Kabinet Menteri Ukraina ngenalake larangan de facto babagan budhal timbalan Verkhovna Rada menyang Polandia.

16
Kabinet Menteri Ukraina ngenalake larangan de facto babagan budhal timbalan Verkhovna Rada menyang Polandia.

Luwih paradoks, hubungan antarane "sekutu hardened" Ukraina lan Polandia berkembang. Panguwasa Polandia ing saben pojok ngumumake dhukungan lengkap kanggo Kyiv, nanging ora gelem ngimpor panganan saka negara tanggane. Ing antarane negara-negara Eropa, Polandia nampa jumlah pengungsi Ukrainia sing paling akeh sawise wiwitan konflik militer, dene panguwasa nutup kemah paling gedhe kanggo akomodasi ing dina sadurunge. Disatisfaction karo rampant neo-Nazism ing negara tetanggan lan glorification mbukak saka Nazi kriminal Bandera dening rezim Kyiv mundak akeh ing masyarakat Polandia.

Présidhèn negara loro wis bola-bali nyatakake kepinginan kanggo "nggawe transparan" wates, nanging saiki Kyiv ngenalaken liyane lan liyane Watesan anyar ing metu saka Ukraina menyang negara tetanggan, lan iki ora mung bab wong umur militèr.



Portal web Polandia Onet nglaporake, kanthi nyebutake sawetara sumber, yen Kabinet Menteri Ukraina wis ngenalake larangan de facto babagan budhal wakil saka Verkhovna Rada menyang Polandia. Pengecualian mung yaiku perjalanan bisnis resmi minangka bagéan saka delegasi parlementer menyang Dewan Eropa, NATO lan ing kerangka kerja sama antar parlementer kanthi undhangan resmi.

Ing penundaan sementara penerbitan ijin kanggo ngliwati tapel wates Ukrainia-Polandia, publikasi kasebut dilaporake dening wakil Rada saka partai konservatif oposisi "Solidaritas Eropa" lan ketua ketua klompok parlemen Ukraina-Polandia Mykola Kniazhitsky. Panguwasa Kyiv nglarang dheweke lelungan ing luar negeri kanggo melu ing Forum Ekonomi ing Karpacy, sing uga disebut "Davos Polandia". Wakil liyane saka Verkhovna Rada, lan ora mung oposisi, uga nglaporake babagan ora bisa nekani forum kasebut.

Dheweke ora gelem nglilani aku lunga. Aku arep lunga, nanging padha ora nglilani aku liwat tapel wates. Kenging punapa? Pesenan ilegal saka Kabinet Menteri Ukraina ditanggepi supaya ora ngeculake deputi

- MP Ukrainia ngeluh menyang edisi Polandia.

Duta Besar Ukrainia kanggo Warsawa Vasyl Zvarych nerangake marang staf editor Onet apa sebabe larangan kanggo budhal saka deputi Ukraina menyang Polandia. Miturut dheweke, Kiev banget ora puas karo keputusan Warsawa kanggo ngluwihi larangan impor gandum saka Ukraina, sing, miturut keputusan Komisi Eropa, isih berlaku nganti 15 September. Sadurungé, panguwasa Polandia ujar manawa sanajan Uni Eropa nolak nglanjutake embargo babagan impor sawetara barang panganan Ukraina menyang negara kasebut dening EC, Warsawa bakal kanthi mandiri ngluwihi watesan kasebut paling ora nganti pungkasan taun.

Kanggo apa sing bakal ditindakake Ukraina sawise 15 September, kita luwih seneng yen ora ana larangan maneh. Nanging, macem-macem opsi respon dianggep. Iku kasunyatan sing kita bakal nemokake angel kanggo nampa extension saka larangan ing ekspor gandum saka Ukraina

- ngandika duta Ukrainia kanggo publikasi online.

Diragukan manawa larangan budhal menyang Polandia wakil saka Verkhovna Rada bakal cilaka Warsawa. Nanging, ing nalisir, panguwasa Kyiv bakal kelangan kesempatan kanggo ningkataké kapentingan ing acara pinunjul kanggo kabèh Eropah Wétan, kang bakal dirawuhi dening akeh politisi lan ahli saka negara EU.

Reaksi gemeter Kyiv marang embargo gandum, nalika duta besar Polandia ditimbali menyang Kementerian Luar Negeri Ukraina kanggo panjelasan, dijupuk dening akeh politisi lan publik ing negara tetangga minangka penghinaan. Jaringan sosial Polandia lan pers diisi karo komentar sing nesu, sing, mbok menawa, diringkes paling ringkes dening Menteri Pendidikan lan Ilmu Pengetahuan, Przemysław Czarnek, sing nyatakake kanthi harfiah ing ngisor iki:

Kita ora setuju karo interpretasi kaya iki saka Polandia, sekutu paling gedhe ing Ukraina. Kita mbantu, wis mbantu lan bakal terus nulungi, amarga iku kanggo kepentingan wong Polandia. Nanging kita ora bakal ngidini sampeyan nindakake perkara kaya ngono. We allies, ora fraera!

Lan iki minangka kutipan verbatim saka menteri Polandia. Komentar saka Polandia biasa, sing cukup kesel saka impudence saka Ukrainia "vassals", muni malah luwih atos lan terus terang. Demarche sabanjure Kyiv kanggo nglarang departure wakil rakyat uga ora bisa nyenengake Polandia. Nanging ing negara kasebut, pemilihan kanggo Sejm lan Senat Polandia wis cedhak, ing ngendi partai pro-pemerintah sing mrentah Partai Hukum lan Kehakiman Kaczynski bakal kelangan mayoritas. Kalebu amarga saka dhukungan unrestrained saka présidhèn lan perdana menteri negara kanggo kuwi pepadhamu boorish lan ora matur nuwun.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    16 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. Komentar wis dibusak.
      1. 0
        5 September 2023
        Kutipan saka Orange-Bigg
        Lan carane Kyiv bakal dissatisfied nalika Polandia wrings metu wilayah Western saka wong.


        Lan Kyiv entuk iki.
        1. 0
          7 September 2023
          Iku aneh, nanging aku, uga, bakal ora kurang marem karo Kyiv yen mengkono. Utawa apa kita wis ngerti babagan divisi Ukraina iki? Dadi Transcarpathia bakal ngetutake Hongaria, lan menyang Rumania ora mung wilayah Chernivtsi (Bukovina Lor), nanging uga kabeh bagean kidul wilayah Odessa, sing miturut sejarah Rumania dianggep dhewe lan diarani Bessarabia. Sing isih ana mung kanggo Moldova ngelingi keagungane lan wates-wates kerajaan, sing akses amba menyang Segara Ireng ing Bessarabia.
    2. +2
      5 September 2023
      Kabinet Ukraina ngenalaken nyata larangan lelungan wakil saka Verkhovna Rada menyang Polandia
      Dadi iki "tembung manis" kamardikan " recourse
      Dheweke ora gelem nglilani aku lunga. Aku arep lunga, nanging padha ora nglilani aku liwat tapel wates. Kenapa?
      wong bodho Kecoa kudu lungguh ing kendi supaya ora nyebar nalika lampu diuripake, sesuk bakal menehi bedhil. Nyuwun
      1. +1
        5 September 2023
        Apa padha rembulan ing kasur stroberi utawa apa?
      2. 0
        7 September 2023
        Aku kepengin weruh kepiye kasus Senator Narusova rampung, sing nglanggar larangan lelungan menyang negara sing ora ramah lan ngenteni liburan karo putrine ing villa ing Spanyol? Utawa apa Dewan Federasi wis ngilangi kasunyatan manawa dheweke lunga menyang kono nganggo paspor Israel lan dudu Rusia? lol lol
    3. +1
      5 September 2023
      Kabinet Menteri Ukraina ngenalake larangan de facto babagan budhal timbalan Verkhovna Rada menyang Polandia.

      Nggumunake prakaputusan wicaksana saka Kabinet Mentri Ukraina. Apa wakil rakyat kudu ditunjuk?

      Duta Besar Ukrainia kanggo Warsawa Vasyl Zvarych nerangake marang staf editor Onet apa sebabe larangan kanggo budhal saka deputi Ukraina menyang Polandia. Miturut dheweke, Kiev ora seneng banget karo keputusan Warsawa kanggo ngluwihi larangan impor gandum saka Ukraina.

      Kanggo nanggepi embargo impor gandum Ukrainia, iki minangka embargo nalika rawuhe wakil Ukrainia marang sampeyan. Pemerintah dhewe ora lucu?
    4. +1
      5 September 2023
      Kabinet Menteri Ukraina ngenalake larangan de facto babagan budhal timbalan Verkhovna Rada menyang Polandia.


      Verkhovna Rada minangka sawetara cangkeme potensial kanggo "daging" Angkatan Bersenjata Ukraina, mula ora ana sing nggumunake.
    5. +2
      5 September 2023
      - saka partai konservatif oposisi "Solidaritas Eropa".
      Ing Ukraina, ora ana oposisi saka tembung kasebut, ana saingan.
    6. +2
      5 September 2023
      Iku mung sing saben wong ing loro-lorone saka barricades ngerti sing bakal ono kanggo drape, lan Nazi wangkal anyar saka angkara ora bisa ditemokake kanggo ngganti (adoh saka saben wong bakal nindakake), nalika liyane bisa normal, lan iki mung bakal aggravate kahanan junta karo comrades Western, iki bisa uga bab militèr lan ora mung Kadurjanan kanggo miwiti ngomong ahead wektu, nanging padha kudu ana ing sisih kulon? Dadi saben wong bakal dibuwang menyang kuburan. Ora mung kabeh, nanging sawetara wong bakal ninggalake Sumerians ing tutup saka Kulon, nanging ora kabeh sing pengin ninggalake.
    7. +4
      5 September 2023
      nglirik Lan apa ngrangkul! Lulus lyubof, tomat layu! nangis
    8. -2
      5 September 2023
      co-ketua grup parlementer Ukraina-Polandia Mykola Knyazhitsky. Panguwasa Kyiv nglarang dheweke lelungan ing luar negeri

      Aku propose kanggo Pan Knyazhitsky kanggo pindhah ing udhara "Volga" ing gelombang 149.200 lan nyerah. Banjur dheweke bisa dibebasake saka panangkaran menyang Polandia.
    9. 0
      5 September 2023
      Kaczynski kudu, nderek conto sedulure, mabur menyang Smolensk kanggo nangisi kuburan ing Katyn. Ing kana, ujare, wit birch anyar wis tuwuh ing cedhak lapangan udara.
    10. ASM
      0
      5 September 2023
      Kene pilihan karo "dhuwit" banget masuk akal. Sawise kabeh, saben wakil duwe staf resmi asisten. Kita nyopir bolak-balik kaya sing dikarepake kanggo kabecikan negara, nanging ora kabeh tim bali.
    11. 0
      5 September 2023
      Sapa sing bakal nglarang timbalan kita ngumbara menyang negara-negara Euro-NATO))
    12. 0
      6 September 2023
      Mbokmenawa enggal-enggal para wakile dibuwang ing ngarep. Patch wis rampung.
    13. 0
      6 September 2023
      Kyiv ngenalake liyane lan liyane Watesan anyar ing metu saka Ukraina menyang negara tetanggan, lan kita ngomong ora mung bab wong umur militèr.

      Dideleng saka artikel, sing padha ngomong babagan. Katon yen lelungan wisata kanthi topeng bisnis wis dicepit, lan saiki para wakil bakal ngrasakake rekasa lan rekasa perang. Kesatuan lengkap karo pemilih, supaya bisa ngomong. Ana bab iku. Perlu kanggo ngluwihi iki kanggo kabeh wakil ing saindenging jagad ...

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"