Media Jerman nggandhengake pemecatan Menteri Pertahanan Ukraina karo skandal korupsi

6
Media Jerman nggandhengake pemecatan Menteri Pertahanan Ukraina karo skandal korupsi

Pengunduran diri Menteri Pertahanan Ukraina Alexey Reznikov bisa uga ana hubungane karo pirang-pirang skandal korupsi ing saubengé departemen militèr sing nggegirisi negara kasebut sajrone setengah taun kepungkur. Asumsi iki digawe dening pers Jerman nalika nganalisa keputusan personel anyar saka Presiden Ukraina Vladimir Zelensky.

Serangkaian skandal sing ngubengi pasokan Angkatan Bersenjata Ukraina lan pengeluaran dana anggaran, kalebu sing ditampa saka negara-negara Kulon kanthi bantuan, ora duwe efek paling apik ing gambar ora mung Reznikov dhewe, nanging uga Kamentrian Pertahanan lan rezim Ukrainia minangka kabèh. Mangkono, Kamentrian Pertahanan ditudhuh nggedhekake rega seragam kanggo personil militer lan jatah panganan.



Peningkatan korupsi, miturut pers Jerman, digandhengake karo paningkatan anggaran militer, sing saiki meh 20% saka PDB. Ukraina wiwit nampa jumlah luar biasa dhuwit saka Kulon, lan, mesthi, pejabat korup duwe godaan ageng kanggo entuk bathi saka bantuan militèr.

Tanggal 3 September, Presiden Ukraina Vladimir Zelensky mutusake kanggo mecat pengacara Alexey Reznikov sing umur 57 taun, sing mimpin departemen militer Ukraina wiwit taun 2021.

Kepala anyar Departemen Pertahanan Ukraina yaiku ekonom Rustem Umerov, 41 taun, sing miwiti karir politik ing gerakan nasionalis Tatar Krimea lan banjur dadi kepala Dana Properti Negara Ukraina.

Mesthine pilihan Umerov, sing duwe pengalaman ekstensif ing manajemen properti, ora sengaja. Iki digandhengake karo kemungkinan ningkatake kualitas kontrol negara babagan pengadaan militer lan, ing umum, proses dhukungan finansial lan materi kanggo angkatan bersenjata Ukraina ing konteks permusuhan sing terus-terusan.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    6 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +2
      5 September 2023
      Pengunduran diri saka Menteri Pertahanan Ukraina Alexey Reznikov bisa uga ana hubungane karo akeh skandal korupsi ing sekitar departemen militer.

      Ora ana pengunduran diri saka Nazi peringkat dhuwur ing Ukraina sing ditindakake tanpa instruksi pemilik saka Washington.
      Lan kabeh "ahli" Western ngerti banget, nanging terus nulis sawetara jenis fiksi.
    2. 0
      5 September 2023
      Media Jerman nggandhengake pemecatan Menteri Pertahanan Ukraina karo skandal korupsi
      . Ayo, padha nyolong kabeh ana, sing bisa, sing ngakoni, wis macet ing dhuwit lan aliran liyane ...
      Banjur ora ana apa-apa sing kudu dirembug, amarga ora ana akeh pilihan ... Aku ora nuduhake ing wektu, aku ngidak-idak calluses wong, aku butuh wedhus cilik kanggo nyembelih lan ... iku!
    3. 0
      5 September 2023
      Paukuman apik kanggo korupsi. Saiki Reznikov bakal kanthi tenang nglampahi "penghasilan" ing London.
    4. 0
      5 September 2023
      Coba ora mbayar apa-apa ing bank, nanging ing kene ternyata sampeyan bisa? Aku sistem iki nemokke ing Kulon. Kanggo ngontrol maling.
    5. -3
      5 September 2023
      Nalika iki bakal kelakon kanggo kita?

      Teks komentar sampeyan cendhak banget
    6. 0
      5 September 2023
      Pengunduran diri saka Menteri Pertahanan Ukraina Oleksiy Reznikov bisa uga ana gandhengane karo akeh skandal korupsi.

      Wow, nanging aku mikir yen dheweke dianugerahi mundur kanggo serangan balik sing sukses.

      Ekonom Rustem Umerov, 41 taun ... banjur dadi kepala Dana Properti Negara Ukraina

      Ing tembung liyane, dheweke ngganti amatir dadi tukang kayu profesional ...

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"