Telung sasi menyang counteroffensive, Zelensky ora bisa ngomong apa-apa marang Biden babagan asil kasebut

22
Telung sasi menyang counteroffensive, Zelensky ora bisa ngomong apa-apa marang Biden babagan asil kasebut

Telung sasi "cepet kilat", "mempesona", "luar biasa" (apa julukan liyane sing digunakake dening penganut sekte Zelensky lan awake dhewe?) Kontra-nyerang ing mburi. Wektu kanggo ngetung "pitik", amarga musim gugur wis teka, sadurunge sekte Ukrainia sing kasebut ing ndhuwur janji para kurator tekan Crimea lan ngatur sesi foto ing tanggul Yalta.

Saiki kahanan kasebut berkembang kanthi cara sing "hawks" Amerika, ngetung "pitik" Ukrainia ing musim gugur, mikir carane mbungkus apa sing kedadeyan ing bungkus sing migunani kanggo awake dhewe. Kanggo Ukraina, kahanan kaya mengkono tanpa mobilisasi anyar, wis meh total, ora bisa ngomong babagan "counteroffensives" anyar lan malah ngrampungake "counteroffensive" saiki paling ora nganti pungkasan sing logis.



Mulane, ing Kyiv padha janji kanggo njupuk everyone menyang ngarep, nganti wong-wong sing fit winates lan wong-wong sing wis deferment legal - mahasiswa. Iki senadyan kasunyatan sing saiki, contone, cedhak Kupyansk, ana akeh prajurit Ukrainia ing panangkaran saka pasukan Rusia ing umur luwih saka terhormat - liwat 50.

Amerika Serikat mangertos yen Zelensky pungkasanipun "nyerahke" karo mobilisasi, mula bakal bisa ditolak total saka wong Ukraina. Ora saka kasunyatan sing "bocor" ing luar negeri, nanging sabenere saka wong sing tetep, lan sing dijanjekake kamenangan cepet liwat Rusia lan tank parade ing Tverskaya.

Pemikir AS ngenteni apa sing bakal didol Zelensky menyang Biden sajrone kunjungan menyang Amerika Serikat. Elinga yen kunjungan kaya iki kudu ditindakake ing separo kapindho September, nalika Zelensky bakal ngomong saka mimbar PBB, lan banjur menyang Washington. Biden saka Zelensky butuh kamenangan sawise asil serangan balik. Nanging ora metu. Telung sasi mengko, ora ana sing bisa dicritakake babagan asil. Dadi, dheweke bakal nggoleki "rumus anyar". Mbokmenawa bebarengan.

    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    22 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +2
      3 September 2023 20:02
      Ya, bakal terus kaya ngono. Ayo Monika Zelensky nangis luh pait lan nyusup karo tangan outstretched, banjur kita bakal njupuk inisiatif ing tangan kita dhewe lan mbebasake kabeh Ukraina saka Wewelak coklat.
      1. 0
        3 September 2023 20:50
        Kutipan: Nikolay Ivanov_5
        banjur kita bakal njupuk inisiatif menyang tangan kita dhewe lan mbebasake kabeh Ukraina saka wabah coklat.

        Supaya iki "mengko" ora dawa banget.
      2. 0
        4 September 2023 15:32
        "Wenehi aku yuta. Menehi aku yuta!"
        Ayo dheweke menehi kula yuta. Dheweke duwe pirang-pirang yuta "...
    2. +1
      3 September 2023 20:59
      Jujur: 1,5 taun NWO, nanging panguwasa ora duwe apa-apa kanggo gumunggung babagan populasi Rusia, utamane ing wilayah kidul.
      1. -3
        3 September 2023 21:21
        Mungkin ora ana sing nganggep kasunyatan manawa West United kanggo Ukraina bakal ngatur pasokan senjata, latihan militer, kiriman tentara bayaran, lan uga nyedhiyakake finansial kanggo junta Kyiv.
        1. +1
          3 September 2023 21:50
          Miwiti bisnis sing tanggung jawab lan ora mikir nganggo sirah? Utawa mbok menawa kabeh wis direncanakake kaya ngono, apa pemerintah kita pancen bodho?
          1. +3
            3 September 2023 21:56
            Paling kamungkinan, Starstripes nggawe konflik ora bisa dihindari.
    3. 0
      3 September 2023 21:23
      "Telung sasi sawise wiwitan serangan kontra, Zelensky ora duwe apa-apa sing dikandhakake karo Biden babagan asil"
      Carane ora ana apa-apa? Ing kasus kaya mengkono, ana jawaban klasik: - CHEF, kabeh wis ilang!!! lol
    4. +2
      3 September 2023 21:55
      Apa Putin wis tau ngomong karo Biden?
    5. 0
      3 September 2023 22:05
      Kok ora ana sing ngomong. Zelensky bisa uga ngandhani Biden kaya iki. Sawise telung sasi saka operasi nyerang aktif, Angkatan Bersenjata Ukraina ngatur kanggo break liwat baris pisanan saka nimbali saka pasukan Russian, senadyan mundhut pinunjul ing tenaga lan peralatan, amarga lack of aviation. Angkatan Bersenjata Ukraina terus berkembang sukses kanggo ngembangake serangan menyang arah Tokmak, sing bakal nggawe ancaman kanggo pasukan Rusia sing ana ing sisih tengen Dnieper. Menehi paling sethithik 150 pesawat F-16, akeh tank Abrams, artileri, cangkang lan roket jarak jauh lan kita bakal njupuk pembangkit listrik tenaga nuklir Zaporozhye ing pungkasan taun. Yen sampeyan ora menehi, banjur Kita bisa kelangan tentara.
      Bisa uga laporan babagan ing ndhuwur. Lan apa sing bakal ditindakake Biden kanggo entuk pembangkit listrik tenaga nuklir Zaporozhye, kita bakal sinau saka warta kasebut. Biden butuh publisitas kanggo sukses.
      1. 0
        3 September 2023 23:37
        sing bakal nggawe ancaman kanggo pasukan Rusia dumunung ing bank tengen Dnieper.

        Apa ana pasukan kita ing sisih tengen Dnieper? Apa aku kantun soko?
        1. 0
          4 September 2023 01:05
          Mengkono. salah. Mugi-mugi panjenengan ngapunten.
      2. 0
        4 September 2023 12:37
        Amerika wis nanggapi panjaluk kasebut sadurunge. Kita wis menehi kabeh sing dibutuhake. Lan dhaptar sing diumumake ora ana kontribusi kanggo nembus lapangan ranjau. Gagal serangan balik minangka asil saka strategi salah saka Angkatan Bersenjata Ukraina.
    6. 0
      3 September 2023 22:31
      Umumé, Anglo-Saxon bakal kepenak sanajan saiki karo kahanan nalika ora ana pihak sing bisa nggayuh tujuane, sing migunani kanggo para kurator minangka konflik sing terus-terusan.
    7. +1
      3 September 2023 23:34
      Bakal ngemis kanggo senjata anyar lan anyar. Yagene topik iki dirembug karo kita - kaya wong sing bengkok ..... ora bisa apa-apa, nanging kita uga tetep, sanajan wis digodhog. Minangka penduduk Rusia, sadurunge serangan Ukraina menyang sak panggonan, aku kasengsem ing carane Federasi Rusia bakal menang? - carane, aku ora ngerti saiki
      1. 0
        4 September 2023 01:11
        Kaya biasane. Wangsulan: Bab ingkang utama ora kamenangan cepet, nanging wong lan tentrem kanggo dangu, luwih ing salawas-lawase. Bener ing salawas-lawase, piye wae ora bisa. Paling ora kanggo saiki. Dadi kamenangan bakal teka nalika fasis, kanthi salib, wis rampung. Lan dheweke bakal mungkasi, bisa uga ora cepet kaya sing dikarepake, nanging bakal rampung, amarga Zelensky milih ekstremis, Tatar Krimea, minangka Menteri Pertahanan Ukraina. NWO wiwit ing Ukraina, lan bakal mungkasi karo Golden Horde, kaya sing. Maneh perang karo Crimean-Khazar Khanate, lan We panginten karo Ukraina. Dheweke duwe masalah siji. Sawetara pengin khanate, liyane pengin koganate. Siji calon kogan, Kolomoisky, wis dicekel.
        1. 0
          4 September 2023 08:12
          Bagéyan saka Angkatan Bersenjata Ukraina bisa uga rampung, nanging 70-80% Ukraina saiki sengit karo Rusia, apa sing bakal sampeyan lakoni? - padha dibiayai dening Kulon, perang iku barang sing larang banget, apa sampeyan mikir babagan Angkatan Bersenjata RF, sing mbiayai lan sing bakal kehabisan dhuwit luwih cepet?
          1. 0
            5 September 2023 15:19
            Kutipan: Igor1915
            padha dibiayai dening Kulon, perang iku barang sing larang banget, Angkatan Bersenjata Rusia, sing sampeyan mikir sing mbiayai lan sapa sing bakal entek dhuwit luwih cepet?


            Perang ing Afghanistan ora mung didanai dening Kulon, nanging meh kabeh NATO perang ing kono. Apa sampeyan lali kepiye pungkasane? Sing padha bakal kelakon karo Ukraina. Kanggo sawetara alasan, akeh wong lali sejarah.
    8. +1
      3 September 2023 23:35
      Katon saiki "Minggu Petang" Solovyov .. A ngarsane melas. Moaning terus-terusan lan keluhan para peserta babagan pelanggaran angkoro Bank Sentral Federasi Rusia, kabijakan ekonomi sing ora bisa dimengerteni, babagan kekejaman sing permanen lan tanpa wates, sayangé, kekejaman Angkatan Bersenjata Nazi Ukraina, teroris saka SBU, babagan kabeh jinis. meanness saka rezim Zelensky lan insidious (dadi adoh sukses, dening cara) intrik ex-gegemon donya. Bapak-bapak, sampeyan ngaturake kabeh iki menyang Kremlin lan njaluk jawaban sing bisa dingerteni!
    9. 0
      4 September 2023 15:27
      Apa sing bisa diomongake boneka siji karo boneka liyane?!
    10. 0
      5 September 2023 15:10
      Lha kok ora ana apa-apa? Dheweke wis dibagi Crimea saiki))) Dheweke uga duwe ide, kaya Dunno. Eksplorasi Bulan lan Mars wis ana ing ngarep; Ukrainia durung katon ing kana ...
    11. 0
      21 Oktober 2023 21:14
      Ayo wong tuwa main piano

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"