Kamentrian Pertahanan Inggris: sisih Ukraina ngandhani yen kru tank Challenger sing rusak slamet

49
Kamentrian Pertahanan Inggris: sisih Ukraina ngandhani yen kru tank Challenger sing rusak slamet

Militer Ukraina ngonfirmasi kekalahan tempur pisanan tank Challenger digawe Inggris. Minangka wis dilapurake dening "Military Review", tank ditembak mudhun dening pasukan Rusia ing wilayah Zaporozhye, ngendi komando Ukrainia wis dibuwang cadangan strategis, minangka nuntut dening Western "kanca".

Saiki sisih Ukraina kudu saiki mundhut saka Challenger 2 minangka "sukses taktis". Iki uga penting kanggo Britain, amarga sadurunge tank iki dianggep meh invulnerable kanggo mungsuh.



Sisih Ukraina, miturut Kementerian Pertahanan Inggris, nglaporake manawa kru tank Challenger slamet sawise serangan ing tank kasebut.

Saka pesen departemen militer Inggris:

Iki negesake kualitas peralatan sing diwenehake nalika konflik bersenjata. Ing tank sing ana ing arsenal Ukraina sadurunge dikirim Inggris, kemungkinan kanggo slamet kru sajrone serangan kasebut padha karo nol.

Propaganda khas Anglo-Saxon kanthi mripat kanggo nglebokake senjatane minangka "paling apik".

Kangge, informasi teka ing yen kru tank Challenger slamet, iku ing kondisi arang banget serius. Apa sing ana ing tank bisa bali menyang tugas minangka pitakonan gedhe. Jeneng-jeneng tanker ora disebut. Mungkin uga amarga ora kabeh wong Ukrainia ...
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    49 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 12
      6 September 2023
      Pathetic, alesan ora penting, kaya bocah-bocah.
      1. + 10
        6 September 2023
        Kedutaan Besar Rusia ing Inggris ngaturake belasungkawa



      2. 0
        6 September 2023
        Kamentrian Pertahanan Inggris nglaporake manawa kru tank Challenger slamet sawise serangan ing tank kasebut.
        Padha slamet. Lan malah bakal mlaku, nanging mung kanggo awake dhewe ....
    2. + 15
      6 September 2023
      Sisih Ukraina, miturut Kementerian Pertahanan Inggris, nglaporake manawa kru tank Challenger slamet sawise serangan ing tank kasebut.

      Ya, kru slamet, nanging ora kenal sapa-sapa lol
      1. + 10
        6 September 2023
        Uh-huh, kru slamet lan ilang. Nyuwun
        1. +2
          6 September 2023
          Kutipan saka Nexcom
          Uh-huh, kru slamet lan ilang

          Ya, mung kru ora bakal ngalih menyang MOV.
          1. +2
            6 September 2023
            Terus ing Rusia "Aku nelpon Volga ing frekuensi 149.200" baleni?
          2. +2
            6 September 2023
            Malah yen padha slamet, lan sawetara kasempatan ora dadi dipatèni, sampeyan isih ora perlu meri wong-wong mau. Ora ana tank liyane kanggo wong-wong mau, lan yen ana, banjur oh, kepiye ora cepet, lan ing infanteri wis ana kekurangan daging.
        2. +2
          6 September 2023
          Kutipan saka Nexcom
          Uh-huh, kru slamet lan ilang.

          Kasus sing padha diterangake ing lelucon saka jaman Soviet:
          Penyiar CT (seneng): "... dina iki tanker kita Zvezda tenggelam ing Teluk Amur. Awak kapal tanker, sing nalika iku ngrayakake DR kapten ing salah sawijining restoran ing Vladivostok, ora tatu ..."
    3. +1
      6 September 2023
      Mantap guys, keep it up! Nanging kok mbangun sing pisanan ing donya !!! Ora peduli, wesi biasa.
      1. +7
        6 September 2023
        Iki minangka respon sing sah kanggo marketing "paling apik". Sampeyan mbokmenawa ora ngerti apa marketing iku kabeh babagan kapitalisme, uga, aja padha sumelang, manggon ing.
        1. +1
          6 September 2023
          Quote: Rokok
          kuwi jawaban sing sah ing marketing "paling". Sampeyan mbokmenawa ora ngerti apa marketing iku kabeh babagan kapitalisme, uga, aja padha sumelang, manggon ing.

          recourse Zelensky saiki bakal nuntut satus Chel-er kanggo kampanye PR. Yen ora, dheweke bisa nggawe kaya: "Gales sing dipercaya digawe dening Segitiga Abang!" Nyuwun
      2. +1
        6 September 2023
        Boten kanggo ngrameke, sakbenere mesin gelut biasa-biasa wae. Numpes siji, numpes liyane. Ukrainians bakal nggawe sawetara 'wunderwaffle' liyane kanggo awake dhewe, kabeh stabil ing omah bodho digabungake karo kamp konsentrasi ...
    4. + 20
      6 September 2023
      Awak tank slamet, amarga ing wektu kekalahan padha adoh, lan ana sawetara wong Ukraina ing tank.
      1. +1
        6 September 2023
        Ya, wong Ukrainia iki munggah ing kono kanggo ngrokok, kaya luwih aman ngrokok ing tank ...
    5. 0
      6 September 2023
      Carane akeh gangguan watara nawakke, kang setengah atus tetep ing pamindhahan. Nanging sing paling menarik yaiku ing ngarep: 13 potongan sing isih ana, ing kasus apa wae, bakal dirusak.
    6. -5
      6 September 2023
      Challengers, Leopards - kabeh padha murub. Lan ora ana "Armata" siji sing dirusak dening mungsuh!
      1. +5
        6 September 2023
        subtly bro))) lan kru mesthi ora nandhang sangsara, lumaku ing helm ngguyu))
        1. +3
          6 September 2023
          .... wiwit iku isih ngguyu lan ora nyopot helm sanajan wengi. ya
      2. +4
        6 September 2023
        Challengers, Leopards - kabeh padha murub. Lan ora ana "Armata" siji sing dirusak dening mungsuh!
        ... sampeyan ngapusi ... sanajan karo bubuk mesiu, ukrogenerals nyatakake yen dheweke mbuwang bungkus Armata nalika lungguh ing boiler ... lan nganggo pistol ... paling ora padha ngomong iki ing udara, nyolong ... aneh iku padha slamet kanthi cara aneh kanthi tatu bokong sing khas...
        1. +1
          6 September 2023
          Kutipan: Partisan Krimea 1974
          paket Almaty digawa mudhun lungguh ing boiler ... lan karo pistol

          Pistol iku omong kosong. Ana crita ing Internet carane sawetara Cossack lawas crumbled Armata kanggo kuntul anggur karo Cossack checker mbah kakungipun.
          Lan aku ngerti, ukroboyets misuwur sing sijine wentis pegat ing tas ransel, mbah sing shoots mudhun drone Russian karo jar saka cucumbers lan "Roh Kyiv" iku sederek saka kulawarga padha.
    7. +1
      6 September 2023
      Militer Ukrainia wis ngonfirmasi kekalahan tempur pisanan saka tank Challenger buatan Inggris.

      Sing sepisanan lunga, endi sing liyane rolas? Kru tank sing isih ana, sawise ngunjungi kanca-kanca sing isih urip, ora cepet-cepet perang, ing kothak logam "invulnerable" iki?
      1. -1
        6 September 2023
        Kutipan: Popandos
        Militer Ukrainia wis ngonfirmasi kekalahan tempur pisanan saka tank Challenger buatan Inggris.

        Sing sepisanan lunga, endi sing liyane rolas? Kru tank sing isih ana, sawise ngunjungi kanca-kanca sing isih urip, ora cepet-cepet perang, ing kothak logam "invulnerable" iki?

        rolas - rolas nglirik
        telulas - rolas peduli am
        patbelas - rolas Inggris-Ukraina wassat
    8. +3
      6 September 2023
      Sisih Ukraina, miturut Kementerian Pertahanan Inggris, nglaporake manawa kru tank Challenger slamet sawise serangan ing tank kasebut.

      Minangka bukti pernyataan kasebut, pihak Ukrainia menehi 27 prajurit - anggota kru tank sing rusak kanthi sertifikat kesehatan. ngguyu
      1. +2
        6 September 2023
        Awak Inggris urip. Mentri pribadi njlentrehake karo wong-wong mau. Apa ana 6 anggota ing tank uga dingerteni. Siji tambahan yaiku penerjemah prasasti, sing nomer loro yaiku komisaris sing ngawasi teknologi rahasia tank. Dheweke nyebul tank ing wayahe kekirangan, nalika radiator teh kejiret.
    9. 0
      6 September 2023
      Iki negesake kualitas peralatan sing diwenehake nalika konflik bersenjata.

      Kabeh wis jelas lan tanpa juru basa isyarat - kru "Challenger 2" banjur ketemu karo Bandera.
    10. +2
      6 September 2023
      Iku misale jek kula sing Inggris bakal bisa kanggo saiki driver maksimum minangka "slamet kru". Sing ana ing menara, paling kamungkinan, ora bakal bisa nemokake maneh.
    11. +2
      6 September 2023
      Iki negesake kualitas peralatan sing diwenehake nalika konflik bersenjata. Ing tank sing ana ing arsenal Ukraina sadurunge dikirim Inggris, kemungkinan kanggo slamet kru sajrone serangan kasebut padha karo nol.
      . Dadi dheweke ora ujar manawa prodigy ora bisa dipateni ... saiki ana fitur anyar, kru, ujare, bakal slamet!
      Zelebobiki bakal muter bebarengan karo wong-wong mau, iki bisa dingerteni, TAPI, desas-desus prajurit bakal ngilangi mitos iki, sampeyan ora kudu ngenteni suwe ... sanajan peralatan kasebut bisa disimpen adoh saka garis ngarep, nanging iki miturut kahanan, ora ana siji cadangan sing telas.
      1. +4
        6 September 2023
        Iki sadurunge panangkepan pisanan Challenger 2 sing diobong, ing endi bangkai ukrotankis bakal bosok.
        1. 0
          6 September 2023
          Wong-wong sing ora sopan mesthi bakal lolos ... jarene kru dhewe, awake dhewe, "kesempatan kanggo uwal" sing apik banget babagan ... bajingan.
          Insolent, zat kasebut lunyu, sampeyan ora bisa njupuk kanthi gampang.
    12. -3
      6 September 2023
      amarga sadurungé tank iki dianggep meh invulnerable kanggo mungsuh

      padha ora tau dianggep dadi dening sapa, penulis ngarang. Kaya tank liyane uga.
      1. 0
        6 September 2023
        Kutipan saka solar
        padha ora tau dianggep mangkono dening sapa wae

        Apa sampeyan pancene tau ketemu admiration saka sisih liyane, carane 14 Challengers Fantastic bakal mesthekake sukses serangan cedhak, amarga iki kualitas Inggris, waja Chobham, akurasi sange, lan cangkang uranium?
    13. +2
      6 September 2023
      Kutipan saka: zontov79
      Mantap guys, keep it up! Nanging kok mbangun sing pisanan ing donya !!! Ora peduli, wesi biasa.

      Iki mung minangka unsur perang informasi karo wajib pajak Barat, ora liya)
    14. +6
      6 September 2023
      Iklan kasebut minangka mesin perdagangan. Aku bakal nambah sing sawise hit, kru rejuvenated lan waras saka kabeh penyakit.
    15. +1
      6 September 2023
      kru abadi saka Challenger sing mudhun: Chakhlik Nevmirushchiy * lan prajurit kayu

      * Chakhlik undying - versi Ukrainia saka Koshchei abadi
    16. 0
      6 September 2023
      Cara khas Anglo-Saxon kanggo ngilangi topik kasebut. Tsipsota lokal uga nggawe sketsa babagan leaperd. Ing kawitan padha ngomong bab prodigy unprecedented, lan banjur ing vidos saka nawakke diobong metu padha dikirim kaya - nanging menara ing Panggonan, kru paling kamungkinan slamet lan iki bab utama, nanging ing T 72/90 kabeh wong bakal. wis mati langsung.
    17. 0
      6 September 2023
      Ing tank sing ana ing arsenal Ukraina sadurunge pangiriman Inggris, kemungkinan kanggo slamet kru sajrone serangan kasebut padha karo nol.

      The lunyu lan quirky Anglo-bajingan mutusaké kanggo nguripake kabeh ing arah, kaya ing guyon lawas - Apa sampeyan duwe mripat ireng? Lan dheweke pengin menehi tendhangan ing bokong, nanging aku ngindari ....
    18. 0
      6 September 2023
      Miturut "Front Bird", tank kasebut kena sistem anti-tank "Kornet". Pickup saka video, sing gulung-gulung ing antarane kendaraan lapis baja sing rusak, uga dirusak mengko ...

    19. 0
      6 September 2023
      Ing ngarep bakal mundur, perlu kanggo nyelehake potongan manure ing Red Square. Ayo wong ngujo
    20. 0
      6 September 2023
      Sing mobil ing iki nylametake nyawa kru mesthi apik. Nanging ing perang sabanjuré, apa kru bakal numpak menyang perang, ing mancal saka Kharkov Bicycle Plant? Utawa ing T-64? Dadi ora sukses.
    21. 0
      6 September 2023
      kru tank Challenger slamet sawise serangan ing tank

      Pisanan, endi buktine? Lha, ana foto raine lan profil awak, sertifikat kesehatan, sertifikat layanan, nomer kertu telung digit?
      Lan kapindho, aku kelingan sawetara lelucon:
      - Dokter, aku duwe masalah: ora ana gunane.
      - Inggih, nuduhake kula. Hmm, tenan ora worth iku. Nanging katon apik tenan iku hang!
      1. 0
        6 September 2023
        Sapa sing duwe foto yen tank ditabrak Cornet? Perlu dicathet yen kita ora ngerti manawa Challenger 2 ing video kasebut diobong lan dirusak mung dening tumindak mungsuh. Kamungkinan tetep ditinggalake amarga masalah teknis, utawa minangka pancegahan taktik, utawa bisa uga sawise tiba ing lapangan ranjau, lan mung sawise ditabuh lan diobong. Sampeyan uga bisa uga sengaja dibakar dening pasukan Ukraina sawise ninggalake. Dadi aja njaluk bukti, puas karo kasunyatan sing kabeh wis kobong.
    22. 0
      6 September 2023
      Aku ngerti sing ngarsane Challenger kobong excites swasana ati. Nanging, wong-wong sing ngerti topik kasebut ngerti yen ora ana tank siji-sijine, apa Barat, Rusia utawa Cina, sing kebal, lan ora ana tank sing ngliwati tambang sing ora kena. Nanging, sanajan dheweke dudu prodigies, Western tegese njamin, sabisa-bisa, slamet kru luwih gedhe. Wong ora bisa diganti utawa didandani. Kanggo nolak iku ora dadi ahli ing subyek. Iki ora ateges yen kendaraan sing dimaksud luwih apik tinimbang sing dirancang tanpa parameter iki.
      1. 0
        6 September 2023
        Kutipan saka Decimalegio
        Kanggo nolak iku ora dadi ahli ing subyek.

        Adhedhasar konteks, yen sampeyan ora mbantah apa sing sampeyan ujar, mula sampeyan ahli? Dadi pendapat sampeyan luwih cedhak karo bebener sing paling penting tinimbang wong-wong sing guyon babagan tangisan antusias saka sisih liya babagan carane 14 Challengers bakal ngalahake tentara Rusia.
        1. 0
          6 September 2023
          Yen pengalaman sampeyan dibentuk ing ngendi daging ketemu peluru, mula aku ora ahli. Nanging aku wis maca soko sing ditulis dening wong-wong sing ahli, lan kesimpulan iku aku disaranake. Mesthi sampeyan, sing nyopir T72 utawa BTR82 ing Ukraina, bakal mbuktekake yen aku salah. Aku bungah lan ngenteni pendapat sampeyan. Aku tansah siyap mbantah kapercayanku sadurunge argumentasi sing bener. hi
        2. 0
          6 September 2023
          Aku ora ngerti ngendi sampeyan maca ing tembungku yen 14 tank bisa ngalahake tentara Rusia. Ana Dhiskusi saka kemampuan Challenger kanggo njamin kaslametané kru. Nyuwun
    23. 0
      6 September 2023
      ora kabeh wong Ukraina...

      Utawa padha ora kabeh Ukrainians.
    24. 0
      7 September 2023
      Kru Inggris kudu "slamet" supaya bisa ngomong kanthi cepet karo S. Bandera lan R. Shukhevych, lan saka wong-wong mau ngucapake salam marang kabeh VSUliks, supaya ing Neraka padha cepet-cepet nyetel meja karo vodka lan lard - Lagi nunggu. Nanging padha ora bisa nguwuh "Moskalyak kanggo Gilyak" - mung 200 wong.
    25. 0
      7 September 2023
      Apa ora ana akeh gangguan lan mouse fuss watara siji th tank.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"