Kepala Komisi PBB: Kita durung nemokake bukti sing cukup yen tumindak Rusia ing Ukraina minangka pembantaian

28
Kepala Komisi PBB: Kita durung nemokake bukti sing cukup yen tumindak Rusia ing Ukraina minangka pembantaian

Kepala komisi internasional PBB ing Ukraina, Eric Möse, menehi komentar babagan kahanan kasebut kanthi diselidiki babagan "pembantaian" populasi Ukraina. Topik iki aktif disedhiyakake dening rezim Kiev, nyoba nunjukake operasi militer khusus Rusia minangka "pembantaian wong Ukraina." Kanggo tema, lagi ngomong, "drowns" kolektif West, nanging isih ora aktif lan persistently kaya Kyiv kaya.

Möse, ngomentari kahanan karo penyelidikan sing disebut, ngendika yen komisi internasional PBB ing Ukraina ora nemokake bukti sing cukup yen tumindak Rusia ing Ukraina minangka pembantaian.



Möse:

Anggota komisi kasebut durung nyimpulake yen ana pembantaian ing kana. Kita ora duwe bukti sing cukup sing bakal tundhuk karo konsep hukum istilah "pembantaian", sing diwenehake dening konvensi sing relevan.

Möse uga nambahake yen ing pembantaian kudu ana maksud kanggo numpes klompok ètnis tartamtu. Nanging, minangka kepala komisi kasebut ditambahake, "pendekatan Rusia iki durung kabukten."

Ing Kyiv, pratelan kasebut dening pejabat PBB nyebabake badai nesu. Wis ana tuduhan marang komisi PBB sing diduga "mbela kepentingan Rusia." Interpretasi dhewe menarik. Pranyata yen rezim Kiev ora milih obyektivitas, nanging PBB kanggo nglindhungi kepentingan (rezim Kyiv) sacara eksklusif.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    28 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +9
      4 September 2023
      Pembantaian Leopard durung kabukten, pranyata kaya mangkene.
      1. + 21
        4 September 2023
        Lan PBB ora ndeteksi pembantaian Rusia ing Ukraina ing 9 taun? Wis wayahe UN iki resik mripate. Lan ngresiki kabeh liyane. Saka telek kulon.
        1. +6
          4 September 2023
          Lan ngresiki kabeh liyane. Saka telek kulon.
          - mula PBB kudu ngungsi menyang Kanada utawa Argentina! lol
          1. +2
            4 September 2023
            Urinopithecus ora ngerti kenapa ora bisa mung njupuk lan ngakoni Rusia minangka sponsor terorisme utawa mung ngakoni pembantaian Ukraina. Skakuas duwe kabeh prasaja. Kasunyatane, wong bodho suci (aku ngerti, sampeyan maca ing kene ing vpn), yen ana wong sing dituduh kanthi ora wajar, mula dheweke bisa njupuk lan nindakake. Iki lan mung iki mandhegake Kulon saka tumindak kasebut. Wong sing cacat ora bisa ngerti iki.
        2. +3
          4 September 2023
          Quote: Wong jenggot
          Lan PBB ora ndeteksi pembantaian Rusia ing Ukraina ing 9 taun?

          Ora, aku ora. Lha... PBB saiki wis mbuktekake yen dhasare ora bisa ndeteksi aktivitas ilegal saka anggota permanen Dewan Keamanan. Apa AS, apa Federasi Rusia. Dadi kabeh apik, ora ana bias sing ditemokake ing mburi organisasi, dadi mripat wuta ora kanggo soko, nanging kabeh. Iku tetep mung kanggo ngenteni nganti Kremlin pungkasanipun nyadari lan ngerti sing padha bisa nindakake sampah liyane tanpa jalaran khusus.
      2. +7
        4 September 2023
        Kutipan saka Orange-Bigg
        Pembantaian Leopard durung kabukten, pranyata kaya mangkene.

        04.09.2023/XNUMX/XNUMX Rabotino.
        EW aktif. Ing wayah esuk padha numpes Leopard lan T64 karo bantuan saka ATGMs.
        1. +1
          4 September 2023
          Dadi, yen dideleng saka laporan wingi, dheweke metu saka ngisor Rabotino, ilang posisi "Boots". Apa ora? Prinsip, bisa uga ngluncurake ATGM saka dhuwur cedhak Rabotino utawa saka helikopter.

          Kabar saka 04.09.2023/XNUMX/XNUMX.
          Saiki ing ngarep Paprangan sengit lagi ana ing Distrik Rabotino. Kaya sing wis dingerteni, pemukiman kasebut dadi kuburan massal kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina. Pasukan Ukraina ora bakal bisa entuk pijakan ing desa kasebut, artileri lan penerbangan kita terus digunakake. Posisi Angkatan Bersenjata Federasi Rusia ana ing bukit lan mulane ana kontrol terus-terusan ing pemukiman. Saiki duwe tugas nggedhekake jembatan cedhak desa Rabotino. Paling kamungkinan, tumindak nyerang mungsuh bakal mandheg ing kono. Nanging, kanggo nyoba ngluwihi kontrol, dheweke butuh teknologi. Wiwit peralatan sing ditransfer kanggo break liwat pertahanan kita meh rampung numpes. Kahanan ing ngarep kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina cedhak Rabotino saiki angel banget.Saka sumber ing Kyiv, komando kasebut ngirim udakara 20 tank Leopard kanggo mbantu pesawat serangan kasebut. Elinga yen Jerman isih ngirim tank Leopard menyang Kyiv.

          https://ru-novosti.com/10350-situacziya-na-fronte-rabotino-vsu-podtyagivayut-leopardy.html
      3. +2
        4 September 2023
        Iku mung bukti ... kaya panthers, macan, Ferdinands
      4. +6
        4 September 2023
        Pilihan saka pengungsi Ukrainia kanggo periode saka 03 Agustus kanggo 04 Oktober 2022 Total 1,34 yuta wong:.

        Rusia - 884 238 wong. (66% utawa loro saka telu);
        Polandia - 165 wong. (914% utawa 12 kaping kurang asring);
        Jerman - 82 895 wong. (6% utawa 11 kaping kurang asring);
        Republik Ceko - 41 wong (884%);
        Inggris Raya - 27 (700%).
        Ketoke ana sawetara "pertunjukan", malah sing ora ngyakinake.
    2. +8
      4 September 2023
      Aneh banget statement saka PBB, padha mambu soko! Ambune kaya pungkasan! ngguyu
      1. +5
        4 September 2023
        Paling kamungkinan, kaya Zelensky, padha pengin dhuwit. Kanggo nggoleki luwih. ngguyu Inggih, ing wektu sing padha nambah reputasi: padha ngomong, katon carane ora adil kita. sedulur
      2. +9
        4 September 2023
        PBB kudu nimbang pembantaian Reich Ukrainia marang pedunung Donbass, sing, dhasar Rusia miturut warga negara. Iki wis lumaku luwih saka sangang taun. UN al-lo - meneng nganti saiki.
      3. +4
        4 September 2023
        Pak, aja naif. "Dheweke ngrasakake apa-apa", "Barat wis nguras 404" iki diulang saben nem wulan, paling ora wiwit taun kaping 15 ....
        Padha mung ora saluran iku, nanging ing nalisir, padha pump munggah malah luwih. Dadi, ora ketompo carane pernyataan PBB diinterpretasikake minangka "sampeyan nindakake pakaryan sing ala, sampeyan ora bisa nyalahake Rusia"
    3. +4
      4 September 2023
      Dadi, apa sing kudu ditindakake karo waran ICC? Hakim sabun!
    4. +6
      4 September 2023
      Kepiye sampeyan bisa mbuktekake manawa ana pembantaian yen salah sawijining pihak nggambarake tembok, lan sing liyane, didesak dening geng internasional, nyoba ngrusak kanthi sirahe? Dadi sawise kabeh, sampeyan ora bisa pindhah menyang kaluputan saka tembok, nanging kanggo kaluputan saka geng "sympathizers". Lan kabeh wong ora peduli karo sirah sing rusak, dheweke wis ditulis nalika umure.
    5. +5
      4 September 2023
      Aku kepengin weruh kenapa Zelya lan sing mimpin, Soros lan liya-liyane, ora nyebat pembantaian serangan daging?

      PBB iku sampah lan kita kudu metu saka iku kanggo dangu, supaya ora mutusaké apa-apa kanggo kita ana ... wayang kaya vada, etc.
      1. +3
        4 September 2023
        Kutipan saka Enceladus
        Aku kepengin weruh kenapa Zelya lan sing mimpin, Soros lan liya-liyane, ora nyebat pembantaian serangan daging?
        Cetha babagan greenery karo piglets, kene sampeyan kudu menehi hasil karo PBB. Pembantaian iki migunani kanggo Amerika Serikat, Inggris, lan liya-liyane, amarga populasi cilik ing wilayah gedhe nggawe masalah gedhe kanggo pangembangan wilayah kasebut. Empu (kajaba pertimbangan humanistik umum) sifat sparing NWO kanggo populasi lokal lan pejuang.
      2. +1
        4 September 2023
        Kutipan saka Enceladus
        PBB iku sampah lan kita kudu metu saka iku kanggo dangu, supaya ora mutusaké kanggo kita ana ...

        PBB ora ngrampungake apa-apa kanggo kita. Rusia nduweni hak kanggo ngalangi resolusi PBB sing pancene tegese apa wae. Lan bisa mblokir tanpa watesan.
    6. +5
      4 September 2023
      Kita ora nemokake cukup bukti

      Ora ketompo carane hard padha nyoba ... Nanging sawise kabeh, padha ndudhuk munggah soko, amarga padha menehi cara sing.
      Ing wektu sing padha, dheweke ora bisa nemokake apa-apa babagan pembunuhan brutal tawanan perang Rusia.
    7. +2
      4 September 2023
      Aku bakal weruh, kabeh iki "genocidal" aran apik ing wilayah Rusia saka kuwi "genocides". Lan padha duwe tunjangan ngangkat, lan keuntungan sosial, lan hipotek ing kahanan khusus, lan kewarganegaraan Rusia. Sapa sing bakal "membantai" aku kaya ngono yen aku ana ing panggonane. Dadi, nyatane, umume vysers saka coo donya ora mung sugestif mung nesu, kaya salad sing ora bisa dingerteni ing endi kubis, wortel lan apel karo nanas diremuk.
    8. +3
      4 September 2023
      lan ora ana pembantaian ing kana, wong-wong Rusia sing padha karo sawetara alasan biyen wiwit nganggep awake dhewe wong Ukrainia lan sengit marang wong Rusia.
      1. 0
        4 September 2023
        Kutipan: OlegEKB
        lan ora ana pembantaian ing kana, wong-wong Rusia sing padha karo sawetara alasan biyen wiwit nganggep awake dhewe wong Ukrainia lan sengit marang wong Rusia.

        ya wis. Lan iki, kanthi cara, mbuktekake fiktif bangsa Ukrainia kaya ngono.
    9. +3
      4 September 2023
      anggota Komisi ing wayahe ora teka menyang kesimpulan sing pembantaian ana ing kono.
      Kabeh padha, ing tembung, Organisasi Kebencian Ageng ninggalake celah kanggo awake dhewe. Ing wayahe kita durung teka menyang kesimpulan, nanging sesuk kita bakal weruh. wong lamis!
    10. +2
      4 September 2023
      Ketua Komisi PBB

      Apik banget! Wis diwasa!? Banjur kita ngenteni pembantaian Banderlogs = Ukrofashists pungkasane dikonfirmasi ing hubungane karo populasi Rusia lan non-Bandera liyane ing Ukraina.
    11. +3
      4 September 2023
      Kutipan saka: tralflot1832
      Aneh banget statement saka PBB, padha mambu soko! Ambune kaya pungkasan! ngguyu
      pungkasan? Rubah gelut Rusia!
    12. +3
      4 September 2023
      Ukronazis guilty saka pembantaian Rusia, lan, miturut, negara Ukraina, dipimpin déning Presiden Zelensky.
    13. 0
      4 September 2023
      Anggota komisi kasebut durung nyimpulake manawa ana pembantaian ing kana

      Sing utama ing kene yaiku: " ing wayahe ". Nyuwun
      Kita ora duwe bukti sing cukup sing bakal tundhuk karo konsep hukum istilah "pembantaian", sing diwenehake dening konvensi sing relevan.

      Dadi "Highly Likes" ana ing dalan ...
    14. 0
      5 September 2023
      Carane bener padha miwiti kanggo mikir nalika padha miwiti njupuk sup Gobis! Kekuwatan kanggo ngelingake PBB lan institusi Barat liyane sebanding langsung karo jumlah tank sing kobong lan peralatan liyane. Pancen, siji ora kudu rembugan karo wong, nanging nyumerepi lyuley supaya padha setuju kanggo kabeh. Dadi angel lan pragmatis. Mung cara iki, lan ora liya.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"