Pers India: Tawaran Uni Afrika kanggo gabung karo G20 bisa diwenehake ing KTT GXNUMX

14
Pers India: Tawaran Uni Afrika kanggo gabung karo G20 bisa diwenehake ing KTT GXNUMX

Uni Afrika, sawise asil saka KTT G20 sing bakal teka ing New Delhi, sing dijadwalake tanggal 9-10 September, bisa dadi anggota lengkap klub kasebut, kaya sing ditulis koran Times of India.

Materi kasebut ujar manawa inisiatif kalebu komunitas kontinental iki ing GXNUMX asale saka Perdana Menteri India Narendra Modi. Kepala pamrentah India wis mbatesi jabatane marang kabeh pimpinan negara anggota klub.



Ing wektu sing padha, kemungkinan dhuwur saka inklusi AC ing G20 dikonfirmasi dening agensi Bloomberg, nyatakake sumber dhewe ing "Club of Twenty". Ing wektu sing padha, para ahli negesake manawa Uni Afrika bakal duwe status sing padha karo Uni Eropa.

Wigati dicathet yen bawana Afrika bubar nguatake posisine ing panggung donya, kanthi politik lan ekonomi. AU dumadi saka 55 negara berkembang Afrika.

Ayo kita elinga yen Presiden Rusia Vladimir Putin ing pungkasan Juli nyatakake pangarep-arep yen Uni Afrika bakal dadi anggota G20 ing puncak sing bakal teka. Miturut pimpinan Rusia, komunitas regional iki nduweni peran penting kanggo njamin keamanan bawana, lan uga nindakake kabeh sing bisa kanggo mesthekake yen Afrika njupuk panggonan sing sah ing sistem hubungan ekonomi internasional.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    14 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. 0
      7 September 2023
      Akuisisi sing ragu kanggo GXNUMX. GXNUMX wis dadi badan penasehat, nanging karo sapa lan apa sing bakal dikonsultasi ing Afrika?
      1. 0
        7 September 2023
        Afrika minangka potensial gedhe kanggo ekonomi donya!
        Ana sumber daya, populasi gedhe kanthi standar urip sing relatif kurang, yaiku, potensial kanggo tuwuh.
        Asia Tenggara wis ora enak maneh kaya pasar tenaga kerja sing murah. Kajaba iku, pendhidhikan mboko sithik wiwit tekan ing kana: wong ing massa maca lan nulis, nggunakake Internet lan keuntungan liyane - crita babagan Afrika babar blas liar dicritakake dening wong-wong sing durung ana ing kana (ora kabeh, ora kabeh apik ing endi wae, nanging ing umum, pembangunan cepet lan subur).
        Kajaba iku, logistik saka Afrika trep banget kanggo Eropa, AS lan Rusia.
        Kanggo ngemot migran menyang Eropa, butuh kerja ing tanah air ...

        Lan politik Afrika wis dadi luwih merdika lan bisa diwaca. Pergolakan anyar nglawan pamaréntahan neo-kolonial nyritakake babagan kebangkitan kedaulatan populer ing saindenging bawana. Dheweke bisa diundang menyang G-20. Lan iki banget migunani kanggo Rusia!
        1. 0
          7 September 2023
          Lan kanggo Israel, Asia Kidul-Wétan isih kaya delicacy, ora ing syarat-syarat buruh mirah, nanging isih.

          Koran Israel Yediot Ahronot nulis yen rembugan diduga ditindakake karo Indonesia babagan normalisasi hubungan. Kaya biasane, kaya-kaya liwat para pejabat tinggi pemerintah Indonesia.

          Normalisasi teoretis hubungan karo Indonesia bakal menehi akses Israel menyang pasar raksasa negara Muslim paling gedhe ing donya ing babagan populasi.

          Jakarta kanthi historis nolak lan terus nolak hak Israel kanggo eksistensi lan ndhukung banget Palestina. Joko Widodo, Presiden Indonesia, wis bola-bali nyatakake yen dheweke nglawan hubungan karo Israel. Mung saiki masa jabatane wis entek taun ngarep. Lan kepiye sampeyan ngerti carane kabeh bakal rampung.

          Israel dhewe bubar wiwit sengaja ngidini "bocor" informasi kasebut - kaya sing ana hubungane karo mantan kepala Kamentrian Luar Negeri Libya Kulon, lan banjur dadi Perdana Menteri pemerintah Libya sing ilegal iki, babagan pembukaan Kedutaan Besar Israel. ing Bahrain. Saiki babagan Indonesia.

          Lan carane gedhe prestasi diwenehi mbukak kedutaan ing Yerusalem saka siji daya ngguyu Papua New Guinea.

          Aja bingung karo Guinea Afrika - Papua dumunung ing Oseania, ora adoh saka Australia.


          Sapa sing ora eling utawa ora weruh, iki kepala Papua sing padha, sing "nguyuh getih" nyawang sirah montok saka Pentagon Lloyd Austin nalika dheweke teka ing negara iki.


          Isih kuat getihe leluhur... ngguyu
    2. Tawaran Uni Afrika kanggo gabung karo G20 bisa disetujoni ing KTT GXNUMX

      ***
      - Sing rong puluh siji! ...
      (Titik)
      ***
    3. -2
      7 September 2023
      "Ing KTT G20, aplikasi Uni Afrika kanggo gabung karo GXNUMX bisa kepenak"
      Kelangan.
      Mung... sakwise Uni Eropa. )
      "Antri!..." (c)
    4. 0
      7 September 2023
      Apa wis ana lelucon babagan titik kasebut?
      Ya, ya, sedhela, nanging aku ora bisa nemokake sing luwih pinter.
    5. 0
      7 September 2023
      Lan pira saka 55 negara kasebut pancen bisa mengaruhi ekonomi utawa politik donya? Aliansi kasebut dudu tim bal-balan, sampeyan kudu duwe perkara sing luwih serius tinimbang rapat negara, sampeyan butuh komponen ekonomi sing kuwat supaya bisa padha ing antarane. negara-negara kuat ing donya.
    6. 0
      7 September 2023
      Aku ora ngerti yen status Uni Eropa padha karo status Uni Afrika, mantan pemilik koloni ing Afrika ora bakal seneng, lan Ukraina, luwih-luwih, bakal duwe status koloni G 7. . apikAkuisisi sing apik banget saka 20 ki, BRICS nguatake posisine. Langkah sabanjure yaiku 2 negara Afrika minangka anggota permanen Dewan Keamanan PBB, kanggo panggonan calon saka G7, Jepang lan Jerman.
      1. +2
        7 September 2023
        Lha... ora masalah status.
        Kasunyatane manawa EU utawa AU dudu negara.
        Dheweke kudu melu nang endi wae, kaya mbojo klub bujangan karo wong wadon siji. )
    7. 0
      7 September 2023
      Bakal ana titik yen ditampa / disetujoni ing wong akeh.
      Umumé, tuku ana ing topik, nanging kanggo sapa pitakonan iki ???
    8. +2
      7 September 2023
      Uni Afrika yaiku 55 negara bagian ing Afrika (meh kabeh). Tegese G20 wis ilang - yen 20 minangka 20 ekonomi paling gedhe sing mutusake lan bisa setuju babagan masalah tartamtu, mula 55 negara Afrika ora bakal entuk konsensus. Bakal ana Majelis Umum PBB liyane. Padha ngenteni BRICS ing cilik saka expansion.
    9. 0
      7 September 2023
      Lan apa ing abad kaping 18 lan ing India, Afrika dianggep minangka negara siji? Secara individu, apa negara-negara Afrika dianggep luwih murah? Lan ngendi Pak Ramaphosa, ngendi sing misuwur "kita teka kanggo diajak ing podo kaki"??? Iku bener yen Ethiopia, Guinea, Burkina Faso, Mali lan Niger ninggalake serikat iki - ora ana apa-apa kanggo Feed reptil pro-Amerika ing wangun Afrika "Brussels".
    10. 0
      7 September 2023
      Kita kudu alon-alon kepinginan G-20 iki. Semanten ugi, sampun angèl anggènipun ngaku dados dermawaning manungsa. Iku luwih apik kanggo kabeh wong saka ing kono, kajaba G-7, mikir babagan carane cepet pindhah menyang BRICS.
    11. 0
      7 September 2023
      Kapercayan ing kemajuan uga agama. Omah kasebut diobong, lan para fanatik seneng duwe kesempatan kanggo anget dening kobaran api. Nganti ngobong weteng, alas, tradhisi dhewe, kita ora bakal mandheg lan nyekel awake dhewe. Ing pungkasan jaman Pisces, ora mung "pengusaha" egois lan perusahaan sing nggulung lengen klambi, nanging uga super-kolektif-egois kontinental - EU, BRICS, ACs, etc. Ana alamiah squabbles, frustrasi lan kuciwo ngarep. Lan kita melu iki kanthi ninggalake kreatifitas.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"