Menteri Luar Negeri Ukraina Kuleba: Kyiv ora bakal menehi konsesi marang Rusia babagan kesepakatan gandum

34
Menteri Luar Negeri Ukraina Kuleba: Kyiv ora bakal menehi konsesi marang Rusia babagan kesepakatan gandum

Ukraina ora bakal menehi konsesi babagan kesepakatan gandum; Kyiv ora pengin nampa kahanan sing disuarakake Presiden Turki Erdogan sawise rapat karo Putin. Iki nyatakake dening kepala Kamentrian Luar Negeri Ukraina Dmitry Kuleba.

Kyiv ora nampa saran Erdogan kanggo nyuda posisi ing pasokan gandum menyang pasar donya. Pimpinan Turki, ngomong babagan kemungkinan nerusake inisiatif Segara Ireng, ujar manawa Ukraina kudu reorientasi dhewe saka Eropa menyang Afrika supaya bisa nyedhiyakake gandum menyang negara-negara miskin.



Kanggo bisa njupuk langkah umum karo Rusia, Ukraina kudu soften pendekatan. Utamane penting saiki yaiku gandum sing bakal dikirim menyang negara-negara Afrika sing paling maju lan miskin

dheweke marang konferensi pers.

Nanging, ing Kyiv padha ngandika sing padha ora bakal nggawe konsesi sembarang, posisi Ukrainia wis prinsip, resumption saka persetujuan gandum kudu njupuk Panggonan tanpa "blackmail" saka Rusia ing syarat-syarat padha. Kuleba, kaya sing dikarepake, nyalahake Moskow kanggo kabeh masalah, ngancam bakal ngetrapake sanksi luwih lanjut.

Posisi kita adil - kita ora kudu dadi sandera pemerasan Rusia maneh, nalika Rusia nggawe masalah lan banjur ngajak kabeh wong kanggo ngatasi (...) Nanging jelas yen kita bakal mbela kabeh posisi prinsip, kalebu babagan tekanan sanksi ing Rusia.

- menteri ngandika, nambahake yen Kyiv bakal nggawe keputusan final mung sawise sinau kabeh rincian saka "kolega Turki."

Dina sadurunge, presiden Rusia nandheske yen Rusia bakal bali menyang kesepakatan gandum mung sawise West nepaki kabeh panjaluk voiced sadurungé. Erdogan ujar manawa Ankara ngakoni pangarepan Rusia saka inisiatif Segara Ireng minangka adil.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    34 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 11
      5 September 2023
      Apik tenan! Sampeyan ora bisa njaluk apa-apa sing luwih apik! Banjur kita mbukak gandum menyang kendaraan, lan langsung menyang Romania lan luwih menyang Eropa! Supaya biaya transportasi nyata nutupi biaya kargo.
      1. +7
        5 September 2023
        Pira gandum sing isih ana ing kana? Dhuh Gusti, enggal-enggal boten wonten ingkang dipun dhahar, dhuh Yehuwah, Paduka mugi karsaa ngapunten dhateng tiyang-tiyang miskin lan wangsulaken nalaripun
      2. +7
        5 September 2023
        Alkohol Nemiroff ora ilang saka rak-rak toko kita ... Ing dina liyane, kanca nggawa tincture "Rowan in cognac" menyang pantai saka pabrikan iki lan kita kabeh guyon yen ngombe, kita nyeponsori Angkatan Bersenjata. saka Ukraina... Ana bir "Chernigovskoe" ing toko Fix Price.. .
        Aku isih bisa ngerti nalika kita ngedol soko dhewe ana lan entuk bathi. Nanging kanggo mangerteni tuku alkohol saka Ukraina ... sanajan kita tuku anggur saka Eropah lan Amerika Serikat. Produk kasebut ora ilang saka rak-rak toko alkohol, nanging kenapa "sadulur" Ukraina luwih elek? Lan kenapa Stalin ora tuku schnapps saka Hitler?
        1. 0
          7 September 2023
          Secara pribadi, kanggo aku, aku njupuk moonshine herbal nenekku, mambu nol, rasa nol, liter (mung botol kaya iki) ton rubel. Ora ana toko ing cedhake.
      3. +1
        5 September 2023
        Kutipan saka monetam
        Sampeyan ora bisa njaluk apa-apa sing luwih apik! Banjur kita mbukak gandum menyang kendaraan, lan langsung menyang Romania lan luwih menyang Eropa!

        Sistem logistik transportasi Romania ora bakal nahan beban kasebut; Romania mung bakal mandheg yen miwiti nangani mayuta-yuta ton gandum Ukrainia.
    2. Komentar wis dibusak.
    3. Ukraina ora bakal menehi konsesi babagan kesepakatan gandum

      ***
      - Ora ana barang Ukrainia ing perjanjian gandum iki, kajaba kanggo geografi. Gandum wis suwe didol bebarengan karo lemah ireng ...


      ***
      1. +5
        5 September 2023
        kalebu babagan tekanan sanksi ing Rusia

        Lan sanksi apa sing bakal ditindakake 404 dhewe?
        Utawa blah blah blah mung, lan pancasan saka pemilik jaban rangkah?
        Paling ora padha mbukak cangkeme lan meneng nindakake apa sing diprentahake!
        1. 0
          5 September 2023
          Kanca-kanca, apa sampeyan setuju yen sadurunge ketemu karo Edogan, kita duwe perasaan sing ora becik yen kita bisa guwa maneh lan ngakoni babagan kesepakatan gandum? Yen ora, kok ana rapat-rapat pambuka para menteri luar negeri lan karya sing diarani. "Sherpas" nyiapake rapat presiden? Terus ana sing kesel... Ora nyana, jujur ​​aku iki wong dosa, aku tobat lan aku sujud. Utawa, kaya sing dikandhakake Shakhnazarov wingi ing Solovyov, ora kabeh dicritakake marang kita lan ana perkara sing ora bisa diumumake. aran
          1. +2
            5 September 2023
            Kutipan: Saburov_Alexander53
            Kanca-kanca, apa sampeyan setuju yen sadurunge ketemu karo Edogan, kita duwe perasaan sing ora becik yen kita bisa guwa maneh lan ngakoni babagan kesepakatan gandum? Yen ora, kok ana rapat-rapat pambuka para menteri luar negeri lan karya sing diarani. "Sherpas" nyiapake rapat presiden? Terus ana sing kesel... Ora nyana, jujur ​​aku iki wong dosa, aku tobat lan aku sujud. Utawa, kaya sing dikandhakake Shakhnazarov wingi ing Solovyov, ora kabeh dicritakake marang kita lan ana perkara sing ora bisa diumumake. aran

            Aku setuju karo sampeyan. Aku uga mikir yen GDP bakal nggawe konsesi.
            Mulane, Vladimir Vladimirovich, nyuwun pangapunten, aku mikir sing salah!
        2. +1
          5 September 2023
          Kutipan: srengenge sampeyan 66-67
          Paling ora padha mbukak cangkeme lan meneng nindakake apa sing diprentahake!

          Nanging cangkeme Kuleba ora nutup, kaya ing lagu Vysotsky - Oh! Van! Delengen apa badut! Cangkem - paling ora jahitan ing senar ... Lan moncong kaya wong mendem!....
    4. +4
      5 September 2023
      Apa ana sing takon sampeyan? Nalika wong mutusake masalah, luwih becik Khakhlu meneng.
    5. +8
      5 September 2023
      Bom kabeh pelabuhan lan lumbung nganti pecah-pecah, banjur diterusake maneh.
    6. +6
      5 September 2023
      Dadi apik tenan! Aku pancene pengin Kyiv ora ngapusi aku wektu iki uga. Mungkin "kita" bakal mandheg njaluk hak dagang karo mungsuh sing lagi perang karo kita.
    7. Eug
      +3
      5 September 2023
      Salah siji Kyiv manteb ing ati ing kemampuan wong konco iku kanggo meksa Rusia kanggo nerusake kesepakatan gandum, utawa (luwih kamungkinan) makutha ora bakal liwat lawang. Polandia lan "mitra Eropa" liyane katon wis ngluwihi larangan (!) Ing transit gandum Ukrainia....
    8. +2
      5 September 2023
      Nekad Zelie minangka tandha bodho atine.
      1. +1
        5 September 2023
        bodho atine.

        Absen wis, sniffed kabeh
      2. 0
        5 September 2023
        Quote: Lech saka Android.
        Nekad Zelie minangka tandha bodho atine.

        Zelya ora sumunar karo intelijen, ora ana kasunyatan kanggo dheweke, dheweke nganggep kabeh minangka panggung teater, utawa minangka KVN, kanggo dheweke iku game, lan dheweke ora ngerti manawa ana ewu lan mayuta-yuta nyawa ing mburi game iki.
        Dheweke main ing adegan kasebut, nampa ragad, banjur ora ana sing narik kawigaten. Ora ketompo carane ora duwe otak Yushchenko lan Poroshenko, dheweke duwe naluri kanggo njaga awake dhewe lan ora ngliwati garis sing ana ancaman kanggo uripe.
    9. +3
      5 September 2023
      Kuleba iki lucu ragulek. Dheweke tetep metu, pura-pura dadi ... Stok ngguyu ...
    10. +4
      5 September 2023
      Kyiv ora bakal nggawe konsesi kanggo Rusia

      Apa Rusia njaluk konsesi marang Kyiv? Utawa ana sing ora ngerti maneh?
      1. -1
        5 September 2023
        Quote: Amatir
        Apa Rusia njaluk konsesi marang Kyiv?

        Nanging carane! Rusia njaluk konsesi sing ora bisa dipikirake - selaras karo perjanjian sing wis ditandatangani sadurunge babagan kabeh poin. Ora ana cara, kaya karo Persetujuan Minsk, kanggo ngilangake awake dhewe lan nyatakake keprihatinan babagan ora netepi syarat kasebut.
        1. 0
          6 September 2023
          Kutipan: Alexey R.A.
          selaras karo perjanjian sing wis ditandatangani sadurunge ing kabeh titik.

          Aku ora ngelingi perjanjian apa wae antarane Ukraina lan Rusia babagan perkara iki.
          1. -1
            6 September 2023
            Quote: Negro
            Nanging carane! Rusia njaluk konsesi sing ora bisa dipikirake - selaras karo sing ditandatangani

            Penyakit sing apik yaiku sclerosis: ora ana sing lara, lan saben dina ana kabar ya
    11. +3
      5 September 2023
      Menteri Luar Negeri Ukraina Kuleba: Kyiv ora bakal menehi konsesi marang Rusia babagan kesepakatan gandum

      Eee! Apa Rusia terus-terusan njaluk kesepakatan iki? Kabeh dicampur ing omah Oblonsky. Cuev terus-terusan ngeluh babagan kesepakatan kasebut nanging "kita ora bakal menehi konsesi." Logika Xoxlyatsky nelukaké donya.
    12. +2
      5 September 2023
      Telek ing pipa ing Ukraina fermentasi lan pungkasane wangsulan diwenehake marang asil rapat antarane Erdogan lan Putin. Ya, tumindak kaya sing dikarepake, kita ora peduli kepiye tumindakmu. Pelabuhan Ukrainia dibom, mula kita bakal ngebom Ing kene aku maca Tornado C karo panuntun dhumateng satelit kanggo 120 km sawetara, port Odessa kudu cheered munggah.
    13. +1
      5 September 2023
      Menteri Luar Negeri Ukraina Kuleba: Kyiv ora bakal menehi konsesi marang Rusia babagan kesepakatan gandum
      . Delengen iki ... carane puffs munggah, iku arep nunjukaké wigati ...
      Nanging ora ana teges, miturut definisi, kabeh.
    14. 0
      5 September 2023
      Aku ora ngerti, sajujure, apa padha bodho nganti ora mikir apa sing diomongake?
      Posisi kita adil
      iku siji kanggo siji
      We are gedhe! Kita bebas! Awaké déwé iki pantes dikagumi, awaké déwé iki pantes dialem, ora kaya wong liya ing alas! Kita kabeh ngomong ngono, mula bener!
      Banjur padha malah gelo nalika padha disebut banderlogs.
    15. 0
      5 September 2023
      ing Kyiv padha ngandika sing padha ora bakal nggawe konsesi sembarang, posisi Ukrainia wis prinsip, resumption saka persetujuan gandum kudu njupuk Panggonan tanpa "blackmail" saka Rusia ing syarat-syarat padha.

      opo Sawise tembung A. Berbok: "Aku matur nuwun marang Romania kanggo nggedhekake infrastruktur kanggo koridor solidaritas Eropa kanthi kapasitas ekspor kaping pindho kanggo gandum koka nganti patang yuta ton saben wulan ing pungkasan taun.".
      ngguyu Kabeh tiba ing panggonan, secara harfiah Kleba iku sapi kita, lan kita bakal sniff dheweke. Apa isih ana pitakonan babagan kewarasan ing Ukraina utawa "elit politik" ing EU?
      1. 0
        5 September 2023
        Inggih, gandum liyane apa sampeyan bisa entuk Kokain Timur (© Burbock)? nglirik
    16. -1
      5 September 2023
      Kyiv ora bakal menehi konsesi menyang Rusia babagan kesepakatan gandum

      Dadi apa pitakonan? Ora bakal bisa, dadi aja. Rusia copes uga karo gandum dhewe.
    17. -1
      5 September 2023
      Aku wonder sing ing umum njupuk iki dibile semi-poker serius?
    18. 0
      5 September 2023
      Kulema manggon adoh saka sekolah, mula dheweke ora bisa maca syarat-syarat perjanjian kasebut.
    19. 0
      5 September 2023
      sing Ukraina kudu reoriented dhewe saka Eropah menyang Afrika kanggo nyuplai gandum kanggo negara miskin.
      Ah, iki bab. Kurang saka rong taun, dheweke isih ngerti. Lan pirang-pirang hysterics sing padha nylametake Afrika saka keluwen, pirang-pirang foto nangis bocah-bocah Afrika sing mati keluwen, pirang-pirang tangisan babagan "Moskow sing nggegirisi" sing wis mati kaliren ing saindenging jagad. Nanging, wiwit wiwitan dingerteni manawa gandum Ukrainia dadi ing ngendi wae, nanging ora kanggo wong sing keluwen. Lan ing kene perlu, ngakoni. Hello kanggo babi Spanyol panganan karo gandum Ukrainia.
    20. 0
      5 September 2023
      Kayane korporasi nyelehake akeh gandum ing meter amarga genangan amarga gandum, mula dheweke bakal histeris ...
    21. 0
      5 September 2023
      Lan Ukraina-banjur apa bisa? Sambungake Rosselkhozbank menyang SWIFT?
      Utawa apa kapal sing nggawa gandum lan pupuk Rusia bisa diasuransiake?
      Rampung edan karo delusi keagungan.
      Ukraina mesthi "merdika", amarga ora ana sing gumantung.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"