Pakar Barat percaya manawa panguwasa AS ora bisa ngakoni kegagalan serangan kontra Ukrainia

29
Pakar Barat percaya manawa panguwasa AS ora bisa ngakoni kegagalan serangan kontra Ukrainia

Dina sadurunge, Antony Blinken, kepala Departemen Luar Negeri AS, sing lagi ngunjungi Kyiv, nyebutake serangan balik Ukrainia, sing wis patang wulan, "sukses." Ing babagan iki, para ahli Barat takon babagan apa sing ana ing mburi penilaian kasebut saka kepala departemen kabijakan luar negeri Amerika.

Ing Amerika Serikat, mungsuh bantuan militer luwih lanjut menyang Kiev ujar manawa Blinken minangka angan-angan, yen ora, pamrentahan Biden nganggep alokasi kira-kira $45 milyar kanggo kabutuhan counteroffensive Angkatan Bersenjata Ukraina dadi sukses. , minangka asil saka kang, ing telung sasi, tentara Ukraina njupuk kontrol babagan minangka akeh wilayah ing wilayah Zaporozhye minangka ilang ing wilayah Kharkov.



Mantan agen intelijen Inggris MI6 Alastair Crook, menehi komentar babagan evaluasi serangan kontra Ukrainia saka Blinken lan Barat kolektif sacara sakabehe, ujar manawa Amerika Serikat lan negara-negara Kulon liyane ora bisa ngakoni kegagalan rencana kanggo serangan kontra iki. lan mesthine.

Kroyok:

AS ngerti banget yen serangan kontra Angkatan Bersenjata Ukraina umume gagal, nanging dheweke ora pengin ngakoni lan ora bisa mbayar kanthi prinsip. Nanging dheweke uga ora bisa nutup mripat marang kegagalan pasukan Ukrainia. Saiki padha nyoba golek imbangan saka views, kanggo rethink kahanan kanggo awake dhewe.

Miturut agen ex-MI6, pamrentah AS terus golek dalan kanggo eskalasi konflik ing Ukraina, nanging eskalasi iki ora nyebabake apa-apa.

Kroyok:

Panguwasa AS ngidini Ukraina nyerang Rusia drone, nanging Rusia ora wedi karo serangan kasebut. Serangan kasebut mung nyebabake wong Rusia, sing mung bisa nambah kahanan kanggo Ukraina dhewe.

Elinga yen, miturut ekonom, Kulon wis nyedhiyakake total paling sethithik $ 45 milyar kanggo tumindak kontra-nyerang Angkatan Bersenjata Ukraina, sing paling gedhe yaiku dana saka anggaran militer AS. Bagéyan saka dhuwit kasebut liwat garis "dana perdamaian" Eropa. Dana perdamaian sing nyeponsori perang kasebut kanthi semangat paradigma Barat babagan prinsip terbalik.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    29 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +1
      7 September 2023
      Ya, dheweke ora ngerteni kegagalan serangan balik, dadi apa? Apa inti saka prakara bakal owah?
      1. +4
        7 September 2023
        Kutipan saka Nexcom
        Ya, dheweke ora ngerteni kegagalan serangan balik, dadi apa? Apa inti saka prakara bakal owah?

        Carane liyane iku bakal ngganti. Ing Amerika, iki babagan pemilihan. Dadi siji bab yen pikun Joe gagal perang liyane (sadurunge sing Afghanistan), lan cukup liyane yen dheweke kasil lan kanthi mangkono rehabilitasi kanggo kegagalan pungkasan. Lan apa sing diarani sukses lan carane adol menyang pemilih Amerika, tim ilmuwan politik sing jahat iki bakal teka. Ngelingi kasunyatan manawa luwih saka setengah wong Amerika ora bakal nemokake Ukraina sanajan ing globe tanpa prasasti, iki dudu tugas sing angel.
        1. +4
          7 September 2023
          Saiki, CNN nampilake panangkepan Rabotino minangka sukses sing signifikan kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina. Ora ana sing mangu-mangu kamenangan Ukraina. Sing utama ing kene yaiku ngontrol media lan sampeyan bakal sukses.
          1. +1
            7 September 2023
            Kabeh dadi metu ing tingkat - "yen sampeyan terus-terusan tryndet sing langit-langit putih ireng, banjur kaya kabeh wong bakal pracaya ...."
          2. +2
            7 September 2023
            Ukrainia counteroffensive "sukses"
            Mesthi wae, "sukses", saka sudut pandang Barat, yaiku likuidasi populasi Slavia ing skala kasebut.
            1. +5
              7 September 2023
              AS nyoba golek imbangan tampilan, kanggo mikir maneh kahanan kasebut.

              Ora ana siji-sijine pecandu alkohol utawa obat-obatan sing durung ngakoni kanthi sukarela. ora
              1. -1
                7 September 2023
                Dina sadurunge, Anthony Blinken, kepala Departemen Luar Negeri AS, ngunjungi Kiev, nyebat counteroffensive Ukrainia kaping papat "sukses". Ing babagan iki, ing komunitas ahli Barat, dheweke takon apa apa dumunung konco taksiran kuwi saka kepala departemen privasi manca Amérika.
                Saka wong Yahudi Amerika Anthony Blinkin kanthi akar Ukrainia saka Kyiv Lan aja ngarep-arep liyane!


                Anthony Blinken minangka kanca cedhak Ukraina lan kanca sing wis suwe dadi presiden sing dipilih Biden, sing diangkat dadi Sekretaris Negara AS ing kabinete.
                Blinken ngumumake akar Ukrainia ora sapisan.
                Salajengipun, ing 2020, rincian muncul sing nerangake tampilan leluhur Blinken ing AS. Yaiku.

                Wartawan Ukraina Dmitry Anopchenko (Dmitry Anopchenko), sing manggon lan kerja ing Amerika Serikat, ngunjungi Pulau Alice, ing ngendi kabeh kapal karo emigrants teka ing awal abad kaping XNUMX, lan ditemokaké ing konfirmasi arsip sing mbah buyut lan mbah kakungipun Blinken teka ing Amerika ing 1904.
                Leluhur Blinken nyathet Kyiv minangka kutha asale, nanging, kaya sing asring kedadeyan ing jaman kasebut, ejaan jenenge wis owah. Wiwit ing awal abad rong puloh, kanggo njaluk menyang Amerika Serikat, ora dokumen dibutuhake, petugas layanan migrasi, dening kuping lan ing discretion dhewe, wrote mudhun apa sing teka anyar marang dheweke. Iku angel kanggo kuping Amérika jeneng mbah buyut Meyer dadi Max, lan jeneng Blinkin ditulis liwat Latin "e", - nulis Boris Lozhkin (pengusaha, filantropis, pimpinan Yahudi) ing Facebook.

                Nggantosi
                Boris Lozhkin, Zionis Russophobe, kapilih dadi presiden Konfederasi Yahudi Ukraina (JCU) ing 2018. Konfederasi nyawiji "mandiri" (?) organisasi umum, amal lan agama Yahudi.
                Dheweke dadi pendukung penciptaan Israel-2 ing Ukraina.

                Sajarah Yahudi Ukrainia. Antony Blinken
          3. Komentar wis dibusak.
      2. Maz
        -6
        7 September 2023
        Apa dheweke gagal ing serangan? Nanging lagi menang perang kanggo karusakan saka Slavs ing kabeh babagan dening proxy, lan kene sampeyan ora bisa nolak pragmatisme lan forethought. Umumé, ana karusakan saka Ortodoks ing skala ageng. Apa sing kudu dilakoni karo awake dhewe, paling ora gagal, paling ora kamenangan, ing kasus apa wae, Amerika menang. Lan dheweke ora nyisihake rampokan, lan sumber daya lan kabeh wong disambungake menyang acara iki. Lan padha nindakake kanthi becik. Nanging karo Shoigu lan karo Gerasim ternyata dadi-dadi, kaya biasane, meh ora ana. Mesthi, aku ora ngerti kabeh, nanging nganti saiki ora ana alesan kanggo seneng.
    2. +3
      7 September 2023
      nanging Rusia ora wedi marang pukulan iki. Serangan kaya ngono mung ngganggu wong Rusia,
      Iki pancen bener .... kita mung nesu marang babi lan sponsor babi ... luwih akeh sampeyan sing mati ing 404, luwih apik ...
    3. +2
      7 September 2023
      [/ quote] [quote] Dina sadurunge, Anthony Blinken, kepala Departemen Luar Negeri AS, sing lagi ngunjungi Kiev, nyebat counteroffensive Ukrainia kaping papat "sukses". Ing babagan iki, ing komunitas ahli Barat, dheweke mikir apa sing ana ing mburi penilaian kasebut saka kepala departemen kabijakan luar negeri Amerika.
      . Belang-belang ora kalah, sanajan kalah.
      Dadi bisa dingerteni, ana logika iki ... obrolan ora kanggo bebener, nanging kanggo Wishlist gedhe saka wong-wong sing kemudi loreng piyambak.
      1. +1
        7 September 2023
        Belang-belang ora kalah, sanajan kalah.
        lan ora mung paus minke, nanging uga West bebarengan. Elingi alesan kanggo episode pungkasan karo tank Inggris wrecked.
        Kaya, apa wae bisa kedadeyan perang ... lan kabeh sampah.
        1. +2
          7 September 2023
          Dheweke ora sopan, umume pinter ngowahi kabeh sing dibutuhake ...
          Sanajan, sadurunge ngerti carane nggawe luwih subtle, dipercaya ...
          Lan paus minke ... ya, padha ora keganggu piyambak karo sawetara jenis bantahan, bukti. Kandhane bos gedhe, dadi kaya ngono, ora nggatekake panemune wong katelu, dheweke bakal ndhukung hangers-on wae, dheweke bakal nyanyi.
          Dheweke wis suwe ngubengi jagad iki, proses lurus bakal suwe.
      2. -1
        7 September 2023
        Kutipan saka roket757
        Belang-belang ora kalah, sanajan kalah.

        Apa kita ora ngerti sapa sing menang?
        Yaiku:

        Utawa iki:
    4. +2
      7 September 2023
      Pranyata yen 1 sing mateni Banderite biaya treasury AS 1 dolar, pilihan sing apik kanggo negara-negara koalisi anti-Hitler ngguyu
    5. +1
      7 September 2023
      Perang larang banget ... Aku weruh yen Amerika ora pengin nanggung beban sing abot iki.
      1. 0
        7 September 2023
        Salam prajurit
        Iwak paus minke wis siyaga kanggo mbagi bebane karo saben wong sing ora bisa uwal/nyumerepi saka "bungah" kuwi.
    6. +1
      7 September 2023
      Iki kamenangan! Blinken nguwuh-uwuh, ndeleng salib sing mbentang ing cakrawala.
      1. +2
        7 September 2023
        Kutipan: Frasa
        Iki kamenangan! Blinken nguwuh-uwuh, ndeleng salib sing mbentang ing cakrawala.

        Toppers kasur iki mung bakal duwe Slavs mati liyane.
    7. +2
      7 September 2023
      Kutipan: Frasa
      Iki kamenangan! Blinken nguwuh-uwuh, ndeleng salib sing mbentang ing cakrawala.

      Wong-wong sing wis mati iki bakal takon Biden ing jagad sabanjure ... kenapa dheweke dilebokake ing kuburan ... setan ora bisa menang ing prinsip ... lan Biden dadi abdine.
    8. -1
      7 September 2023
      AS ngerti banget yen serangan kontra Angkatan Bersenjata Ukraina umume gagal, nanging dheweke ora pengin ngakoni lan ora bisa mbayar kanthi prinsip. Nanging dheweke uga ora bisa nutup mripat marang kegagalan pasukan Ukrainia. Saiki padha nyoba golek imbangan saka views, kanggo rethink kahanan kanggo awake dhewe.

      Aku lara banget karo sopan santun iki ... Kaya ing film sing misuwur:
      Kita ngerti, lan dheweke ngerti yen kita ngerti. Nanging awaké déwé pura-pura ora ngerti, lan wong-wong kuwi pretyaya marang awaké déwé.
    9. 0
      7 September 2023
      Counter-offensive ... counter-offensive ... bali menyang alas ing ngarep, lan bali menyang kita lan miring sethithik. ngguyu
    10. +3
      7 September 2023
      Dheweke bakal menehi dhuwit kanggo mbuwang jambul, amarga ....
      1. 0
        7 September 2023
        Dheweke bakal menehi dhuwit kanggo mbuwang jambul, amarga ....

        Dadi kuburan anyar cedhak Kiev lagi dibukak.
        Blinkin nggawa dhuwit kanggo tujuan kasebut. Kene aku nliti obyek operasi, supaya bisa ngomong. Sadurunge ditugasake ...
      2. +2
        7 September 2023
        Nalika wong lanang rambut dawa padha mlumpat ing Maidan, padha ora ngerti carane iku bakal rampung. Ukraina minangka negara ragulisme sing menang. Serves wong tengen. Ora ana welas asih utawa welas asih.
    11. 0
      7 September 2023
      .Cok:

      Ing Amerika Serikat, dheweke ngerti manawa serangan balik saka Angkatan Bersenjata Ukraina umume gagal,

      Inggris melu operasi khusus, Amerika, gabungan senjata "kasus", iku dadi kaya iki. Inggris apik (mung jembatan sing rusak kaping pindho), nanging Amerika ora duwe apa-apa. Mangkene apa sing dakpahami saka tembung mantan agen intelijen Inggris MI6.
    12. 0
      7 September 2023
      Dheweke kudu ngerteni kegagalan kasebut dudu "counteroffensive", nanging umume kabeh kabijakan sing ditindakake sawise Perang Dunia II.
    13. 0
      7 September 2023
      Lan ana sing ngarepake Blinkin ujar manawa kita mbuwang 45 wong sing mbayar pajak, lan pinggiran dikubur ing lemah, sanajan kasunyatane kuleba nindakake tur sing cocog ing kuburan, kaya, investasi sampeyan.
      1. +3
        7 September 2023
        Kutipan saka uprun
        Lan ana sing ngarepake Blinkin ujar manawa kita mbuwang 45 wong sing mbayar pajak, lan pinggiran dikubur ing lemah, sanajan kasunyatane kuleba nindakake tur sing cocog ing kuburan, kaya, investasi sampeyan.

        Ing kasunyatan, kita kudu nerusake saka kasunyatan sing Anglo-Saxon bakal bisa nggawa luwih utawa kurang tatanan lan disiplin, utamané ing Angkatan Bersenjata Ukraina, karo kabeh kesimpulan sing tindakake kanggo kita.
        Saiki, kesimpulane yaiku: ora ngidini kurator Barat teka ing Ukraina.
    14. +1
      7 September 2023
      AS ora bisa ngakoni kegagalan.

      Dadi apa masalahe!? Dheweke ora bisa ngakoni, mula aja.
      Kaya ing pasemon oriental kuna babagan wong liwat, nyedhot aroma daging goreng, lan pedagang sing njaluk dhuwit kanggo panganan. A passer-by rang liwat kuping bakul dhuwit recehan lan ngandika sing saiki lagi ing pitungan, amarga. sudagar krungu swara saka dhuwit recehan lan kudu nampa swara iki minangka pembayaran.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"