Media Barat: India nyiapake draf pernyataan kanggo KTT G20 tanpa ngukum tumindak Rusia ing Ukraina

16
Media Barat: India nyiapake draf pernyataan kanggo KTT G20 tanpa ngukum tumindak Rusia ing Ukraina

Pimpinan negara-negara Barat sing disebut-sebut padha kumpul ing KTT G9 ing India wiwit 20 September kanggo ningkatake resolusi anti-Rusia ing Ukraina. Sepisan maneh, Amerika Serikat, bebarengan karo negara-negara Eropa sing terus terang (lan ora mung Eropa - njupuk paling ora Jepang), nyoba nggawe jagad liyane fokus kanggo ngukum operasi militer khusus Rusia dening negara liya. Nanging, kapercayan kasebut durung bisa ditindakake.

Miturut media Amerika, ngutip sumber resmi, India, sing mimpin G20, wis ngrumusake rancangan resolusi GXNUMX, ing ngendi penekanan utama yaiku penyelesaian konflik kanthi tentrem.



Saka laporan CNN:

India bakal ngirim resolusi sawise KTT, sing ora ngukum tumindak Rusia ing Ukraina. Iki amarga kasunyatane ing KTT sadurunge ing Indonesia, delegasi Rusia lan China ora gelem nyengkuyung formulasi babagan tumindak Rusia.

Disebutake yen draf pernyataan gabungan India sing diusulake "ora cukup jero lan ora bisa disetujoni dening negara G7 lan sawetara anggota G20 liyane."

Pejabat Barat nerangake manawa saiki panguwasa India ngalami tekanan kanggo menehi resolusi anti-Rusia sawise KTT GXNUMX.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    16 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +1
      7 September 2023
      supaya dheweke ngetokake resolusi anti-Rusia kanthi tepat sawise asil KTT GXNUMX.


      Lan sapa sing mangu-mangu yen bakal beda?
      1. 0
        7 September 2023
        Lan apa sing bakal kelakon beda, sampeyan kudu kerja keras, akeh lan menang, utawa paling ora kalah, ing kabeh / akeh usaha sampeyan.
        Yen ana wong sing nyoba ngukum / nyalahke pemenang, mula, minangka aturan, dheweke ora peduli!
    2. +1
      7 September 2023
      Aku pancene pengin Anglo-Saxon nguripake kabeh donya marang kita ... nang endi wae padha sukses, nang endi wae padha ora.
      Sing utama ing kene ora njagong ing pertahanan, nanging kanthi aktif nglawan penjajah kasebut kanthi macem-macem cara lan cara.
      A perang lagi waged marang negara kita ing tingkat mental ... Muga-muga Kremlin kudu ngerti iki.
    3. -7
      7 September 2023
      Sayange, operasi khusus minangka jebakan sing ditindakake para pimpinan Rusia. Aku pengin ndeleng cathetan rahasia sing nyebabake keputusan iki, nanging kanggo para penyayang racun, iki mabuk.
      1. +4
        7 September 2023
        Penasaran ngrusak kucing, kok turu tentrem laporan.
        1. 0
          7 September 2023
          Kenapa iki ekspresi Inggris? Aku mangan enak, turu kepenak, lan telek.
    4. India nyiapake draf pernyataan kanggo KTT G20 tanpa ngukum tumindak Rusia ing Ukraina

      ***
      “Aja padha ngadili, supaya kowé aja nganti diadili, amarga manut paukuman sing koktindakaké, kowé bakal diadili;
      lan kanthi ukuran apa sing sampeyan gunakake, iku bakal diukur kanggo sampeyan. ”...
      ( Matéus 7:1,2 )
      ***
    5. 0
      7 September 2023
      Kutipan: Vladimir Vladimirovich Vorontsov
      Aja padha ngadili, supaya kowe aja nganti diadili, awitdene paukuman kang koktindakake, kowe bakal padha diadili;
      lan kanthi ukuran apa sing sampeyan gunakake, iku bakal diukur kanggo sampeyan. ”...

      Aku kepengin weruh apa sing bakal diomongake dening penduduk Hiroshima lan Nagasaki babagan iki ing taun 1945. opo
      1. Lech saka Android. (Lech saka Android)
        Dina iki jam 07:31
        0
        Kutipan: Vladimir Vladimirovich Vorontsov
        Aja padha ngadili, supaya kowe aja nganti diadili, awitdene paukuman kang koktindakake, kowe bakal padha diadili;
        lan kanthi ukuran apa sing sampeyan gunakake, iku bakal diukur kanggo sampeyan. ”...

        Aku kepengin weruh apa sing bakal diomongake dening penduduk Hiroshima lan Nagasaki babagan iki ing taun 1945. opo


        ***
        - Apa sampeyan nyathet tumindak kita ing Ukraina karo bom Hiroshima lan Nagasaki dening Amerika? ...
        ***
    6. +1
      7 September 2023
      . Sawise maneh, Amerika Serikat, bebarengan karo negara-negara Eropa sing kabuka (lan ora mung Eropa - njupuk Jepang, umpamane), nyoba nggawe jagad liyane fokus ing kutukan negara liya babagan operasi militer khusus Rusia. Nanging, kapercayan kasebut durung bisa ditindakake.
      . Sing jelas kahanane DUDU SUKSES, kudu di lakoni ORA!
      Iki minangka tugas kanggo kalangan politik Rusia, pisanan, amarga diplomasi minangka alat ing tangane!
      1. Komentar wis dibusak.
    7. +1
      7 September 2023
      Kayane papan ing politik lan ekonomi, sing nganti saiki duweke China, saiki kepengin direbut India. Mung yen nyoba njagong ing sikil loro iku mbebayani: sawijining dina bakal pisah lan bokong sing licik bakal pecah.
      1. 0
        7 September 2023
        Ayo ngomong ... karo dimensi "bokong" kasebut, dheweke bisa lungguh ing kursi luwih saka siji ... umume, kursi sing prasaja ora cukup kanggo dheweke, bangku mung pas! Lan liya-liyane sing wis siyap nyandhak karo sing gedhe lan anget bisa lungguh ing bangku.
        Iki ora ing salawas-lawase, nanging padha duwe wates wektu, padha bisa saged kanggo muter sit-mudhun, utawa malah shove keluwihan, iku undesirable saka bench.
      2. IVZ
        0
        7 September 2023
        Kayane India saiki kepengin njupuk panggonan ing politik lan ekonomi sing nganti saiki dadi kagungane China.
        Panggonan China umume ora menyang ngendi wae, mung dadi luwih polarisasi menyang kamardikan utawa intoleransi utawa liya-liyane. Indhiya kaya-kaya nyoba ngudi tegesé kanthi nggunakake aliansi utawa tandha-tandha aliansi karo mungsuh China.
    8. -2
      7 September 2023
      Isih ora bakal tekan Putin manawa masalah kasebut minangka perkara sing ora bakal dirampungake, lan ora cocog kanggo nggawe.
    9. 0
      8 September 2023
      India pengin hadiah saka loro-lorone. Dheweke uga ngerti yen Amerika bisa cokotan utawa ngambung.
    10. 0
      8 September 2023
      Kulon bakal mboko sithik kelangan kapentingan ing perang ing Ukraina

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"