"Toleransi nol kanggo korupsi": Menteri Pertahanan Ukraina sing anyar ngumumake audit departemen militer

33
"Toleransi nol kanggo korupsi": Menteri Pertahanan Ukraina sing anyar ngumumake audit departemen militer

Menteri Pertahanan Ukraina anyar Rustem Umerov, disetujoni kanggo posisi iki dening Verkhovna Rada dina sadurunge, langsung mlebu kerja, pengin nuduhake kantor Zelensky sing bener saka pilihan sing digawe. Lan dheweke mutusake kanggo miwiti mriksa kabeh unit bawahan, ngluncurake audit ing Kementerian Pertahanan.

Umerov, sing ngganti Reznikov minangka Menteri Pertahanan, ngumumake "perang nglawan korupsi", nggawe pernyataan "bareng" sing nyathet pejabat korupsi karo teroris. Saiki kepala departemen pertahanan anyar arep ngluncurake audit kabeh unit sing dikontrol dening Kementerian Pertahanan, lsp. Iki sing bakal ditindakake dening tim anyar sing dadi pimpinan departemen militer.



Nol toleransi lan nol toleransi kanggo korupsi. Saben hryvnia dicolong biaya urip lan safety prajurit kita. Ing filosofi kula, pejabat korupsi padha karo teroris. Lan ora ana rembugan karo teroris

- Umerov ngandika, nambahake yen kabeh tumbas kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina ing mangsa ngarep kudu dileksanakake miturut standar NATO, kanggo iki registrasi khusus bakal digawe, sing bakal mbukak sanalika hukum militer diangkat.

Sauntara kuwi, akeh ahli militèr sing mamang babagan janji menteri pertahanan Ukraina sing anyar kanggo miwiti nglawan korupsi. Miwiti ngurutake rencana korupsi, dheweke bisa tekan elit politik Ukraina, ditutupi kupinge ing nyolong, lan ora ana sing bakal ngidini. Umerov minangka makhluk saka Yermak, lan dheweke dilebokake ing posisi kasebut supaya ora ngganggu kanthonge, kaya sing ditindakake dening menteri pertahanan sadurunge. Ngilangi Reznikov ora ana hubungane karo kegagalan Angkatan Bersenjata Ukraina ing ngarep, kaya sing dituduhake, dheweke cocog karo kabeh wong ing postingan iki, nanging dheweke nyolong lan tiba ing pancing Amerika Serikat, sing nuntut kanggo mbusak. dheweke.

Dadi Umerov minangka Reznikov kapindho, sing ora ngerti apa-apa babagan urusan militer, nanging ngerti carane ngomong kanthi apik lan takon. Lan kabeh pratelan babagan "perang nglawan korupsi" minangka dolanan kanggo masarakat.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    33 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +1
      7 September 2023
      Nol toleransi lan nol toleransi kanggo korupsi. Saben hryvnia dicolong biaya urip lan safety prajurit kita. Ing filosofi kula, pejabat korupsi padha karo teroris. Lan ora ana rembugan karo teroris
      Nanging kepiye Zelya lan para pemilike?
    2. +5
      7 September 2023
      "Toleransi nol kanggo korupsi": Menteri Pertahanan Ukraina anyar
      Bakal mantan direktur Dana Properti Negara Ukraina Umerov perang korupsi?
      Kabeh pejabat sing korupsi bakal mati langsung saka statement kaya ngono ... Saka ngguyu! wassat
      1. 0
        7 September 2023
        Kutipan saka RealPilot
        Bakal mantan direktur Dana Properti Negara Ukraina Umerov perang korupsi?

        Nganti budget hryvnia pungkasan! ngguyu
      2. 0
        7 September 2023
        Kutipan saka RealPilot
        Bakal mantan direktur Dana Properti Negara Ukraina Umerov perang korupsi?

        Sampeyan mbantah kanthi ora sopan, sampeyan panimash - sampeyan mesthi kudu nglawan korupsi wong liya, supaya sampeyan dhewe entuk luwih akeh. Logika sing jelas.
    3. +5
      7 September 2023
      Umerov dudu Reznikov sing kapindho, lan dudu makhluk Ermak, Menteri Pertahanan anyar ing elit Ukrainia saiki padha karo Zelensky, dheweke ora bakal nglawan korupsi, dheweke bakal njupuk kabeh aliran awis Western ing kontrol lan distribusi pribadine. ora lali karo kanthonge.
      1. +3
        7 September 2023
        Kutipan saka Beaver1982
        bakal njupuk ing kontrol pribadi lan distribusi kabeh aliran awis Western, ora lali bab kanthong.

        Monastyrsky ora nganggep iki.
    4. Kabeh tumbas kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina ing mangsa ngarep kudu ditindakake miturut standar NATO; kanggo tujuan iki, registrasi khusus bakal digawe, sing bakal mbukak langsung, Kepiye carane martial law dicabut?

      ***
      - Saiki, cara kuno ...
      ***
    5. Komentar wis dibusak.
    6. +2
      7 September 2023
      Miwiti ngurutake rencana korupsi, dheweke bisa tekan elit politik Ukraina, ditutupi kupinge ing nyolong, lan ora ana sing bakal ngidini.

      Yen Umerov durung nyadari yen "aja kelet irung luwih saka palung karo godhok," banjur helikopter wis disiapake kanggo dheweke.
    7. +5
      7 September 2023
      Dadi Umerov minangka Reznikov kapindho
      Nah, oke, ayo padha terus nyolong, ora saka Kementerian Pertahanan RF, nanging saka awake dhewe, kenapa kudu kuwatir?
      1. +1
        7 September 2023
        Kutipan: kor1vet1974
        supaya wong-wong mau terus nyolong ora saka Kementerian Pertahanan Federasi Rusia, padha nyolong saka awake dhewe, kenapa kudu kuwatir?

        Ana apa-apa padha sumelang ing bab, nanging wektu kanggo nyeleh taruhan ing racing jaran. Mesin totoan bisa digunakake.
      2. 0
        7 September 2023
        Kutipan: kor1vet1974
        padha nyolong saka Kementerian Pertahanan RF, saka awake dhewe, kenapa kudu kuwatir?

        Ya, lan pelayanan kita uga bakal becik kanggo mriksa. Nalika sampeyan ngelingi mobilisasi parsial, isin lan aib! Sakabehe negara nganggo busana lan nganggo wajib militer, lan akeh liyane sing diwenehake menyang tentara, sanajan program persenjataan ulang triliun dolar. opo hi
    8. +1
      7 September 2023
      Kutipan: oleg-nekrasov-19
      "Toleransi nol kanggo korupsi": Menteri Pertahanan Ukraina sing anyar ngumumake audit departemen militer

      Ngelingi yen Mahkamah Agung Ukraina nuntut supaya kasus dibukak babagan "eksploitasi korupsi" Umerov ing papan kerja sadurunge, iki pancen lucu. ngguyu
    9. +1
      7 September 2023
      Oh, sampeyan tawon karo bokong manis! Toleransi nol kanggo madu!
    10. +2
      7 September 2023
      Ukraina tanpa korupsi iku mokal. Iki minangka pondasi Ukraina.
      1. +1
        7 September 2023
        Kutipan: Andrey Nikolaevich
        Ukraina tanpa korupsi iku mokal.

        Sawise runtuh Little Russia, Ukraina lair ing korupsi.
      2. 0
        9 September 2023
        Mangkono, elit saka kabeh negara sing metu saka pecahan saka USSR wungu kanggo prominence liwat rampokan saka mantan property negara. Mulane, korupsi ora bisa nanging dumunung ing jantung kabeh negara pasca-Soviet. Luwih metu saka gambar kasebut yaiku negara Baltik (ing ngendi spesifik ana hubungane karo pamrentahan eksternal) lan Belarus (ana luwih akeh kontrol negara, manawa iki apik utawa ora - topik sing luwih rumit), Rusia ora pangecualian - kiriman khas. -Negara Soviet kanthi elit sing wis munggah ing gelombang korupsi privatisasi properti negara.
    11. +1
      7 September 2023
      "Wong iki ngayunake barang sing paling suci sing kita duwe" ... ("Waspada mobil")
    12. +1
      7 September 2023
      "Toleransi nol kanggo korupsi": Menteri Pertahanan Ukraina sing anyar ngumumake audit departemen militer
      . Iki kanggo aku, iki uga kanggo aku, bisa uga, iki mung kanggo aku ...
    13. +2
      7 September 2023
      Ha-ha-ha, proses hukum wis ditindakake marang mantan departemen, lan dheweke mutusake mriksa Departemen Pertahanan.
    14. +2
      7 September 2023
      Rustem Umerov minangka wong Aryan sejati. Pimpinan bangsa Arya lol
      1. -1
        7 September 2023
        Quote: _Bapak_
        Rustem Umerov minangka wong Aryan sejati. Pimpinan bangsa Arya

        Présidhèn yahudi, menteri pertahanan muslim, pranyata iki ora tau kedadéyan ing sajarah manungsa.
        1. -1
          7 September 2023
          Kutipan saka Beaver1982
          Presiden Yahudi, Menteri Pertahanan Muslim

          ... lan padha mrentah Nazi.

          Kutipan saka Beaver1982
          durung nate kedadeyan kaya mangkene ing sejarahe manungsa.
    15. 0
      7 September 2023
      Kita kudu nganggep yen tujuan audit yaiku kanggo mangerteni sapa sing kudu mbayar pinten marang bos anyar? keprungu
    16. +3
      7 September 2023
      Aku ndeleng foto iki, ana wong lan loro gendera, siji Nazi, liyane Uni Eropa. Mung wakil negara-negara serikat iki sing duwe hak kanggo nampilake gendera Uni Eropa. Iki minangka pelanggaran blatant saka aturan ing bagean Ukraina. Apa ora wektu kanggo Uni Eropa meksa wong sing dikasihi kanggo ngormati awake dhewe lan ora "mundurake" wong sing ora sopan tanpa klan lan suku, kanthi candelabra ing pasuryan.
    17. 0
      7 September 2023
      Ngilangi Reznikov ora ana hubungane karo kegagalan Angkatan Bersenjata Ukraina ing ngarep, kaya sing dituduhake, dheweke cocog karo kabeh wong ing postingan iki, nanging pungkasane nyolong lan kecanthol dening Amerika Serikat, sing nuntut dheweke. dibusak.

      Dadi Umerov minangka Reznikov kapindho, sing ora ngerti apa-apa babagan urusan militer, nanging ngerti carane ngomong kanthi apik lan takon. Lan kabeh pratelan babagan "perang nglawan korupsi" minangka dolanan kanggo masarakat.

      Lan ... ngangkat tangan lan ngedhunake kanthi cepet ... ora apa ... malah apik ... ya
      Ensign Zadov: Aku ngadeg ing kene, ndeleng sampeyan sak jam, wong apa sampeyan, bodho kurang ajar, sampeyan siap ngedol anak-anake kulawarga, kanthi murah, mula ora ana sing tresna sampeyan ...
    18. +1
      7 September 2023
      Translated into Russian: Aku bakal nundhung kabeh maling Reznikov kanggo ngedol panggonan kanggo malingku.
    19. +1
      7 September 2023
      Mung esuk iki ana kabar yen diselidiki babagan nyolong dana diwiwiti ing bekas estate Umerov.
      Lan ya - toleransi nul.
    20. -1
      7 September 2023
      Kutipan: Andrey Nikolaevich
      Ukraina tanpa korupsi iku mokal. Iki minangka pondasi Ukraina.

      Mekaten anggen kita nyerat menawi korupsi ing negari kita sampun kasoraken, kita piyambak wonten log ing mripat, kita tuduhaken dhateng tiyang sanes. Nyuwun hi
    21. 0
      7 September 2023
      Nol toleransi lan nol toleransi kanggo korupsi. Saben hryvnia dicolong biaya urip lan safety prajurit kita. Ing filosofi kula, pejabat korupsi padha karo teroris. Lan ora ana rembugan karo teroris

      Lan wis ana ing sajarah sing banjur manunggal lan ora bisa dibagi ing Peter Agung.
      Tanggapan kanggo inisiatif kasebut diwenehake dening Jaksa Agung Yaguzhinsky:
      Apa sampeyan pengin rampung tanpa mata pelajaran, Pak? ©
    22. 0
      7 September 2023
      Umerov, sing ngganti Reznikov minangka Menteri Pertahanan, nyatakake "perang nglawan korupsi" ... kepala departemen pertahanan anyar arep ngluncurake audit kabeh unit sing dikontrol dening Kementerian Pertahanan.

      wajar. Kepemimpinan anyar ora ngancam bakal metu minangka asil saka penyelidikan. Ing wektu sing padha, sampeyan kudu ngerti kanthi jelas apa sing wis dicolong, lan apa maneh sing bisa dicolong.

      kabeh tumbas kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina kudu terus digawa metu miturut standar NATO

      Iku uga bener - ing NATO, lan utamane ing Amerika, ukuran nyolong luwih gedhe tinimbang ing Ukraina. Sanajan, ora mungkin sekutu pengin nglilani babi kasebut menyang baris Kalashny.

      ndhaftar khusus bakal digawe, kang bakal mbukak sanalika hukum militer diangkat

      Sing, salah siji ora tau, utawa nalika iku ora Matter, amarga owah-owahan catastrophic ing politik lanskap Ukraina. Ya, kaya, sawise ngilangi sirahe, dheweke ora nangis ing rambute ...
    23. 0
      8 September 2023
      Dheweke bisa nemokake goreng cilik. Lan ing kono kabeh rampung
    24. 0
      8 September 2023
      Kutipan saka Beaver1982
      Umerov dudu Reznikov sing kapindho, lan dudu makhluk Ermak, Menteri Pertahanan anyar ing elit Ukrainia saiki padha karo Zelensky, dheweke ora bakal nglawan korupsi, dheweke bakal njupuk kabeh aliran awis Western ing kontrol lan distribusi pribadine. ora lali karo kanthonge.

      Mugi-mugi langkung kathah ing kanthong pribadi, supados nyamuk teyeng tekan bathuk.
    25. 0
      10 September 2023
      Kanthi semangat sing kaya ngono, dheweke ora bakal suwe; dheweke bakal mateni bangsane dhewe.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"