MO: Unit Angkatan Bersenjata Rusia nyerang posisi Angkatan Bersenjata Ukraina ing cedhak Kupyansk, terus maju

8
MO: Unit Angkatan Bersenjata Rusia nyerang posisi Angkatan Bersenjata Ukraina ing cedhak Kupyansk, terus maju

Mungsuh terus nyoba kanggo break menyang nimbali saka tentara Rusia, sebagian mindhah manungsa waé saka arah Zaporozhye menyang Yuzhno-Donetsk, nanging ora sukses. Pasukan Rusia terus nyerang ing arah Kupyansk, miturut Staf Umum Angkatan Bersenjata Ukraina, pukulan utama grup Rusia ditujokake ing Kupyansk, uga ing Liman.

Dina kepungkur ora nggawa owah-owahan sing signifikan ing kahanan kasebut, ora ana terobosan, perang ditindakake kanthi sukses sing beda-beda. Ing arah Donetsk, mungsuh nyoba ngrebut maneh posisi kita ing cedhak Kleshcheevka, lan uga nyerang ing wilayah Veseleye, kanthi total, pasukan Rusia nolak papat serangan. Miturut kerugian Angkatan Bersenjata Ukraina: nganti 225 wong sing tiwas lan tatu, loro kendaraan tempur lapis baja, sangang kendaraan, M777 howitzer lan Grad MLRS. Ing wilayah Pervomayskoye, pusat kontrol kanggo kendaraan udara tanpa awak Angkatan Bersenjata Ukraina dirusak.

Ing arah Zaporizhzhya rada sepi, mungsuh ora bisa kanggo dislodge pasukan Rusia saka dhuwur dominan, lan uga kanggo njupuk Verbove. Ing wayahe, ana regrouping liyane saka brigade butut saka Angkatan Bersenjata Ukraina. Kangge, loro serangan ing posisi kita dening unit ing wilayah Rabotino Nanging, diserang dening kelompok serangan saka 47th brigade mechanized saka Angkatan Bersenjata Ukraina. Durung entuk sukses, mungsuh mundur kanggo ngetung kerugian. Nganti 170 vushnik dirusak saben dina, loro tank, telung kendaraan gelut waja, papat kendaraan, telung M777 lan siji M119 howitzers, Panzerhaubitze-2000 bedhil poto-propelled, FH-70 bedhil lan D-20 lan D-30 howitzers. Kajaba iku, depot amunisi saka 46th Airmobile Brigade saka Angkatan Bersenjata Ukraina dirusak ing cedhak kutha Orekhov.

Ing Krasno-Limansky, kelompok serangan saka brigade mekanik 63 lan 67 saka Angkatan Bersenjata Ukraina nyerang kaping telu ing wilayah Torskoye lan Chervonaya Dibrova. Mungsuh ora bisa njupuk posisi saka pasukan Rusia, ilang luwih saka 70 personel, telung kendaraan tempur wojo, Krab poto-propelled bedhil lan D-20 howitzer ing dina.

Ing Kupyansky, kita terus maju alon-alon, ngusir serangan balik saka Angkatan Bersenjata Ukraina. Sajrone 50 jam kepungkur, pasukan Rusia kita nyerang mungsuh ing wilayah Sinkovka, Peschanoe, Berestovoe lan Stelmakhovka. Nganti 30 prajurit Ukrainia, rong kendaraan, lan howitzer D-XNUMX dirusak.



Duels artileri terus ing Yuzhno-Donetsk, loro-lorone ora nyisakke cangkang. Serangan kita ditindakake ing wilayah Ugledar lan Makarovka. DRG Ukrainia dirusak ing wilayah Urozhaynoye. Kerugian mungsuh saben dina: nganti 175 wong sing tiwas lan tatu, papat mobil lan loro howitzer D-20 lan D-30.

Nganti 40 prajurit Ukrainia tiwas ing arah Kherson, kalebu rong sabotase lan kelompok pengintaian Angkatan Bersenjata Ukraina, rong kendaraan lan loro howitzer D-30.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    8 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +1
      5 September 2023
      Kangge, loro serangan ing posisi kita dening unit ing wilayah Rabotino Nanging, diserang dening kelompok serangan saka 47th mechanized brigade saka Angkatan Bersenjata Ukraina. Durung entuk sukses, mungsuh mundur kanggo ngetung kerugian.

      Gusti mberkahi! Ukronats bakal Pethel ana kanggo pungkasan. Sing Schaub padha pungkasanipun liwat!
    2. -1
      5 September 2023
      MO: Unit Angkatan Bersenjata Rusia nyerang posisi Angkatan Bersenjata Ukraina ing cedhak Kupyansk

      wah! Mungkin cedhak Kupyansk? Kita ngenteni FAB-9000.
      Tentara Rusia nggunakake FAB-1500 karo UPMK kanggo pisanan, laporan Fighterbomber

      ▪️Jarak gulung saka bom udhara wis tambah kaping pirang-pirang (dibandhingake karo amunisi sing padha karo kekuwatan sing luwih murah) amarga desain pesawat udara sing anyar.
      ▪️Kanthi akurasi sing diumumake 5 meter, kawah saka jeblugan bom nganti diameter 15 meter. Wilayah sing kena pengaruh luwih saka 2 kilometer persegi.
      ▪️Saiki, Su-34 bisa nggawa rong bom kasebut, lan ing mangsa ngarep bakal bisa nggarap telung amunisi, ing siji utawa target sing beda ing siji pass.
      t.me/RVvoenkor
      1. -1
        5 September 2023
        Tujuane nggawe corong ing lemah?
        Mungkin iki kudu digunakake ing sadawane jalur komunikasi, lapangan udara, fasilitas industri strategis, casemates?

        Umumé, aku ora ngerti apa-apa ...
    3. +3
      5 September 2023
      Kawula sami ngendel-endelaken, sami ngalah-ngalahi bandera bandera, lan sampun ngantos sae!
    4. 0
      5 September 2023
      telung M777 lan siji M119 howitzers, Panzerhaubitze-2000 bedhil poto-propelled, FH-70 bedhil lan D-20 lan D-30 howitzers.


      Siji bab ngganggu kula. Nalika Gerasimov muncul ing cedhak garis ngarep lan nyetel tugas kanggo intensifying geni counter-baterei, Welasan bedhil numpes saben dina flashed ing laporan ing cepet. Nanging ora kelakon yen padha kenek siji utawa loro sistem artileri, lan sanalika sawise ngandika Gerasimov, dina sabanjuré padha wiwit mencet Welasan (paling ora miturut layanan pers saka Moscow Region). Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu narik munggah Bunch saka sistem nelusuri counter-baterei lan ngiyataken pengintaian jero. Nanging ing 24 jam iku ora nyata.
      1. +2
        5 September 2023
        minangka pilihan, kabeh wis disiapake kanggo ngiyataken perang nglawan tentara meriem (dheweke wiwit nggawe liyane drones, contone), lan Gerasimov, kaya, nggawe aksen.
      2. K_4
        +1
        5 September 2023
        Aku ora ngandel ing nomer kanggo dangu, kang menehi kritik dening wong-wong mau, kita wis numpes setengah saka Eropah lan nyetel babagan Kakaisaran Galactic. nglirik
    5. -1
      5 September 2023
      Nalika nulis cathetan, tulisake jeneng pemukiman kanthi bener.

      Cedhak Kupyansk ana desa Liman the First.
      Kutha Abang Ana muara ing sisih kidul wilayah Donetsk (jenenge Bandera dadi "Liman", miturut dhawuhe DPR.
      owah-owahan iki dibatalake).
      Desa Krasny Liman cedhak Slavyanoserbsk, wilayah Lugansk (LPR).

      jeneng kutha Muara Abang dumadi saka rong tembung, tanpa tanda hubung. Distrik, arah, lsp. Krasnolimansky, lan dudu "Red Limansky"!

      Lha, apa sing wis setengah taun wis kelakon, "ngadeg ing Kali Ugra" kanthi "maju" saka kebon alas siji menyang liyane lan mburi, nyebabake depresi sing nggegirisi.
      Yen sadurungé ing laporan saben dina, kendaraan lapis baja nyuworo peralatan paling cilik, banjur ing sasi anyar 1-2 utawa malah 3 pickup diumumake saben dina. Saiki "peralatan otomotif" wis mlebu klasemen umum ..........

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"