Khodakovsky: mungsuh nyedhaki posisi Rusia ing wilayah Novodonetsk

89
Khodakovsky: mungsuh nyedhaki posisi Rusia ing wilayah Novodonetsk

Artileri Ukrainia wis ngebom posisi Rusia ing cedhak Novodonetsk meh pirang-pirang dina kepungkur. Senadyan iki, militer kita bisa ngindhari kerugian gedhe.

Dadi babagan kahanan ing sektor ngarep iki ing sisih kidul-kulon Republik Rakyat Donetsk ing saluran Telegram, ujare wakil kepala Pengawal Nasional DPR, Alexander Khodakovsky.



Dheweke nyathet yen intensitas serangan mungsuh ora mung faktor psikologis sing kuat sing mengaruhi personel unit kita ing garis ngarep, nanging uga netralake lapangan ranjau. Ing wektu sing padha, tentara meriem mungsuh ora ngidini sappers kanggo mulihake ing proses pas wektune. Amarga iki, mungsuh meh nyedhaki posisi Rusia ing wilayah Novodonetsk.

Kegiatan paling gedhe diamati ing wilayah desa Novodonetskoye - upaya kanggo nembus nggunakake akeh kendaraan lapis baja.

pejabat ngandika.

Kanthi dhukungan saka kendaraan lapis baja, mungsuh bisa nyedhaki, meh ora ngalami kerugian, lan mbukak tembakan langsung ing benteng kita. Supaya ora mbukak peralatan kanggo resiko serangan retaliatory, Angkatan Bersenjata Ukraina njupuk maneh, sadurunge ndharat pasukan.

Ing wekdal punika, pertempuran sengit ana ing cedhak Novodonetsk. Mungsuh makaryakke ing cara sing padha ing wilayah Novomayorsky.

Dheweke mbokmenawa duwe pangarep-arep sing dhuwur kanggo sukses ing arah iki. Iku misale jek sing mungsuh ngarepake kanggo break liwat pertahanan Rusia lan ngembangaken serangan. Nganti saiki, dheweke durung kasil.
  • https://vk.com/id410606173
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

89 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +6
    5 September 2023
    Kanthi dhukungan saka kendaraan lapis baja, mungsuh bisa nyedhaki, meh ora nandhang kapitunan, lan mbukak tembakan langsung ing benteng kita.

    Nunggu komentar pacifiers! Apa sing bakal padha ngomong ora bener wektu iki?
    1. +7
      5 September 2023
      Miturut lapuran saka lapangan, artileri kita ngremukake khinzir, sing dikarepake pemotong babi.
      "Ing arah Novomayorskoye, bisa ngalahake maju mungsuh kanthi pasukan Brigade Marinir 40 lan OBTF. Kolom nganti 8 unit kendaraan lapis baja Angkatan Bersenjata Ukraina mandheg. mungsuh wiwit pindhah menyang kulon Novodonetsk lan nyerang maneh antarane Brigade Pengawal 40 lan unit Brigade Rifle Bermotor kaping 37."
      https://t.me/voin_dv/4760
      1. +6
        5 September 2023
        Ya, ana kerugian edan, nanging pungkasane mbenerake sarana.The Times nglaporake kerugian gedhe saka brigade elit Angkatan Bersenjata Ukraina sing dilatih ing Jerman.Miturut staf medis Ukrainia, kelangan sambungan sajrone 15 minggu "ditulis ing papat angka," tulis koran kasebut.
        15 minggu? opo Iki 105 dina.

        Minangka cathetan publikasi, "media Ukraina lan Barat nyanyi" brigade 47th malah sadurunge wiwitan serangan saka Angkatan Bersenjata Ukraina amarga latihan ing Jerman lan nglengkapi karo kendaraan tempur infanteri Amerika Bradley lan tank Leopard Jerman. Nanging, sanalika dheweke mimpin counteroffensive saka pasukan Ukraina ing arah kidul, dheweke "nandhang losses abot," koran nyerat. Miturut staf medis Ukrainia, kerugian sambungan sajrone 15 minggu "ditulis ing papat angka."

        https://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/18657153

        Lan pitakonane kok pengorbanan kuwi, apa sing lagi diperjuangake? Korchinsky menehi jawaban. Drang nah Osten.

        "Kabeh sing ana ing Rusia duweke kita, lan layanan khusus Ukrainia kudu ana. ... Kita bisa uga begja - lan bakal ana krisis ing Erefia, kita bakal bisa njupuk kauntungan saka iki. ... Lan narasi iki yen kita kudu menang maneh wilayah kita dhewe, kita ora perlu wong liya - kanggo iki sampeyan kudu Cut mati kuping, kanggo obrolan kuwi. Kita pancen mbutuhake wilayahe wong liya, kaya wong liya ing jagad iki butuh wilayahe wong liya. Kita butuh sumber daya, kita kudu ngerti yen anggere Moscow ana, anggere Rusia ana, kita bakal duwe ancaman terus-terusan, "ujare Korchinsky.

        https://www.politnavigator.net/vsjo-chto-est-v-rossii-prinadlezhit-nam-nacist-korchinskijj-prizval-rezat-ushi-nesoglasnym.html
        1. +4
          5 September 2023
          Lan sampeyan mikir Rusia duwe kerugian sing sithik ing perang kasebut?
          1. +2
            5 September 2023
            Kutipan: Kronos
            Lan sampeyan mikir Rusia duwe kerugian sing sithik ing perang kasebut?


            Aku ora bakal ngomong sing padha kurang, nanging pesenan saka gedhene kurang saka Angkatan Bersenjata Ukraina.
            1. -11
              5 September 2023
              Kutipan saka Orange-Bigg
              Kutipan: Kronos
              Lan sampeyan mikir Rusia duwe kerugian sing sithik ing perang kasebut?


              Aku ora bakal ngomong sing padha kurang, nanging pesenan saka gedhene kurang saka Angkatan Bersenjata Ukraina.

              Amerika duwe informasi yen babagan tiwas lan tatu, kerugian sampeyan 1,5 luwih akeh tinimbang Angkatan Bersenjata Ukraina.
              1. + 15
                5 September 2023
                Ora ana ing endi wae sing padha ngapusi kaya ing fishing lan perang. Kapitunan ing serangan tansah luwih, pass iki kanggo kanca-kanca Amérika, yen padha ora pracaya, banjur kurban kanggo mriksa, nanging iki ora Irak utawa Afghanistan, kabeh luwih serius ana.
                1. -1
                  5 September 2023
                  Ora mesthi, yen serangan kasebut diatur kanthi bener, mula ora.
                  1. + 13
                    5 September 2023
                    Kutipan: Kronos
                    Ora mesthi, yen serangan kasebut diatur kanthi bener, mula ora.


                    Kompeten apa 100 dina kanggo ngalahake bathuk marang pertahanan echeloned?
                    1. +5
                      6 September 2023
                      Watuk, watuk ... Dheweke durung resmi tekan - pertahanan berlapis.
                2. +5
                  6 September 2023
                  Omong kosong, ayo ngomong Wehrmacht, maju ing awal perang, ngalami kerugian sing luwih cilik tinimbang Tentara Abang. Dadi ora mesthi luwih, kanthi peralatan teknis, organisasi lan logistik sing luwih apik lan faktor liyane, sampeyan bisa ngalami kerugian sing luwih sithik ing serangan. tinimbang ing pertahanan.
                  1. +2
                    6 September 2023
                    Utawa 10 serangan Stalinis ing musim panas 1944. Nalika Pusat Kelompok Angkatan Darat meh ora ana ...
                    Nanging! Kita ora lali yen ana cara, iki bypass lan jangkoan, maneuver perang. Lan ora ketukan bathuk menyang tembok ing gaya Perang Donya I.
              2. +2
                5 September 2023
                Quote: Aron Zaavi
                Amerika duwe informasi yen babagan tiwas lan tatu, kerugian sampeyan 1,5 luwih akeh tinimbang Angkatan Bersenjata Ukraina.

                Amerika mabur menyang rembulan ...
                1. 0
                  6 September 2023
                  Kita uga mabur bubar. Nanging ana nuansa
                2. 0
                  6 September 2023
                  Saksi liyane saka kronik Hollywood.
                  1. 0
                    6 September 2023
                    Quote: Realing
                    Saksi liyane saka kronik Hollywood.

                    Dadi amers dhewe ora nolak kanggo Hollywood.
                    Contone, angel nelpon wong iki dadi saksi apa wae, nanging dheweke ragu karo Amerika.
              3. -6
                5 September 2023
                Quote: Aron Zaavi
                Kutipan saka Orange-Bigg
                Kutipan: Kronos
                Lan sampeyan mikir Rusia duwe kerugian sing sithik ing perang kasebut?


                Aku ora bakal ngomong sing padha kurang, nanging pesenan saka gedhene kurang saka Angkatan Bersenjata Ukraina.

                Amerika duwe informasi yen babagan tiwas lan tatu, kerugian sampeyan 1,5 luwih akeh tinimbang Angkatan Bersenjata Ukraina.


                Data ing Februari 2023.
                Ing salah sawijining masarakat, rombongan pensiunan perwira Angkatan Darat AS saka mantan penasihat Pentagon Kolonel McGregor lan pamirsa militèr mantan penasihat Presiden AS Paul Craig Roberts ngonfirmasi kerugian "monstrous" (mati) saka Angkatan Bersenjata Ukraina. Menehi komentar babagan 257 tiwas, ilang lan ditawan. Diduga, tokoh iki dilaporake dening Panglima Angkatan Bersenjata Ukraina Valery Zaluzhny menyang Ketua Kepala Staf Gabungan Angkatan Bersenjata AS Mark Milley. Total kerugian Angkatan Bersenjata Ukraina sing ora bisa dibalekake (mati, tatu parah, cacat) ing antarane perwira AS dikira sumber luwih saka 380 wong.

                Malah pimpinan Angkatan Bersenjata Ukraina ngaku angka kerugian Tentara Rusia luwih murah tinimbang kerugian Angkatan Bersenjata Ukraina sing diwenehake dening aku ing ndhuwur.
                1. +7
                  5 September 2023
                  Iki dudu data, nanging gosip biasa saka chela sing wis suwe.
                  1. +5
                    5 September 2023
                    Kutipan: Kronos
                    Iki dudu data, nanging gosip biasa saka chela sing wis suwe.


                    Mekaten ugi saged dipunandharaken ngengingi pratelan ingkang.. Kutipan.
                    Quote: Aron Zaavi
                    Kutipan saka Orange-Bigg
                    Kutipan: Kronos
                    Lan sampeyan mikir Rusia duwe kerugian sing sithik ing perang kasebut?


                    Aku ora bakal ngomong sing padha kurang, nanging pesenan saka gedhene kurang saka Angkatan Bersenjata Ukraina.

                    Amerika duwe informasi yen babagan tiwas lan tatu, kerugian sampeyan 1,5 luwih akeh tinimbang Angkatan Bersenjata Ukraina.
                    1. +7
                      5 September 2023
                      Dadi akeh pro-ukrominusers - kaget. Lan bantahan kaya - "Amerika duwe informasi" dianggep dipercaya! Apa iki situs topwar.ru?? Lan aku mikir - apa sing ditindakake atusan ewu "pengungsi". ora saka Donbass, nanging amarga saka "adoh", sing ngatur kanggo mbucal saka dill kanggo panggonan paling dipercaya kanggo wong-wong mau - kanggo Rusia. FSB kudu nambah stafe - lan nyisir lan ngremuk scum pengecut iki nganggo sisir cilik kutu iki.
              4. +7
                5 September 2023
                Wolulas kapal maneh, ujare, Angkatan Laut Rusia wis ilang. Yen sampeyan ngetung jumlah sing diarani mobilisasi, ditambah karo pasukan reguler sing digawa, banjur tambahake kerugian Angkatan Bersenjata Ukraina kanthi 1.5, banjur ana berets dhewe, tanpa wong, terus pertahanan ..
              5. +2
                6 September 2023
                propaganda Yahudi. Omong kosong. Ayo 25 kaping, ora melas.
              6. +2
                6 September 2023
                Napa nulis omong kosong - kanggo sapa? Apa sing nyerang garis pertahanan sing kuat tanpa dhukungan udara kalah 1,5 kaping luwih murah tinimbang sing bertahan nganggo dhukungan udara? ..............
            2. +3
              5 September 2023
              Iku ora prasaja. Mesthi, APU kurang artileri, nanging luwih akurat lan luwih tembak. Kepinteran uga luwih apik, amarga. barat. Komunikasi lan kontrol geni padha. Baterei kontra kita uga saya ringkih - ana sawetara instalasi normal saka jinis "Zoo" ing rangking. Nyatane, karya kontra-baterei kudu ditindakake kanthi lancet. Mesthi, ana pesawat serangan lan helikopter, nanging kemampuane ing kahanan nggunakake MANPADS Kulon lan sistem pertahanan udara seluler diwatesi nganti sawetara kilometer, lan banjur ing kondisi terrain sing cocog. Supaya ora ngalami kerugian ing kahanan kaya mengkono, perlu kanggo njaga unit cilik, jarang lan kasebar ing pertahanan, ora sumunar, lan utamane kanggo ngarahake artileri menyang mungsuh sing diidentifikasi. Ing kahanan kaya ngono, mungsuh duwe kesempatan kanggo ngrusak pertahanan kita.
              1. +3
                6 September 2023
                Lan ing wektu iki, kita ngrusak unit lan jenderal sing paling siap tempur, tinimbang menehi carte blanche, jenuh karo peralatan lan wong. Ketoke kamenangan dudu bagean saka rencana kita! Apa iku padha?
            3. +2
              5 September 2023
              "Order of magnitudo kurang" - iku kudu mangertos sing padha sepuluh kaping kurang. "Pesenan gedhene" - bedane puluhan utawa atusan kaping! Apa sampeyan pancene mikir?
            4. -1
              6 September 2023
              Yen Angkatan Bersenjata Ukraina duwe kerugian kaya ngono, mula kenapa dheweke njupuk desa sawise desa. Kita wis weruh Kupyansk. Lan ing ngendi kita bisa mungkasi wong-wong mau? Nalika Crimea, Mariupol. Bakal Melitopol nemokake dhewe ing geni saka Angkatan Bersenjata Ukraina kaya Donetsk utawa wilayah Belgorod saiki??? Utawa ora ana sing minat karo wong sing tentrem maneh !!! Apa sampeyan kelingan apa sing diomongake ing wiwitan SVO?!!!
          2. +6
            5 September 2023
            Mesthine kurang. Pasukan Rusia ana ing pertahanan lan kasebar, ora kudu ngatasi ranjau lan ruang terbuka ing ngisor tembakan artileri barrage, lan helikopter serangan ora bisa digunakake. Ing akeh banget faktor, Angkatan Bersenjata Federasi Rusia duwe kauntungan. Liyane bab iku malah losses relatif kurang undesirable kanggo Federasi Rusia.
          3. +1
            6 September 2023
            Kronos

            Mbokmenawa, yen sampeyan wong Rusia, utawa kanggo Rusia, mula kudu ngomong babagan kerugian kita kanthi beda. Lan ora babagan "sampeyan".
        2. +5
          5 September 2023
          Paling ora mucus kaya Korchinsky iki wis bisa diilangi?! Conto apik saka wong sing dibenturi watu kanthi sejarah sing dawa, saham sing paling apik ing endi wae yaiku ...
      2. +1
        6 September 2023
        Kutipan: ZhEK-Vodogrey
        Miturut lapuran saka lapangan, artileri kita ngremukake khinzir, sing dikarepake pemotong babi.

        Ing endi pemain kaset lan bar termal? Saiki panggunaan sing paling optimal yaiku kanggo sing bakal teka.
    2. +8
      5 September 2023
      Ya, mbok menawa Khodakovsky nyopir aku salah, lan pertempuran lan potensi manungsa Vushnik wis kesel (saiki dadi tren, saka saben wesi)
      1. +5
        5 September 2023
        Khodakovsky, misale jek, ing musim semi, kabeh wong wedi karo bencana sing bakal teka amarga serangan Angkatan Bersenjata Ukraina, sing kita pancen ora siap. Nanging banjur, adhedhasar asil saka serangan massive pisanan, ngandika sing rada overestimated latihan Ukrainians lan peralatan Western.
    3. -3
      5 September 2023
      Aku ngenteni komentar saka wong sing tenang

      Apa sampeyan ngusulake? Kanggo cepet-cepet menyang tapel wates Rusia-Georgia ....?
      1. -7
        5 September 2023
        lan sampeyan kurban kabeh donya kanggo bledug lan karo Presiden menyang swarga?
    4. +5
      5 September 2023
      "... nyedhaki, praktis tanpa ngalami kerugian, lan mbukak geni kanthi langsung" ///
      ----
      Diterjemahake menyang basa biasa VO:
      "serangan daging liyane".
    5. +6
      5 September 2023
      Khodakovsky minangka alarmis kondhang sing nyebar panik, carane nyedhaki lan tetep ana ing kono, ing Rabotino wis digawa menyang tas geni, padha njerit ing kabeh frekuensi stasiun radio, njaluk bantuan lan evakuasi, nanging Khodakovsky padha bengok-bengok. kabeh wis ilang am Aku sengit marang komentar, dheweke menehi kahanan kanthi sepihak, nanging ora bisa dibantah minangka bebener sing ora bisa dibantah.
      1. +4
        5 September 2023
        Lan sampeyan, sayang, mung nyanyi persetujuan lan perang ing wilayah mungsuh? Utawa liyane?
        1. +3
          5 September 2023
          Kanggo netepake kahanan ing ngarep ing umum, lan ora sebagean, sampeyan kudu duwe informasi luwih saka Khodakovsky, aku mbaleni maneh carane Angkatan Bersenjata Ukraina mlebu lan bakal tetep ana. Kanggo kula, ora bisa dipungkiri yen sampeyan ora bisa njupuk apa-apa tanpa penerbangan, mula mesthine bakal ana. Sampeyan mung kudu whine, lan smear rereget ing penggemar. Aku mbaleni, aku ora ngormati Khodakovsky lan wong-wong sing nganggep dheweke minangka sensei pamikiran militer. Amarga dheweke dadi pengkhianat, mula dheweke tetep !!!
          1. + 16
            5 September 2023
            Apa sampeyan ora bisa njupuk apa-apa tanpa penerbangan? , nanging ing rencana sing ora ana gunane?
      2. -1
        5 September 2023
        Apa sampeyan bakal ngalahake NATO ing perang konvensional, sing mung kaping sepuluh?
    6. Komentar wis dibusak.
  2. +8
    5 September 2023
    Miturut Novomayorsky, dheweke nulis yen kita wis diusir bali menyang garis wiwitan Angkatan Bersenjata Ukraina.4 tank Ukrainia kena.
  3. +3
    5 September 2023
    ana masalah sing ora ana ing kene utawa ing media ora pengin ngomong babagan
    1. +7
      5 September 2023
      Maca ukroSMI, ora ana masalah ing kana, kamenangan lengkap, Vladivostok diwenehake marang pasukan kanggo dina kaping 3 kanggo rampokan.
      1. -2
        5 September 2023
        Kutipan saka uprun
        Maca ukroSMI, ora ana masalah ing kana, kamenangan lengkap, Vladivostok diwenehake marang pasukan kanggo dina kaping 3 kanggo rampokan.

        Lan Anadyr, Tiksi lan Norilsk diijini ngrampog kanggo minggu.
        1. -1
          6 September 2023
          Aku suggest sing kabeh APU karo kokain marshall kiwa ana. Ayo padha kobong.
    2. +5
      5 September 2023
      Quote: Dedok
      masalah sing muncul

      Terobosan sing nggumunake dening prajurit Ukrainia saka garis strategis, metropolis strategis Rabochino dijupuk, tambang Soviet sing ora duwe jiwa kudu disalahake kanggo kabeh, Rusia isih berjuang kanthi apik, peralatan Barat ora kobong, nanging yen diobong, pancen nylametake. uripe punggawa lsp.
  4. + 24
    5 September 2023
    Tetep guyu! Muga-muga Gusti paring kekuwatan!
    1. -7
      5 September 2023
      Nuwun sewu, nanging sampeyan manggon ing abad apa? Ing XV?.. Apa dewa? Tangi wis ... Lan wong, ya, pahlawan.
      1. + 16
        5 September 2023
        Viking lan rabi mbantah
        Perselisihan kasebut jelas ora ana gunane:
        - Gusti Allah iku siji. Lan dheweke ora piyambak.
        - Siji Gusti Allah. Lan ora piyambak.
        Rabi lan Viking ing bantahan digawe panas
        sarujuk yen panguwasa ana ing Toret!
      2. -6
        5 September 2023
        Kutipan saka glk63
        Nuwun sewu, nanging sampeyan manggon ing abad apa? Ing XV?.. Apa dewa? Wis tangi...

        Lan kok banjur pasamuwan-pasamuwan lan gréja dibangun ing donya?Lan ing Amerika padha nganakake layanan ing dina Minggu?Lan apa bab "Gusti Allah nyimpen Amerika"?
        1. +6
          5 September 2023
          Ya, aku, piye wae, pancen ora peduli karo apa sing ditindakake ing AS ing pangertèn iki (lan ing donya liya sacara sakabèhané)). Aku ngerti siji bab - miturut Konstitusi, kita duwe negara "sekuler". Lan bener.
          1. +2
            5 September 2023
            Kutipan saka glk63
            miturut Konstitusi, kita duwe negara "sekuler".

            Negara sekuler yaiku nalika agama dipisahake saka kekuwatan, yen ora, presiden menyang gereja
      3. +4
        5 September 2023
        Kutipan saka glk63
        Nuwun sewu, nanging sampeyan manggon ing abad apa? Ing XV?.. Apa dewa? Tangi wis ... Lan wong, ya, pahlawan.

        Anane Gusti Allah nuduhake wiwitan sing wajar ing fenomena apa wae. Tegese, fenomena lan kedadeyan apa wae nduweni tujuan. Yen sampeyan nolak statement iki, sampeyan bisa teka menyang aimlessness lan unreasonableness eksistensi dhewe minangka makhluk rasional.
        Ora preduli wong percaya marang Gusti Allah, sing utama yaiku Gusti Allah percaya marang dheweke!
        1. +6
          5 September 2023
          Rasionalitas ora gumantung ing ngarsane dewa.
          1. 0
            5 September 2023
            Kutipan: Kronos
            Rasionalitas ora gumantung ing ngarsane dewa.

            Iku kabeh gumantung ing apa wong njupuk kanggo Gusti Allah utawa dewa. Lan ya, peradaban manungsa ora gumantung ing anané wong sing rasional. Kabeh kedadeyan dhewe kaya ngono, kekacauan katon, sampeyan bisa ngetung kanthi nggunakake téori probabilitas manawa munculé kutha utawa karya seni ing kahanan alam semesta tanpa wates bakal luwih dhuwur tinimbang nol. wassat
        2. 0
          5 September 2023
          "Anane Gusti Allah nuduhake wiwitan sing cukup kanggo fenomena apa wae. Tegese, fenomena lan kedadeyan apa wae duwe tujuan." - Iki ngendi pratelan kasebut teka lan dening sapa sing dibuktekake? Yen sampeyan tegese iki prinsip kausalitas, banjur iki ora bab sing. Prinsip kausalitas nyatakake yen acara apa wae minangka akibat saka liyane, kedadeyan luwih awal tinimbang sing pisanan (nanging, maneh - "sawise iku ora ateges - amarga iku"). "Nalar" pancen ora ana hubungane). Oalah, mulane Einstein ora seneng banget karo mekanika kuantum. Ing mekanika kuantum sing padha, konsep "keacakan obyektif" muncul, nyatane - kedadeyan tanpa sebab mutlak (sanajan ing tingkat mikro)). Lan sing paling sedhih yaiku yen ing mekanika iki prinsip kausalitas dilanggar ora amarga kita ora ngerti apa-apa utawa ora bisa nganggep akeh perkara (kaya ing teori probabilitas biasa), nanging adhedhasar sifate. fungsi gelombang...
          1. 0
            5 September 2023
            - Iki ngendi pratelan kasebut teka lan dening sapa sing dibuktekake?

            Apa buktine sing jelas? Punika dig saka sembarang wong pinter lan dadi metu sing kabeh kang mikir bab piyambak kasusun saka mung vakum karo pesawat tartamtu saka lapangan, kok vakum iki kudu mikir bab reasonableness? Sawise kabeh, thanks kanggo sawetara kasempatan, iku perlu kanggo ngumpulake Bunch saka kothak heterogen iki, lan malah nggawe struktur saka wong-wong mau saged eling dhiri ...
            Sanajan ora, ora mungkin iki minangka kesadaran diri, nanging mung manifestasi kekacauan liyane. Bebener ora jelas kepiye struktur iki bisa ngasilake pikirane? Senajan karo apa chaos ora kamungkinan nalika atine lagi turu.
            Inggih, ing cendhak:
            Uripmu ora ana gunane amarga jagad iki ora langgeng - tumindakmu? wassat
          2. -1
            5 September 2023
            Ing mekanika kuantum sing padha, konsep "keacakan obyektif" muncul, nyatane - kedadeyan tanpa sebab mutlak.

            Ing mekanika kuantum, sawijining acara kadhaptar nalika transisi menyang tingkat makrokosmos, lan apa sing kedadeyan sadurunge, alat sing ora mengaruhi mikrokosmos dibutuhake. Piranti kaya ngono durung ana. Malah karo elektron, para ilmuwan bingung amarga iki nalika nganggep minangka gelombang, lan nalika partikel.
            Miturut cara, Einstein nulis téori kasebut kanggo nyingkirake konsep ether, minangka asil, para ilmuwan saiki ora ngerti carane nemtokake sifat-sifat vakum absolut, minangka asil padha peteng karo materi peteng lan energi peteng. awit agama ora pareng nyinaoni alam angkasa. nglirik
            1. +2
              6 September 2023
              Apa sampeyan duwe anak? Ing kene dheweke ana ing rumah sakit lan dheweke ngandhani yen ngono. Tumindakmu. Nom-noman ora nesu marang Gusti Allah. Saben uwong nduweni pengalaman komunikasi dhewe-dhewe, ana sing lali kanthi sengaja kanggo mbenerake awake dhewe.
      4. -2
        5 September 2023
        Kutipan saka glk63
        Nuwun sewu, nanging sampeyan manggon ing abad apa? Ing XV?.. Apa dewa? Tangi wis ... Lan wong, ya, pahlawan.

        Marang pejuang iki - apa Gusti Allah dibutuhake utawa ora. Lan sapa sing eling ing wayahe angel.
        1. 0
          5 September 2023
          Dadi apa buktine iki? Anane dewa? Ora. Ora ana sing kepengin mati.
          1. -1
            5 September 2023
            Ya, sampeyan uga bisa ngelingi "Gott mit uns" ing gesper makhluk tartamtu ing Perang Patriotik Agung ... Dadi karo "dewa" isih ambigu ...
            1. +4
              5 September 2023
              Aku ora pengin mbandhingake apa-apa, nanging ana slogan kasebut - We are Russian, Gusti Allah karo kita! Katon kaya soko, ta? )
              1. 0
                5 September 2023
                "We are Russian, Gusti Allah karo kita!" - Cukup... Sayange.
              2. -3
                5 September 2023
                Kutipan saka zimagor
                Aku ora pengin mbandhingake apa-apa, nanging ana slogan kasebut - We are Russian, Gusti Allah karo kita! Katon kaya soko, ta? )

                Saka Slavic kuna "Hurrah" - tegese pengabdian saka awake dhewe lan urip kanggo Gusti Allah (karo layang cilik, amarga padha pagans lan saben wong pengabdian kanggo idea saka Gusti Allah kang padha pracaya).
                Hore, sampeyan uga ora perlu bengok-bengok, yen ora dumadakan "sampeyan ora bakal menehi pitunjuk." ora
            2. -1
              5 September 2023
              Kutipan saka glk63
              Ya, sampeyan uga bisa ngelingi "Gott mit uns" ing gesper makhluk tartamtu ing Perang Patriotik Agung ... Dadi karo "dewa" isih ambigu ...

              Mung Gusti Allah kita luwih kuwat.
              Aku elinga nalika perang, nalika ana kekurangan senjata, ing basements saka tanduran Izhevsk padha ketemu checkers produksi kraton, kang ana prasasti "Kanggo Iman, Tsar lan Fatherland." Sawetara comrades wedi kanggo nyelehake mau menyang layanan Budyonny, netepke kualitas, ngandika yen prasasti ora ngganggu Smash mungsuh, supaya iku.
  5. + 10
    5 September 2023
    Ukrainia artileri showering shells showering shells ing posisi Rusia? Iki nuduhake yen Ukraina ora duwe masalah karo amunisi, kiriman mili ing kali sing amba, eselon, kolom, lan tentara Rusia ora bisa nindakake apa-apa. Lan iki kasunyatan.
    1. -9
      5 September 2023
      Aku wani takon, sampeyan nulis saka ngendi? Tentara Ukraina, posisi Rusia. Teh ora Bulgaria?
    2. +2
      5 September 2023
      Ya, aku uga bingung. Salah siji intelijen ora bisa digunakake, utawa ana alasan liyane ... Iku misale jek - apa sing luwih prasaja - lagi ngangkut sepur peralatan, amunisi, lan liya-liyane. (praktis tanpa pertahanan). Lha... “Kaliber” kuwi, “keris” lan liya-liyane? Aku ngerti saiki jalur laut wis ditutup. Sapa sing ngalangi sampeyan ngilangi sisa logistik tanah? Ora, mungkin kanca sing luwih berpengalaman bakal mbenerake aku?
      1. -1
        5 September 2023
        kaliber lan keris tekan target stasioner. cangkang bisa diangkut ing truk kanthi tulisan "roti", logistik darat mung bisa dipotong kanthi ngadeg ing kono karo pasukan, yaiku. ing kabeh tapel wates Ukraina saka kulon, iki ora nyata
      2. +2
        6 September 2023
        . Kayane - sing luwih gampang - lagi ngangkut peralatan


        Iku alus ing kertas ...
        Inggih, padha njupuk, banjur apa? Kepiye carane bisa ngerteni apa sing diangkut, ing ngendi diangkut, ing ngendi diangkut lan kapan lagi diangkut?
        Rudal sing sampeyan temtokake nglawan target stasioner, lokasi sing wis dingerteni sadurunge. Mulane, apa wae pengintaian kanthi sebutan target, kaya ngono asile. Nanging kita ora duwe kabeh iki kanthi alesan sing prasaja: kita ora duwe dana sing padha ing jumlah sing dibutuhake. Amarga karepku kanggo macem-macem slide, presentasi, lan macem-macem makalah. Apa sampeyan ora dadi tentara (angkatan laut)? Sing utama yaiku laporan. Lan paling ora suket ora bakal tuwuh ing kana. (Kanthi pangecualian langka). Mulane, argue utawa ora, asil wis ketok.
      3. +1
        6 September 2023
        Nanggepi jeblugan Jembatan Krimea, ora ana jembatan siji-sijine ing Dnieper, sing nyedhiyakake Angkatan Bersenjata Ukraina kanthi cadangan, amunisi lan peralatan Kulon ing Wétan Ukraina, sing rusak.
        Iki "giveaway game" ora bakal mimpin kanggo apa-apa apik, kang wis kedaden luwih saka sapisan sak SVO.......
  6. -2
    5 September 2023
    Ngalahake wong lanang fasis roh jahat! Ayo Leopards, Leclercs lan Challengers padha diobong.
  7. +7
    5 September 2023
    Kutipan saka Silver99
    digawa menyang tas geni,

    Mantra liyane sing ora bener lan bodho (bebarengan karo "kabeh miturut rencana", "gol bakal digayuh", "mantan perwira intelijen lan ahli militer")
    1. +4
      5 September 2023
      "didorong menyang tas geni"
      kudu diterjemahake menyang basa sing bisa dingerteni:
      "ditembak nganggo artileri"
  8. 0
    5 September 2023
    Cathetan TG Veteran nyerat babagan serangan balik flank paratroopers kita saka divisi 76th ing Rabotino. Sawetara dalan ing desa sing rusak dikuwasani. Nyoba mlebu..
    1. +1
      6 September 2023
      Koresponden militèr "nyanyi" saka kabeh layar sing Rabotino dumunung ing dataran rendah lan ora nduweni teges strategis, mula kenapa banjur ngrusak pasukan terjun payung kanggo mbebasake???
      Salvo saka baterei Hurricane lan kabeh ing Rabotino bakal diobong kanthi alami bebarengan karo kelompok serangan saka Angkatan Bersenjata Ukraina.
  9. +2
    5 September 2023
    Iku meh padha karo konfirmasi ora langsung yen ing sawetara panggonan baris pisanan pertahanan kita wis rusak liwat. Lan kabeh laporan babagan kerugian Angkatan Bersenjata Ukraina puluhan lan atusan kaping luwih gedhe tinimbang kita, babagan serangan sing ora sukses ing baris pertama lan tas geni kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina disebarake dening "wali" kanggo njamin umum. Saka sudut pandang informasi, masalahe yaiku gambar nyata isih bakal mbukak lan bisa uga ana kejutan sing ora nyenengake (sing aku ora seneng) ...
  10. +1
    6 September 2023
    Dadi kita ngalahake APU? Utawa apa Angkatan Bersenjata Ukraina flattening, nanging nyuwek wilayah kita?
    Utawa apa Khodakovsky ngakoni sukses taktik kita lan kekalahan taktik saka Angkatan Bersenjata Ukraina?
    1. 0
      6 September 2023
      . Dadi apa kita nyerang Angkatan Bersenjata Ukraina?


      Apa sampeyan ora duwe kanca sing dadi peserta SVO? Yen sampeyan nyedhaki iki lan takon, sampeyan bakal ngerti kabeh.
      Sae, oh sae tembung saking Prof. Preobrazhensky babagan koran sing ora pantes diwaca... .
  11. 0
    6 September 2023
    Aku kepengin weruh kapan blogger sing nganggo seragam iki bakal dicopot saka postingane. Apa jagad bakal nangis maneh babagan SUV sing ala?
    Aku nyatakake kanthi cekap manawa pejabat ora duwe hak nggawa masalah ing ngarep menyang pengadilan umum,
    Utamane pitakonan kualitas moral para pejuang.
    Aku lan ngarep-arep sing enggal iki balabol bakal karo ater-ater ex.
  12. +1
    6 September 2023
    Dheweke ninggalake Rabotino, masalah kasebut serius, aku ora yakin manawa reaksi saka wong sing paling dhuwur cukup kanggo kahanan kasebut.
  13. +2
    6 September 2023
    Lan ing ngendi Tornado-S sing dipuji kanthi rudal sing dipandu kanggo pertempuran kontra-baterei?
    Napa kita ora ngalahake artileri jarak jauh saka Angkatan Bersenjata Ukraina kanthi massal?
    Kabeh apik lan lancar ing layar "panriman militer", nanging kepiye bisa ana sapa wae lan ora ana sing ndhukung pasukan ing zona terobosan sing bisa ditindakake ???
  14. 0
    6 September 2023
    Yen ahli strategi militer ora nindakake taktik pertahanan anyar kanggo mbela Angkatan Bersenjata Rusia, mula mungsuh nggunakake "anyar" lan ora bisa disepelekake.
  15. +1
    6 September 2023
    Kutipan saka Orange-Bigg
    Kutipan: Kronos
    Lan sampeyan mikir Rusia duwe kerugian sing sithik ing perang kasebut?


    Aku ora bakal ngomong sing padha kurang, nanging pesenan saka gedhene kurang saka Angkatan Bersenjata Ukraina.

    Miturut urutan gedhene, iki 10-20 kaping.
    Apa sampeyan pancen percaya karo rasio iki? Utamane nalika mungsuh bebas ngebom posisi kita nganggo cangkang
  16. +1
    6 September 2023
    Quote: Grits
    Quote: Aron Zaavi
    Amerika duwe informasi yen babagan tiwas lan tatu, kerugian sampeyan 1,5 luwih akeh tinimbang Angkatan Bersenjata Ukraina.

    Amerika mabur menyang rembulan ...

    Sawetara juru tulis.
    Ana ora cukup flat earthers kene ing situs
  17. 0
    6 September 2023
    Penulis sing cukup kondhang ing kalangan tartamtu, Sergei Kim, sing ana ing ngarep, nulis "
    Ya, dhasar ora ana owah-owahan. Kita ndhudhuk, kita lagi tugas. Ukrainians wiwit mencet lane kita karo kaset. Kita nanggepi saben dina fly kamikazes
  18. -1
    8 September 2023
    Quote: Tenang Don
    Omong kosong, ayo ngomong Wehrmacht, maju ing awal perang, ngalami kerugian sing luwih cilik tinimbang Tentara Abang. Dadi ora mesthi luwih, kanthi peralatan teknis, organisasi lan logistik sing luwih apik lan faktor liyane, sampeyan bisa ngalami kerugian sing luwih sithik ing serangan. tinimbang ing pertahanan.

    Ing wiwitan perang, Tentara Abang ora mbela awake dhewe, dheweke mlayu kanthi bodho. Simbah bisa metu saka kuburan kaping pindho pisanan ing 2 sasi lan meh ora kejiret karo para pembela. Kajaba iku, kaya komunis sing semangat ... kaya Mehlis, dheweke njupuk senjata sing dicekel lan ngombe getihe.. Unit individu bisa ngatur pertahanan lan ngurmati lan memuji. Nanging unit individu ora dadi tentara maneh. Perwira tsarist narik perang metu saka ngendi Lenin Agung ditarik.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"