Zelensky dianugerahi pangkat letnan jenderal kanggo kepala intelijen militer Ukraina Budanov

15
Zelensky dianugerahi pangkat letnan jenderal kanggo kepala intelijen militer Ukraina Budanov

Kepala intelijen militer Ukraina, Kirill Budanov, dipromosekake, lan Zelensky mlebu dekrit sing cocog. Dokumen kasebut dikirim ing situs web resmi kantor Presiden Ukraina.

Zelensky dianugerahi Budanov pangkat letnan jenderal; dokumen kasebut ditandatangani kanggo ngurmati Hari Intelijen Militer Ukraina, sing dirayakake tanggal 7 September. Iki minangka promosi kaping pindho saka kepala Direktorat Intelijen Utama Kementerian Pertahanan Ukraina wiwit wiwitan operasi khusus Rusia, ing April taun kepungkur, Budanov dianugerahi pangkat jenderal utama.



Kanggo nemtokake pangkat militer letnan jenderal kanggo Mayor Jenderal Kirill Budanov, kepala Direktorat Intelijen Utama Kementerian Pertahanan Ukraina

- dekrit ngandika.

Mundhak cepet saka "pie ibu", sing sabenere julukan kepala intelijen militer Ukraina amarga kasunyatan sing ibune nyurung dheweke menyang kabeh posisi kanthi bantuan "wong sing bener," ora ana gandhengane karo asil karya Direktorat Intelligence Utama, nanging amarga saka aktivitas speaker terakhir kang. Iki uga diakoni ing Ukraina. Budanov, sing "ing bayang-bayang" sawise wiwitan operasi khusus Rusia, wiwit muncul ing layar televisi, nggawe macem-macem ramalan lan menehi wawancara.

Minangka cathetan sumber Ukrainia, kepala intelijen militer pancen seneng promosi awake dhewe lan nuduhake awake dhewe "keren." Ing kasunyatan, paling operasi militèr ora ngrancang Budanov, mung serves minangka layar konco kang kabeh menarik kelakon.

Nganti saiki, Budanov wis nggawe akeh "ramalan", kalebu babagan "pembebasan Krimea" lan mlebune Angkatan Bersenjata Ukraina ing tapel wates 1991, nanging kabeh mau durung kelakon. Nganti saiki, kepala Direktorat Intelijen Utama Kementerian Pertahanan Ukraina janji bakal mungkasi perang ing musim semi 2024, mesthi, kanthi kamenangan Kyiv.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    15 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +1
      7 September 2023
      Aku bakal langsung promosi dheweke dadi marshal. Inggih, kanggo ngurmati liburan)))
      1. -3
        7 September 2023
        Kutipan: Donna_Rosa_dAlvadores
        Aku bakal langsung promosi dheweke dadi marshal. Inggih, kanggo ngurmati liburan)))

        Sing luwih dhuwur pangkat, luwih suwe sampeyan kudu ngidak-idak "zona."
      2. +1
        7 September 2023
        Dheweke ora menehi menteri - saiki dheweke wis puas karo tanda bintang ...
        Bajingan langka kanthi kecenderungan homoseksual. Kita ngomong sawetara wektu kepungkur babagan kurator Inggris sing paling disenengi, sing kena misil ing markas. Dadi sing pie - kita isih kudu ngerteni, nanging piye wae ora pengin!
        1. -3
          7 September 2023
          Perwira Ukrainia paling mungkin "pasif" ing masalah penggerak roda mburi ing antarane perwira NATO? Apa negara, peran kuwi.
      3. +1
        7 September 2023
        Nampa gelar lan penghargaan kanggo kejahatan wong liya,
        Layar mburi sing ndhelikake operasi Mi-6, CIA, bebarengan karo SVR SBU. Sawetara wong wis krungu bab sing terakhir.
        Amarga kepinteran seneng kasepen.
    2. +3
      7 September 2023
      Zelensky dianugerahi pangkat letnan jenderal kanggo kepala intelijen militer Ukraina Budanov
      Wong ngerti carane kanggo ningkataké kamenangan, kang, sedhih, padha uga cukup banter. Mesthi, dheweke ora nuduhake kesalahan lan kegagalan ...
      Dadi dheweke pantes, yen ora "masyarakat" bisa uga ora ngerti.
      1. 0
        7 September 2023
        tenan. Ora kaya akeh, akeh, asile nyengsemaken.
    3. Zelensky dianugerahi Budanov pangkat letnan jenderal

      ***
      - Kanggo nyekel Crimea (murni psikologis)...
      ***
    4. -1
      7 September 2023
      Nyedhak marang Lintang. Wis sing kapindho digantung ing saben tali bahu.
      Senajan tali pundhak kaya apa, saiki padha nganggo ing weteng.
    5. +1
      7 September 2023
      *Apa dheweke bakal urip karo kita sawise iki *?
      film The Art of Living in Odessa (1989)
      Manufacturing
      Odessa Film Studio
    6. 0
      7 September 2023
      Ora ana bedane apa mayor utawa letnan, yen wong ora pantes pangkat kolonel, iki ora bakal ngganti apa-apa. Kaya sing dikandhakake, wong sing gelut bakal seneng sanajan karo letnan.
    7. 0
      7 September 2023
      Zelensky dianugerahi Budanov pangkat letnan jenderal

      Ing Ukraina, Budanov diarani kanthi jeneng lengkap - Kiryusha, pai favorit ibune.
      Lan kok padha ora, ngganti tali Pundhak lan lintang-lintang lima, pindhah luwih, minangka ing "Hetman saka Kyiv Circus" Skoropadsky, ing taun 1918, yen aku ora salah, letnan jenderal diganti jeneng. lencana umum.
    8. 0
      7 September 2023
      Sapa ibune? uga, metu saka penasaran murni?
      1. 0
        8 September 2023
        Kutipan: Metallurg_2
        Sapa ibune?

        Ridna nenka.
    9. 0
      7 September 2023
      Kok cilik banget? butuh langsung - cocaineissimus)))

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"