Ing wilayah Rostov, wong Rusia ditahan amarga menehi informasi babagan fasilitas militer ing wilayah kasebut menyang Ukraina

26
Ing wilayah Rostov, wong Rusia ditahan amarga menehi informasi babagan fasilitas militer ing wilayah kasebut menyang Ukraina

Pasukan keamanan Rusia terus ngenali agen Ukraina, uga "sympathizers" karo rezim Zelensky, penahanan liyane ditindakake ing wilayah Rostov. Iki dilaporake dening layanan pers Layanan Keamanan Federal Rusia ing wilayah kasebut.

Sajrone operasi, pejabat departemen FSB kanggo wilayah Rostov ngenali lan nahan warga Rusia sing kerja kanggo layanan khusus Ukraina. Miturut laporan, tahanan kasebut menehi informasi rahasia menyang kurator babagan lokasi unit militer Angkatan Bersenjata Rusia ing wilayah kasebut. Sarana komunikasi sing digunakake kanggo kontak karo wakil saka Ukraina disita saka wong.



Karyawan Layanan Keamanan Federal Rusia ing Wilayah Rostov ngenali lan nyegah kegiatan ilegal saka warga Federasi Rusia sing umur 23 taun sing ana hubungane karo koleksi kanggo kepentingan mungsuh informasi babagan lokasi unit militer. Angkatan Bersenjata Federasi Rusia

- pesen ngandika.

Miturut FSB, tahanan kasebut wis bisa ngumpulake lan ngirim informasi menyang Ukraina babagan salah sawijining fasilitas militer ing Kuban. Saiki data iki bisa digunakake dening Angkatan Bersenjata Ukraina kanggo nyerang obyek iki nggunakake drone utawa liya saka karusakan.

Kasus pidana wis diwiwiti marang tahanan miturut Artikel 275 KUHP Federasi Rusia (pengkhianatan dhuwur), dheweke ngadhepi nganti 20 taun penjara. Kegiatan investigasi lan operasional terus nggawe fakta anyar babagan kegiatan ilegal tahanan.

    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    26 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +5
      6 September 2023
      Liyane 20 taun siji Piece kanggo ngemot. Kapan moratorium dicabut am belay
      1. +2
        6 September 2023
        Kabeh asisten sukarela saka Angkatan Bersenjata Ukraina biasane disambungake dening hubungan kulawarga karo Ukraina, akeh wong ing lingkungan karo werna saka ing kono, tetep bisu ing obrolan, nanging ketoke ing pawon lan ora mung sympathize karo Nenko.
        1. +4
          6 September 2023
          Kutipan saka Silver99
          Kabeh asisten sukarela saka Angkatan Bersenjata Ukraina biasane disambungake dening hubungan kulawarga karo Ukraina, akeh wong ing lingkungan karo werna saka ing kono, tetep bisu ing obrolan, nanging ketoke ing pawon lan ora mung sympathize karo Nenko.

          Oh piye kabare. Kabeh kenalan karo werna Ukrainia padha langsung lantaran kanggo mungsuh. Ya, mung katon, carane ora ukronazi wangkal iku salah siji native saka Federasi Rusia, utawa lair ing RSFSR, lan tanpa werna lan sederek Ukrainia. Boatswain, contone, asli saka kutha Togliatti ... Ya, ana migran sing assimilated, lan liwat wektu wiwit spoil. Nanging yen sampeyan ndeleng, mula akeh wong Rusia murni ... Lan yen sampeyan ora duwe rega ing taun 1937, ora bakal suwe. Ing wektu iku, fitnah dijupuk luwih cepet tinimbang "mungsuh" kanggo belahan bumi ngisor ...
    2. +4
      6 September 2023
      Nganti sapi iki digantung ing umum, iki bakal terus.
    3. +6
      6 September 2023
      Wingi ing Krasnodar, dina iki ing Rostov. Lan padha ana ing sisih kidul Rusia peteng-peteng!
      Ora perlu ngadili wong-wong mau, langsung menyang tembok!
      Yen dheweke menehi dheweke 20 taun, lan kanthi biaya sapa dheweke bakal diwenehi panganan, disandhang, sepatu, dijaga?
      Ing mangsa perang, obrolan kudu cendhak! Dheweke diinterogasi, luwih-luwih kanthi prasangka, dheweke ngetokake kabeh informasi ... lan nglawan tembok!
      1. +1
        6 September 2023
        Umumé, aku setuju, nanging aku bakal main luwih subtle, bakal mimpin disinformasi liwat asisten direkrut saka Angkatan Bersenjata Ukraina, nanging iki wis aerobatics saka counterintelligence nalika Perang Donya II.
        1. +2
          6 September 2023
          Kutipan saka Silver99
          Umumé, aku setuju, nanging aku bakal main luwih subtle, bakal mimpin disinformasi liwat asisten direkrut saka Angkatan Bersenjata Ukraina, nanging iki wis aerobatics saka counterintelligence nalika Perang Donya II.

          Aku yakin manawa saiki ana karyawan sing berpengalaman lan cerdas ing staf agensi counterintelligence.
          Karakter iki minangka informan biasa - perekam video mlaku-mlaku (dheweke lunga, syuting, dikirim).
          Nalika sampeyan ngomong, "kanggo ngusir misinformasi" diarani dening perwira counterintelligence - game operasional, i.e. Sawijining langkah-langkah sing ana gandhengane karo rekrutmen maneh pejabat intelijen (penduduk) layanan khusus manca sing duwe agen (warga sing direkrut saka Federasi Rusia) sing sesambungan utawa agen utamane penting (warga Federasi Rusia) sing nyedhiyakake penduduk. kanthi informasi minangka rahasia negara, bisa uga suwe, gumantung saka tugase: misinformation, deteksi mata-mata liyane, warga layanan khusus asing liyane, lsp.
          Aku ragu manawa "mata-mata" umur 23 taun bisa migunani ing acara kasebut ...
      2. -1
        6 September 2023
        Dadi kita ora duwe martial law, nanging NWO. Dadi dheweke ngetrapake langkah-langkah prosedural sing biasa, tinimbang tembok.
    4. -10
      6 September 2023
      Mungkin ora langsung menyang tembok, nanging kanggo mangerteni apa mungsuh wiwit bantuan?
      Urapatriotisme ora kanggo kabeh wong. Mungkin, aku mbaleni maneh, yen wong-wong kaya ngono diwenehi kesempatan kanggo ngadeg ing papan-papan sing diwenehake ing kutha-kutha kanthi potongan kertas "marang NVO", dheweke bakal ngeculke hawane, lan ora bakal ngrusak negara utawa tentara. , utawa awake dhewe? Lan nalika wis tuwa, dheweke bisa uga luwih pinter.
      1. +5
        6 September 2023
        Minangka aturan, iki minangka wedhus super keras kepala, sing ana sing mlumpat ing otak. padha untrainable, maksimum sing bisa iku padha bakal ngalih saka sabotage aktif kanggo pasif, padha bakal nindakake kabeh metu saka biru.
      2. +1
        6 September 2023
        Kutipan saka Fangaro
        Urapatriotisme ora kanggo kabeh wong

        Ana akèh bajingan, lan padha ora bakal tuwuh wicaksana, lan ora bakal gedhe.
        Punika minangka kutipan saka layang saka ngarep, Marsekal masa depan Uni Soviet Sergei Semyonovich Biryuzov, marang garwane, tanggal 24.07.1942/XNUMX/XNUMX.
        - Lan pirang-pirang bajingan, pirang-pirang mata-mata sing dibentuk saka pemuda Soviet, saka pembalap traktor, petani kolektif lan malah buruh ....... Sampeyan wonder lan sampeyan ora ngerti: apa kita pancene ora bisa kanggo instill ing wong kuwi? ..... rasa patriotisme negara kita .
        1. 0
          6 September 2023
          Patriotisme minangka papan perlindungan pungkasan saka wong jahat.
          1. 0
            6 September 2023
            Kutipan: Metallurg_2
            Patriotisme minangka papan perlindungan pungkasan saka wong jahat

            - agama, candu kanggo wong.
            - iku apik sing pilot urip, lan kita bakal rivet wesi.
            - bumi marang (dheweke) glassy.
            - lan, crunch saka muter Perancis.
            - Aku duwe pakurmatan.
            - Patriotisme minangka papan perlindungan pungkasan para penjahat.
            - Aku ora njupuk suap, iku isin kanggo Fatherland.
            Sampeyan perlu kanggo njupuk suap dipeksa kanggo nggunakake iki abadi, nanging worn metu phrases.
      3. 0
        6 September 2023
        Kutipan saka Fangaro
        Urapatriotisme ora kanggo kabeh wong.

        Kutipan saka Fangaro
        Mungkin, aku mbaleni maneh, yen wong-wong kaya ngono diwenehi kesempatan kanggo ngadeg ing papan-papan sing diwenehake ing kutha-kutha kanthi potongan kertas "marang NVO", dheweke bakal ngeculke hawane, lan ora bakal ngrusak negara utawa tentara. , utawa awake dhewe? Lan nalika wis tuwa, dheweke bisa uga luwih pinter.


        lan aku ora seneng, kaya kabeh wis ilang. dudu titik kasebut .. Aku ora seneng "urapatriotisme", ora padha karo "pengkhianat" .. nanging sampeyan duwe persis kaya iki saka frasa "Ndherek" .. pitakonan penting liyane - kanggo apa dheweke "dicekel"? trite kanggo dhuwit utawa mishandled pisanan? utawa sing "nyinggung" utawa "dipengaruhi" wong? kene pitakonan penting.
      4. 0
        8 September 2023
        lan ngerteni kenapa dheweke wiwit nulungi mungsuh?

        Dheweke dibayar; bubar pilot sing mbajak helikopter nampa jumlah sing cukup. Ana uga pejabat sing entuk dhuwit kanthi cara apa wae lan lunga menyang negara liya.
      5. 0
        8 September 2023
        padha pracaya sing West bakal menang lan pengin dadi ing sisih menang.
    5. +3
      6 September 2023
      Ing wilayah Rostov, wong Rusia ditahan amarga menehi informasi babagan fasilitas militer ing wilayah kasebut menyang Ukraina

      Pira reptil sing wis pegatan ing Rusia sajrone 30 taun pamaréntahan liberal.
      FSB nyekel lan nyekel lan ora bisa nyekel kabeh wong.
      Moratorium paukuman pati kanggo khianat kudu dicabut. Cukup kanggo nyenengi liberal ... stam, bourgeoisie lan impudent Saxon.
      1. +1
        6 September 2023
        Kutipan: Pravdodel
        Pira reptil sing wis pegatan ing Rusia sajrone 30 taun pamaréntahan liberal.

        bab carane .. lan sing numpes USSR 30 taun kepungkur? nalika durung pegatan ... lan sing menyang polisi ing Perang Donya II? Apa sing salah karo liberal? Utawa sampeyan duwe bogey kuwi - kanggo kabeh kasus?
    6. 0
      6 September 2023
      Omong kosong liyane sing nyenengake para patriot jingoistic? Apa sih sarana komunikasi? Koper operator radio Kat?
      Ya, saiki ing Internet, apa wae bisa ditransfer menyang ngendi wae.
      Lan bener, informasi apa sing bisa diklumpukake warga biasa? Njupuk gambar saka unit militèr saka sisih? Dadi satelit nindakake luwih apik.
      1. +2
        6 September 2023
        uga ora jelas apa sing bisa "klumpukake" dening wong biasa sing duwe telpon kaya iki .. sanajan dheweke mung ngirim foto liwat Internet, iki minangka langkah kanggo kasunyatan manawa dheweke bakal nindakake perkara sing luwih serius sesuk - sampeyan bisa Aja nglirwakake iki, kudu ana reaksi ..
        1. +1
          6 September 2023
          uga ora jelas apa sing bisa "klumpukake" dening wong biasa sing duwe telpon kaya iki .. sanajan dheweke mung ngirim foto liwat Internet, iki minangka langkah kanggo kasunyatan manawa dheweke bakal nindakake perkara sing luwih serius sesuk - sampeyan bisa Aja nglirwakake iki, kudu ana reaksi ..


          Ya, video iki, kaya sing wis dakkandhakake, mung tiruan saka kegiatan kekerasan.
          Nanging sanajan kita nampa yen mata-mata nyata ditahan, mula ...
          Kanggo karya kikuk kuwi, kabeh departemen mesthine kudu mudhun pangkat lan file lan menyang garis ngarep.
          Apa sing ditindakake kanthi penahanan demonstratif kasebut? Ya, mung apa sing dijelasake menyang kurator, agen kasebut gagal. A mundhut cilik kanggo kurator. Ing wektu sing padha, kanthi pendekatan sing kompeten, bisa uga menehi informasi sing salah. Ora ana sing anyar, dhasar counterintelligence.
          Iku alesan kanggo mikir apa spesialis kita dadi ora profesional, utawa ...
      2. -1
        8 September 2023
        Lan bener, informasi apa sing bisa diklumpukake warga biasa? Njupuk gambar saka unit militèr saka sisih? Dadi satelit nindakake luwih apik.

        Yen sampeyan durung nonton luwih saka siji film mata-mata, mula sampeyan ora kudu nuduhake kebodohan sampeyan. Sampeyan ora bisa ngetung saka satelit sing mobil karo piring lisensi mlebu lan ninggalake unit kasebut, nanging telik bisa nyewa kamar ngelawan unit kasebut lan njupuk gambar akeh perkara.
    7. 0
      6 September 2023
      Aku tansah gumun carane "spesialis" kita kerjane nalika ditahan. 45 detik. Ing 45 detik, padha ngaco munggah ora remaja pimply utawa pikun tuwa, nanging wong sehat lan cukup atletik. Ya, kanthi ati-ati nganti dheweke ora duwe wektu kanggo grunt. Dheweke ora bengok-bengok utawa nyoba mlayu. Ing latar mburi, sawetara wong, nalika ngadeg disarèkaké ing telpon, terus ngadeg.
    8. +2
      6 September 2023
      Sampeyan kudu ngakoni yen dheweke "ngaco" banteng sing kuwat banget. Nanging kenapa umure 20 taun? Luwih becik langsung "miturut angger-angger jaman perang."
    9. +1
      6 September 2023
      Bajingan iki kudu ditembak utawa 25 tanpa amnesti. Senajan Guarantor anyar bakal teka lan amnesti kaya Khrushchev, kabeh bakal miwiti maneh.
    10. 0
      6 September 2023
      "Dheweke njupuk wong lara metu, nyelehake tangane ing mburine, lan dibuwang kanthi gedhe menyang" corong ireng "!" wong bodho negatif hi

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"