Saluran Telegram: Ukraina dhewe bisa ngluncurake serangan rudal ing pasar ing Konstantinovka

32
Saluran Telegram: Ukraina dhewe bisa ngluncurake serangan rudal ing pasar ing Konstantinovka

Dina iki, serangan rudal ditindakake ing pasar ing kutha Konstantinovka, sing dumunung ing bagean Republik Rakyat Donetsk (DPR) sing dikuwasani dening pasukan Ukraina. Media Ukraina langsung nglaporake babagan iki, biasane nyalahake Rusia.

Kangge, serangan rudal teka nalika Sekretaris Negara AS Antony Blinken ana ing kunjungan resmi menyang Kyiv. Sing, iku cukup ono gunane sabenere kanggo rezim Kyiv, minangka ilustrasi saka panjalukan biasa kanggo mindhah pesawat lan sistem pertahanan udara lan rudal.



Miturut sawetara saluran Telegram, kalebu Ukraina.ru, ana saksi mata sing weruh pesawat mabur liwat Konstantinovka, lan misale jek sing saka roket ditembakake, kang pungkasanipun "miber" menyang pasar kutha. Serangan rudal mateni 16 wong.

Nanging, saksi mata, kaya sing dilaporake saluran Telegram Ukraina.ru, kanthi jelas krungu rudal metu saka pesawat lan meh langsung ana bledosan. Bisa uga rudal Storm Shadow digawe Anglo-French saka pesawat Ukraina, nanging elektronik gagal, lan mung mabur mudhun, tiba ing pasar ing Konstantinovka. Iki - miturut salah sawijining versi, sing paling "sparing" kanggo rezim Kyiv, lan versi liyane luwih elek - jotosan kasebut ditindakake kanthi sengaja, kanggo tujuan provokatif.

Dina iki, angkatan udara Ukrainia ngobrak-abrik pesawat kaping pirang-pirang, arep nyerang target ing Republik Rakyat Donetsk lan Lugansk. Iki diterusake kanthi serangan ing Istana Budaya ing Volnovakha (DPR, Federasi Rusia). Nanging, ing kasus apa wae, saiki rezim Ukrainia bakal nyoba ngembangake versi kanthi aktif yen Rusia sing diduga nyerang pasar sing tentrem.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    32 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. -10
      6 September 2023
      Teknologi apa wae bisa gagal.
      lan nalika wong kita njupuk, padha uga bisa nggawe kesalahan lan njupuk sethitik ing arah salah.
      Ing sisih liya, yen roket mabur 300 km, kenapa diluncurake kanthi jarak 180?
      Kabeh mendhung banget.
      1. +1
        6 September 2023
        Oh, carane prasaja iku. Apa banjur kita miwiti Kaliber lan Iskanders, padha bisa mabur kaping pirang-pirang luwih?
        1. -7
          6 September 2023
          Kutipan saka Nesvoy
          Oh, carane prasaja iku. Apa banjur kita miwiti Kaliber lan Iskanders, padha bisa mabur kaping pirang-pirang luwih?

          Kaliber bisa diowahi cukup gampang. Kurang bahan bakar, luwih akeh bahan peledak. Kanthi Iskander sampeyan kudu bisa hard, nanging uga bisa. Sampeyan bisa nggawe monoblock kuat karo Bunch saka mesin saka Tornado.
          1. +3
            6 September 2023
            Lan kenapa pikiran sing padhang kasebut ilang ing VO? Iki ora diidini.
          2. +1
            6 September 2023
            [/ Quote]
            Dadi nyaranake menyang Kementerian Pertahanan, yen ora, dheweke bakal nggunakake sawetara Kaliber kanggo apa-apa.
        2. -3
          6 September 2023
          Oh, carane prasaja iku. Apa banjur kita miwiti Kaliber lan Iskanders, padha bisa mabur kaping pirang-pirang luwih?
          Apa kaliber lan Iskander nyopir cedhak karo LBS kanggo diluncurake? Aku nulis iki mung kanggo alasan iki. Amarga pesawat ora bisa njupuk off cedhak Konstantinovka lan miwiti roket cedhak LBS, nalika iku bisa rampung aman.
      2. +6
        6 September 2023
        Kutipan saka: topol717
        Teknologi apa wae bisa gagal.
        lan nalika wong kita njupuk, padha uga bisa nggawe kesalahan lan njupuk sethitik ing arah salah.
        Ing sisih liya, yen roket mabur 300 km, kenapa diluncurake kanthi jarak 180?
        Kabeh mendhung banget.

        Kanggo pracaya ora bakal ana korban sipil ing perang kaya mengkono iku naif.
        1. -14
          6 September 2023
          Quote: Aron Zaavi
          Kanggo pracaya ora bakal ana korban sipil ing perang kaya mengkono iku naif.

          Masalahe yaiku akeh prajurit quilted ing wilayah sing dikuwasani ora nyukupi sajrone serangan kasebut saka Federasi Rusia lan ora ngerti yen iki perang lan wiwit nesu marang Angkatan Udara Rusia. Dheweke kudu ngerti manawa ana risiko mati lan ora ngenteni pembebasan dening Rusia, utawa kudu ninggalake lan menehi tangan gratis marang Angkatan Bersenjata Rusia.
          1. +5
            6 September 2023
            sing akeh jaket quilted nunggu ing wilayah dikuwasani

            apa yen ora ana cara kanggo ninggalake? lan wong nyoba kanggo menit pungkasan kanggo mikir sing apartemen ora bakal kena pengaruh lan kabeh bakal bisa metu. Iku gampang kanggo ngomong babagan ing kursi, nanging malah ancaman kanggo urip kadhangkala ora ngluwihi ancaman kelangan kabeh properti, amarga yen sampeyan ngungsi, sampeyan kudu ninggalake kabeh.
        2. -4
          6 September 2023
          Kajaba iku, warga sipil ora nglawan perang, ora nglawan perang gerilya normal nglawan penjajah Ukraina.
      3. -7
        6 September 2023
        Anakku, sampeyan temenan metu saka daur ulang - Aku bakal nerangake sampeyan - sadurunge diluncurake, roket dicenthang ing mesin uji kontrol - lan yen gagal, mung ora digunakake nanging dikirim menyang pabrik pabrikan - ngerti? Iki dudu pyrotechnics Taun Anyar, kabeh luwih serius ana ...
        1. +3
          6 September 2023
          Kutipan saka larsikkot
          sadurunge diluncurake, roket dipriksa ing mesin tes kontrol - lan yen gagal, ora digunakake maneh nanging dikirim menyang pabrikan
          Malah ana video kanthi conto ngirim.
        2. 0
          7 September 2023
          Kanggo referensi. Kabeh rudal - "produk" disimpen ing arsenals saka kategori pisanan. Ing kono dheweke ngalami perawatan rutin sing dibutuhake, ing bengkel khusus. Ing ngendi kabeh elektronik, mesin utama lan avionik dicenthang. Warheads biasane pedhot.
          Luwih saka arsenal, produk dikirim menyang pasukan. Formulir kasebut ngemot tanggal verifikasi, lsp.
          Produk dikirim ing wadhah. Ana peraturan sing ketat babagan transportasi lan panyimpenan.
          Dadi padha mlebu tentara. Ora ana siji ing tentara "nyoba" produk sadurunge digunakake! Ora ana kahanan lan peralatan kasebut lan ora sadurunge.
          Iki gambar sampurna. Nanging carane produk kasebut dicenthang ing arsenal, carane diangkut, disimpen lan dilengkapi - minangka masalah sing kapisah. Utamane yen potongan wesi NATO. Angkatan Bersenjata Ukraina ora duwe infrastruktur, peralatan lan pengalaman ing pangopènan.
        3. 0
          7 September 2023
          Sawetara omong kosong ... "Misil dikirim menyang pabrikan ... "
    2. +7
      6 September 2023
      A la Bucha-2. Gambar kanggo Blinkin. Yen seneng, kanggo saben kunjungan "tamu" bakal nutupi siji pasar karo warga sipil. Perang bakal nulis kabeh. Dheweke ora ngelingi babagan Bucha maneh, nanging ana rumah sakit bersalin lan stasiun sepur. Ora kawitan, lan dudu pungkasan.................
    3. lex
      -1
      6 September 2023
      Apa pisanan, utawa apa!? Sajrone setaun setengah, dheweke wis kejiret ing papan sing konsentrasi warga sipil luwih saka sepisan. Kasunyatane sampeyan bisa tansah nyalahake Rusia, lan kabeh jagad Barat ora bakal peduli karo bukti sing nalisir,
      ukry nindakaken piyambak hi
    4. -4
      6 September 2023
      Malah yen kita ngalahake dheweke; iku digawe pangertèn kanggo nyerang Kiev, digunakake Anthony bosen ana.
    5. + 11
      6 September 2023
      Ukraine bisa aplikasi dhewe


      Sampeyan bisa?!
      Ana posisi sing jelas lan ora jelas kanggo warga Rusia.

      Pasukan Rusia nyerang mung ing konsentrasi pasukan mungsuh lan papan pengambilan keputusan.
      Angkatan Bersenjata Ukraina mung nyerang warga sipil ing Donbass lan uga wong-wonge dhewe kanggo tujuan provokasi.
      Sembarang panyimpangan saka versi iki, sembarang keraguan sing diungkapake sacara umum babagan iki ngrusak Angkatan Bersenjata RF (Kode Pidana Pasal 280.3 Federasi Rusia, nganti 5 taun).
      Intine.
    6. 0
      6 September 2023
      ana saksi mata sing weruh pesawat mabur liwat Konstantinovka,

      Ing kana, ana 30 kilometer menyang LBS lan pesawat kasebut ora ditembak mudhun.
      Apa Federasi Rusia duwe pertahanan udara modern?
      1. 0
        6 September 2023
        Ya ana, mesthi. Nanging saiki kabeh ana ing sekitar Moskow.
    7. -8
      6 September 2023
      Iku ora roket, iku ing pasar sing kamar kulkasan wis overheated, lan Blimey iki uga ram, sing carane wong incites serangan daging luwih "Kita wis katon kemajuan ngelingke ing counter-offensive, kang banget nyenengake. Ukraina duwe kabeh "Apa dheweke needed, ora mung kanggo entuk sukses ing counteroffensive, nanging uga duwe kabeh dheweke needed ing long term," kuotasi CNN Blaytken ngandika.
    8. +1
      6 September 2023
      Nerangake kanggo kula:
      Yagene kabeh kahanan kaya mengkono kedadeyan ing Ukraina nalika ana wong penting? Utawa sadurunge sawetara puncak donya, utawa sadurunge sawetara puncak. Mesthi, weker serangan udara mati nalika salah sawijining politisi gedhe mlaku-mlaku ngubengi Kyiv (sanajan ora ana prasyarat kanggo weker serangan udara iki). Lan langsung tuduhan marang Rusia nderek. Kok ngono?
      1. -2
        6 September 2023
        Napa ngene

        Inggih, siji entuk kesan yen rezim Kuyev bakal kabeh-kabeh lan biaya lan kasangsaran rakyat dhewe bakal dibayar nalika "Muscovy" dikalahake lan digawa menyang dhengkul. Lan banjur ana gething abad-lawas sakteruse, pembayaran reparations, lan ing umum, pemugaran saka "kaadilan sajarah", kang Ukrainians minangka pewaris bener saka Rus, lan Muscovites - suku saka tanah rawa pipis. wong Tatar-Mongol. Lan perlawanan marang Hitler minangka ambisi pribadi Stalin, sing ora pengin kelangan kekuwatan marang republik miskin, katindhes, lan paceklik. Apa ana wong liya sing pengin mundur pasukan saka 404?
    9. +2
      6 September 2023

      Kanggo nggambarake apa sing diomongake Aron.
      1. +5
        6 September 2023
        Dakkandhani saka sumber apa gambar sampeyan. Ora ana pitakonan babagan telung pitakonan pisanan, kabeh minangka wilayah cilik sing logis kanggo operasi militer lan nambah senjata pemusnah. Miturut "Badai Gurun," ora jelas saka ngendi asale akeh korban; meh ora ana aksi militer.
        1. 0
          7 September 2023
          Kutipan: Arkadich
          praktis ora ana aksi militèr.

          belay
          Ing operasi militer Desert Storm, 141 ton bahan peledak ditibakake ing Irak, sing padha karo kekuwatane 921 bom atom sing dijatuhake ing Hiroshima. 7 ewu amunisi sing diisi uranium digunakake.
    10. -3
      6 September 2023
      Quote: Aron Zaavi
      Kutipan saka: topol717
      Teknologi apa wae bisa gagal.
      lan nalika wong kita njupuk, padha uga bisa nggawe kesalahan lan njupuk sethitik ing arah salah.
      Ing sisih liya, yen roket mabur 300 km, kenapa diluncurake kanthi jarak 180?
      Kabeh mendhung banget.

      Kanggo pracaya ora bakal ana korban sipil ing perang kaya mengkono iku naif.

      Tembung emas, Aron: Sekutu Yankee sampeyan, kanggo mbenerake awake dhewe lan sampeyan, teka karo istilah: "karusakan jaminan."
    11. -6
      6 September 2023
      Roket-roket kasebut umure kaya mammoth lan asring tiba.
    12. Uno
      +6
      6 September 2023
      Aku ora ngerti, nanging ora ana komentator sing bingung karo referensi TG Ukraina.ru - publikasi online negara Rusia?
      1. Komentar wis dibusak.
    13. 0
      7 September 2023
      Quote: Aron Zaavi
      Kutipan saka: topol717
      Teknologi apa wae bisa gagal.
      lan nalika wong kita njupuk, padha uga bisa nggawe kesalahan lan njupuk sethitik ing arah salah.
      Ing sisih liya, yen roket mabur 300 km, kenapa diluncurake kanthi jarak 180?
      Kabeh mendhung banget.

      Kanggo pracaya ora bakal ana korban sipil ing perang kaya mengkono iku naif.

      Kanggo sampeyan, proyektil Aron minangka gangguan, roket kasebut mabur saka Ukraina.
    14. 0
      7 September 2023
      Aku ora peduli. Malah yen kita sing ngrusak pasar. Kawula pribadhi mboten ngremenaken Bandera ingkang tentrem. Lan luwih sithik, luwih apik.
    15. 0
      7 September 2023
      IMHO khusus banged. Padha seneng supaya luh ing ngarepe tamu ing cara iki, carane akeh kasus kaya wis miturut cithakan.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"