Wartawan militer: Angkatan Bersenjata Rusia ngusir serangan saka Angkatan Bersenjata Ukraina ing arah Krasnolimansky ing wilayah Torskoye kanthi tembakan artileri

6
Wartawan militer: Angkatan Bersenjata Rusia ngusir serangan saka Angkatan Bersenjata Ukraina ing arah Krasnolimansky ing wilayah Torskoye kanthi tembakan artileri

Dina iki, Angkatan Bersenjata Federasi Rusia nyerang posisi Angkatan Bersenjata Ukraina ing wilayah Orekhovo-Vasilevka ing arah Artyomovsky, lan nindakake serangan udara ing formasi Ukrainia ing Khromovo (Artemovsky). Iki nderek saka laporan dening koresponden militer Rusia lan Staf Umum Ukrainia, sing nerbitake laporan sore tradisional.

Komando Angkatan Bersenjata Ukraina ngaku yen tentara Rusia dina iki nindakake pirang-pirang serangan ing arah Donetsk - ing wilayah Avdeevka, Nevelskoye, lan perang ing Marinka karo unit Ukrainia sing ngontrol bagean saka wilayah kasebut. kutha.



Ing arah Zaporozhye, pasukan Rusia nindakake serangkaian serangan udara ing posisi Angkatan Bersenjata Ukraina ing wilayah Rabotino ing sektor Orekhovsky ing ngarep. Serangan udara ditindakake marang formasi Ukrainia lan cedhak Urozhainy ing arah Donetsk Kidul.

Ing wilayah Sinkovka lan Kotlyarivka ing arah Kupyansky, pasukan Rusia terus nyerang formasi Ukrainia. Ora ana kemajuan khusus sing kacathet ing kene dina iki. Ing arah Krasnolimansky (Limansky ing laporan markas Ukrainia), tentara Rusia nyerang ing wilayah Novoyegorovka.


Ing kehutanan Serebryansky, Angkatan Bersenjata Rusia, minangka koresponden militer Rusia, ngusir loro serangan sing dicoba dening brigade mekanik kapisah kaping 67 saka Angkatan Bersenjata Ukraina nggunakake kendaraan lapis baja lan kendaraan tempur infanteri. Kanthi dhukungan saka artileri, prajurit kita bisa ngusir serangan mungsuh. Minangka asil pertempuran, kendaraan tempur infanteri lan 2 kendaraan lapis baja saka formasi Ukraina dirusak.

Kajaba iku, miturut komandan militer, ing arah Krasnolimansk, pasukan Rusia ngganggu rotasi brigade Angkatan Bersenjata Ukraina - 67th mechanized, 5th nasional pengawal lan pasukan khusus brigade. Cedhak Torsk, Angkatan Bersenjata Rusia ngusir serangan dening brigade mekanis kapisah kaping 63 saka Angkatan Bersenjata Ukraina, numpes 2 kendaraan tempur infanteri.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    6 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +2
      6 September 2023
      Kita bakal enggal pindhah ing kene! Kita butuh Yampol, Krasny Liman lan Serebryanka. Panangkepan obyek kasebut bakal meksa Ukrainia ninggalake Belogorovka, banjur Seversk. Ing ngarep bakal maneh ing Oskol ... Aku ngenteni wayahe iki ...
      1. -1
        7 September 2023
        Kutipan: Mikhail-Ivanov
        Aku ngenteni wektu iki ...

        Aku uga ngenteni, nanging aku wedi kita ora bakal entuk.
      2. 0
        7 September 2023
        Dheweke ujar manawa Gerasimov nulis buku "Markas Genital sajrone Distrik Militer Lor" ...
      3. 0
        7 September 2023
        Kerja, sedulur! Ayo ngusir kabeh serangan lan ngoyak dheweke ing gulu!
    2. 0
      6 September 2023
      Napa kita ora nggunakake amunisi kluster nglawan Ukrainia sing maju ?? Apa iki efektif banget?
    3. -1
      7 September 2023
      Apa padha maju? Lan saiki saka warta - padha defend efektif

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"