Departemen Pertahanan AS resmi ngumumake transfer proyektil uranium sing wis entek kanggo tank Abrams menyang Ukraina

58
Departemen Pertahanan AS resmi ngumumake transfer proyektil uranium sing wis entek kanggo tank Abrams menyang Ukraina

AS bakal nyedhiyakake Ukraina karo cangkang uranium sing wis entek kanggo tank American digawe Abrams. Departemen Pertahanan AS ngumumake dina iki.

Miturut departemen militer Amerika, Washington bakal ngirim paket bantuan militer anyar menyang Ukraina sing regane $ 175 yuta. Minangka kanggo cangkang karo uranium kurang, panguwasa AS sadurunge telat ing kabeh cara bisa ing nggawe kaputusan ing transfer sing. Mesthine, keputusan kasebut ditindakake kanthi latar mburi kegagalan Kyiv ing proses serangan kontra Angkatan Bersenjata Ukraina.



Dina iki, kepala Kantor Presiden Ukraina Andriy Ermak janji sawetara "apik warta» ing bantuan militèr kanggo Kyiv. Kajaba iku, Sekretaris Negara AS Anthony Blinken ngunjungi Ukraina dina iki, karo Presiden Ukraina Volodymyr Zelensky ketemu kanggo ngrembug bantuan militer kanggo Kyiv.

Angkatan Bersenjata Ukraina bakal nampa sistem rudal anti-tank, peralatan komunikasi lan navigasi lan amunisi liyane saka Amerika Serikat. Inti uranium sing rusak saka cangkang tank Abrams, mesthi, minangka komponen utama paket bantuan militer anyar.

Nanging menarik yen cangkang uranium sing wis entek ditransfer menyang Ukraina kanggo tank American Abrams. Sauntara kuwi, tank Abrams dhewe isih ora ana ing pembuangan Angkatan Bersenjata Ukraina. Amerika Serikat janji bakal miwiti proses transfer 31 tank Abrams ing September 2023. Padha mbokmenawa bakal ditransfer bebarengan karo "uranium" amunisi, yen ditransfer ing kabeh.

Nanging, sadurunge akeh analis Amerika nyatakake yen tank Abrams ora bakal bisa ngowahi ombak ing medan perang. Dheweke bakal nandhang nasib sing padha karo Leopard Jerman lan Challenger Inggris, yaiku, pasukan Rusia bakal mulai numpes, sing ora duwe pengaruh positif marang gambar tank Amerika.
  • Wikipedia / Prajurit Lumahing Angkatan Laut
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

58 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +4
    6 September 2023
    Jeblugan gudang kanthi cangkang kasebut ing wilayah Amerika dhewe, utawa nyemprotake bledug uranium ing wilayah Amerika Serikat kanggo mbales dendam.
    1. +7
      6 September 2023
      nanging aku duwe pitakonan liyane, carane jumlah kuwi amunisi malah menyang Angkatan Bersenjata Ukraina? Sawise kabeh, iki ora bisa diterjemahake kanthi "gazelle", maneh, ing stasiun sepur marshalling ing Ukraina Kulon, set roda diganti lan mobil-mobil mbukak nganti sawetara wektu kaya potongan daging babi ing meja, ing ngendi serangan ing gardu induk. lan depot railway, sawise Jendral Surovikin ketinggalan, kita mandheg krungu am
      1. + 10
        6 September 2023
        Kanggo kaadilan, sanajan ing Surovikin ora ana serangan massal ing gardu lan depot sepur. Kasunyatan bilih Angkatan Bersenjata Ukraina ora ngalami masalah karo bahan bakar lan logistik nuwuhake pitakonan.
        1. 0
          7 September 2023
          Lan ora bakal ana karusakan gedhe ing jalur sepur. PDB ora pengin padu karo China, sing dagang ing Eropa, nggunakake jalur sepur sing padha. Kene tekad dibutuhake, kacepetan tumindak, lan Leopold ora tau duwe siji utawa liyane.
      2. +7
        6 September 2023
        Aku ora ngerti apa tujuane pimpinan kita, nanging kasunyatan manawa konflik kasebut ditindakake kanthi artifisial minangka kasunyatan sing jelas. Mulane, kabeh logistik lan infrastruktur kritis diserang mung sok-sok lan sparingly.
        1. -1
          6 September 2023
          konflik lagi dipun danguaken artificially - iki kasunyatan ketok

          Lan sapa pimpinan kita nampa instruksi, sapa sing narik tali?
          1. +6
            6 September 2023
            Persis sampeyan saka AS. Ya, sampeyan wis ngerti babagan iki. Kok takon sepele?
        2. +3
          6 September 2023
          Kutipan saka al3x
          nanging kasunyatan manawa konflik kasebut nyeret sacara artifisial minangka kasunyatan sing jelas.

          Ora. Saka sisih kita, ora ana sing ngencengi kanthi sengaja. Padha mung ora bisa, iku kabeh.
          1. -1
            6 September 2023
            Luwih tepat: ing format Distrik Militer Lor - ora bisa, nanging ing format perang - ora pengin.
            1. -3
              6 September 2023
              ya ing sadawane dalan, mung ora bisa, iku kabeh, yen ora mung bodho dadi prajurit ora karet, padha kudu dilatih kanggo latihan lan wektu, etc., etc! mbok menawa ora bener!
            2. +1
              7 September 2023
              Kutipan: Alexander Uni Soviet
              nanging ing format perang - padha ora pengin

              Ya, padha ora bisa ing sembarang format. Kanggo ngethok komunikasi, sampeyan butuh supremasi udara, lan iki sampeyan butuh pertahanan udara sing ditindhes saka Angkatan Bersenjata Ukraina. Kita ora bisa nyegah, dadi ...
              1. 0
                7 September 2023
                Apa babagan rudal jelajah? Pirang launching...
                Utawa akurasi kurang (kalebu gangguan) lan pertahanan udara isih sukses?
                1. +1
                  7 September 2023
                  Quote: Sergey Zhikharev
                  Apa babagan rudal jelajah?

                  Apa babagan rudal jelajah? Yen sampeyan ngomong babagan karusakan pertahanan udara, mula sampeyan kudu ngerti ing ngendi pertahanan udara kasebut, nanging kita ora ngerti. Yen kita ngomong babagan ngilangi komunikasi, mula ana urutan gedhene bahan peledak sing dibutuhake ing kana tinimbang sing bisa dikirim menyang Republik Kyrgyzstan.
                  KR minangka alat titik, scalpel, yen sampeyan pengin. Ngilangi komunikasi Republik Kyrgyz padha karo nyoba negor wit cemara lan negor kayu ing situs penebangan nganggo pisau bedah.
        3. +1
          6 September 2023
          Ukraina duwe 250 baterei S300....
          USSR nindakake pertahanan udara sing apik!
        4. -2
          6 September 2023
          Telpon pers, apa saiki teka sampeyan?
        5. 0
          7 September 2023
          Kutipan saka al3x
          Aku ora ngerti apa tujuane pimpinan kita, nanging kasunyatan manawa konflik kasebut ditindakake kanthi artifisial minangka kasunyatan sing jelas. Mulane, kabeh logistik lan infrastruktur kritis diserang mung sok-sok lan sparingly.

          Konspirasi #1.
          Iki ditindakake kanggo kepentingan oligarki Rusia, sing ana ing collusion karo Ukrainia.
          Konspirasi #2.
          Iki dituduhake kanthi persetujuan rahasia karo Kamerad Xi supaya bisa ngganggu lan, nganti bisa, nglereni Kulon, ngremehake ing konfrontasi sing nemtokake karo China, lan China ora bakal tetep utang.
          Konspirasi #3.
          Rembugan karo Zaprolivye. Sawetara perjanjian.
          1. -2
            7 September 2023
            Konspirasi #4 kanggo nyurung Medvedev menyang sisih ngendi dheweke bakal tiba kanggo ngrebut Rusia: mateni jago kanggo medeni kethek - Paribasan Cina
          2. 0
            7 September 2023
            Nah, yen ing kerangka teori konspirasi, banjur
            Konspirasi 5. China iku konco kabeh. Dheweke entuk manfaat saka konfrontasi antarane Rusia lan Kulon.
            Konspirasi 6. India konco kabeh. Iku bakal entuk manfaat saka weakening saka Rusia lan Kulon, lan saka kasunyatan sing China bakal disalahake
        6. -1
          7 September 2023
          Kucing Leopold ora pengin nemen upset ajeni, sworn partners Western karo netepake, kang tau wis. Kajaba iku, ketoke ana sawetara kanca saka oligarki. Ora pengin ngrusak bisnis. Wis suwe jelas yen pamrentahan iki dudu babagan perang lan kamenangan, nanging babagan rampasan lan kepentingan pribadi.
        7. -5
          7 September 2023
          Akeh sing menarik, contone, pesen saka intelijen babagan akumulasi Angkatan Bersenjata Ukraina ing wilayah Artemovsk liwat media. Yen sampeyan ngerti babagan kluster - kenapa ora numpes? Siji entuk kesan yen dheweke ora siyap ora mung ing 2014 nanging uga ing 2022. Singkate, kaya sing diomongake, nganti jago panggang pecked ing sak panggonan.
          1. -2
            7 September 2023
            Ya, nanging "cluster" iki nyebar liwat puluhan yuta meter persegi.
      3. +2
        6 September 2023
        Apa kabar kanggo sampeyan manawa senjata, amunisi lan malah kendaraan lapis baja bisa diangkut dening truk sipil kanthi jumlah industri lan disimpen ing pusat perbelanjaan?
      4. -2
        6 September 2023
        Utawa Mungkin, kanggo wiwitan, iku paling worth mandeg sade uranium kanggo Amerika Serikat? Ing taun iki, bagean saka uranium Rusia ing tuku AS wis tikel kaping pindho lan gunggunge 2% saka kabeh uranium sing dituku (kaping pisanan)
    2. 0
      6 September 2023
      Ngelingi kekejeman sing ditindakake ing saindenging jagad, Amerika Serikat pantes dirusak kaping pirang-pirang. Nanging, sayangé, ora ana sing bisa nantang wong-wong mau tanpa risiko nampa pukulan sing nggegirisi.
      Yen ana wong, kajaba sing Mahakuwasa, mutusake kanggo ngukum Amerika Serikat, mula dudu kita lan, luwih-luwih, dudu China, nanging DPRK. Kanthi iki, yen ana, tangan ora bakal gumeter.
  2. +5
    6 September 2023
    Cangkang kasebut kemungkinan bakal dikirim kanthi jumlah cilik. Kanggo nyegah kegagalan, kaya cangkang Inggris.
    Nanging kepinginan kanggo mindhah cangkang iki meh ora ana gandhengane karo kekalahan peralatan kita.
    Pilihan sing paling mungkin yaiku nggawe wilayah sing kena infeksi. Sawise kabeh, 404 ora bakal bisa nelukake wilayah iki. Iku tegese ngrusak soko sing ora bisa njaluk.
    Cetha banget nuduhake sikap Anglo-Saxon ing saindenging jagad.
    Utawa sampeyan bisa ngomong kanthi cara liya. Apa wae sing ora dakpangan, bakal dakpangan.
    1. +1
      6 September 2023
      Kutipan: B-15
      Pilihan sing paling mungkin yaiku nggawe wilayah sing kena infeksi. Sawise kabeh, 404 ora bakal bisa nelukake wilayah iki. Iku tegese ngrusak soko sing ora bisa njaluk.

      Minangka countermeasure, woro-woro bisa digawe yen kabeh wilayah tetanèn ing Ukraina, bubar diduweni dening perusahaan Western, bakal ditutupi karo uranium kurang ing sisih kita, paling ora. Ayo wong-wong mau banjur nyoba kanggo ngedol produk potong anyar kanggo wong, preduli saka ngendi padha thukul.
  3. 0
    6 September 2023
    Ya, mesthine bakal nggawa M829A2 saka gudang, yen isih ana.
  4. -2
    6 September 2023
    Departemen Pertahanan AS resmi ngumumake transfer proyektil uranium sing wis entek kanggo tank Abrams menyang Ukraina

    Kenapa harus akordeon kancing kambing??? Apa hack "tank-on-tank" iku? Yen Ukrainians adol maneh uranium iki kanggo Prancis tinimbang Nigerian, banjur bakal ana liyane pangertèn ... nglirik lol
  5. +3
    6 September 2023
    iki sawetara jenis scam ... kok cangkang iki dibutuhake? Kanggo perang tank sing ora samesthine? Luwih akeh linggis ing rak amunisi tank Ukraina, luwih sithik kerugian infanteri kita. Lan ya ... iku bab kelangan, nanging pancen ora ana guna!
    1. +1
      6 September 2023
      Inggih, ora kaya mengkono lan "pancen ora ana gunane." Yen tugase ngrusak wilayah kita, mula bener. Aja lali yen permusuhan ditindakake ing wilayah sing dadi bagean saka Rusia (wilayah Kherson, Zaporozhye).
      1. -1
        6 September 2023
        Katon yen ing aspek iki ana luwih akeh demagoguery (propaganda militer) tinimbang ancaman nyata.
  6. +1
    6 September 2023
    Ekspor cangkang kasebut mung bisa ditindakake kanthi ijin saka Kongres, mula iki ditulis nganggo garpu.
  7. 0
    6 September 2023
    Kutipan: Alexander Kochurkov
    iki sawetara jenis scam ... kok cangkang iki dibutuhake? Kanggo perang tank sing ora samesthine

    Kenging punapa? Amarga padha bisa - mulane padha nularake. Amarga iku duwe bathi, mulane padha pass ing. Amarga padha ngerti yen dheweke ora bakal dijawab - mulane dheweke terusake.!
  8. 0
    6 September 2023
    Inggih, matur nuwun Gusti iku paling ora karo uranium enriched.
    Iku bakal luwih elek.
    1. +1
      6 September 2023
      Hai, kanca!
      Iki ditulis saka komputer sing dikompromi dening NSA.
      Sapa ngerti, bisa uga plutonium bakal katon mengko ... nanging ora kudu ing tanah Ukraina, Rusia utawa AS ...
  9. +1
    6 September 2023
    10 tank Abrams pisanan bakal miwiti operasi ing September-Oktober.
    Awake wis ditolak ing Polandia.
    Bakal ana tes.
    1. +5
      6 September 2023
      Iku wektu kanggo nyoba metu nalika udan wiwit tiba. Iku logis.
  10. -2
    6 September 2023
    Ana kabutuhan urgent kanggo nambah dodolan uranium ing Amerika Serikat.
    Adhuh.
    06/03/24.08.2023 10:15 (dianyari: 24.08.2023/XNUMX/XNUMX XNUMX:XNUMX)
    Amerika Serikat nambah tuku uranium saka Rusia nganti tingkat maksimal

    https://ria.ru/20230824/uran-1891881128.html

    Sawetara hadiah.
    1. +2
      6 September 2023
      iku bakal koyone, apa ora uranium apa karo ... Nanging yen sampeyan wungu topik iki. Aku ora angel kanggo sampeyan nganalisa. Apa sing pro lan cons saka Federasi Rusia. Imbang, tenang.
      1. 0
        6 September 2023
        Eksklusif cons.
        Kasunyatan bilih kita ngedol sumber daya sing ora diproses (kita ora ngedol uranium piyambak) minangka dosa sing bisa mati, sampeyan kudu mateni iki.
        Kita adol bahan mentah, lan bakal diproses ing kana, proyek lan nilai tambah bakal ana. Bisa uga ing kene.

        Padha uga ora bisa dianyari.

        Ya, sanajan kasunyatane ora ngganggu kabeh perdagangan, sanajan dheweke nyolong triliunan saka kita, ora apik.

        Kasunyatan bilih Amerika Serikat ora bakal kekurangan uranium utawa ora kudu mine dhewe / nggoleki ngendi tuku uga minus.

        Apa sing ora kita gunakake utawa ora disimpen.
    2. +1
      6 September 2023
      AS, kaya AS, ora tuku uranium saka sapa wae. Perusahaan swasta tuku. Rusia, kaya Rusia, ora ngedol uranium marang sapa wae; iki ditindakake dening anak perusahaan Rosatom. Informasi iki teka saka RIA.ru lan ing warta asli ana link menyang "agen statistik pemerintah AS." Ora dituduhake agensi apa, miturut statistike. Ora ana organisasi kayata "agensi statistik pemerintah AS", ayo miwiti. Kapindho, ora ana sanksi marang Rosatom, sing tegese ora ana alesan kanggo ora nepaki kontrak internasional. Yen ora, sampeyan kudu mbayar denda, lan ora cilik.
      1. -2
        6 September 2023
        Kapindho, ora ana sanksi marang Rosatom, sing tegese ora ana alesan kanggo ora nepaki kontrak internasional. Yen ora, sampeyan kudu mbayar denda, lan ora cilik.
        Ayo! Tegese, sanksi AS minangka alasan kanggo ora nepaki kontrak. Lan sanksi Pakdhe Vasya dudu alesan utawa apa? Nanging kepiye babagan hukum prasangka? Apa bisa kanggo siji, bisa kanggo kabeh. Ya, malah denda. Beku lan kabeh. Ana denda, nanging dhuwit adoh. Lan aja bingung denda dhewe, lan pembayaran ing wong. Denda beku, nanging ora ana denda, apa jenis pembayaran sing bisa kita ucapake? Nanging ing Kementerian Keuangan kita, ketoke, ana wong bodho, utawa pengkhianat. Dadi apa wae bisa.
      2. -3
        7 September 2023
        1) "denda", oh medeni, sampeyan ora bisa mbayar
        2) kapentingan negara luwih dhuwur tinimbang kapentingan pedagang swasta sing rakus sing kaya-kaya nyolong barang negara ing taun 90-an.
        3) yen ora, iku piye wae isin, padha nambah kakiyatan saka confrontation, nanging kita ora
  11. -3
    6 September 2023
    Kutipan saka: dump22
    Inggih, matur nuwun Gusti iku paling ora karo uranium enriched.
    Iku bakal luwih elek.

    Apa sampeyan ngomong babagan senjata nuklir taktis?)))
  12. -1
    6 September 2023
    SVO dadi luwih asing saka Kremlin.
    1. 0
      6 September 2023
      Ya, aku uga nemokake komentar sampeyan aneh, piye wae ora cocog. Katon kaya artikel kasebut babagan cangkang kanggo Abrams.
      1. -2
        7 September 2023
        Sampeyan mikir sempit, ora ngerti sambungan, sanajan sampeyan ora butuh.
        1. 0
          7 September 2023
          Ing siji frase, sampeyan nemtokake jembare pikiranku.? Iku mung apik tenan) lan ya, aku mikir sampeyan lagi kerja ing kene.
          1. -1
            7 September 2023
            lan pesen siji liyane ora kanggo pangembangan mental Panjenengan.
            1. +2
              7 September 2023
              Lha kowe lagi rumus maneh)..kudu luwih kreatif anggone nyambut gawe. Wis kesel mbaleni.
      2. 0
        7 September 2023
        Sampeyan bisa ngisi listrik ing 404.
        Sampeyan bisa ngalahake kabeh depot sepur.
        Break kreteg.
        Iku bakal angel kanggo wong-wong mau kanggo nindakake iki "bantuan".

        Sampeyan bisa nanggapi iki kanthi bantuan para pejuang kebebasan Meksiko (kayata piala piala menyang kartel narkoba ...).

        Lan iki ora.
        Saka iku, kabar apa wae babagan "kantong babi anyar" nuwuhake pitakon kanggo pimpinan kita.
  13. +1
    6 September 2023
    Kutipan saka Cheerock
    kontrak internasional

    Keuangan kita dicolong Pndos. Apa jenis paukuman sing bisa dirembug? Apa perjanjian lan kontrak? Padha kudu dikirim miturut pikiran ing kabeh papat sisih ing sembarang kesempatan. Aku ngerti sing iki mung posisi emosi warga, nanging kadhangkala ora bakal ala kanggo nimbang iki "mitra" karo washcloth padha ing tinsel.
  14. +1
    7 September 2023
    Ketoke ora ana liyane kanggo abrashek
  15. -1
    7 September 2023
    Sapa sing bakal ujar ing Februari 2022 ora bakal percaya. Supaya amers dadi luwih wani ... Nanging sawise senjata cilik, kit pertolongan cemas lan peralatan, javelin lan nlows lunga, Kremlin nguntal kanthi meneng. Banjur teka kapak, hmars lan caesar. Kremlin uga tetep meneng. Luwih lan iris T lan patriot. meneng. Banjur teka Leo lan Challengers karo owah-owahan kaya Bradley. Lan maneh ora nanggepi. Saiki kita ngenteni abrams karo uranium lan f16. Lan Putin meneng-meneng nandhang tamparan. Kaya sing kita ngerti, impunitas nyebabake permissiveness. Aku luwih yakin manawa Amerika bakal nggunakake senjata nuklir taktis, pasukan NATO bakal dikirim lan penerbangan bakal melu ing skala lengkap. Dheweke bisa mbayar amarga rumangsa impotensi kekuwatan ing Rusia.
    1. -3
      7 September 2023
      Duc ana ing "puncak" tanpa istiméwa, yen ora anak, banjur putu, buyut ing EU / USA.
      Yen padha ora manggon saiki, banjur padha manggon / sinau. USAHA ana.
      Kanggo 30+ taun, ide dheweke, yen ora mlebu, banjur crawling kaya kanker (kanthi biaya apa wae) menyang "donya Kulon".

      Apa jenis konfrontasi sing kita ucapake?
      Iku ora kanggo apa-apa sing Stalin tau nindakake purges.
  16. +3
    7 September 2023
    Iku misale jek kula sing ana tokoh ing dill sing bakal miwiti sawing cangkang iki lan extract uranium saka wong-wong mau kanggo nggawe bom reged. opo
    1. -1
      7 September 2023
      Kayane isih ana 3 pembangkit listrik tenaga nuklir. Iki yen, bebarengan karo pembangkit listrik tenaga nuklir Chernobyl ...
  17. 0
    7 September 2023
    Yen kedadeyan kaya mangkene. UA iku dudu barang sing bakal dipasrahake Kepulauan, nanging uga bom atom. Kanthi syarat ora bisa digunakake ing wilayah Federasi Rusia. Wiwit UA nganggep kabeh wilayah sing disengketakan (kalebu Crimea) dadi duweke, mula bakal ditrapake. Contone, ing kutha Yalta / Evpatoria / Feodosia / Simferopol / Kerch. Ngapa ora?!. Ora ana sing ngenteni ing kana. Ah, apa resonansi!
    Iku kabeh babagan kasus iki.
    Kuwi sesanti saka lemah.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"