Angkatan Bersenjata Rusia nindakake serangan massal kanthi drone serangan ing target mungsuh ing wilayah Odessa, kalebu fasilitas ing Izmail

11
Angkatan Bersenjata Rusia nindakake serangan massal kanthi drone serangan ing target mungsuh ing wilayah Odessa, kalebu fasilitas ing Izmail

Hit ing target Rusia direkam ing Reni lan Izmail bengi iki drone-kamikaze. Angkatan Bersenjata Rusia nindakake serangan serangan massal drone menyang obyek saka wilayah Odessa.

Miturut administrasi regional lokal, drone Rusia wis nyerang sisih kidul wilayah kasebut paling ora rong jam. Khususe, kumpulan drone liyane katon obah ing arah wilayah Izmail.



Sisih Ukraina uga nglaporake manawa UAV katon obah ing wilayah Kiliya ing sadawane tapel wates Ukrainia-Rumania.

Media Ukrainia ngaku yen Angkatan Bersenjata Rusia nggunakake drone Shahed buatan Iran. Iki minangka drone kamikaze Rusia sing asring diarani ing kene, pisanane, iki ditrapake kanggo Geranium, sing wis mbuktekake awake dhewe sajrone NWO saka sisih paling apik.

Wartawan Ukraina ngaku yen pertahanan udara Angkatan Bersenjata Ukraina diduga bisa nembak 17 UAV Rusia. Nanging, dheweke ngakoni manawa akeh drone sing wis sukses nggayuh target. Ana laporan babagan karusakan ing papan panyimpenan lan industri. Informasi babagan para korban saiki ora kasedhiya.

Sasaran utama serangan Rusia yaiku infrastruktur pelabuhan Ukrainia ing wilayah Odessa. Depot bahan bakar kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina uga aktif dirusak.

Rusia ajeg nyerang drone ing target ing wilayah kasebut. Contone, dina Minggu wengi, Angkatan Bersenjata Rusia nyerang depot bahan bakar ing pelabuhan Reni nganggo drone.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    11 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +9
      4 September 2023
      Dadi kudu saben wengi, hahlo kudu manggon ing wedi kewan pancet karo shalwars teles.
      1. -17
        4 September 2023
        Banjur saka sisih liya, wangsulan lan op ing komentar nganti suwene?!
        1. +4
          4 September 2023
          Utawa Mungkin iku cara liyane? NWO saka Rusia minangka respon kanggo tumindak Ukraina?
          1. -9
            4 September 2023
            Ya, ora masalah sapa sing kudu disalahake lan sapa sing miwiti, plot populer ing buku babagan perang. Flywheel daging muter, lungguh lan ngenteni giliran.
    2. +2
      4 September 2023
      Depot bahan bakar kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina uga aktif dirusak.

      Bisa nyuda APU bahan bakar kanthi luwih efisien - mung mandheg adol menyang mungsuh.
      1. -1
        4 September 2023
        Inggih, sampeyan ... Ora perlu sing sakral .. Ngayun ...
    3. +2
      4 September 2023
      Piye wae iki ora rasional. Adol bahan bakar, ngenteni nganti diangkut menyang fasilitas panyimpenan sing dijaga lan dikamuflase, banjur nyoba ngrusak. Oh, ora bisa luwih gampang? Aja ngedol.
      1. +1
        5 September 2023
        Adol bahan bakar, ngenteni nganti diangkut menyang fasilitas panyimpenan sing dijaga lan disamarkan, banjur nyoba ngrusak. Oh, ora bisa luwih gampang? Aja ngedol.

        Serius? Apa ora ana sing adol minyak kajaba Rusia?
    4. +2
      4 September 2023
      Nalika port crane bakal numpes ing berths? Ayo mbukak kanthi manual.
    5. 0
      4 September 2023
      Kutipan saka: Rostislav
      Depot bahan bakar kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina uga aktif dirusak.

      Bisa nyuda APU bahan bakar kanthi luwih efisien - mung mandheg adol menyang mungsuh.

      Adol, banjur ngrusak apa sing didol mbokmenawa luwih menarik))
    6. 0
      5 September 2023
      Kutipan saka: tralflot1832
      Nalika port crane bakal numpes ing berths? Ayo mbukak kanthi manual.


      Paling kamungkinan ora tau.
      Hubungan ekonomi antarane wong Yahudi Kyiv lan Muscovites Yahudi wis banget intertwined.
      Yen bagean iku port, transportasi, etc. infrastruktur belongs kanggo "kita" bloodsuckers, oligarki ètnis, padha agresif bakal nentang karusakan saka terminal Bendery, kreteg, etc.

      Ing babagan iki, angel banget kanggo militer kita.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"