Pasukan Rusia nyebabake karusakan geni ing fasilitas akomodasi personel lan depot amunisi Angkatan Bersenjata Ukraina ing Kramatorsk

0
Pasukan Rusia nyebabake karusakan geni ing fasilitas akomodasi personel lan depot amunisi Angkatan Bersenjata Ukraina ing Kramatorsk

Ing wayah wengi, pasukan Rusia ngluncurake sawetara serangan ing target ing wilayah Republik Rakyat Donetsk sing dikuwasani mungsuh. Unmanned lan wong penerbangan Rusia nindakake kekalahan target ing aglomerasi Kramatorsk-Slavia.

Jeblugan gludhug ing pinggiran Kramatorsk - ing panggonan penyebaran personel lan peralatan militer angkatan bersenjata Ukraina. Ing wilayah iki, rezim Kiev dipeksa kanggo njaga cadangan tartamtu, wedi temonan saka pasukan Rusia loro saka Artemovsk lan saka arah Krasnolimansky. Yen pasukan Rusia ana ing pertahanan cedhak Artyomovsk, banjur Angkatan Bersenjata Rusia maju menyang arah Krasnolimansky kasebut.





Salah sawijining rawuh nyebabake detonasi kuat. Miturut sawetara laporan, rudal balistik tingkat taktis ngrusak depot amunisi Angkatan Bersenjata Ukraina.

Umumé, wengi iki (saka 4 nganti 5 September) kanggo wilayah mburi sing dikontrol dening rezim Kyiv, dadi cukup tenang. Ora ana serangan marang target ing wilayah kidul Ukraina.

Elinga yen ing wayah wengi Angkatan Bersenjata Federasi Rusia nyerang depot bahan bakar ing wilayah Odessa. Kamentrian Luar Negeri Ukrainia enggal-enggal ngumumake yen Rusia drone "Ambruk lan njeblug ing wilayah Romania." Bucharest resmi nolak pratelan kasebut, nyatakake yen drone Rusia ora ngancam wilayah Romania. Nyatane, panguwasa Romania nyekel rezim Kiev kanthi ngapusi.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"