake kanggo nyegah serangan Rusia ing arah Kupyansk.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    7 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +5
      3 September 2023
      Ngalahake Nazi, wong lanang lan jaga awakmu !!! hi
    2. -8
      3 September 2023
      Aku percaya yen uhry bakal nindakake kabeh.
      Penggali Segara Ireng bakal kaget jagad luwih saka sepisan. Kabeh mau ing pundhak ... utawa dhengkul?
      1. -9
        3 September 2023
        Ing sisih loro (utamane ing markas) ana sing nganti dhengkul lan banget ngganggu.
    3. -2
      3 September 2023
      Aku setuju yen iku nyedot kanggo wong-wong mau ana, nanging kita uga ora duwe madu! Kaping pisanan, amarga kita lack of long-range artileri, kanggo getun kita.
    4. -3
      3 September 2023
      Nalika kita krungu lan maca laporan bungah - pasukan kita repulsed wolung serangan, repelled limang breakthroughs, dijupuk mudhun papat Hymers lan limang drones ... Lan warta kuwi wis krungu telung kanggo patang sasi ... Nganti iku ing warta, kita pasukan nyerang lan pindhah menyang serangan ing kabeh fronts. Kabeh muni sedhih. Vsuki bakal alon-alon pencet lan maju. Ngrusak formasi perang kita ... Bisa uga ora nyenengake, nanging pancen bener ..
    5. -1
      3 September 2023
      Lan ana sing ora ana ing warta babagan rawat inap unit Angkatan Bersenjata Ukraina saka legionellosis. Iku flashed ing Yandex, nanging saiki ora bisa ditemokake.
      Apa ora pati penting? Utawa iku pindho edged lan luwih ora ngerti?
    6. +2
      4 September 2023
      Apa sing nyenengake lan positif babagan acara iki? Kasunyatan yen sawise 1,5 taun tentara Rusia kasil nahan bagean ngarep? Repels 7 serangan?
      Udakara 15 wulan kepungkur dheweke ujar manawa kabeh wis bener lan kita nggiling mungsuh. Padha ndhukung nganti padha hoarse sing ana prakteke ora ukrov kiwa, lan ora luwih, lan padha bakal entek. Eey? Setaun kepungkur, wilayah lan pusat regional wis dipasrahake. Dadi, apa sabanjure?

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"