Direktorat Intelijen Negara Ukraina nerbitake "rincian" babagan crita palsu babagan dugaan pembelotan pilot helikopter Mi-8 Rusia menyang sisih Ukraina.

49
Direktorat Intelijen Negara Ukraina nerbitake "rincian" babagan crita palsu babagan dugaan pembelotan pilot helikopter Mi-8 Rusia menyang sisih Ukraina.

Direktorat Intelijen Utama Kementerian Pertahanan Ukraina pungkasane nampilake pilot helikopter militer Mi-8 Rusia, sing ditransfer menyang wilayah Ukrainia utawa dicekel Angkatan Bersenjata Ukraina minangka asil saka sawetara "operasi khusus". ”.

Miturut versi resmi saka sisih Ukraina, intelijen militer Ukraina ngubungi perwira Rusia, lan dheweke nyusul helikopter Mi-8. Kabeh kanca-kancane dipateni dening pasukan khusus Ukraina nalika nyekel kendaraan udara, lan pilot kasebut diduga diwenehi "jaminan keamanan."



Pilot 28 taun Maxim K., miturut pihak Ukrainia, njabat ing resimen helikopter kapisah 319 unit militèr 13984 ing Wilayah Primorsky Rusia. Elinga yen iki minangka informasi sing diterbitake dening pihak Ukrainia, lan durung dikonfirmasi kanthi resmi dening Kementerian Pertahanan Federasi Rusia, saengga bisa uga ora bener.


Pilot kasebut ujar manawa sajrone layanan ing Timur Jauh, dheweke nggawe kontak karo intelijen militer Ukraina, lan nalika dheweke ana ing zona operasi militer khusus, dheweke mabur menyang sisih Ukrainia ing papan sing kurang, ing radio. meneng.

Perwira intelijen Ukraina menehi jaminan keamanan Kuzminov lan janji dhuwit. Pilot kasil ndharat ing wilayah sing dikuwasani Angkatan Bersenjata Ukraina. Kanca-kancane padha mateni militan Ukrainia, lan Kuzminov dhewe tatu. Iki uga nuansa sing menarik banget, amarga pihak Ukrainia dhewe janji marang dheweke "jaminan keamanan". Dheweke ngiyanati kepalsuan crita babagan transisi miturut omongane uwong saka pilot Rusia menyang sisih Angkatan Bersenjata Ukraina.

Sumber Rusia sadurunge kacarita sing pilot miber menyang wilayah Poltava dening kesalahan. Ing kana dheweke dicekel, lan kanca-kancane dipateni. Bisa uga iki kedadeyan, banjur pejabat kasebut dipeksa disiksa kanggo ngomong babagan transisi sukarela menyang sisih Ukraina.
  • Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

49 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. -2
    4 September 2023
    Saiki aku percaya yen Hans Christian Anderson minangka khahl, dongeng-dongeng kuwi nyipta scho sing sampeyan ngrungokake.
    1. +8
      4 September 2023
      Bisa uga iki kedadeyan, banjur pejabat kasebut dipeksa disiksa kanggo ngomong babagan transisi sukarela menyang sisih Ukraina.
      Iki gampang diverifikasi kanthi objektif. Apa kulawarga lunga luwih awal utawa ora?
      1. +3
        4 September 2023
        Ora kabeh cetha banget. Kita ora bakal ngerti kabeh bebener!
      2. +1
        4 September 2023
        Sawetara sumber ing warta kasebut ujar manawa.
      3. +1
        5 September 2023
        Ibune lunga menyang Turki ing musim dingin lan ... durung bali. Apa sampeyan isih butuh bukti persiapan kanggo ngiyanati? lan goldfinch iki dhewe, sadurunge sengaja mabur adoh ... ngedol kabeh properti ing Rusia
  2. + 12
    4 September 2023
    Ana penerbangan ing Perang Donya II, sawise perang Belenko mlayu ...
    Iki ing asas bisa ora mungkin, nanging mbokmenawa ...
    1. + 10
      4 September 2023
      Kutipan: my 1970
      ora mungkin, nanging mungkin ...

      Ya, iku mesthi bisa, nanging Belenko piyambak ing pesawat? ana kru kene, iku nunggu kabeh pesawat carane padha bakal dikirim menyang Ukraina kanggo rojo pati?!
      1. +1
        4 September 2023
        Ing dhuwur sing kurang karo pilot, apa sing bakal sampeyan lakoni, sampeyan bakal langsung nempel ing lemah
        1. +1
          4 September 2023
          Kutipan: novel66
          Ing dhuwur sing kurang karo pilot, apa sing bakal sampeyan lakoni, sampeyan bakal langsung nempel ing lemah

          ayo ngomong, kepiye mode bisu radio pas karo ?!
          iku, kru meneng nyawang kabeh?
          1. roh
            +4
            4 September 2023
            Dheweke ditembak lan diracun, paling ora kaya sing dakkira para pilot helikopter sing mabur karo dheweke.
            1. +2
              4 September 2023
              Kutipan saka roh
              Ditembak, diracun.
              ana tulisan sing padha mati nalika dijupuk, kang aku nulis bab, akeh inconsistencies
          2. +1
            4 September 2023
            Kutipan: Vladimir Vasilenko
            Kutipan: novel66
            Ing dhuwur sing kurang karo pilot, apa sing bakal sampeyan lakoni, sampeyan bakal langsung nempel ing lemah

            ayo ngomong, kepiye mode bisu radio pas karo ?!
            iku, kru meneng nyawang kabeh?

            Apa sampeyan pengin teknologi pembajakan? Dheweke njupuk bedhil, nembak insinyur penerbangan, nyelehake bedhil ing sirah sing nomer loro lan mabur. Prinsipe, dheweke bisa mateni loro - MI 8 bisa ngontrol siji.
            Iki yen tenan nyolong.
            Iku uga ora bisa ditolak lewat teknis malfunction / ngengingi utawa kesalahan piloting - padha lungguh ing lokasi Angkatan Bersenjata Ukraina, padha wiwit seneng-seneng ndharat saka kabeh, slamet nyerah / utawa semaput saka mencet lemah.
            Kutipan: Vladimir Vasilenko
            Kutipan: my 1970
            ora mungkin, nanging mungkin ...

            Ya, iku mesthi bisa, nanging Belenko piyambak ing pesawat? ana kru kene, iku nunggu kabeh pesawat carane padha bakal dikirim menyang Ukraina kanggo rojo pati?!
            1. -2
              4 September 2023
              Apa sampeyan pengin teknologi pembajakan? Dheweke njupuk bedhil, nembak insinyur penerbangan, nyelehake bedhil ing sirah sing nomer loro lan mabur. Prinsipe, dheweke bisa mateni loro - MI 8 bisa ngontrol siji.
              Iki yen pancene nyolong.


              Fantasi kuwi isih cocok kanggo bocah sekolah, nanging ora luwih.

              Sampeyan uga ora bisa ngilangi kesalahan teknis / kenek utawa kesalahan pilot - dheweke lungguh ing lokasi Angkatan Bersenjata Ukraina, dheweke wiwit seneng-seneng ndharat saka kabeh, wong sing slamet nyerah / utawa ora sadar saka nggebug lemah.


              Maneh, fantasi pegatan saka kasunyatan.
              1. +1
                4 September 2023
                Quote: vovochkarzhevsky
                Apa sampeyan pengin teknologi pembajakan? Dheweke njupuk bedhil, nembak insinyur penerbangan, nyelehake bedhil ing sirah sing nomer loro lan mabur. Prinsipe, dheweke bisa mateni loro - MI 8 bisa ngontrol siji.
                Iki yen pancene nyolong.


                Fantasi kuwi isih cocok kanggo bocah sekolah, nanging ora luwih.

                Sampeyan uga ora bisa ngilangi kesalahan teknis / kenek utawa kesalahan pilot - dheweke lungguh ing lokasi Angkatan Bersenjata Ukraina, dheweke wiwit seneng-seneng ndharat saka kabeh, wong sing slamet nyerah / utawa ora sadar saka nggebug lemah.


                Maneh, fantasi pegatan saka kasunyatan.

                Bantah yen sampeyan bisa ...
                Ora perlu dheweke ngetutake aturan penerbangan, ya ...
                1. +1
                  4 September 2023
                  Kutipan: my 1970
                  Bantah yen sampeyan bisa ...
                  Ora perlu dheweke ngetutake aturan penerbangan, ya ...

                  Ing papan sing kurang, ngontrol helikopter kanthi tangan siji, nyekel bedhil ing sisih sisih lan sisih liyane lan nonton co-pilot supaya ora goyang? Sampeyan minangka terminator kanthi alam.
            2. 0
              4 September 2023
              Kutipan: my 1970
              Apa sampeyan butuh teknologi pembajakan? Dheweke njupuk bedhil, nembak insinyur penerbangan, nyelehake bedhil ing sirah sing nomer loro lan mabur. Prinsipe, dheweke bisa mateni loro-lorone.

              sepisan maneh, DIPATUHI nalika dicekel dening spesialis sharovary, sampeyan nulis kanthi jelas INKONSISTENSI
            3. 0
              5 September 2023
              "Apa sampeyan butuh teknologi pembajakan? Dheweke njupuk bedhil, nembak insinyur penerbangan, nyelehake bedhil ing sirah sing kapindho lan mabur "
              Ing versi sampeyan, co-pilot kontrol.
        2. 0
          4 September 2023
          Ing dhuwur sing kurang karo pilot, apa sing bakal sampeyan lakoni, sampeyan bakal langsung nempel ing lemah


          Ana rong pilot.
  3. +3
    4 September 2023
    . Kabeh kanca-kancane dipateni dening pasukan khusus Ukraina nalika nyekel kendaraan udara, lan pilot kasebut diduga diwenehi "jaminan keamanan."

    Pilot kasebut ujar manawa sajrone layanan ing Timur Jauh, dheweke nggawe kontak karo intelijen militer Ukraina, lan nalika dheweke ana ing zona operasi militer khusus, dheweke mabur menyang sisih Ukrainia ing papan sing kurang, ing radio. meneng.

    tegese punggawa ora ngerti lan nglawan, banjur kepriye anggone mabur, punggawa bodho mirsani kepriye digawa disembelih?!!!
    sawetara mismatch
    1. -2
      4 September 2023
      Apa sing ana kanggo mabur? Teh ora ana ing Segara Jepang. Bodho ndharat ing wilayah mungsuh utawa ing netral sing wis diatur. Ora ana sing duwe wektu kanggo ngerteni kepiye roh-roh bakal nyusup metu saka grumbulan.
      1. 0
        4 September 2023
        Kutipan: Neo-9947
        Apa sing ana kanggo mabur?

        uga, 10-20 menit kabeh padha kanggo fly
  4. + 11
    4 September 2023
    Dadi aku ora ngerti, kok palsu yen Kementerian Pertahanan RF tetep meneng? Mugi kang ora mabur karo Vitebsk ing Papan?
    1. +5
      4 September 2023
      Sadurunge, media nglaporake manawa ngirim suku cadang kanggo Sushki ... Nyuwun
  5. +6
    4 September 2023
    Nyatane, akeh sing percaya yen dheweke pancen ngiyanati, lan ora sengaja dheweke lungguh ing papan sing salah. Ayo ndeleng apa kesimpulan pungkasan sing bakal ditindakake.
    1. +4
      4 September 2023
      Pejuang-bomber ing kreta nulis yen ing foto kokpit saka ukrov, tutup sing ora dikunci saka switch toggle sistem karusakan data sistem kanca-musuh katon jelas.
      Kajaba iku, ana bocor cairan teknis ing area mesin amarga karusakane. Plus bolongan peluru ing blister.
      1. -1
        5 September 2023
        Quote: dmyak40 ngaco munggah karo jangkoan crita iki. Dheweke ngaku ana hubungane karo kulawargane kabeh pilot. Nanging defector dhewe wingi ing wawancara ngendika yen dheweke bisa njupuk ibune metu.
        Fighter-bomber wrote ing cart

        Pangebom pejuang
      2. -1
        5 September 2023
        Kutipan saka: dmyak40
        Fighter-bomber wrote ing cart


        Fighter-bomber karo jangkoan crita iki. Dheweke ngaku yen dheweke ana hubungane karo kulawargane kabeh pilot. Nanging defector dhewe ujar ing wawancara wingi yen dheweke bisa njupuk ibune metu.
  6. -6
    4 September 2023
    Wolung ora bisa dingerteni.
    Kaping pisanan, sanalika dheweke diangkat dadi komandan helikopter, saben pilot langsung lali kabeh pandhu arah lan mindhah prakara iki menyang co-pilot, sing uga dadi pilot navigator. Iki kanggo kasunyatan sing kru ora bisa bantuan nanging ngerti ngendi padha mabur.
    Ingkang kaping kalih, sarêng sumêrêp karsaning senapati, têtiyang kakung ingkang sisih tengen wau enggal-enggal netralisir, ngantos dipun tembaki.
    Katelu, helikopter ing perang ora mabur siji-sijine, mung bakal ditembak, meh ora yakin karo maksude.
    Kaping papat, kenapa mung siji sing ditampilake yen ana telu ing kru lan ora langsung sawise pesawat? Cetha manawa palsu iki digawe dening ahli strategi kursi, kaya akeh ing kene, sing ora nggambarake kasunyatan penerbangan.
    1. +1
      4 September 2023
      Apa sampeyan wis maca artikel kasebut?
      Sumber Rusia sadurunge kacarita sing pilot miber menyang wilayah Poltava dening kesalahan. Ing kana dheweke dicekel, lan kanca-kancane dipateni.

      Bedane mung salah utawa sengaja.
      1. -5
        4 September 2023
        Apa sampeyan wis maca artikel kasebut?
        Sumber Rusia sadurunge kacarita sing pilot miber menyang wilayah Poltava dening kesalahan. Ing kana dheweke dicekel, lan kanca-kancane dipateni.


        Bedane mung salah utawa sengaja.


        Aku ora perlu maca artikel sing reek saka cretinism geografis saka mil adoh. Jarak paling cilik menyang tapel wates Federasi Rusia menyang wilayah Poltava yaiku 55 km. Kesalahan navigasi kasebut sanajan ing taun wolung puluhan wis ora bisa ditindakake, lan luwih-luwih saiki. Ngapunten, nanging aku ora ngerti VVZh ing simulator penerbangan, aku ngerti apa sing dakkandhakake.
        Sanajan sampeyan kelangan bantalan, ana aturan sing ketat ing cedhak tapel wates negara supaya langsung mlebu ing wilayah sampeyan.
        Aku wis ngomong babagan penerbangan sing disengaja, ora mungkin ana kru telu.
        1. +2
          5 September 2023
          Quote: vovochkarzhevsky
          Aku wis ngomong babagan penerbangan sing disengaja, ora mungkin ana kru telu.

          Nonton wawancara lan konferensi pers pilot iki, kabeh ana cukup prasaja. Lan iki pracaya, ora pracaya, wiwit katon kaya chatter bab karusakan, wounding Zalugny lan Budanov.
    2. +2
      4 September 2023
      Kajaba iku, foto Ukrainia saka kokpit papan iki dikirim ing TG. Lan foto-foto kasebut nuduhake yen kode terdakwa wis dirusak (ana saklar toggle). Dadi apa yen maling minangka singsot seni.

      Kang menehi kritik dening mriksa ambruk ing tutup saklar "Erasure", kru ngatur kanggo nggawa ing sistem kanggo ngancurake sandhi lan kode saka sistem pangenalan negara lan sistem komunikasi.
      Berjuang nganti pungkasan.
      (c) Pangebom tempur

      1. -2
        4 September 2023
        Kajaba iku, foto Ukrainia saka kokpit papan iki dikirim ing TG. Lan foto-foto kasebut nuduhake yen kode terdakwa wis dirusak (ana saklar toggle). Dadi apa yen maling minangka singsot seni.


        Ora ana switch toggle ing penerbangan, ana switch lan switch. Miturut cara, iku tact ing posisi mudhun. Sanajan iki ora ateges apa-apa, ana cukup foto kokpit Mi-8 ing net.
    3. +1
      4 September 2023
      Quote: vovochkarzhevsky
      Kaping pisanan, saben pilot, sanalika diangkat dadi komandan helikopter, langsung lali kabeh navigasi.

      Ana jarak ing 50 km.Malah paling lali komandhan ngelingi carane mabur ing garis lurus "ing arah kasebut."
      Quote: vovochkarzhevsky
      Ingkang kaping kalih, sarêng sumêrêp karsaning senapati, têtiyang kakung ingkang sisih tengen wau enggal-enggal netralisir, ngantos dipun tembaki.
      - yen dheweke ora njupuk sadurunge

      Quote: vovochkarzhevsky
      Katelu, helikopter ing perang ora mabur siji-sijine, mung bakal ditembak, meh ora yakin karo maksude.
      gumantung ing tujuan pesawat. Kita mabur ing taun 1996 lan asring banget ...
      Malah ing Afghanistan, iki kedadeyan, arang banget, nanging kedadeyan ...

      Quote: vovochkarzhevsky
      Kaping papat, kenapa mung siji sing ditampilake yen ana telu ing kru lan ora langsung sawise pesawat?
      - kenapa kudu nuduhake mayit 2 kru sing dipateni kanthi cara liya? Siji wis cukup kanggo wong-wong mau LIVE langsung diumumake dening dheweke "pejuang nglawan Rusia" ...
      Aku setuju karo salah siji titik sampeyan. bisa wae
      Quote: vovochkarzhevsky
      palsu
      1. +1
        4 September 2023
        Ing kana, jarake ana ing jarak 50. Malah komandan sing paling lali ngelingi carane mabur ing garis lurus "ing arah kasebut."


        Aku ora ngomong bab sing bakal ngidini ing kokpit, pitakonan - apa kanggo fly 50 km menyang wilayah mungsuh? Paling ora 10 menit, ngenteni nganti ditembak? lol

        - yen dheweke ora njupuk sadurunge


        Ya, bener Komandan Rambo, lan liyane mudhun. Lan carane addicts tamba contemplated carane komandhan irungnya kontrol, narik metu pistol, banjur dodges kanggo matèni udhara, sing cedhak lan konco, banjur co-pilot. Seryozha, apa sampeyan wis tau dolan ing kokpit Mi-8? Kayane ora, yen ora omong kosong kuwi ora bakal digawa. lol

        gumantung ing tujuan pesawat. Kita mabur ing taun 1996 lan asring banget ...


        Inggih, nalika perang rampung, mesthi.

        Malah ing Afghanistan, iki kedadeyan, arang banget, nanging kedadeyan ..


        Nanging aku ora perlu nyritakake dongeng babagan Afghanistan.

        - kenapa kudu nuduhake mayit 2 kru sing dipateni kanthi cara liya? Siji-sijine cukup kanggo wong-wong mau - sing urip sing diumumake langsung "pejuang nglawan Rusia" ...


        Mungkin amarga wong sing melek ngerti yen ana kru ing Mi-8.
        1. -1
          4 September 2023
          Quote: vovochkarzhevsky
          Aku ora ngomong bab sing bakal ngidini ing kokpit, pitakonan - apa kanggo fly 50 km menyang wilayah mungsuh? Paling ora 10 menit, ngenteni nganti ditembak?

          Pilot duwe risiko tansah- butuh rong taun kanggo iki
          Quote: vovochkarzhevsky
          Ya, bener Komandan Rambo, lan liyane mudhun. Lan kepiye para pecandu narkoba mikir kepiye komandan ngontrol,

          Sapa sing ngalangi mateni udhara sadurunge lepas landas?
          Quote: vovochkarzhevsky
          Inggih, nalika perang rampung, mesthi.
          lan wong-wong nuduhake bolongan lan ujar manawa dheweke nembak ...
          Quote: vovochkarzhevsky
          Nanging aku ora perlu nyritakake dongeng babagan Afghanistan.

          Dosa, aku mung ana ing sisih iki - aku ora duwe wektu kanggo dina 2. Nanging liwat Kushka menyang Afghanistan ing Turugundi MI-24 kanthi periodik mabur bolak-balik ing taun 1989 - biasane ing pasangan, nanging kedadeyan siji-sijine cukup kerep.
          Quote: vovochkarzhevsky
          Seryozha, apa sampeyan wis tau dolan ing kokpit Mi-8? Kayane ora, yen ora, aku ora bakal nindakake omong kosong kuwi

          - lol petugas waran, kepala gudang Resimen Helikopter OBATO Ozinsky nganti likuidasi ing taun 1998.
          Yen perlu akut - sanajan saiki aku ketegangan - aku bisa miwiti. Nalika nonton 3 kaping seminggu, urutane dieling-eling, banjur biasane ngombe kabeh pesawat kanggo cilik karo bortach. Aku miber ajeg - mobil ora diparengake kanggo lelungan bisnis amarga lack saka bahan bakar, nanging TS-1. Lelungan bisnis menyang gudang Orenburg, Koltsovo (Kosulino), Serdobsk, Totsk, Kinel.

          Zs ing 2 saka 24s kita ana HBs nglumpuk saka 3 sisih ing 1996 - iki bab pitakonan "perang wis rampung" lan aturan ... Tanpa tandha ing majalah lan jinis "labude" liyane ...
          1. 0
            4 September 2023
            Sapa sing ngalangi mateni udhara sadurunge lepas landas?

            Dadi akeh faktor, kontrol helikopter, lokasi sing ora trep banget saka komandan kanggo kasus iki, co-pilot, teknisi onboard dhewe.

            lan wong-wong nuduhake bolongan lan ujar manawa dheweke nembak ...

            Bolongan lan saka sing "curious" kejiret.
            Dosa, aku mung ana ing sisih iki - aku ora duwe wektu kanggo dina 2. Nanging liwat Kushka menyang Afghanistan ing Turugundi MI-24 kanthi periodik mabur bolak-balik ing taun 1989 - biasane ing pasangan, nanging kedadeyan siji-sijine cukup kerep.

            1986-67, larangan paling abot ing penerbangan kurang saka saperangan. Kajaba iku, ing taun 1987, pesenan diwenehake kanggo nutupi Mi-8 kanthi ora siji, nanging loro Mi-24.
            1. +1
              4 September 2023
              Quote: vovochkarzhevsky
              1986-67, larangan paling abot ing penerbangan kurang saka saperangan. Kajaba iku, ing taun 1987, pesenan kanggo nutupi Mi-8 ora mung siji, nanging loro Mi-24.
              baleni
              Quote: vovochkarzhevsky
              Nanging liwat Kushka menyang Afghan ing Turugundi MI-24 mabur sacara periodik 1989 bola-bali - biasane ing pasangan, nanging uga kedaden siji mbaka siji asring cukup

              Aku nglayani kanthi cepet lan ngawasi penerbangan kasebut kanthi rutin. Nalika Menteri Pertahanan DRA ngangkat pambrontakan, para pengebom mabur ana ing sadawane bosok kita.
              Quote: vovochkarzhevsky
              Bolongan lan saka sing "penasaran" kejiret.

              ya ... nanging iki masalah - penghargaan "penasaran" iki diumumake kanggo kepala pamflet.
              Lan ora cukup kanggo nyedhiyakake penerbangan - kita uga kudu nggawe 4 patroli saka 4 prajurit kontrak saben (senapan mesin + 3 senapan mesin) saben dina ing kamp militer ing tambang Slate.
              Quote: vovochkarzhevsky
              Dadi akeh faktor, kontrol helikopter, lokasi sing ora trep banget saka komandan kanggo kasus iki, co-pilot, teknisi onboard dhewe.
              -Nanging, aku weruh carane Panglima-3 njupuk mati piyambak. Lan ora mung sepisan ...
              1. 0
                7 September 2023
                baleni


                Nanging liwat Kushka menyang Afghanistan ing Turugundi MI-24 sacara periodik mabur bolak-balik ing taun 1989 - biasane ing pasangan, nanging kadhangkala piyambak cukup kerep.


                Aja dumeh, Turugundi mung ana ing sebrang kali, nanging diubengi ara-ara samun. Uga nelpon Hairatan Afghan.
  7. -1
    4 September 2023
    Aku ora percoyo. Umumé, aku ora pracaya, forelock. Wong lunyu.
  8. -2
    4 September 2023
    Mesthi palsu)))) Nanging ing kasus mesthi ana babi ing kebon wong liya
  9. 0
    4 September 2023
    Aku mlebu komentar lan krungu kresek kuat saka sofa strategis lawas. Perasaan manawa akeh sing numpak prabot iki ing wektu kasebut ing helikopter kasebut. Bisa mabur, ora bisa, bisa mateni wong liya, ora bisa, ora bisa. ngatur piyambak, ora bisa, etc Minangka kanggo kasunyatan sing wong bisa mabur nang endi wae utawa ora, iku cukup kanggo elinga Belenko malah akeh sadurungé, Rudolf Hess miber ing Me-110 kanggo Angloids, nanging klasik legendaris Mikhail Petrovich Devyatayev. kapal USSR Navy ing siji wektu. Yen pancene pengin, banjur kabeh bisa. Yen Kuzminov dijupuk dening diggers saka segara, banjur kok durung ditarik metu saka kono (ing cara, padha nulis). sing, mesthine, kulawargané dijupuk metu saka Federasi Rusia), yen miber liwat, banjur ana puncture, pisanan kabeh, perwira khusus (yen ana saiki), amarga kabeh wis mutusaké bali ing Timur Jauh, minangka sawetara artikel laporan "Stopfake" ing Channel 1 kudu ngerti iki (miturut logika).
  10. 0
    5 September 2023
    Kenapa foto? Lan foto sapa?
    1. 0
      6 September 2023
      Fotone. Tèks cendhak banget ⁴44444444444
  11. 0
    6 September 2023
    Saka warta ... Maxim K.
    Banjur Kuzminov.
    Sing, iki Maxim Kuzminov. Perwira Angkatan Bersenjata RF. Helikopter.
    Apa yen kita, ing Rusia, duwe wong kanthi jeneng lan jeneng sing padha?
    Saiki dheweke mung bakal diabaikan. Apa yen dheweke dadi prajurit lan perwira?

    Jancok tibi doh!
    ING! Salah siji menehi kabeh informasi, utawa ora "sengaja" bocor jeneng lanang ala!
    Saiki sampeyan bisa njaluk punched ing pasuryan kanggo ngelingi carane gedhe Oleg Blokhin main bal-balan kanggo tim nasional USSR. Kanggo elinga yen sampeyan main ing Dynamo Kiev.
  12. 0
    6 September 2023
    Kulawarga mangkat awal. Ing video kasebut, dheweke ora duwe rasa wedi utawa tandha ireng ing raine
    1. -1
      6 September 2023
      Kutipan: AC130 Ganship
      Ing video kasebut, dheweke ora duwe rasa wedi utawa tandha ireng ing raine

      Final minangka perkara sing kepungkur. Saiki ana akeh cara, kimia lan psikologis, lan ora perlu kanggo mencet pasuryan. Endhog ing kosok uga durung dibatalake, nanging ora katon ing layar.
  13. 0
    6 September 2023
    Bener, ing awal SVO, Ukrainians nyoba teka menyang persetujuan karo pilot SU34. "Kita setuju" - "hadiah" saka Angkatan Udara Rusia teka ing dalan sing disepakati lan rampung. Dadi critane banter, kabeh media seneng. Lan ing kene misale jek padha njupuk menyang akun kesalahane.
  14. 0
    8 September 2023
    Ana informasi sing gampang diverifikasi yen kulawarga pengkhianat dipindhah menyang Ukraina luwih dhisik. Yen iki bener, versi operasi SBU padha karo bebener. Lan yen ora, banjur ora.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"