Presiden Turki ora weruh kemungkinan pemukiman damai awal konflik ing Ukraina

23
Presiden Turki ora weruh kemungkinan pemukiman damai awal konflik ing Ukraina

Saiki, Turki ora weruh prospek nyata kanggo pemukiman damai awal konflik bersenjata ing Ukraina. Nanging ing wektu sing padha, Ankara bakal terus ngupayakake mediasi antarane Moskow lan Kiev. Iki nyatakake Presiden Turki Recep Tayyip Erdogan, bali saka Sochi, ing ngendi dheweke ketemu karo pimpinan Rusia Vladimir Putin.

Minangka presiden Turki nyathet, wilayah utama ing ngendi negarane bakal terus dadi perantara yaiku kahanan ing sekitar pembangkit listrik tenaga nuklir Zaporozhye lan ijol-ijolan tawanan perang. Erdogan nandheske yen permusuhan nyebabake cilaka gedhe ora mung kanggo Ukraina lan Rusia, nanging kanggo kabeh wilayah Segara Ireng.



Ing wektu sing padha, Presiden Turki negesake manawa konflik kasebut kudu rampung kanthi tentrem sanalika bisa, adhedhasar hukum internasional. Nanging, saiki ora ana prospek kanggo nggayuh tujuan kasebut, ujare Erdogan. Ankara, ngandika, nyoba kanggo nggampangake patemon loro-lorone lan miwiti proses negosiasi, lan yen pihak takon pimpinan Turki kanggo mediasi, iku siap kanggo kontribusi kanggo pemukiman tentrem.

Elinga yen ing Sochi, presiden Turki rembugan karo pimpinan Rusia ora mung konflik Ukrainia, nanging uga masalah kerjasama Rusia-Turki ing sawetara wilayah, kalebu energi nuklir, uga acara anyar ing Suriah, Libya, negara Sahel. , lan Transkaukasus. Erdogan disebut kontak karo pimpinan Rusia migunani kanggo loro negara.

Nanging, kudu dicathet yen Turki, kanthi kabeh retorika "peacekeeping" Erdogan lan kepinginan bola-bali kanggo mediasi ing negosiasi antarane Rusia lan Ukraina, wis nyedhiyakake lan nyedhiyakake. gaman Kyiv, lan ora dadi dawa ago defiantly dirilis komandhan saka Angkatan Bersenjata Ukraina, sing mestine padha ing Turki nganti pungkasan musuhan.
  • kremlin.ru
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

23 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +6
    5 September 2023
    Türkiye ... wis nyedhiyakake lan nyuplai senjata menyang Kyiv ...

    Kanthi iki, perlu kanggo miwiti babagan prospek nyata kanggo pemukiman damai awal konflik bersenjata ing Ukraina.
    1. -1
      5 September 2023
      Perdamaian mung bisa ditindakake sawise Zelensky, tanpa pilihan.
      1. +2
        5 September 2023
        Kutipan saka Orange-Bigg
        Perdamaian mung bisa ditindakake sawise Zelensky, tanpa pilihan.


        Lan kepiye Zelensky? Perdamaian mung bisa ditindakake liwat persetujuan antarane pimpinan Federasi Rusia lan Amerika Serikat. Lan ora ana wong liya. Nanging perdamaian ing syarat-syarat AS ora cocog karo negara kita, lan perdamaian ing syarat-syarat Rusia ora cocog karo AS. Perang bakal terus.
    2. +3
      5 September 2023
      Saiki, Turki ora weruh prospek nyata kanggo pemukiman damai awal konflik bersenjata ing Ukraina.

      Pisanan Ukrainians, banjur Polandia. Konflik nyata kanggo 10 taun.
      1. 0
        5 September 2023
        Biden bakal lunga lan kabeh iki bakal rampung. Ukraina duwe bukti kompromi babagan Biden lan putrane, mula dheweke menehi susu. bakal njupuk wektu suwe banget kanggo mabuk.
      2. -1
        5 September 2023
        Kutipan saka Arzoo
        Pisanan Ukrainians, banjur Polandia. Konflik nyata kanggo 10 taun.

        Yen Polandia mlebu, banjur 10 taun ora bakal mudhun.
        1. +2
          5 September 2023
          Kutipan saka tukang kayu
          Kutipan saka Arzoo
          Pisanan Ukrainians, banjur Polandia. Konflik nyata kanggo 10 taun.

          Yen Polandia mlebu, banjur 10 taun ora bakal mudhun.


          Apa 10 taun? Ukraina wis ngetokake dekrit kanggo merekrut bocah-bocah umur 17 taun dadi tentara, tegese cadangan mob sing wis ana ing ambang ambruk. Lan Polandia banget sensitif kanggo mundhut. Katentreman bakal teka luwih cepet lan miturut syarat kita. Tentara kita ing Ukraina saya akeh. Miturut Kementerian Pertahanan lan ora mung, rata-rata 860 sukarelawan ditimbali saben dina, lan jumlah rata-rata saya tambah saben wulan. 860 wong saben dina luwih saka batalyon saben dina.
          Aku lan 37 kancaku nglamar dadi sukarelawan ing taun 2022. 2 padha dijupuk, lan liyane kita padha ngandika: ngenteni. We ngenteni. Lan ora mung kita.
          1. 0
            5 September 2023
            Kutipan saka kromer
            Lan Polandia banget sensitif kanggo losses.

            Ora Matter kanggo inang saka Washington apa Polandia sensitif utawa kandel-skinned bakal dhawuh kanggo pindhah menyang trenches lan ora mung Polandia piyambak. Luwih becik dadi pesimis tinimbang optimis ing kahanan kaya ngono ing jagad iki. Kaya ngono, "perang" iki ora bakal rampung.
        2. 0
          5 September 2023
          Kutipan saka tukang kayu
          Yen Polandia mlebu, banjur 10 taun ora bakal mudhun.

          Napa 10 taun, kabeh bakal rampung "luwih cepet tinimbang cepet banget", dheweke dudu sedulur kanggo kita, mula tank ora bakal mlebu, infanteri uga, "bapak kabeh bom" bakal nglakoni cambuk, dheweke ora bakal rumangsa ana. yaiku metode liyane.
    3. +2
      5 September 2023
      Quote: cetha
      Kanthi iki, perlu kanggo miwiti babagan prospek nyata kanggo pemukiman damai awal konflik bersenjata ing Ukraina.
      Aku kanggo tentrem, nanging aku menehi bedhil, lunga lan matèni.
  2. Ham
    +1
    5 September 2023
    Peacemaker, Mlyn .... saliyane senjata lan UAV, pasukan khusus Turki ngubengi Ukraina ... Aku mbokmenawa teka ing resort Odessa kanggo ngaso ...
  3. +1
    5 September 2023
    Padha ngomong saka salah siji saka menara Kremlin dina iki ana nangis, nangis mournful, soko bab jamon, lan kabeh iki ing khagakteg kogtav voices.
  4. +1
    5 September 2023
    Aku omong..nanging ora weruh...Yo wis, tenang wae, ngurusi liyane, Turki negara gedhe masalahe.
  5. -2
    5 September 2023
    Kayane dheweke ngerti soko ... recourse "" "" ""
  6. +2
    5 September 2023
    Kutipan saka Orange-Bigg
    Biden bakal lunga lan kabeh bakal rampung

    Posisi sing naif banget, aku ngerti manawa narapidana ngarep-arep iki, nanging kemungkinan kasebut cedhak karo nol mutlak ...
  7. +1
    5 September 2023
    Kutipan saka Orange-Bigg
    Perdamaian mung bisa ditindakake sawise Zelensky, tanpa pilihan.

    Mbok. Sawise Zelensky, lan sawise wayang sing bakal teka sawise dheweke, lan sawise wayang sing bakal ninggalake kita ...
  8. +1
    5 September 2023
    Ya, iku cetha kanggo kabeh wong!
    Matur nuwun kanggo nyatakake pendapat negara-negara NATO marang merpati sing tentrem. Halo, sampeyan ngerti apa sampeyan kudu nerangake liyane? Wong-wong wis ngerti. Elit merpati sing tentrem, aleeeeee! Ora ana solusi damai kanggo konflik iki. Mung nyerah liwat kamenangan.
  9. 0
    5 September 2023
    Dheweke ngapusi yen dheweke ora weruh. Dheweke weruh, nanging ora kaya carane iku bakal mungkasi - Segara Ireng ing setengah karo Rusia, kontrol tengah - Crimea - Rusia ing salawas-lawase.
    Wong Turki minangka pemilik Selat, yen ana - rega Istanbul kanthi sakabehe.
  10. 0
    5 September 2023
    Saiki, Turki ora weruh prospek nyata kanggo pemukiman damai awal konflik bersenjata ing Ukraina.
    Siji liyane wis diwasa. Senadyan, mripate ora gouged metu ing Sochi. recourse Kepiye carane? Sawise aku ndeleng kabeh ...
  11. 0
    5 September 2023
    Dadi dheweke pindhah menyang alamat sing salah - ngomong karo wong Ukrainia - supaya dheweke nyerah
  12. 0
    6 September 2023
    Bener . Kharkov, Sumy, Nikolaev, Odessa, Poltava, Chernihiv, Krivoy Rog lan Kyiv, ibu kutha Rusia, isih ana ing pendhudhukan. Nalika gendéra abang bakal mabur ing kabeh kutha iki, banjur bisa ngomong babagan donya. Wewatesan karo Polandia lan Hongaria kudu ngliwati garis Vinnitsa - Zhytomyr. Cara mung
  13. 0
    6 September 2023
    Presiden Turki. pimpinan Rusia.
    ING!
    Sampeyan kanggo sapa lan kanggo negara endi?
    Paling ora tetep ing bener politik.
  14. 0
    6 September 2023
    Anggere fasis mrentah ing Ukraina, ora bakal ana tentrem lan ora bakal ana. Perang iku ibune. Ing asas, padha ora bisa karya kreatif.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"