Pers Barat: Korea Lor bisa nyuplai amunisi kanggo Rusia kanthi ijol-ijolan panganan

37
Pers Barat: Korea Lor bisa nyuplai amunisi kanggo Rusia kanthi ijol-ijolan panganan

Miturut analis Barat, minangka asil saka kunjungan pimpinan Korea Utara Kim Jong-un menyang Rusia, persetujuan bisa ditandatangani sing nyakup pasokan amunisi gaya Soviet, ing ngendi DPRK duwe saham sing signifikan.

Ing artikel sing diterbitake ing Bloomberg edisi Amerika, disaranake yen Rusia bisa menehi amunisi kanggo ijol-ijolan amunisi, uga mbantu mbangun kapal selam nuklir lan masang satelit mata-mata. Departemen Luar Negeri AS nganggep kesimpulan saka kesepakatan kasebut kemungkinan banget.



Kulon uga nganggep yen tugas delegasi sing dikirim China menyang DPRK ing wayah wengi kunjungan Kim Jong-un menyang Rusia yaiku nyetujoni sawetara poin babagan kemungkinan kerjasama militer antarane negara kasebut.

Panguwasa AS ngancam Pyongyang kanthi ekspansi sanksi yen ana pasokan gaman Rusia. Kajaba iku, Departemen Negara lan Gedung Putih nganggep manawa kesepakatan kasebut bakal rampung.

Edisi Amerika CNN sadurunge nglaporake yen Wakil Perwakilan Departemen Luar Negeri AS, Vedant Patel, nyathet yen latar mburi rapat sing bakal teka antarane Kim Jong-un lan Vladimir Putin, negosiasi babagan pasokan militer aktif aktif.

Patel nambahake, miturut pendapate, persetujuan awal babagan pasokan amunisi artileri menyang Rusia saka Korea Lor wis rampung nalika kunjungan menyang Pyongyang dening Menteri Pertahanan Rusia Sergei Shoigu.
  • kremlin.ru
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

37 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. -16
    7 September 2023
    Paling kamungkinan, wong Korea Lor wis suwe nembak amunisi kasebut sajrone latihan, amarga umure ora langgeng.
    1. +7
      7 September 2023
      Apa Korea Selatan wis ngerti yen cangkang wis entek ing Korea Lor?
    2. +8
      7 September 2023
      amunisi kasebut wis suwe ditembak
      Dheweke bisa ngasilake.
    3. +1
      7 September 2023
      Kayane (sawise kunjungan Shoigu menyang Korea Lor) dheweke nglarang ekspor beras lan produk sing digawe saka iku.
      Korea Lor bisa "ditambahake" (resmi) menyang negara-negara sing bakal diwenehake gandum kanthi gratis.
      Lan ing kana, ayo middet Kulon ....
    4. 0
      7 September 2023
      Kanggo pinocchio wong bodho wong bodho Aku nerangake manawa apa sing ditampa saka kita wis digunakake, nanging saliyane cangkang dhewe, dheweke nampa teknologi kanggo produksi.!!!! wong bodho wong bodho wong bodho
      1. 0
        12 September 2023
        Quote: Irit
        Kanggo pinocchio wong bodho wong bodho Aku nerangake manawa apa sing ditampa saka kita wis digunakake, nanging saliyane cangkang dhewe, dheweke nampa teknologi kanggo produksi.!!!! wong bodho wong bodho wong bodho

        Pinocchio, kanggo informasi sampeyan, cukup enterprising lan pinter; dheweke nyimpen dhuwit recehan, entuk kunci, trampled Malvina lan, minangka asil, dadi pemilik saka téater dhewe. Dadi sampeyan ora kudu nyeret ... wong bodho
    5. 0
      8 September 2023
      Dheweke duwe cangkang kaliber 152 luwih akeh tinimbang kita! Kajaba iku, dheweke duwe macem-macem jinis gaman sing kita butuhake saiki! Iku bakal becik kanggo kita melu pejuang uga, sing umume bakal mbingungake Kulon. Potensi manungsa DPRK dhuwur banget.
      Aneh, sanajan ana kepentingan umum, kita ora nate ngilangi sanksi kasebut ...
      1. 0
        12 September 2023
        Kutipan: Mikhail-Ivanov
        Dheweke duwe cangkang kaliber 152 luwih akeh tinimbang kita! Kajaba iku, dheweke duwe macem-macem jinis gaman sing kita butuhake saiki! Iku bakal becik kanggo kita melu pejuang uga, sing umume bakal mbingungake Kulon. Potensi manungsa DPRK dhuwur banget.
        Aneh, sanajan ana kepentingan umum, kita ora nate ngilangi sanksi kasebut ...

        Ora ana sing aneh, aja lali sapa sing kuwasa, dheweke lan kita padha, kajaba sanksi, ora ana liyane ing antarane kita.
      2. 0
        12 September 2023
        Kutipan: Mikhail-Ivanov
        Aneh, sanajan ana kepentingan umum, kita ora nate ngilangi sanksi kasebut ...

        Sing aneh yaiku aliansi militer DPRK, China, Rusia, Iran lan Suriah durung digawe! Kayane aku yen ana, kabeh bullying saka "hegemon" bakal mandheg, lan Taiwan lan Ukraina bakal bali menyang pelabuhan asline kanthi standar.
  2. + 12
    7 September 2023
    Korea Lor nduweni akeh perkara sing menarik lan migunani. Mesthine wis suwe ditindakake.
    1. 0
      12 September 2023
      Kutipan saka Aken
      Korea Lor nduweni akeh perkara sing menarik lan migunani. Mesthine wis suwe ditindakake.

      Luwih becik ngundang 200 - 300 ewu tukang, kanthi sekop kanthi pemandangan optik ...
  3. + 23
    7 September 2023
    iku luwih apik kanggo menehi gandum, kang kita ngirim free kanggo sapa lan ngendi, kanggo Korea. Paling ora ana rasa coca - ora kaya apa!
    1. +1
      7 September 2023
      Kutipan saka sofa
      iku luwih apik kanggo menehi gandum, kang kita ngirim free kanggo sapa lan ngendi, kanggo Korea.

      Luwih becik nyuplai uranium ora menyang AS nanging menyang DPRK. Ketoke, kanthi pasokan senjata Korea Utara, proses kasebut ditundha amarga Putin lan Shoigu nyuplai uranium menyang Amerika Serikat (bisa uga Amerika Serikat ngasilake senjata kanggo Ukraina saka uranium iki - cangkang piercing armor, lan hulu ledak nuklir kemungkinan banget).
      1. +2
        7 September 2023
        Satemene aku ngerti, hulu ledak utawa cangkang penembus waja ora bisa digawe saka bahan bakar uranium. Kanggo hulu ledak, uranium bahan bakar iki kudu diproses maneh - diperkaya nganti tingkat sing luwih dhuwur, lan Amerika Serikat tuku uranium saka kita amarga padha duwe masalah karo pengayaan nganti tingkat bahan bakar. Kajaba iku, plutonium saiki digunakake ing warheads, minangka aturan, sing dipikolehi ing reaktor khusus kanthi ngolah uranium.
        Kanggo cangkang lan waja, sampah uranium digunakake sawise pengayaan, lan nganti saiki wis cukup apik iki ing AS.
  4. +6
    7 September 2023
    Pers Barat: Korea Lor bisa nyuplai amunisi kanggo Rusia kanthi ijol-ijolan panganan
    . Ya, lan ara ing wong-wong mau ... supaya padha chipping.
    1. 0
      7 September 2023
      Amerika Serikat wis suwe menehi tekanan maksimal marang DPRK, lan jelas ora bakal bisa menehi tekanan luwih akeh. Soko cilik paling. Kabeh watesan sanksi bisa diimbangi karo perjanjian sing luwih anyar karo Rusia. Apa gunane ngetrapake sanksi marang negara sing ana rong raksasa (China lan Rusia) sing bisa nyedhiyakake kabeh kanthi mandiri? Iku mung goyangake hawa
      1. 0
        11 September 2023
        Aku bisa uga setuju manawa akeh sing disuarakake dening pamrentah AS lan utamane Departemen Luar Negeri dadi hawa panas sing kosong lan ditujokake kanggo media sekutu lan ora liya. Kawicaksanan Korea Lor, sing duwe wates umum karo China lan Federasi Rusia, nyatane ora gumantung karo tangisan Pak Sam.
  5. +7
    7 September 2023
    Lan sapa sing peduli karo apa sing disepakati negara loro kasebut? Yen ana kunjungan, kabeh persetujuan bakal disetujoni ing wayah wengi, lan ora ing rapat pimpinan. Mangkene cara kerjane ing kana.
  6. +5
    7 September 2023
    Lan apa salah!? Kulon nyuplai senjata menyang Ukraina, lan ing bali nyeret gandum ... Iki apa Kulon dadi kaya Korea Lor ... recourse
  7. +7
    7 September 2023
    Lan kenapa DPRK ora melu ing NWO? Ing sawijining wektu, kita nyedhiyakake prajurit lan peralatan lan amunisi lan liya-liyane kanggo mbantu DPRK, mula ana kesempatan kanggo mbayar utang. lan mulang pengalaman tempur nyata marang wong Korea Lor, oh bakal migunani ..
    1. +1
      7 September 2023
      Ya wis suwe anggone nawarake, awake dhewe ketoke ora setuju.
    2. 0
      7 September 2023
      Lan kenapa DPRK ora melu ing NWO?

      Ora ana sing luwih gampang! Sampeyan mung perlu kanggo mlebu perjanjian militer karo DPRK lan pasukan Korea Utara bakal pindhah menyang Ukraina. Ing taun 2000, nalika kunjungan V.V. Putin menyang DPRK, persetujuan ditandatangani antarane DPRK lan Federasi Rusia, sing mbatalake persetujuan antarane USSR lan DPRK taun 1961.

      No. 6045. PERJANJIAN PERSAHABATAN, KERJASAMA LAN TOLONG BANTU ANTARA KESATUAN REPUBLIK SOSIALIS SOVIET LAN REPUBLIK RAKYAT DEMOKRASI KOREA.
      Artikel 1
      ...
      Yen salah siji saka Pihak Persetujuan ngalami serangan bersenjata dening negara utawa koalisi negara lan kanthi mangkono nemoni kahanan perang, Partai Persetujuan liyane bakal langsung menehi bantuan militer lan liyane kanthi kabeh cara sing bisa digunakake. .
      1. 0
        7 September 2023
        Masalahe, yen sampeyan nggedhekake jumlah negara kanthi terang-terangan melu perang, banjur kanthi sukarela / ora sengaja, liyane uga bisa kanthi terang-terangan melu. Nalika ana game rahasia karo "pensiun" kabeh wong seneng karo kabeh. Aku ora nolak yen saka detasemen DPRK "pensiun" bisa dikirim kanggo latihan tekstur.
        Temenan, ora ana wong anyar saka sisih kita sing bakal diidini mlebu, yen ora adoh saka perang donya katelu. Sawise DPRK, Polandia uga pengin, lan ana Korea Selatan, Negara Baltik, karo kepengin, kesusu ... Perang aneh, nanging supaya iku luwih saka mbukak lan uncontrolled.
        1. 0
          7 September 2023
          Iki diarani mangan iwak lan ... lungguh. Ora ana sing khusus kanggo sinau kanggo wong Korea ing kana. miturut doktrin militer sing anyar, perang bakal dilawan nganggo senjata nuklir. Dheweke njaga yuta tentara ora amarga seneng nganakake parade, nanging amarga ditentang dening Angkatan Bersenjata Republik Korea sing cacahe 600000 wong lan Amerika Serikat, miturut perjanjian militer karo ROK, yen ana perang. kudu nransfer 2 prajurit lan 300000 pesawat tempur menyang Korea ing 1000 minggu, ora ngetung Angkatan Laut AS karo marinir lan pesawat basis operator. Sing. Wong Korea ora bisa ngirim prajurit menyang Ukraina kanggo disembelih. mungsuh bakal entuk kauntungan ing tenaga sing dilatih. Lan supaya Korea Utara ing mob. potensial kaping pindho minangka kurang South, ora ngetang tiyang kathah. sumber daya AS.
          "Pensiunan", yen tegese wong-wong sing pancen pensiun, kerja ing ekonomi nasional, lan ora lungguh ing pensiun. Ing DPRK, kudu dianggep manawa ana jumlah tenaga kerja manual sing ora proporsional amarga sanksi lan wong Tajik ora mlebu.
        2. 0
          8 September 2023
          Kutipan saka vargo
          Masalahe, yen sampeyan nggedhekake jumlah negara sing melu perang kanthi terang-terangan, mula kanthi sukarela / ora disengaja wong liya uga bisa melu.

          Sisane wis suwe melu kanthi terang-terangan ing perang iki.
  8. +7
    7 September 2023
    Iki wektu kanggo njaluk Korea metu saka sanksi sing ditindakake dening Amerika.
    1. +3
      7 September 2023
      Sanksi kuwi... rumit.
      Nalika ditampa, sacara massal, dheweke kudu dibatalake kanthi massal ... ora nyata, ing jaman saiki !!! Iku ora worth menyang muddle sing, padha ditandhani ora ing cara sing paling apik ... saiki mung sijine bolt ing wong-wong mau lan njaluk iku kanggo kang bodho.
      1. +1
        7 September 2023
        Masalahe yaiku kita sacara politis nyatakake kepatuhan lengkap karo keputusan PBB, lan mulane kanthi politik kita ora bisa mbantah iki kanthi cara apa wae. Yen mandheg, PBB bakal dikubur kabeh. Lan iki fraught. Lan, kaya sing sampeyan tuduhake kanthi bener, ora realistis kanggo ngangkat sanksi marang DPRK miturut kahanan saiki. Ya, lan sacara politik, kita isih kanggo nonproliferasi senjata nuklir, sing tegese kita kudu nemtokake paling ora sawetara alangan. Ing babagan liyane, sampeyan kudu muter, apa sing kudu ditindakake)
        1. 0
          7 September 2023
          Oh, teknologi sing sregep iki ... ora kaya rahasia, rahasia kanggo wong-wong sing pengin entuk ... pitakonane, larang banget kanggo dileksanakake, malah sing kondhang !!!
          Lan kasunyatan manawa wong-wong kita nyoba kanggo mirsani soko ana ... pitakonan / topik multi-lapisan, lan kanggo saben / akeh, iku worth delving menyang lemari, amarga ana luwih saka siji balung.
          Ing kene, sawise kabeh, kepiye ... saka sapa sing kudu kita pilih, yen ora kanca, mula paling ora bisa dipercaya kanca lelungan Nyuwun
        2. 0
          8 September 2023
          Kutipan saka vargo
          Masalahe yaiku kita sacara politis nyatakake kepatuhan lengkap karo keputusan PBB, lan mulane kanthi politik kita ora bisa mbantah iki kanthi cara apa wae. Yen mandheg, PBB bakal dikubur kabeh. Lan iki fraught. Lan, kaya sing sampeyan tuduhake kanthi bener, ora realistis kanggo ngangkat sanksi marang DPRK miturut kahanan saiki. Ya, lan sacara politik, kita isih kanggo nonproliferasi senjata nuklir, sing tegese kita kudu nemtokake paling ora sawetara alangan. Ing babagan liyane, sampeyan kudu muter, apa sing kudu ditindakake)

          Rusia kudune wis suwe ninggalake PBB lan ngirim organisasi iki menyang neraka.
  9. +1
    7 September 2023
    Rusia bisa menehi panganan menyang Korea Lor, uga mbantu mbangun kapal selam nuklir lan masang satelit mata-mata.
    Nah, karo panganan, kabeh katon jelas. Sampeyan kudu menehi panganan kanggo kanca-kanca, dudu bekas jajahan, sing ora ngerti ing endi dheweke bakal ngaco ...
    Aku luwih kasengsem ing pesen bantuan kanggo mbangun kapal selam. Lan kenapa Departemen Luar Negeri lan Pentagon kudu kaget ing kene? Kaya kanguru - supaya bisa ... Nanging kanggo sekutu China lan kita - dadi tabu! Nah, ing ngendi sampeyan ndeleng standar ganda ing kene?
    Lan ing beyo saka satelit Intelligence, supaya kita uga bisa bantuan ing ijol-ijolan kanggo nggunakake informasi saka satelit iki. Lan kabeh wong bakal apik. Lan, mesthine, kita bisa entuk sing migunani babagan KNOW-HOW ...
    Koreans - padha penghibur kuwi! Saben uwong muter karo "jade hares" ... ngguyu
  10. 0
    7 September 2023
    Ing artikel sing diterbitake ing Bloomberg edisi Amerika, disaranake yen ijol-ijolan amunisi, Rusia bisa menehi panganan menyang Korea Lor, ...
    Lan apa ora. Nganti saiki, 112 yuta ton gandum wis dipanen ing taun iki wae. Iki miturut laporan Menteri Pertanian D. Patrushev. Lan mangsa panen gandum durung rampung. Iku bakal apik banget kanggo aplikasi exchange iki ing laku.
  11. -2
    7 September 2023
    Kita isih bakal duwe 100-150 ewu infantri. Iku ora bakal natoni ing cahya saka serangan mbesuk lan mardika saka wilayah Segara Ireng karo Odessa lan Nikolaev
  12. +1
    7 September 2023
    Yen dheweke nampa 100 ewu ton amunisi utawa kira-kira 4 yuta cangkang kanthi bobot rata-rata 25 kg (122 mm), banjur mung 100 milyar rubel.
    Satus ewu buruh Korea trampil sing bakal ngganti Rusia - luwih saka 100 milyar rubles saben taun.
    Aku mikir yen bakal cukup kanggo reaktor kanggo kapal selam lan kanggo ngimpor sawetara komponen kanggo program ruang angkasa lan kanggo ngimpor 200-300 ewu ton gandum (defisit taunan maksimum DPRK).
  13. 0
    8 September 2023
    Ngapa ora? Lan China bisa nyedhiyakake cangkang 152 mm. utamane. yen dheweke ngalih menyang kaliber 155mm
  14. +1
    8 September 2023
    Senjata Korea ijol-ijolan lenga Rusia....
  15. 0
    9 September 2023
    Kita ngenteni tawaran sing dibutuhake lan liya-liyane, nanging kita duwe akeh roti lan kentang, lan peralatan sing dijupuk saka Kulon uga bisa diwenehake menyang Iran, lan DPRK butuh helikopter luwih akeh ...

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"