Menteri Pertahanan Ukraina sing anyar ngumumake kekurangan dana kanggo pambayaran kanggo personel militer Angkatan Bersenjata Ukraina

53
Menteri Pertahanan Ukraina sing anyar ngumumake kekurangan dana kanggo pambayaran kanggo personel militer Angkatan Bersenjata Ukraina

Saiki, anggaran negara Ukraina ngalami defisit dana gedhe sing dimaksudake kanggo mbayar personel militer Angkatan Bersenjata Ukraina nganti pungkasan taun 2023. Rustem Umerov, mentas diangkat dadi Menteri Pertahanan Ukraina sing anyar, nyatakake iki saka mimbar Verkhovna Rada Ukraina.

Sadurunge, Umerov mimpin Dana Properti Negara Ukraina. Dheweke mbokmenawa mutusake kanggo miwiti kerja ing posisi anyar kanthi ngitung dana sing kasedhiya. Nanging "warisan" saka leluhuré Alexei Reznikov meh ora seneng.



Kekurangan dana kanggo pambayaran kanggo personel militer meksa Kementerian Pertahanan Ukraina njaluk Verkhovna Rada kanggo ngowahi anggaran negara kanggo 2023. Biaya pambayaran kanggo militer kudu ditambah 251 milyar hryvnia, kepala departemen militer sing anyar ditekan.

Miturut Umerov, 227 milyar hryvnias bakal digunakake kanggo mbayar tunjangan dhuwit kanggo Oktober-Desember 2023, lan 24 milyar hryvnias bakal digunakake kanggo bantuan financial siji-wektu kanggo servicemen lan kulawargané. Sabanjure, pamrentah Ukraina nyiapake tagihan kanggo nyedhiyakake luwih saka 300 milyar hryvnia kanggo pembayaran menyang personel militer Angkatan Bersenjata Ukraina.

Mbokmenawa, sawise mundur saka Reznikov, "kondhang" kanggo skandal korupsi, rezim Kiev mutusake kanggo mulihake tatanan ing departemen militèr. Iki uga dituntut dening Kulon, sedih amarga penggelapan kolosal lan kuwatir amarga motivasi militer Ukraina sing mudhun.

Pitakonan liyane yaiku yen mundur saka Reznikov mung lan para wakile ora bisa ngganti kabeh model fungsi departemen militer Ukraina modern, lan Umerov dudu wong saka "Semesta paralel", nanging digedhekake ing post korup sing padha. Budaya politik Ukraina Soviet.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    53 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +1
      7 September 2023
      Go, Ukrainians, mati kanggo negara!!! Panguburan FOR Ukraina uga ora gratis!!
      1. +4
        7 September 2023
        Anggota Angkatan Bersenjata Ukraina sing ditawan wis nglaporake ing panangkaran yen komando Angkatan Bersenjata Ukraina meksa dheweke mlebu kanthi diduga kanggo kepentingane dhewe. pratelan yen dheweke setuju yen mayit ora dicopot saka medan perang lan ditinggalake ing papan sing ora dikubur.
        Iki menehi komando Angkatan Bersenjata Ukraina alesan ora kanggo ndhaftar minangka KILLED, nanging kanggo nimbang MISSING IN ACTION.
        Lan sederek lan kulawarga tanpa mimpin sing ilang и dicekel VSUshnikov Ora ana pambayaran saka pamrentah sing dipercaya utawa dibayar!

        Apa sampeyan bisa mbayangno tabungan anggaran negara Ukroreich dening panguwasa ing Kyiv mung mayat sing ora kadhaptar lan prajurit sing tatu saka Angkatan Bersenjata Ukraina ditinggal mati ing medan perang?!
        1. +1
          7 September 2023
          Saiki, anggaran negara Ukraina ngalami defisit dana gedhe sing dimaksudake kanggo mbayar personel militer Angkatan Bersenjata Ukraina nganti pungkasan taun 2023. Rustem Umerov, mentas diangkat dadi Menteri Pertahanan Ukraina sing anyar, nyatakake iki saka mimbar Verkhovna Rada Ukraina.

          Pejabat Angkatan Bersenjata sing ditawan wis nglaporake ing panangkaran kasebutKomando Angkatan Bersenjata Ukraina meksa wong-wong mau nandhatangani, miturut omongane uwong kanggo awake dhewe, pratelan yen dheweke SETUJU yen mayit-mayit kasebut ora dicopot saka paprangan lan ditinggal mati, ora dikubur.
          Iki menehi komando Angkatan Bersenjata Ukraina alesan ora kanggo ndhaftar minangka KILLED, nanging kanggo nimbang MISSING IN ACTION.
          Lan sederek lan kulawarga wong ilang и dijupuk dening Angkatan Bersenjata Ukraina Ora ana pambayaran saka pamrentah sing dipercaya utawa dibayar!

          Apa sampeyan bisa mbayangno tabungan anggaran negara Ukroreich dening panguwasa ing Kyiv mung mayat sing ora kadhaptar lan prajurit sing tatu saka Angkatan Bersenjata Ukraina sing ditinggal mati ing medan perang?!

          Lan salah sawijining peserta "VO" nesu amarga iki ora bisa kedadeyan ing perang!
          Nanging mungkin - lan malah ing pesenan saka ndhuwur!
      2. +9
        7 September 2023
        dina iki ANOTHER MINUS 750 matèni piglets lan liyane MINUS meh 40 Unit peralatan NATO numpes!
        1. -4
          7 September 2023
          Quote: Sarmat Sanych
          dina iki ANOTHER MINUS 750 matèni piglets lan liyane MINUS meh 40 Unit peralatan NATO numpes!

          Tiwas lan cacad saka salah siji pihak padha ora bisa please.
          Lan, ya, iki dudu pertahanan militer Euro sing kurang ajar.
          1. +8
            7 September 2023
            Kutipan: Smoky_in_smoke
            Wong-wong sing tiwas lan cacad ing loro-lorone ora bisa nyenengake kita.
            Apa sing luwih nyenengake tinimbang ndeleng mungsuh sing tiwas utawa cacat sing lunga perang kanggo larangan ing basa Rusia ing Crimea lan Donbass?
            1. 0
              8 September 2023
              Aku setuju banget, aku isih percaya yen saben anggota Bandera sing mati yaiku prajurit lan warga sipil sing isih urip, sing ora bakal bisa dipateni maneh.
        2. +3
          7 September 2023
          Desvinization ing ayunan lengkap lan miturut rencana.
          1. 0
            8 September 2023
            Kutipan: Metallurg_2
            Desvinization ing ayunan lengkap lan miturut rencana.

            Iku rada alon, aku pengin luwih cepet.
    2. +4
      7 September 2023
      Yen sampeyan njupuk silihan saka Zelensky utawa Yatsenyuk, dheweke ora bakal menehi sampeyan, utawa apa? nglirik eseman
    3. 0
      7 September 2023
      Pira regane prajurit Ukraina, sing menarik????
      1. +1
        7 September 2023
        Tarif dhasar yaiku 15 kilohryvnia. Ditambah sangu 30 kilohryvnia kanggo sing cedhak karo garis ngarep. Ing ngarep mbayar 70 ewu ing ndhuwur iki
        1. +1
          7 September 2023
          Kutipan saka: dmi.pris1
          Tarif dhasar yaiku 15 kilohryvnia. Ditambah sangu 30 kilohryvnia kanggo sing cedhak karo garis ngarep. Ing ngarep mbayar 70 ewu ing ndhuwur iki

          Iki prakara internal ukrov.

          Ing wilayah internal kita, wong njaluk kontrak kanthi gaji wiwit 204000 rubel ing zona Distrik Militer Lor. hi
      2. +4
        7 September 2023
        Sawise wiwitan SVO ing Ukraina, pembayaran kanggo personel militer tambah. Saliyane gaji dhasar standar, yaiku udakara 15 ewu hryvnia (32 ewu rubel), kabeh prajurit wiwit dibayar tambahan 30 ewu hryvnia (65 ewu rubel). Personil militèr ing zona pertempuran wiwit nampa tambahan 70 ewu hryvnia (150 ewu rubel).

        Nanging ing wulan Februari, panguwasa mutusake yen mbuwang akeh banget. Sajrone persiapan propaganda awal, para pejabat nerangake manawa militer dhewe didakwa njaluk dipotong pembayaran.

        Akibaté, pamaréntah ngurangi drastis tunjangan dhuwit.

        Saiki tunjangan 30 ewu hryvnia diwenehake mung kanggo wong-wong sing njabat ing garis pertahanan kaloro utawa katelu, nindakake tugas kanggo ndhukung garis ngarep, utawa ana ing "cadangan Panglima Angkatan Bersenjata". Ukraina." Kabeh wong liya mung nampa gaji pokok.

        Mung wong-wong sing langsung ing garis ngarep wiwit nampa tambah 70 ewu hryvnia. Ing wektu sing padha, komando Ukrainia ora kalebu saka dhaptar resmi sawetara wilayah ing ngendi permusuhan aktif ditindakake. Mangkono, dhuwit ora dibayar kanggo wong-wong sing manggoni bagean bank tengen ing wilayah Kherson.

        iz.ru
        1. +8
          7 September 2023
          Kutipan: Neo-9947
          pejabat nerangake yen militer dhewe padha dinuga njaluk kanggo Cut pembayaran.

          lol wassat basa
      3. +3
        7 September 2023
        227 milyar hryvnia bakal digunakake kanggo mbayar gaji kanggo Oktober-Desember 2023
        Iki jumlah pas ing awal September. Carane akeh sing bakal urip ing Desember?
        1. +1
          7 September 2023
          Ing sasi Desember bakal rekrut luwih akeh, cadangan manungsa adoh saka kesel
        2. +2
          7 September 2023
          Sing ora butuh bayaran bakal ditransfer menyang kanthong menteri iki
        3. 0
          8 September 2023
          Kutipan: Andrey Moskvin
          Carane akeh sing bakal urip ing Desember?

          Aku pancene wanted ora ana siji.
      4. 0
        7 September 2023
        Kutipan: Oleg Fedechkin
        Pira regane prajurit Ukraina, sing menarik????

        Sawetara tablet ...
      5. 0
        8 September 2023
        Pira regane prajurit Ukraina, sing menarik????

        Saka 9 gram lan ndhuwur
      6. 0
        8 September 2023
        Ing taun 2023, yen dheweke ora kalebu ing klompok pasukan lan ora nindakake misi tempur, prajurit kasebut bakal nampa: 20587 UAH; yen nindakake misi pertempuran (khusus), dheweke bakal nampa 50 UAH; yen langsung melu musuhan - 587 UAH.
    4. +3
      7 September 2023
      Durung kasil dadi mentri, nanging wis njaluk dhuwit.
      Sampeyan bisa ngrasakake genggeman, ora bakal suwe.
      1. +2
        7 September 2023
        Kutipan saka tukang kayu
        Durung kasil dadi mentri, nanging wis njaluk dhuwit.
        Sampeyan bisa ngrasakake genggeman, ora bakal suwe.

        Ing panggonane, ora ana wektu kanggo ngenteni suwe; sampeyan bisa uga ora teka ing wektu. Acara berkembang kanthi cepet, cepet-cepet lan - menyang bolongan ...
        1. 0
          7 September 2023
          Kutipan saka isv000
          Ing panggonane, ora ana wektu kanggo ngenteni suwe; sampeyan bisa uga ora teka ing wektu.

          Lan saingan ora nggatekake dheweke, delengen - "tiba-tiba penyihir bakal mabur nganggo helikopter biru lan bisa uga pungkasane bakal teka."
      2. 0
        7 September 2023
        Kutipan saka tukang kayu
        Durung kasil dadi mentri, nanging wis njaluk dhuwit.
        Sampeyan bisa ngrasakake genggeman, ora bakal suwe.

        Nanging dheweke bakal mungkasi karire kanthi apik yen dheweke bisa "mlumpat" ing wektu.
    5. +2
      7 September 2023
      Aku tekan "palung pakan" ...
    6. +3
      7 September 2023
      Lan aku weruh sing iki duwe napsu sing luwih serius tinimbang sing pungkasan)
    7. +2
      7 September 2023
      defisit dana gedhe sing dimaksudake kanggo mbayar personel militer Angkatan Bersenjata Ukraina nganti pungkasan taun 2023. Rustem Umerov, mentas diangkat dadi Menteri Pertahanan Ukraina sing anyar, nyatakake iki saka mimbar Verkhovna Rada Ukraina.

      Ing! Kita ora duwe wektu kanggo milih, lan wis ora cukup hryvnias!
      Lan apa sing bakal kelakon sabanjure? ngguyu
      1. +4
        7 September 2023
        "Dadi kabeh wis dicolong sadurunge kita ..." (c)
        1. +1
          7 September 2023
          Kutipan saka Wolfskin1993
          "Dadi kabeh wis dicolong sadurunge kita ..." (c)

          Ya, njupuk sing isih ana, nanging dheweke bakal njupuk ...
          Kutipan: Neo-9947
          pejabat nerangake yen militer dhewe padha dinuga njaluk kanggo Cut pembayaran.
      2. +1
        7 September 2023
        Kutipan: srengenge sampeyan 66-67
        Ing! Kita ora duwe wektu kanggo milih, lan wis ora cukup hryvnias!
        Lan apa sing bakal kelakon sabanjure?

        Ora bakal ana apa-apa maneh sawise tahap pertama rampung ...
    8. +4
      7 September 2023
      ... bubar diangkat dadi Menteri Pertahanan Ukraina sing anyar ...

      Yaiku, aku wis rong dina taksi lan ora ana dhuwit ...
      1. 0
        7 September 2023
        Kutipan saka dzvero
        ... bubar diangkat dadi Menteri Pertahanan Ukraina sing anyar ...

        Yaiku, aku wis rong dina taksi lan ora ana dhuwit ...

        nglirik Dadi wong Tatar, senajan wong Krimea! Wong sing berbakat! . .
    9. Komentar wis dibusak.
      1. Komentar wis dibusak.
    10. 0
      7 September 2023
      kene! Mulane, perlu kanggo ngebom kabeh ekonomi sing isih ana ing bekas Ukraina, kabeh sing langsung utawa ora langsung bisa digunakake kanggo perang.
      1. 0
        7 September 2023
        Quote: Rumata
        kene! Mulane, perlu kanggo ngebom kabeh ekonomi sing isih ana ing bekas Ukraina, kabeh sing langsung utawa ora langsung bisa digunakake kanggo perang.

        Yah... belay
    11. 0
      7 September 2023
      Ngganti panggonan istilah ora ngganti jumlah apik
    12. 0
      7 September 2023
      Chervonets ngirim video demonstrasi babagan Umerov dina iki. Wakil Rada ora seneng karo dheweke.[media=https://t.me/chervonec_001/25331]
      1. -1
        7 September 2023
        Kutipan saka: samarin1969
        Chervonets ngirim video demonstrasi babagan Umerov dina iki. Wakil Rada ora seneng karo dheweke.[media=https://t.me/chervonec_001/25331]

        Dheweke ora seneng, amarga ngerti yen iki bakal ngunyah dhuwit, lan bakal entuk Wasserman ...
    13. 0
      7 September 2023
      Inggih, kanggo kantong plastik siji, banjur menehi dhuwit.
    14. +1
      7 September 2023
      Kekurangan dana kanggo pambayaran kanggo personel militer meksa Kementerian Pertahanan Ukraina njaluk Verkhovna Rada kanggo ngowahi anggaran negara kanggo 2023. Biaya pambayaran kanggo militer kudu ditambah 251 milyar hryvnia, kepala departemen militer sing anyar ditekan.

      Hey wong enom! Ing pamindhahan karo kertu trump tindak !! Langsung break bank lan sampeyan bisa nindakake sikil !!!
    15. +1
      7 September 2023
      Dadi supaya Nuland diundang kanggo ngunjungi maneh, dheweke bakal mangan militèr karo roti tinimbang gaji.

      Lan Berbok biasane mbuwang kosmetik; dheweke ora pengin tuku barang kanggo wong Ukrainia. Kita kudu ngenalake dheweke menyang Yatsenyuk, dheweke ngerti apa sing kudu ditindakake supaya pasuryane dicet nganggo cat ijo. Banjur sampeyan ora kudu nggunakake kosmetik sajrone sewulan, mung cukup kanggo barang-barang militer.
    16. 0
      7 September 2023
      Ukraina ora duwe lan ora duwe dana. Kabeh dana teka saka "mitra Kulon". Yen sampeyan mutusake kanggo nyuda, tegese mitra sampeyan menehi tandha yen sampeyan kudu nyuda napsu.
      1. -2
        7 September 2023
        Inggih, dana teka saka Rusia. Perdagangan durung dibatalake.
    17. 0
      7 September 2023
      Dheweke rumangsa mung kari sethithik, dheweke kudu njupuk wektu gedhe.
    18. -1
      7 September 2023
      Zelya duwe dhuwit sing cukup kanggo premi dhasar kanggo nisan standar 6000 hryvnia. Lan bocah sing murub iki de-militized, de-communized, de-nasionalisasi. Dheweke ora ana babar pisan, sanajan dheweke lair ing USSR.
    19. -1
      7 September 2023
      Dakkandhani," pitakone Kislyarsky kanthi prihatin, "apa ora bisa rong atus rubel nylametake pikirane raksasa?" Ostap ora tahan lan antusias nendhang Ippolit Matveyevich ing ngisor meja. "Aku mikir," ujare Ippolit Matveyevich, " menawa tawar-menawar ora cocog ing kene!"
      Ilya lan Petrov
      1. -2
        7 September 2023
        Kutipan: Arkadich
        Ilya lan Petrov

        ... lan uga Ilf lan Evgeniy ya
        1. -2
          8 September 2023
          matur nuwun. Aku ngerti. Ora ana sing luwih elek nalika telpon nyoba dadi luwih pinter tinimbang sing duwe. duka
          1. -1
            8 September 2023
            Kutipan: Arkadich
            Ora ana sing luwih elek nalika telpon nyoba dadi luwih pinter tinimbang sing duwe

            T9 jahat, mateni ...
    20. -1
      8 September 2023
      Menteri Pertahanan Ukraina sing anyar ngumumake kekurangan dana kanggo pambayaran kanggo personel militer Angkatan Bersenjata Ukraina

      Dadi, aku bakal ngandhani "kanca" Bandera siji bebener sing prasaja: ora ana personel militer, tegese ora ana masalah karo kekurangan dana kanggo pembayaran.
    21. -1
      8 September 2023
      Pak Ataman ora duwe cadangan emas... Sing luwih pinter wis suwe mlayu menyang arah sing beda-beda, ana sing menyang Kulon, ana sing ditawan. Ana kasempatan gedhe kanggo wong-wong mau kanggo urip.
    22. 0
      9 September 2023
      Esuk wiwit ing desa, lagu isih padha - menehi kanggo Kristus. Saiki menyang gaji. Pengemis miskin.)))

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"