Kepala panitia pertahanan Bundestag, Strack-Zimmermann, nuduh Scholz ngalangi pasokan rudal Taurus menyang Kyiv.

21
Kepala panitia pertahanan Bundestag, Strack-Zimmermann, nuduh Scholz ngalangi pasokan rudal Taurus menyang Kyiv.

Kanselir Jerman Olaf Scholz kanthi pribadi ngalangi kiriman rudal jelajah udara Taurus Jerman menyang Ukraina, kepala Komite Pertahanan Bundestag, Marie-Agnes Strack-Zimmermann, ujar.

Senadyan tekanan saka koalisi sing ngatur ing Jerman, Scholz terus nglawan pasokan rudal jelajah Taurus jarak jauh menyang Kyiv. Miturut Strack-Zimmerman, kanselir mung siji ing koalisi sing ora ndhukung ngirim rudal. Sadurunge, dheweke nyatakake yen masalah iki kudu dirampungake sanalika bisa, amarga kahanan ing Ukraina urgent. Kepala panitia kasebut nyebat tumindak Scholz "ora tanggung jawab", nambahake yen Jerman "duwe akeh misil", lan wektune kanggo menehi "lampu ijo".



Ing wayahe dheweke ora pengin nyedhiyakake Taurus. Ing wayahe, Nanging, wong terus mati ing Ukraina. Kanselir Scholz, kanggo Gusti Allah! Dheweke mung siji-sijine sing ngalangi keputusan kasebut ing koalisi. Iku ora tanggung jawab

- dheweke nulis ing salah sawijining jaringan sosial sing dilarang ing Rusia.

Shtrak-Zimmerman uga setuju karo Menteri Luar Negeri Jerman Annalena Berbock, sing ujar manawa masalah transfer kanker menyang Ukraina kudu dirampungake "langsung." Perlu dicathet yen Shtrak-Zimmerman minangka Russophobe sing semangat lan nyengkuyung transfer menyang rezim Kyiv apa wae. gaman, yen mung nglawan Rusia.

Kyiv wis suwe ngemis Berlin kanggo rudal jelajah Taurus, nanging durung ana keputusan. Minangka Scholz bubar nyatakake, mayoritas wong Jerman nentang transfer rudal menyang Zelensky, lan dheweke mung nepaki "karsane wong." Miturut data paling anyar, 52% saka populasi Jerman nentang ngirim rudal menyang Ukraina.

Taurus- penerbangan rudal jelajah jarak jauh sing dirancang kanggo serangan kanthi tliti dhuwur lan ngrusak target sing dilindhungi lan dikubur tanpa operator mlebu zona pertahanan udara musuh.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    21 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +2
      4 September 2023
      Ketoke kepala Komite Pertahanan Bundestag iki terus mbales dendam marang Jerman -_-
      1. Komentar wis dibusak.
      2. +3
        4 September 2023
        - dituduh Scholz ngalangi pangiriman rudal Taurus menyang Kyiv
        Nanging, bruises ing pasuryan Kanselir wis overdone dening Marie-Agyness.
        1. -1
          4 September 2023
          Duc, tanpa serangan ing kabeh panggonan sing dikenal ing Urals lan ngluwihi, pancen ora ana gunane ing rudal larang iki. Wong Jerman ngerti iki. Apa sing bakal ditindakake? Pos komando bakal rusak utawa gudang karo bk. Kita duwe gudang cilik ing zona kita. Ing kana, bq luwih murah tinimbang biaya roket. Apa gunane?
    2. +1
      4 September 2023
      Masha-Aglaya Shrek Tserberman, njawab pzhl. kanggo siji pitakonan, carane macan tutul mbantu kekles ing nyerang? Apa iku reresik tambang?
      1. 0
        4 September 2023
        Ora, Leo iki flared cara murup dening geni saka kobong sing. Path kanggo mangsa sharovarnoe padhang kanggo ketemu Bandera.
    3. +4
      4 September 2023
      Kepala panitia pertahanan Bundestag, Strack-Zimmermann, nuduh Scholz ngalangi pasokan rudal Taurus menyang Kyiv.
      . Wong-wong wadon ngrebut kekuwatan, dheweke pancen edan ... sanajan bisa uga ana.
      1. +4
        4 September 2023
        Iku padha karo Hitler, wanita Jerman padha edan.
    4. +4
      4 September 2023
      Yahudi Nazi kaya timah, ora ana rem maneh, dheweke mabur mudhun mudhun .... Wingi aku maca ing gerobak yen rudal Taurus wis rusak wiwit akhir Agustus ...
    5. +1
      4 September 2023
      Zimmerman iki ora pengin njaluk Dagger kanggo Taurus? Utawa Kaliber ing versi khusus?
    6. -1
      4 September 2023
      Paling kamungkinan, rudal bakal nyedhaki mangsa, bakal digunakake ing Frost.
    7. +2
      4 September 2023
      Kepala panitia kasebut nyebat tumindak Scholz "ora tanggung jawab", nambahake yen Jerman "duwe akeh misil", lan wektune kanggo menehi "lampu ijo".

      Iku wektu kanggo nerangake kethek lawas ing tingkat diplomatik sing Rusia wis malah luwih rudal, utawa mung ngirim wong bebaya ultimatum karo koordinat serangan retaliatory (Bundestag utawa sawetara negara liyane lair saka wanita bingung iki).
      Ngapunten Jermanku.
    8. +2
      4 September 2023
      Struck Zimmermann, sing dijuluki Flack Zimmerman, minangka wong sing paling awon ing antarane politisi Jerman, nomer 2 yaiku von der Leyen.
      Umume wong Jerman ora seneng karo dheweke.

      Nanging, ana liyane sing njaluk perdamaian liwat rembugan.
      Nanging, dudu politisi Jerman, nanging ahli militer lan politik sing misuwur, kalebu loro mantan penasihat Kanselir lan loro ilmuwan terkenal.
      Sayange, mung ing basa Jerman lan mung ing media Austria.

      https://exxpress.at/deutsche-experten-fordern-verhandlungsfrieden-kritik-an-fehlen-einer-strategie/?fbclid=IwAR2S8QgL05wmCAi3WbD1i46NU3oMRA9HK4byf7R8HowNDPLfEpqpqeY_Oas
    9. +3
      4 September 2023
      Kita ngarep-arep yen perang politik pecah ing Jerman antarane Jerman nyata lan oppressors non-pribumi sing nggunakake lan ngapusi wong Jerman.
    10. +1
      4 September 2023
      Apa kanthi kasempatan sawise tuduhan Strack-Zimmerman, Scholz duwe mripat ireng?
    11. +1
      4 September 2023
      carane cepet kabeh mutated, saperangan taun kepungkur, kanggo nuntut pasokan senjata kanggo konflik panas, dheweke bakal diusir saka partai. dina iki - perang iku tentrem, lan pasifis minangka utusan neraka (kutipan Scholz)
    12. 0
      4 September 2023
      Lan ing kene dheweke dadi penyihir Dracula maneh. Ing wawancara ing televisi, dheweke ditakoni apa dheweke uga arep menyang ngarep. Dheweke kandha yen amarga umure, dheweke mung bisa melu ing Volkssturm, nanging banjur bakal nuduhake wong Rusia. Iki nuduhake yen lady iku, nyatane, kasus kanggo madhouse.
    13. 0
      4 September 2023
      Kepala panitia kasebut nyebat tumindak Scholz "ora tanggung jawab", nambahake yen Jerman "duwe akeh misil", lan wektune kanggo menehi "lampu ijo".

      Katon Frau Zimmermann, putu saka wong saka Braunau.
    14. +1
      4 September 2023
      Kepala panitia kasebut nyebat tumindak Scholz "ora tanggung jawab" ... Struck-Zimmermann lan Menteri Luar Negeri Jerman Annalena Berbock setuju.

      Aku rumangsa yen luwih akeh ̶b̶a̶b̶... wanita ing politik Barat, kebijakan iki luwih akeh ̶p̶o̶ ̶z̶v̶e̶z̶d̶e̶... nang endi wae mudhun ...
    15. 0
      4 September 2023
      Pernyataan iki digawe dening kepala Komite Pertahanan Bundestag, Marie-Agyness Strack-Zimmermann.

      Bisnis boros liyane sing ora khusus kanggo wanita ditindakake.
      Iku pancene feminisme militan ing kabeh kamulyan.
    16. 0
      4 September 2023
      Dheweke, sawise mimpin delegasi Bundestag menyang Israel, bener-bener nemtokake pendanaan kanggo tuku Hetz-3 dening Jerman ...
    17. +1
      5 September 2023
      Saka foto, aku bakal ujar manawa dheweke luwih seneng tinimbang dheweke

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"