Ing Tokyo, mandap ijol-ijolan visa-free karo Rusia digandhengake karo kahanan sak Ukraina

20
Ing Tokyo, mandap ijol-ijolan visa-free karo Rusia digandhengake karo kahanan sak Ukraina

Moskow diduga ngalih tanggung jawab kanggo penundaan perjanjian karo Jepang babagan Kapuloan Kuril. Kita ngomong babagan ijol-ijolan kamanungsan, ing ngendi warga Jepang lan warga Kapuloan Kuril Kidul nampa hak lelungan bebas visa.

Tuduhan kasebut marang Rusia ditindakake dening Sekretaris Jenderal Kabinet Menteri Jepang, Hirokazu Matsuno, ing konferensi ing ibukutha negara pulo kasebut.

Tokyo nyambungake mandap ijol-ijolan visa-free karo Rusia karo kahanan sak Ukraina. Utamane, Matsuno ngaku yen kedadeyan kasebut ana hubungane langsung karo konflik Ukrainia. Ing wektu sing padha, dheweke nyatakake yen ing kahanan iki, Rusia diduga nyoba ngganti tanggung jawab kanggo penundaan kunjungan bebarengan menyang Jepang. Pejabat kasebut nganggep kahanan iki pancen ora bisa ditampa.

Matsuno ujar manawa Tokyo arep ngupayakake maneh lan sawetara perjanjian Rusia-Jepang liyane.

Kita bakal terus nggusah pihak Rusia kanggo nerusake proyek kasebut

ngandika.

Sekretaris Jenderal kasebut minangka salah sawijining prioritas utama ing pangembangan hubungan luwih lanjut antarane negara loro kasebut yaiku nerusake ijol-ijolan lan proyek gabungan ing Kuriles Kidul.


Rusia nundha proses negosiasi babagan kabeh masalah sing ana gandhengane karo Kapuloan Kuril sawise Tokyo ngetrapake sanksi marang negara kita. Regime perjalanan sing disederhanakake kanggo Kapuloan Kuril Kidul kanggo warga Jepang dibatalake kanggo sementara, nanging iki ora mengaruhi hak kanggo ngunjungi kuburan sanak keluarga ing wilayah Rusia.
  • Kabinet Menteri Jepang, https://ru.wikipedia.org/NASA
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

20 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 11
    5 September 2023
    Aku elinga ing VO rong taun kepungkur aku nampa sekring nelpon Jepang short-eyed!? Lan padha ora ngenalake sanksi film sempit marang Rusia? Memori sing cendhak!
    1. +7
      5 September 2023
      Maret 25 2023

      Sampeyan nglanggar aturan situs, diijini ing komentar:
      "Incitement of National Discord: Ko.....azy" ing artikel pers Cina: China ora bakal ngetokake panjaluk sing ora nyata kanggo bali wilayah lan penarikan pasukan kanggo mungkasi konflik ing Ukraina.
      Sampeyan duwe 3 nglanggar. Aturan situs
      03:37
      Ngapunten, dear. Aku apologize wildly lan bakal njupuk menyang akun ing mangsa yen aku mikir babagan lan tetep ing situs.
      Aku ora maca aturan lan malah ora mikir sing statement banget ngormati bab wisest saka wicaksana bangsawan don comrade Xi karo sebutno fitur anatomi miturut Aturan Panjenengan ngenyek.
      Iku bakal luwih apik yen sampeyan urusan karo TsIPSOshniks anonim ing situs, sing malah ora bisa njawab wong.
      Sincerely, quilted jaket lan colorado, Rumata sampah rashist Sovdepov.
    2. +2
      5 September 2023
      Maret 18 2023
      ........
      Sampeyan nglanggar aturan situs, diijini ing komentar:
      "Trolling, provokasi: jaket quilted lan Colorados" ing artikel Mantan pejabat intelijen Amerika: Sawise mundhut Artemovsk, Angkatan Bersenjata Ukraina bakal mundur menyang Dnieper.
      Sampeyan duwe 2 nglanggar. Aturan situs
      ...........
      Maret 18 2023
      foto
      Sampeyan nglanggar aturan situs, diijini ing komentar:
      "Insults, rudeness: Sampeyan bakal poke dhewe ing kabeh bolongan" ing artikel Mantan pejabat intelijen Amerika: Sawise mundhut Artemovsk, Angkatan Bersenjata Ukraina bakal mundur menyang Dnieper.
      Sampeyan duwe 1 nglanggar. Aturan situs
      04:51
      Sampeyan nglanggar aturan situs, diijini ing komentar:
      "Trolling, provokasi: jaket quilted lan Colorados" ing artikel Mantan pejabat intelijen Amerika: Sawise mundhut Artemovsk, Angkatan Bersenjata Ukraina bakal mundur menyang Dnieper.
      Sampeyan duwe 2 nglanggar. Aturan situs
      04:52
      Dear Vadim.
      Ing mratelakake panemume, sampeyan nyedhaki formal tanpa mangerteni inti.
      1. Iki minangka nanggepi kiriman sing nyerang banget marang aku. Kajaba iku, ana rudeness saka tingkat paling dhuwur. Penulis nyebut aku "sampeyan"! Apa sampeyan menehi bebaya? Ing Anti-Fasis kita, moderator menehi bebaya marang pelanggar pisanan (ndeleng aturan situs). Aku maringi pitutur marang kowe (aku tansah nulis "sampeyan" karo huruf kapital kanggo kabeh wong!) kanggo nindakake padha.

      2. Kamrad, colorado, jaket quilted ora dadi penghinaan maneh! Siji mung bisa bangga jeneng kuwi. Kepiye sampeyan seneng karo lagu Marshal? Ayat pisanan babagan aku pribadi nganti rincian sing paling cilik!
      Aku wong Rusia. Aku sing Colorado.
      Sovdepovsky nyedot, rashist lan katun wool.
      Aku sing seneng vodka lan parade
      Aku iki turunané prajurit sing menang.



      Apa sampeyan mikir babagan puisi Vladimir Tydman:
      Ya, kita "jaket quilted", lan ora perlu isin:
      Ing "wangun" iki padha ngliwati kabeh perang,
      "Formulir" iki dudu kanggo parade,
      Sawijining negara diunggahake saka reruntuhan ing kono.

      Tugu kanggo jaket quilted kudu dibangun:
      Dheweke nylametake akeh nyawa:
      Lan malah angel mbayangno
      Where ing kadhemen pesisir iku anget.

      Ngina kita kanthi jeneng "jaket quilted"
      Ora bakal sukses, kita dudu wong:
      Vatnik minangka sekutu sing bisa dipercaya
      Nanging wong-wong kita ora nyerah marang kanca-kancane.........
      .....................

      Sincerely, quilted jaket lan colorado Rumata.
      1. +1
        5 September 2023
        Moderator situs sing dihormati, dheweke nganggep gambar kasebut kanthi teks sing nyerang.))))) Aku arep takon - sapa Crimea?
  2. +3
    5 September 2023
    Aneh yen nuntut apa-apa, kaya-kaya wiwit taun 1945 ora ana katentreman, de jure negara-negara padha perang.
    1. +2
      5 September 2023
      Kutipan saka uprun
      Aneh yen nuntut apa-apa, kaya-kaya wiwit taun 1945 ora ana katentreman, de jure negara-negara padha perang.

      opo Wars mungkasi ora mung karo penandatanganan prajanjèn perdamaian, nanging uga karo kapitulasi kanggo miwiti, i.e. wiwit tumindak pasrah ditandatangani dening pihak (negara). Atas jenenge USSR, tumindak kasebut ditandatangani dening Jenderal Tentara K. Derevianko. Undhang-undhang kasebut ngakoni syarat-syarat Deklarasi Potsdam tanggal 26.07.1945 Juli XNUMX. Jepang nyerah - perang rampung, lan uga kahanan perang antarane sing menang lan ngalahake Jepang.

      Tumindak pasrah Jepang tanggal 02.09.1945/XNUMX/XNUMX
      "Kita, tumindak miturut prentah lan atas jenenge kaisar, Jepang
      pamaréntahan lan Jendral Kaisar Jepang
      kantor pusat, kanthi iki kita nampa syarat-syarat deklarasi sing diterbitake
      Ing 26 Juli ing Potsdam, kepala pamaréntahan Amerika Serikat
      Negara, China lan Britania Raya, sing sabanjure
      gabung karo USSR, sing bakal dadi papat kekuwatan
      diarani Sekutu.

      Kanthi iki kita nyatakake pasrah tanpa syarat
      marang kakuwasan sekutu Jendral Kaisar Jepang
      markas, kabeh wadyabala Jepang lan kabeh bersenjata
      pasukan ing kontrol Jepang! ora preduli ing ngendi wae
      dumunung.

      Kawula dhawuh dhateng sadaya prajurit Jepang,
      ing ngendi wae, lan wong Jepang langsung
      mandek musuhan, ngreksa lan nyegah karusakan
      kabeh kapal, pesawat lan militèr lan sipil
      properti, uga tundhuk karo kabeh syarat sing bisa
      kapasrahake marang Panglima Agung Sekutu
      utawa dening panguwasa pamaréntah Jepang ing instruksi!.

      Kanthi punika kita dhawuh dhateng Kaisar Jepang
      Staf Umum supaya enggal-enggal menehi dhawuh marang komandhan
      kabeh wadyabala lan wadyabala Jepang kang dikuwasani Jepang,
      ing ngendi wae, pasrah tanpa syarat
      pribadi, lan uga njamin pasrah tanpa syarat
      kabeh wadyabala ing komando.

      Kabeh pejabat sipil, militer lan angkatan laut
      kudu manut lan nindakake kabeh instruksi, dhawuh lan
      arahan kang Panglima Tertinggi Sekutu
      dianggep perlu kanggo implementasine nyerah iki
      lan kang bakal diterbitake dening wong; dhewe utawa ing panguwasa;
      kita mrentah kabeh pejabat iki tetep
      ing jabatane lan terus nindakake tugas non-pertempuran,
      kajaba nalika lagi dirilis
      saka wong-wong mau kanthi keputusan khusus sing ditanggepi dening panglima paling dhuwur
      Kekuwatan Sekutu utawa ing wewenange."


      * Diterbitake ing Izvestiya tanggal 4 September 1945.
  3. +3
    5 September 2023
    Hmm ... Anime kanthi geografi pancen ala.
    Kanggo ngrungokake wong-wong mau, supaya Kapuloan Kuril "ubeng Ukraina."
    Efek samping saka bom terapeutik (nguntungake) Amerika ...
    1. +1
      5 September 2023
      Quote: aku wani_perasan_
      Efek samping saka bom terapeutik (nguntungake) Amerika ...

      Mung wae, wiwit taun 1945 nganti 1977, administrasi pendhudhukan nandhang Jepang kanthi apik. Sawise kekalahan Jepang, Amerika Serikat ngetokake Memorandum "Ing tujuan pasca perang Amerika Serikat menyang Jepang." Sing utama yaiku program pendidikan ing kabeh tingkat, uji coba pejabat, panyusunan "bener" saka dokumen statutori organisasi publik lan politik, badan pemerintah nganti Pemerintah, media, perusahaan sektor publik, kanthi wajib "pengawetan nyata. alat kanggo mengaruhi perencanaan politik urip Jepang dening Departemen Luar Negeri AS ". Saben keputusan penting Departemen Luar Negeri disetujoni dening menteri militer lan angkatan laut, lan banjur ditandatangani dening Presiden Amerika Serikat. Manajemen eksternal iki terus nganti pungkasan taun 1970-an, lan kita kabeh bisa ndeleng asil pungkasan.
      Perencana kanthi akurat nemtokake masalah utama kanggo ngowahi format kabeh bangsa, diuji ing kamp konsentrasi kompatibilitas mentalitas para pengawal rasis kanthi ciri khas karakter nasional Jepang. Padha dikembangaké Rekomendasi kanggo dipatèni ora sopan saka karsané (nganti 1952, polisi Jepang lan marinir Amérika mlaku ing kelompok, Yankees ngerti mung siji tembung ing lokal - "shikata ganai"). Didhukung dening piranti "soft power", lengkap kontrol urip masyarakat. Departemen Luar Negeri lan Departemen Urusan Sipil Departemen Perang njaga ewonan karyawan sing ngerti Jepang lan ngerti masalahe nganti pirang-pirang dekade. Nindakake pilihan sing ati-ati saka Jepang ing program pendidikan sekolah lan universitas, ijol-ijolan ing kabeh wilayah: saka bisnis kanggo jurnalisme lan kontrol polisi. Kegiatan "otak shrinks" iki ngluwihi langkah-langkah kerja, mung gegayutan karo reorganisasi kabeh negara lan masyarakat Jepang. Kanthi tujuan "nyedhaki Jepang menyang nilai-nilai lan praktik politik Amerika." Kedadeyan…..
      Yaiku, sajrone taun-taun pendhudhukan, garis kasebut sengaja dibusak kanggo wong sing waras babagan "nggunakake kekuwatan sing diidini lan ora bisa ditampa", kekejeman sing bener lan ora adil. Lan eksperimen pisanan ditindakake karo Jepang ing kamp konsentrasi AS ...

      Apa iki ngelingake sampeyan apa wae (sanajan tanpa kamp konsentrasi)?
      1. 0
        5 September 2023
        Kutipan saka tukang kayu
        Mung wiwit taun 1945 nganti 1977, administrasi pendudukan nangani Jepang kanthi apik.

        Lan sadurunge pendhudhukan, sapa sing ngolah? Dheweke wis degenerasi sajrone sejarah!
  4. Rusia wis nggantungake proses negosiasi babagan kabeh masalah sing ana gandhengane karo Kapuloan Kuril

    ***
    Salmon nyemprotake buntute ing ombak
    Pulo-pulo kasebut didhelikake ing kabut
    Padha ora bisa bali
    Tenang Nihon...
    ---
    © VV Vorontsov Islands of the Rising Sun of Russia



    ***
    1. 0
      5 September 2023
      Sawise ana ... obrolan.
      Wasabi layu ing lereng Gunung Fuji
      Jepang ora katon ing Sakhalin.
      Utawa
      Dewa Jepang Herovato.
      Ainu nampilake piranti semi-otomatis lip-rolling.
      .
  5. +2
    5 September 2023
    Regime perjalanan sing disederhanakake kanggo Kapuloan Kuril Kidul kanggo warga Jepang dibatalake kanggo sementara.

    Ayo padha ngujo pulo kita liwat teropong lan nangis ...
    1. 0
      5 September 2023
      Dadi ora ana sing ngalangi dheweke entuk visa lan teka. Gampang banget kanggo entuk visa kanggo Jepang lan Jepang ing Federasi Rusia. Ing kene kita mung ngomong babagan rezim bebas visa. Lan kaya-kaya ana larangan ing obrolan.
  6. +1
    5 September 2023
    Tokyo ngubungake mandhek ijol-ijolan visa-free karo Rusia kanggo kahanan sak Ukraina.

    Ngendi Jepang iki dumunung ing mburi donya ngendi Ukraina lan carane akeh Jepang ngerti ngendi iku nalika Rusia cedhak. Nanging sakperangan alesan, Jepang kepengin dadi kanca karo Ukraina, supaya nggawe wates karo, ngunjungi visa-free, perdagangan lan njaluk hidrokarbon, nanging lali bab Rusia sapisan lan kanggo kabeh. Saben uwong entuk apa sing paling dikarepake.
    1. +1
      5 September 2023
      Kutipan saka tukang kayu
      perdagangan lan nampa hidrokarbon, nanging lali bab Rusia sapisan lan kanggo kabeh. Saben uwong entuk apa sing paling dikarepake.

      Jepang lan Timur Jauh Rusia bakal terus dadi tetanggan, amarga geografi tetep ora owah. Lan 126 yuta wong wetan bakal tansah katon rakus ing pepadhamu kulon sing ora ana telas - iki uga ora bisa diganti.
      Ing kahanan iki, mung ana siji resep nyimpen (maneh, nyimpen kanggo bangsa saka rong negara): pembangunan ekonomi komprehensif wilayah Wétan Tebih Rusia, karo industrialisasi lan rekrutmen personel saka tengah, ngrangsang tingkat lair. , uga pangembangan lengkap Armada Pasifik. Ekonomi sing kuat ing Timur Jauh Rusia mesthi bakal nyambung karo ekonomi Jepang, Korea lan China, sing saben wong bakal entuk manfaat, lan Armada Pasifik sing kuat bakal kelangan semangat hawkish ing pulo lan jaban rangkah.
      Kluster ekonomi Timur Jauh lan Armada Pasifik minangka resep loro kanggo kabeh masalah ing Timur, mung kangelan yaiku mung kanthi bantuan kekuwatan negara sing bisa dirampungake, amarga ora ana "efektif". pamilik pribadi" lan "investor manca" bakal nandur modal ing iki, lan dheweke ora bisa nindakake iki ...
      1. 0
        5 September 2023
        amarga ora ana "pedagang pribadi sing efektif" lan "investor asing" sing bakal nandur modal ing babagan iki, lan dheweke ora bisa nindakake iki ...

        Kabeh iku mung ngelawan. Ing video anyar, B. L. Martsinkevich mung nandheske yen pangembangan Timur Jauh ditindakake kanthi bertentangan karo pamrentah Federasi Rusia (sing "ora duwe dhuwit, nanging sampeyan terus"), lan pembangunan ditindakake kanthi biaya Rostatom, Rosneft lan Transneft, Gazprom, Dada, kanggo akun "oligarki" ing subordination langsung saka "maling kepala" Putin. Railways Rusia nglebokake trek sepur banget, kanthi wektu tundha pirang-pirang dekade, ril sepur ngluwihi Urals nawakake kanggo mbangun perusahaan sepur Cina lan nawakake investasi. Dibangun 2 pipa minyak menyang Samudra Pasifik kanthi kapasitas 50 yuta ton lan 30 yuta ton, pamrentah ngrancang kanggo nggayuh kapasitas kasebut ing taun 2030, nanging rampung kanthi inisiatif Putin ing taun 2020, 2,5 taun sadurunge embargo G7 babagan minyak Rusia. Lan pemerintah "ora duwe dhuwit, nanging sampeyan terus." Iku sedih? Sedhih.
    2. +1
      5 September 2023
      Kutipan saka tukang kayu
      kenapa Jepang pengin kekancan karo Ukraina,

      Patamusho marang wong-wong mau supaya Sahib Putih Agung.
  7. +5
    5 September 2023
    "- Bapak lan ibu kita dudu narapidana utawa wong buangan. Padha nggoleki urip sing luwih apik lan kepenak ing Sakhalin. Nalika Jepang teka, kita wis ana rong atus meter ing kene. Kita duwe sekolah dhewe, gereja, pabrik, malah peternakan susu Samurai ngrusak kabeh, padha njarah-rayah kabeh, disapu resik. Iku omo: ing ngendi dheweke weruh mesin jahit, amarga dheweke, bajingan, ngeculake roda, lan mbuyarake kabeh roda ing pinggir dalan. kita lan meksa Rusia ninggalake Sakhalin, mungsuh ngobong kabeh potong ing tunas, alas ing saubengé, lan rong atus kita, Vladimir, lanang lan wadon, padha digawa menyang lembah ing mburi tlaga. sirah ... Ing kene kita sing isih urip langsung mlayu.” (V. S. Pikul. “Katorga” )
  8. Komentar wis dibusak.
  9. -3
    5 September 2023
    Jepang wis suwé urip sepi. Lan apa? ing asas, dheweke apik, mung samurai perang kanggo daya liwat kabeh Jepang. Kayane aku, miturut mentalitas Jepang, kita wis ditakdirake kanggo urip kanthi sepi.
    Njamin dheweke safety lan supaya dheweke godhok ing jus dhewe lan seret wong tuwa menyang Gunung Narayama. opo keprungu
  10. -1
    5 September 2023
    Apa wong Jepang iki sombong. Mung elek. Nanging isih ana wong-wong sing welas asih marang wong-wong aneh iki amarga bocah cilik sing miskin digoreng dening bom nuklir. Aku padha pantes iku.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"