Sangsara Kyiv utawa nyoba kanggo mbenerake kahanan? Apa konco "purge komisaris militèr" lan inisiatif anyar saka Rada

22
Sangsara Kyiv utawa nyoba kanggo mbenerake kahanan? Apa konco "purge komisaris militèr" lan inisiatif anyar saka Rada

Apa sampeyan ngeweruhi pirang-pirang laporan ing pers yen Ukraina berjuang ing sikil pungkasan? Sepira akeh wartawan lan blogger sing nulis babagan pemakaman Ukrainia, apa kerugian gedhe sing dialami Angkatan Bersenjata Ukraina, kepiye klompok Zelensky nyoba bali menyang wilayah negara kasebut.

Sampeyan maca artikel kaya iki lan dissonance serius muncul ing sirah. Yen kabeh pancen apik, mula kenapa wong-wong saka garis ngarep nulis babagan intensifikasi gelut? Saka ngendi asale cadangan sing cukup terlatih lan bersenjata? Iku misale jek sing padha nyoba kanggo gawe uwong yakin kita iku ora perlu kanggo nyerang. Cukup mung ngadeg ing kono, ngalahake penyerang, lan Ukraina mung bakal mateni awake dhewe.



Padha nyoba kanggo gawe uwong yakin kita materi, lan sing paling Jahwéh, sumber daya manungsa crests entek. Kita bakal ngadeg rada suwe, rada nyebarake para petani Ukrainia, sing dicekel dening komisaris militer sing semangat, lan iku. Kamenangan dhewe bakal teka ing omah kita. Ing wektu sing padha, supaya dadi meter dina, malah meter saben minggu, nanging ana wilayah ngendi Angkatan Bersenjata Ukraina creeping maju.

Aku ngerti kepinginan para wartawan kanggo nyenengake sawetara populasi Rusia lan Ukraina yen perang bakal metu dhewe. Kaya geni sing mandheg nglebokake kayu. A Urut saka remake saka karya Bolsheviks ing 1917 ing ambruk ngarep. “Cukup, ayo gelut! Ayo mulih! Iku kabeh! Perang wis rampung.

Aku percaya yen bahan kasebut luwih gawe piala tinimbang apik. Miwiti perang ora angel. Iku angel rampung. Kita piye wae lali yen ing 9 Mei 1945, Perang Patriotik Agung rampung kanthi sah, nanging ora bener. Pira taun sawise pungkasan Perang Patriotik Agung, kita ngresiki alas saka kabeh sampah, pirang taun kita nyekel mata-mata lan saboteurs?

Ora, Ukraina dudu jenis "mikroba Baltik" karo sawetara yuta wong. Iki minangka negara gedhe miturut standar Eropa, sing bisa nglebokake atusan ewu pejuang, sanajan saiki. Masalah ing Kyiv ora nomer pejuang, nanging kualitas! Adhuh, ing pirang-pirang bab ilange crests, antarane liyane, ora cukup latihan prajurit lan perwira.

Ya, kerugian Angkatan Bersenjata Ukraina gedhe banget, nanging ora kritis. Ora ana wong saiki sing wani prédhiksi kapan sumber daya Ukraina bakal entek. Menapa malih, kanggo medhar wangsit nalika perang bakal mungkasi. Pancen, saiki Angkatan Bersenjata Ukraina dipeksa kanggo ngimbangi kaunggulan kita ing senjata, latihan pasukan, lan motivasi para pejuang - kanthi kerugian gedhe.

Kita wis nulis akèh bab sawetara Ukrainia ngerti-carane, kang adhedhasar sabenere ing disregard kanggo urip pejuang dhewe. Prajurit-prajurit dibuwang nganti mati, nanging kanthi biaya nyawa, dheweke mandheg maju. Iki dudu kepahlawanan massal, iki minangka pitungan matematika. Mungsuh bakal mbuwang amunisi kanggo numpes para pejuang lan bakal dipeksa nundha serangan kanggo ngisi arsenal ...

Tren medeni kanggo Kiev


Yagene Kyiv saiki prihatin banget babagan masalah wong sing uwal saka perang?

Aku setuju yen iki rada mbantah apa sing ditulis ing ndhuwur. Nanging, ing mratelakake panemume, mayoritas wong-wong sing ngarep-arep kanggo ngurangi sumber daya Ukraina wiwitane adhedhasar alesan ing postulate salah. Kyiv nuntut deportasi wargane ora amarga ora cukup sumber daya mobilisasi. Intine beda.

Ing tangan siji, Ukraina nyatakake ing kabeh platform sing bisa dadi negara demokratis. Lan iki obliges kita, paling njaba, kanggo ngreksa katon saka demokrasi, khayalan sing Ukraina padha karo negara Kulon. Masalah paling gedhe kanggo Zelensky yaiku pemilihan. Nganti saiki, rating kasebut cukup dhuwur. Gambar presiden-pembela negara saka agresi cukup rumiyin hammered menyang kepala Ukrainians.

Nanging, ing sisih liya, saya angel ndhelikake kerugian gedhe. Kuburan tuwuh kaya jamur sawise udan. Ya, lan jumlah "ilang", lan sanajan kanthi censorship sing cukup ketat, Ukrainians isih nampa informasi babagan sikap marang mayit prajurit AFU.

Kanggo sawetara wektu, mbok menawa malah sadurunge Pemilu, kahanan bakal sarujuk kanggo presiden saiki, nanging ... Washington lan Brussels tambah akeh ngomong bab carane Kyiv kudu nyiapake anyar "spring nyerang." Sing, Zelensky langsung marang sing perang kudu terus. Iki tegese jumlah sing tiwas lan tatu bakal terus saya tambah. Sing ora mungkin duwe pengaruh positif ing rating kasebut.

Lan ing kene ana masalah kekurangan sumber daya. Masalah sing bakal muncul yen Kulon terus nyedhiyakake jumlah senjata sing diukur menyang Angkatan Bersenjata Ukraina. Cukup, yen kahanan sing padha terus kaya saiki. Kekurangan tenaga kerja bisa uga nyebabake rasa ora puas ing masyarakat lan tentara. Apa Zelensky ora bisa ngidini.

Miturut sawetara ahli kita lan Barat, saiki jumlah Angkatan Bersenjata Ukraina lan lembaga penegak hukum liyane kira-kira 1 yuta wong. Iku misale jek sing tokoh iki, plus utawa minus satus ewu, paling optimal kanggo Ukraina. Amarga ngidini sampeyan ngontrol kahanan ing ngarep lan ing mburi.

Mangkono, gaya paling elek kanggo Kyiv punika prolongation saka konflik. Iki minangka ancaman langsung marang rezim sing ana lan Zelensky pribadi. Tugas utama saiki yaiku kanggo ngyakinake para master Barat yen Ukraina kebak kekuatan, lan panguwasa ing Kyiv ngontrol kabeh proses ing masyarakat. Lan saenipun, Kyiv pancene mbutuhake kamenangan.

Ayo dadi cilik, remaja. Malah tanpa nrima kahanan Ukrainia. Ayo dadi miturut skenario Korea. Nanging kamenangan. Pilihan becik bakal kamenangan ing paprangan. Iki tegese ing dina sing isih ana nganti thaw musim gugur kita bakal weruh aktivasi Angkatan Bersenjata Ukraina.

Sing nduweni mulang Kyiv long-term planning


Apa sing kedadeyan saiki ing Ukraina babagan intensifikasi wajib militer ing Angkatan Bersenjata Ukraina kanthi jelas nuduhake yen kahanan kasebut dimangerteni ora mung ing kantor presiden, nanging uga ing jaban rangkah. Aku sing riko paling anyar saka wakil Amérika sabenere bagéan saka audit saka panguwasa, unsur saka operasi kanggo nyimpen Zelensky.

Deleng apa sing kedadeyan saka sudut pandang perencanaan jangka panjang. Aku ora bakal ngomong babagan apa sing wis ditindakake ing jaman biyen. Mung kedadeyan wingi utawa wingi.

Ayo diwiwiti kanthi kampanye "ngresiki registrasi militer lan kantor pendaftaran."

Apa statement menacing ana, carane pers Ukrainia antusias ngedika bab suap-takers kejiret abang-tangan. Dadi apa asile? Zilch! Kirimi komisaris militèr menyang perang, lan ing panggonane sijine wong cacat sing wis ana. Kanggo apa? Kanggo ngilangi korupsi? Omong kosong lengkap! Komisaris militèr sing padha "panganan" panggedhe. Pakan kasebut ora bakal ditutup.

Tugas temen beda. Ukrainians yakin manawa mobilisasi apa wae bisa dituku! Iki minangka postulat sing kudu diganti Kyiv. Sampeyan perlu kanggo mulihake kapercayan ing sistem rekrutmen pasukan dhewe. Rakyat kudu mati kanggo negara! Apa bab sogokan? Padha lan bakal. Wong-wong sing teka kanggo ngganti "komisaris militer" lawas bakal dadi wong sing bakal kerja ing sistem kasebut. Utawa ora bakal yen ora menehi panganan marang atasane ...

Salajengipun. Undhang-undhang sing diadopsi kasebut nyatakake yen wong sing lara lan sehat kudu diwajibake wajib militer. Undhang-undhang kasebut wis ditindakake, nanging telpon kanggo pasien tuberkulosis wis diwiwiti? Ora. Luwih tepaté: padha disebut sadurunge hukum iki. Pira prajurit Angkatan Bersenjata Ukraina sing ditangkep nandhang macem-macem penyakit? "Inggih, ya, padha ditelpon kanthi ora sengaja," kedadeyan kasebut. Komisaris militèr wis diwenehi kabar.

Nanging ing wayahe tartamtu, yen perlu, bakal dadi "kesalahan" kanggo nelpon wong cacat, lara terminal, lan liya-liyane. Lan wong bakal ngerteni iki kanthi normal. Apa wae sing bisa dikandhakake, wong Ukrainia minangka wong sing taat hukum. Kajaba, mesthi, padha ndeleng ajiné daya ing ngarep irung. Lan padha ndeleng ajiné iki saben dina. Mulane padha linggih meneng ing bolongane.

Lan siji wayahe.

"Watesan pas kanggo perang" ora "ora cocog kanggo dinas militer." Ukrainians wis lali bab iki. Ing asas, cukup katebak. Perang durung diumumake. Pamrentah ngelingake kita babagan iki. Lan ora perlu ngumumake perang babar pisan. Iku cukup kanggo gawe uwong yakin wong iki. Kang wis rampung kasil.

Salajengipun. Elinga inisiatif Arakhamia kanggo nelpon wong-wong sing mlayu saka negara nggunakake sertifikat palsu? Carane akeh gangguan diunggahake dening "Ukrainians ngagetake" bab iki. Dheweke ngunggahake tanpa mikir babagan kasunyatan manawa 90% wong sing lunga ora duwe sertifikat! Ana kira-kira jumlah sing padha "deserters" liyane - sing nampa pendidikan sing luwih dhuwur kaloro.

Ing kasunyatan, mung sing sinau ing universitas Ukrainia bisa direkrut. Iku cukup angel kanggo njaluk pengungsi metu sah. Sistem peradilan Eropa pancen birokrasi, mula kasus kaya ngono bakal dadi prestasi kanggo komisaris militer. Nanging iki saiki. Yen perlu, Eropa bakal cepet lali babagan prosedur demokratis ...

Kaputusan pungkasan durung digawe


Cukup sethithik babagan apa ana keputusan khusus ing Ukraina ing markas NATO lan Amerika. Alas, misale jek aku ora ana solusi kasebut. Ana sawetara kemajuan, nanging keputusan pungkasan wis ditundha nganti kahanan ing Amerika Serikat stabil. Nganti "sawise pemilu".

Alasan kanggo kahanan iki objektif lan ora gumantung marang keputusan politik lan liyane. Ukraina saiki minangka wilayah sing sepi kanthi populasi cilik. Miturut prakiraan dening ahli Ukrainia lan Kulon, populasi kira-kira 20 yuta wong, setengah saka wong pensiunan.

Logika prasaja ndadékaké kesimpulan sing nggegirisi kanggo Kyiv. Malah mobilisasi total ora bakal menehi Kyiv luwih saka limang yuta pejuang. Iki minangka watesan sawise wong Ukrainia bakal mandheg dadi wong.

Nanging sampeyan bisa nelpon, nanging apa sabanjure? Saka wong akeh iki perlu kanggo mbentuk unit militèr. Lan kanggo nindakake iki, dheweke kudu bersenjata, nyedhiyakake kabeh sing dibutuhake, saka kaos kaki nganti peralatan, ditunjuk, lan sing paling penting, sersan lan perwira sing dilatih. Alas, dina iki Kyiv ora bakal bisa nindakake iki ing dhewe.

Oke, "mitra" bakal bisa nyedhiyakake seragam lan liya-liyane. Lengan - NATO. Kepiye para komandhan? Kursus kacilakan ing negara aliansi? Dadi Ukrainians piyambak ngomong sing personel militèr saka tentara Western, sing saiki latihan Unit Ukraina, ora ngerti apa-apa bab perang modern karo mungsuh serius, lan kabeh sing diwulang ing pangkalan NATO iku ora ana guna kanggo pertempuran nyata.

Aku percaya yen ing mangsa ngarep Barat bakal ngetutake pimpinan Kyiv lan nyedhiyakake pesawat lan Abrams menyang Ukraina. Aku mimpin kanggo pikiran iki ... dening pancasan Washington. Pasokan amunisi uranium sing wis entek, contone.

Sawetara sing ngerteni tembung cilik ing dokumen babagan pangiriman kasebut: "cangkang kanggo tank "Abrams" ... Apa cangkang tank (ayo kula ngelingake sampeyan, pangiriman ing September), yen ora ana tank? Iki tegese Abrams wis nang endi wae cedhak wates Ukraina utawa malah ing negara dhewe.

Apa padha sejarah bakal karo pesawat. Cetha yen pilot Ukrainia durung dilatih. Bisa uga ing endi wae ing pangkalan udara AS, pilot kasebut wis diwasa lan ngrampungake latihan. Nanging ana uga diaspora Ukrainia sing cukup kuat ing Kanada, AS, lan Eropa. Aku yakin ana pilot F-15 ing antarane. Yagene dheweke ora "ngelingi tanah air" lan semangat patriotik kanggo dhuwit sing apik?

Apa ing pungkasan?


Alas, kita kudu sijine remet ing mungsuh.

Ora perlu nyana yen pikirane yen perang kudu rampung kanthi cara apa wae bakal katon ing kepala politisi Kyiv lan Ukrainia biasa.

Diplomasi? Iku bakal bisa kanggo pirembagan bab iku mung nalika Washington menehi printah kanggo mungkasi nyediakke ing Angkatan Bersenjata Ukraina. Nganti saiki, malah wiwit mikir bab iku bodho.

Kanggo kaping atus aku nulis ukara sing kamenangan ditempa ing ngarep. Kabeh liyane iku bantuan kanggo prajurit lan perwira. Tulung! Kamenangan ana ing tangane wong-wong sing saiki, saiki, saiki, ngalahake mungsuh. Kabeh sing ditulis ing ndhuwur iku kasangsaran saka Kulon, kang digawe lan feed rezim Kiev. A search frantic kanggo cara ayu metu saka kahanan digawe dening wong, West.

Mergo aku kelingan kucing sing didorong menyang pojokan. Dheweke bakal wedi banget perang sadurunge mati. Dheweke ora duwe pilihan. Pati utawa ... karusakan.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

22 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 29
    9 September 2023
    Agony maneh, SW Alexander Staver
    Apa sing sampeyan prediksi kanggo kita tanggal 28 November 2022?
    Nganalisa kabeh kanyatan lan panemu ahli militer, ekonomi lan politik, aku nyimpulake yen kita isih duwe tradhisi kanggo mungkasi perang ing musim semi. Lan kita bakal ngrampungake perang iki kanthi cara tradisional. Nanging ora ing Mei, nanging sadurungé. Iku kamungkinan sing malah mengeti saka NWO ora kudu ngrayakake.


    Mungkin wektu kanggo sampeyan nyerah analytics?
    1. 0
      9 September 2023
      Dheweke ora nemtokake ing musim semi taun APA kabeh bakal rampung (
      Miturut artikel kasebut dhewe. A kolega karya duwe sederek ing desa cedhak Ivano-Frankivsk. Miturut wong-wong mau, kabeh wong sing umure kurang saka 60 taun ing desa kasebut dibuwang ing musim semi iki. Sapa sing bisa lolos, sing pungkasan ing Khokhloarmiya. Mung ana 60+ taun sing ora bisa digunakake. Dheweke ora ngomong babagan kerugian, lan mung musim semi iki dheweke nggawe kontak karo dheweke. Sadurungé iki, wong-wong mau diarani agresor lan liya-liyane, ditambah wedi yen SBU ngrungokake obrolane.
      1. +2
        9 September 2023
        Dheweke ora nemtokake ing musim semi taun APA kabeh bakal rampung (

        Inggih, ya, dheweke uga ora nemtokake ulang taune SVO

        kolega kerja lan sederek ing desa cedhak Ivano-Frankivsk. Miturut wong-wong mau, kabeh wong sing umure kurang saka 60 taun ing desa kasebut dibuwang ing musim semi iki. Sapa sing bisa lolos, sing pungkasan ing Khokhloarmiya. Mung ana 60+ taun sing ora bisa digunakake. Dheweke ora ngomong babagan kerugian, lan mung musim semi iki dheweke nggawe kontak karo dheweke. Sadurungé iki, wong-wong mau diarani agresor lan liya-liyane, ditambah wedi yen SBU ngrungokake obrolane.

        Titik kabeh ing kene yaiku yen saham seluler ing Ukraina wis entek, SVO ora bakal entek, amarga apa masalah karo senjata NATO lan nyedhiyakake daging kanggo iku?
        Siji-sijine yaiku komposisi ètnis Angkatan Bersenjata Ukraina bakal diganti lan mung
        1. +1
          9 September 2023
          Intine utamane warga padesan sing kesapu. Wong kutha isih bisa jaminan / tuku. Lan kanggo Kutub spheroconal ing Khokhloarmiya: paling Russophobes saka sukarelawan bakal cepet entek, lan keno meat anyar ing lurung-lurung ing Warsaw, kaya ing Kyiv, ora comme il faut. Iku luwih gampang kanggo kita ngumumake perang kanthi "cahya lan anget" mabur menyang omah.
          1. +1
            10 September 2023
            Aku kelingan kucing sing didorong menyang pojok

            Ora kucing, nanging tikus. Ora perlu nyinggung kucing kanthi mbandhingake karo fasis
            kita kudu meksa mungsuh

            Lan mungsuh apa persis?
            Saiki kita ora mung nglawan Nazi Kyiv, nanging uga fasis Barat.
            Ayo saiki meksa wong Kiev - Kulon bakal tetep.
            Ayo menyang Kulon - peradaban ing Bumi bakal mungkasi.
            Mungsuh utama ora Kiev Nazisme (sanajan iku, mesthi, kudu rampung numpes), nanging fascism Western. Lan kita bisa numpes tanpa miwiti perang nuklir mung ora langsung. Kaya sing saiki ditindakake ing ngarep Distrik Militer Utara.
            Ana pangarep-arep yen ing Eropah, ing latar mburi gelombang protes kanggo ndhukung Kyiv Nazisme, mungsuh saka Anglo-Saxon bakal kuwasa. Ing Polandia, contone, oposisi langsung ujar manawa menang, panguwasa saiki bakal ngadhepi pengadilan.
    2. +3
      9 September 2023
      Perwira politik Staver ana ing dhaptar dhewe. Dheweke nulis kanggo wong sing naif banget, sing percaya yen ora bisa salah ing ndhuwur. Ing kene, taruhan ing attrition menehi retakan sing jero. Lan wong-wong sing mikir ngerti yen ora mungkin menang , kanggo entuk kamenangan ing donya saiki. Sumber daya kita lan NATO ora ana tandhingane .Lan padha duwe tujuan, lan bakal entuk gol iki. Kita mung bisa menang ing perang, amarga kita melu perang. Ayo dadi kikuk lan karo kalah, kita kudu perang, lan ora ngenteni lan nggawe tentrem
  2. 0
    9 September 2023
    Perang bakal terus. Amarga Zelensky dudu duweke dhewe. Yen dheweke dadi pemain politik, dheweke bakal ngorbanake sethithik kanggo nylametake luwih akeh. Amerika Serikat lan Eropa ora duwe kepinginan kanggo mungkasi kabeh iki. Umume Rusia lan Ukrainia bakal mati. Dheweke bakal menehi gegaman sabisa-bisa supaya pertumpahan getih iki terus, lan ing wektu sing padha, sawetara wong Eropa nindakake kanthi apik babagan finansial. Lan masyarakat Eropa lagi dihasut dening penyimpangan Nazi Ukrainia. Posisi sing apik, urip kanthi meneng lan ngunekake trompet perang.
  3. +6
    9 September 2023
    Sawijining remake saka karya Bolsheviks ing taun 1917 ing ambruk ngarep. Ing 9 Mei 1945, Perang Patriotik Agung rampung sah, nanging ora nyatane. Pira taun sawise pungkasan Perang Patriotik Agung kita ngresiki alas saka kabeh jinis bajingan, pirang taun kita nyekel mata-mata lan saboteurs?
    Ya, Bolshevik ngrusak ngarep ing taun 1917, lan tanggal 9 Mei sampeyan wis menang? Sapa kowe? Tsarebozhtsy? Apa sampeyan sing nglawan kabeh jinis bajingan anti-Soviet? ngguyu
  4. -3
    9 September 2023
    Kutipan: A. Staver
    Apa sing ana ing mburi "pembersihan komisaris militer"

    Sadurungé, komisaris militèr sing asalé saka Ukraina kulon nyekel wong-wong sing arep dipatèni saka wétan, saiki komisaris militèr wétan uga nyekel wong saka kulon.
  5. -2
    9 September 2023
    Foto apik kanggo artikel! Ajaib sing dipotong, badut, draf dodger lan kecanduan narkoba - ing helm lan waja awak. Dheweke tetep ing peran - "Napoleon.")
    1. +6
      9 September 2023
      Dheweke pancen badut lan ora ngerti kepiye presiden sejatine, ngrasakake rasa hormat lan tresna marang rakyate:
      1. +1
        9 September 2023

        Game sirkus Romawi wis dadi papan ing ngendi kaisar nguji popularitasé.
        Kadhangkala perang minangka cara kanggo nambah popularitas, nanging minangka pedhang sing dawa.
        Perang iki minangka game sirkus sinis amarga gas lan lenga Rusia terus mili menyang Kulon ... sing uga mbutuhake konflik kanggo "mateni jago kanggo medeni kethek" (Cina)
  6. +1
    9 September 2023
    Kurang Ukraina bakal duwe kesempatan kanggo ngisi sumber daya manungsa ing LBS lan ing mburi, luwih apik kanggo Federasi Rusia. Ora masalah apa sebabe. Apa korupsi ing registrasi militer lan kantor enlistment, penerbangan ing luar negeri utawa wabah wabah (kondisi, mesthi). Ngalahake sumber daya manungsa iku sing paling penting
  7. +5
    9 September 2023
    Apa sing ana ing mburi "pembersihan komisaris militer"

    Ing mburi "purge komisaris militèr" yaiku purge komisaris militèr. Iku ora babras kanggo ngresiki wong-wong mau uga.
  8. +6
    9 September 2023
    Oke, "mitra" bakal bisa nyedhiyakake seragam lan liya-liyane. Lengan - NATO. Kepiye para komandhan?

    Nanging, ana pendapat, sing luwih dihormati tinimbang Staver, yen, ing nalisir, komandan tingkat junior lan tengah diurus, lan kerugian saka sersan militèr ora dianggep, nanging perwira a la "Kanggo Tanah Air, kanggo Zelensky!” padha ora kena nyerang.

    Mangkono, gaya paling elek kanggo Kyiv punika prolongation saka konflik. Iki minangka ancaman langsung marang rezim sing ana lan Zelensky pribadi

    Mulane Kementerian Pertahanan mutusake ora menang ing 3 dina; prolonging konflik luwih efektif, nanging wong malah ora ngerti.

    Apa wae sing bisa dikandhakake, wong Ukrainia minangka wong sing taat hukum. Kajaba, mesthi, padha ndeleng ajiné daya ing ngarep irung. Lan padha ndeleng ajiné iki saben dina. Mulane padha linggih meneng ing bolongane.

    Apa tetanggan sampeyan beda?
  9. +2
    9 September 2023
    Oke, "mitra" bakal bisa nyedhiyakake seragam lan liya-liyane. Lengan - NATO. Kepiye para komandhan?

    Nanging, ana pendapat, sing luwih dihormati tinimbang Staver, yen, ing nalisir, komandan tingkat junior lan tengah diurus, lan kerugian saka sersan militèr ora dianggep, nanging perwira a la "Kanggo Tanah Air, kanggo Zelensky!” padha ora kena nyerang.

    Mangkono, gaya paling elek kanggo Kyiv punika prolongation saka konflik. Iki minangka ancaman langsung marang rezim sing ana lan Zelensky pribadi

    Mulane Kementerian Pertahanan mutusake ora menang ing 3 dina; prolonging konflik luwih efektif, nanging wong malah ora ngerti.

    Apa wae sing bisa dikandhakake, wong Ukrainia minangka wong sing taat hukum. Kajaba, mesthi, padha ndeleng ajiné daya ing ngarep irung. Lan padha ndeleng ajiné iki saben dina. Mulane padha linggih meneng ing bolongane.

    Apa tetanggan sampeyan beda? Nanging mesthi beda, karo tanggane sampeyan bisa nulis babagan Zelek sanalika bisa, tegese bakal luwih gratis.
  10. +3
    9 September 2023
    Kene padha terus-terusan ngomong kabeh iku kanggo ngarep, lan kita kudu nyimpen dhuwit. Nanging sawetara preian lan forum terus dianakake, kaya-kaya ora ana sing kedadeyan.
  11. 0
    9 September 2023
    A Urut saka remake saka karya Bolsheviks ing 1917 ing ambruk ngarep. “Cukup, ayo gelut! Ayo mulih! Iku kabeh! Perang wis rampung.
    Adhedhasar tetembungan iki lan makna umum, aku ora kleru ing andharane pangripta. Kaya sing wis ditulis ing kene kaping pirang-pirang, iki minangka pejabat politik modern sing khas. Aku duwe kenalan kaya ngono, wong sing apik banget lan kanca, nanging nganti saiki dheweke duwe pangerten sing ora cukup babagan kahanan lan cenderung nggawe pernyataan slogan ...
  12. -1
    9 September 2023
    Sumber daya kita lan NATO ora ana tandhingane. Lan dheweke duwe tujuan, lan bakal entuk tujuan iki. Kita mung bisa menang ing perang, amarga kita perang. Sanajan ora kompeten lan kalah. Kita kudu perang. Lan ora ngenteni lan nggawe tentrem

    Ya, konflik sing dawa bisa nyebabake kekalahan Rusia, sanajan ana gencatan senjata ing garis pertahanan saiki utawa malah ing garis sing luwih adoh. Ekonomi mung ora bisa nahan biaya perang sing gedhe. Dhuwit kita lan dhuwit saka Kulon mung ora bisa dibandhingake volume. Yen ora ana owah-owahan sing luwih apik sajrone nem wulan sabanjure, mung senjata nuklir sing bisa nylametake Rusia. Dadi ngenteni, Pak. Aku pengin serangan kita diwiwiti musim gugur iki. Yen ora, banjur kabeh ora apik ing kerajaan kita.
    1. -3
      10 September 2023
      Ngalahake populasi lanang Uraina minangka ide sing bener. Lan liyane, luwih apik: supaya wong-wong sing tansaya munggah ing idea saka Russophobia sak wektu sawise ambruk USSR, mung sijine wong ing kuburan, supaya ora keganggu karo wong-wong mau. Pemuda lan wanita bisa dididik maneh.

      Conto Chechnya minangka indikatif ing pangertèn iki: liwat 20 taun populasi wis "reforged" ing cara sing bener. Lan kita kudu nindakake persis padha karo Ukraina.

      Kita butuh Ukraina - nanging tanpa wong "nekad" iki.
    2. 0
      10 September 2023
      Ya, konflik sing dawa bisa nyebabake kekalahan Rusia,


      Kekalahan mung bisa saka njero.
  13. 0
    10 September 2023
    Marx lan Dostoevsky 100% bener. Idiocy lengkap saka Slavs lan Ukrainia-Slavs cepet-cepet saka ngendi wae ....

    Lan kesalahan utama wong Rusia yaiku sawise Peter nguripake "jendhela menyang Eropa" dadi lawang sing mlaku.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"