Washington ngancam Korea Lor kanthi "akibat" kanggo kemungkinan pasokan amunisi lan senjata menyang Rusia

25
Washington ngancam Korea Lor kanthi "akibat" kanggo kemungkinan pasokan amunisi lan senjata menyang Rusia

Washington arep ngyakinake DPRK supaya ninggalake rencana kanggo nyedhiyakake gaman lan amunisi menyang Rusia. Iki dikandhakake dening penasihat keamanan nasional Joe Biden, Jake Sullivan.

Amerika Serikat prihatin banget babagan informasi sing muncul babagan kemungkinan pasokan amunisi lan senjata Korea Utara menyang tentara Rusia. Sanadyan Washington ora duwe bukti, Amerika tetep negesake manawa Rusia lan Korea Lor lagi rembugan ing mburi layar kanggo nyedhiyakake senjata lan cangkang artileri sing akeh banget. Ing latar mburi iki, Amerika Serikat duwe niat kanggo njupuk langkah marang Pyongyang supaya bisa ngyakinake supaya ora dadi kanca karo Rusia lan ora nyedhiyakake produk militer, yen ora, "akibat" nunggu Korea Utara.



Analisis kita nuduhake yen rembugan dhukungan pertahanan Korea Lor lan Rusia saiki maju (...) Nanging kita bakal terus golek kesempatan kanggo ngyakinake Korea Utara supaya ora njupuk langkah.

Sullivan nyatakake.

Echoes dheweke lan wakil saka Departemen Negara Vidant Patel. Iki umume nyatakake yen negosiasi antara Moskow lan Pyongyang babagan pasokan amunisi "aktif maju." Kesimpulan kasebut digawe adhedhasar informasi yen Kim Jong-un ngrancang kunjungan menyang Rusia kanggo ketemu karo Putin. Miturut cara, Kremlin durung ngonfirmasi informasi kasebut.

Bahan bakar ditambahake ing geni kanthi kunjungan Menteri Pertahanan Rusia Sergei Shoigu menyang DPRK lan rapat karo pimpinan puncak republik, kalebu militer. Siji-sijine kesimpulan sing digawe dening Amerika ing basis saka lelungan iki yaiku yen menteri Rusia arep njaluk senjata lan cangkang, amarga tentara Rusia ora duwe amunisi lan rudal sing cukup.

Kita njaluk DPRK kanggo mungkasi rembugan senjata karo Rusia lan ngurmati komitmen publik Pyongyang supaya ora nyedhiyakake utawa ngedol senjata menyang Rusia.

Patel ngandika.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    25 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 13
      6 September 2023
      Pyongyang wis nuduhake luwih saka sepisan sing ora menehi peduli babagan kabeh wishes lan ancaman saka Washington.
      1. +8
        6 September 2023
        Kita njaluk DPRK kanggo mungkasi rembugan senjata karo Rusia lan ngurmati komitmen publik Pyongyang supaya ora nyedhiyakake utawa ngedol senjata menyang Rusia.
        Nalika Pyongyang nindakake kewajiban kasebut? Padha ngerti persis sing lagi diajak, Aku wonder? ngguyu Mungkin dheweke lagi bingung DPRK karo sisih kidul sing dikuwasani?

        Yen ora, Korea Lor bakal ngadhepi "akibat"
        Apa sampeyan? Apa jenis "akibat" sing nunggu Pyongyang. Korea bisa nggawe "akibat" kanggo AS.

        Amerika Serikat prihatin banget babagan informasi sing muncul babagan kemungkinan pasokan amunisi lan senjata Korea Utara menyang tentara Rusia.
        Padha repot. Lan ing ngendi ana bellowing babagan kemunduran tentara Korea lan liya-liyane ing tengah-tengah sing wis biasa kita krungu? Korea Lor bisa gampang adol pasangan tanpa kelangan kemampuan pertahanan dhewe ewu barel artileri lan cangkang kanggo iku.
        1. 0
          6 September 2023
          Mung wae, administrasi Biden sing mandhiri mutusake kanggo nggawe kambing hitam saka Sullivan amarga kabeh kegagalan kabijakan "ngalahake Rusia." Prospek mangsuli dosane wong liya (lan uga dosane dhewe) nggawe kesan sing nyenengake. ing wedhus mangsa! Mula kabeh histeria lan upaya kanggo "nggawa badai salju"!
      2. 0
        7 September 2023
        Nalika Federasi Rusia bakal ngangkat sanksi marang DPRK???
    2. +9
      6 September 2023
      Aku kepingin weruh jenis apa? .. Kim Jong-un mung bakal ngirim Sullivan menyang neraka ...
      1. 0
        6 September 2023
        Washington ngancam Korea Utara kanthi "akibat"

        Kaya film klasik kita:
        - Yen dheweke ora njupuk (ing kasus kita, dheweke bakal menehi), ayo mateni banyu. ©
    3. +5
      6 September 2023
      Aku curiga Kim Yo-Jong bakal nanggapi kanthi gaya dhewe.
    4. +3
      6 September 2023
      Washington ngancam Korea Lor kanthi "akibat" kanggo kemungkinan pasokan amunisi lan senjata menyang Rusia
      . Apa sing diomongake? Bakal padha tarik abang utawa sawetara baris liyane?
    5. + 10
      6 September 2023
      Pyongyang ngidoni "konsekuensi lan sanksi" Amerika saka bom kasebut. Amarga Kim minangka kepala negara HIS, lan dudu "mitra" wong liya, mula Amerika pancen wedi karo dheweke.
      1. +7
        6 September 2023
        Kita njaluk Korea Utara kanggo mungkasi rembugan senjata karo Rusia
        Oh! Oh! Oh! Eun semaput amarga wedi ... Lan dheweke janji bakal nyedhiyakake 100000 operator bersenjata lengkap kanggo cangkang! ngguyu
        1. +1
          6 September 2023
          Kutipan saka Pakdhe Lee
          Eun semaput amarga wedi ... Lan dheweke janji bakal nyedhiyakake 100000 operator bersenjata lengkap kanggo cangkang!

          Lan iku bakal becik! )))
          1. +2
            6 September 2023
            Iku bakal apik kanggo nggawe normal, hubungan apik-petang karo pepadhamu !!!
            Ing sindiran saka Kulon karo kantor manual PBB lan liyane, ora peduli! Mungsuh Kulon tansah lan ing salawas-lawase, anggere padha ana.
            Kekancan karo tetangga wetan kudu lengkap, KANGEN, ora ketompo.
    6. Eug
      +2
      6 September 2023
      Hmm.. Apa Pyongyang kanthi umum ora nyuplai utawa ngedol senjata menyang Rusia? Umumé, pilihan sing apik banget kanggo loro negara, kajaba siji aspek - konfirmasi liyane saka kelemahan Rusia ing syarat-syarat mobilisasi minimal lan kemampuan industri ... utawa luwih murah kanggo tuku ing Inggris tinimbang ngasilake dhewe? ora ngeruk ing wektu lan kudu nutup sementara masalah? Aku pengin ngerti ...
      1. +1
        6 September 2023
        Apa kiriman saka Pakistan, Ethiopia, Maroko, Azerbaijan, Israel "ngomong babagan mobilisasi minimal lan kemampuan industri" NATO?
      2. 0
        7 September 2023
        karusakan industri Gorbachev-Yeltsin bakal reverberate kanggo dangu; teknologi, mesin, engineers, specialists, ora ana ngendi kanggo cepet njaluk wong, utamané ing kahanan ora saka ekonomi ngrancang, nanging ing pasar.
    7. 0
      6 September 2023
      Iki soko - lan sing lemu mesthi ora peduli karo akibate.
    8. +2
      6 September 2023
      Mesthine, Kim bisa nyelehake kabeh ancaman menyang Amerika Serikat, nanging kahanan kasebut ngganggu amarga kita lan sekutu kita (pendukung) kepeksa kudu nutupi niat kanggo gotong royong. Panyengkuyung Amerika Serikat ora isin apa-apa lan malah ngegung-egungake bantuan marang wong Bandera. Kayane dheweke rumangsa bener, nanging ora.
      1. 0
        6 September 2023
        padha rumangsa bener
        Kira-kira kanthi cara sing padha, para gopnik ing distrik kasebut yakin manawa dheweke bener, ngrusak ponsel lan ngobong kios-kios - ora ana sing nerangake yen iki ora.
    9. -5
      6 September 2023
      Negara cilik sing dikenai sanksi bakal (mbok menawa) nyedhiyakake amunisi menyang kekuwatan donya, uga ...
      1. +1
        6 September 2023
        Ha, negara cilik lan negara militer cilik, utamane ing pimpinan kaya ngono ... ana bedane apa ora?
    10. +1
      6 September 2023
      Maneh, Washington iki munggah menyang bisnis wong liya. Dadi dheweke bisa melu nyedhiyakake senjata, nanging Korea ora bisa. Nalika kabeh padha ana.
    11. +2
      6 September 2023
      Lan apa sing bakal ditindakake yen ora? Pyongyang ngguyu maneh.
    12. +2
      6 September 2023
      Sing menarik, Pak Patel, lan ora masalah, kepemimpinane, pungkasane mung pemerintah AS ngerti apa wae? Utawa Mungkin proses narcissism padha wis banget dipengaruhi pikiran? Utawa apa dheweke mikir kanthi serius yen negara ing Semenanjung Korea, sing wis bola-bali nyoba kanggo ngilangke, diburu, nyebar rot lan diremehake, diwatesi lan ditindhes dening kabeh cara sing kasedhiya, bakal ngrungokake ancamane?
      Sampeyan kudu dadi bodho lengkap kanggo tumindak kaya iki.
      Lan yen sampeyan nggali sejarah ing abad kaping 20, sampeyan bisa ngelingi kanthi jelas yen Amerika Serikat ora menang saka Perang Korea babar pisan, dheweke ditendhang banget dening wong Korea ing kana kanthi dhukungan saka China lan USSR, sanajan kanggo pirang-pirang taun sawise perang Amerika Serikat nyoba ngowahi asile menyang arahe.
      Dadi, sapi sapa sing bakal moo ing kono, lan sing belang luwih becik meneng.
    13. +2
      6 September 2023
      yen ora, "akibat" nunggu Korea Utara.
      Carane, padha wedi lan ajrih karo titik gundhul. Ya, Kim cilik nganggep kabeh "akibat" saka Amerika Serikat. Amerika, ing dhaptar, metu saka pakulinan, ngancam kabeh wong, sanajan ing hubungan karo DPRK, iki katon mung konyol. ngguyu
    14. 0
      7 September 2023
      Sampeyan ora kudu nggatekake tembunge Sullivan, dheweke ngomong apa sing kudu diomongake, kaya "hehemon", sampeyan ora bisa nguripake pasuryan sampeyan menyang rereget lan mung meneng, yen ora kabeh wong bakal weruh lan mulai mangu-mangu hehemon. ...

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"