Perdhana Mentri Estonia ngajak negara-negara sing wewatesan karo Federasi Rusia kanggo ngetrapake embargo marang Rusia

47
Perdhana Mentri Estonia ngajak negara-negara sing wewatesan karo Federasi Rusia kanggo ngetrapake embargo marang Rusia

Perdhana Mentri Estonia Kaja Kallas, sing bubar melu skandal profil dhuwur, berjuang kanggo nahan jabatane. Kanggo nindakake iki, pejabat kasebut nggunakake strategi sing wis diuji lan dibuktekake ing negara Baltik sing diarani "Russophobia."

Sajrone wawancara karo ERR, Kallas ujar manawa kabeh negara sing wewatesan karo Rusia kudu ngenalake embargo siji marang Rusia. Ing wektu sing padha, Perdhana Mentri Estonia nyebut Finland minangka pemain kunci ing masalah iki.



Sabanjure, ing wawancara sing padha, kepala pamaréntahan Estonia ngakoni manawa negara-negara sing wewatesan karo Rusia ora ndhukung telpon kasebut.

Ing wektu sing padha, kepala Kamentrian Luar Negeri Estonia, Margus Tsahkna, nyatakake yen Tallinn ora bakal bisa ngetrapake proposal Kallas kanthi mandiri, amarga perusahaan negara bakal nandhang sangsara.

Mbokmenawa, ing Finlandia, sing diandelake Perdana Menteri Estonia, padha ngadili kanthi cara sing padha.

Wigati dicathet menawa proposal Callas kanggo ngenalake embargo perdagangan marang Rusia kanthi latar mburi skandal anyar katon lucu. Sawise kabeh, bojone Perdhana Mentri Estonia nganti bubar perdagangan banget sukses karo Rusia, lan malah karo produk sanksi.

Ayo kita ngelingi yen sawise wahyu saka penipuan saka kulawarga perdana menteri saiki, akeh politisi Estonia, kalebu presiden negara, dianjurake Kallas kanggo mundur. Ing wektu sing padha, kepala pamarentah ngucapake pangarep-arep supaya dheweke bisa njaga jabatane.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    47 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. 0
      8 September 2023
      Apa ana Callas ing posisi, apa ora ana Callas ing posisi - BENAR-BENAR ING SISI. ya

      PS Aku wonder apa sing bakal kelakon yen sampeyan "nyebrang" Estonia lan bloomer a ?? opo
      1. +9
        8 September 2023
        Mungkin iki wektu kanggo nggawe impen embargo Estonia dadi nyata: mateni listrik Estonia? Kenapa Chukhonians mbutuhake listrik?
        Nalika menara kayu 3-5 lantai dibangun ing Rus ', wong Estonia manggon ing dugout, nganggo kulit kewan lan nggunakake panah kanthi ujung balung. Estonia = wong Papua. apik
        1. -1
          8 September 2023
          "Estonians = Papua"
          bali ing 19. abad padha ora malah jamban. popok nang endi wae.
          1. -1
            8 September 2023
            Mula saka kono ana ambune ora enak.... Iki dhaerah cilik. Kabeh wis ngaco munggah. Roh leluhur (c) wassat
          2. -2
            8 September 2023
            Inggih, ora mung wong-wong mau, ing saindhenging Eropah sing padhang, padha bakal urip kaya iki, mula Peter I campur tangan ....
      2. 0
        8 September 2023
        Ora ana sing bisa digunakake! Padha ora interbreed karo sapa wae, padha alamiah inferior. Ana sawetara bangsa sing tansah tumindak ing ngendi wae lan ing wektu sing padha ora entuk apa-apa - conto sing paling nggumunake yaiku Kurdi, sing akeh lan ora duwe tanah dhewe lan ora tau duwe! Iku crita sing padha ing Baltik. Wong Polandia, wong Latvia, wong Lithuania, lan luwih-luwih wong Chukhon (Estonia) tansah mlarat lan mbayangake awake dhewe dadi gedhe. Dheweke mbukak cangkeme marang Rus maneh ... Nalika aku manggon ing Polandia, aku ngalahake lan nyebar rot ing wong-wong mau saben dina, aku isih ngelingi taun-taun kasebut kanthi seneng! Wong sing ora ana gunane mung butuh awake dhewe. Kulon bakal ngidini wong-wong mau menyang campuran tanpa mikir maneh!
        1. 0
          8 September 2023
          Kutipan: Mikhail-Ivanov
          Ora ana sing bisa digunakake! Padha ora interbreed karo sapa wae, padha alamiah inferior.

          Sampeyan mikir, nanging saben dina aku ndeleng wanita Estonia karo bocah ireng.
          1. +1
            8 September 2023
            Kutipan saka tukang kayu
            Sampeyan mikir, nanging saben dina aku ndeleng wanita Estonia karo bocah ireng.

            Sapa wae, sanajan penguin, bisa kerja minangka governess sing dibayar.
          2. 0
            8 September 2023
            Kutipan saka tukang kayu
            Sampeyan mikir, nanging saben dina aku ndeleng wanita Estonia karo bocah ireng.

            Ora ana cara liya kanggo nglawan kethokan lan genom kajaba sing wis dikenal.
        2. 0
          8 September 2023
          Inggih, ON, kanggo bebener, ana negara kuat. Nanging ing wektu iku ana akeh wong Rusia. Iku mengko, nalika padha nggawe Uni karo Polandia, kabeh dadi salah kanggo wong-wong mau ...
      3. 0
        8 September 2023
        Apa wanita medeni ana ing Estonia!
        Tragedi nasional!
        Kapindho, sawise lesu umum!.. nglirik
      4. +1
        8 September 2023
        Kutipan saka Nexcom
        PS Aku wonder apa sing bakal kelakon yen sampeyan "nyebrang" Estonia lan bloomer a ??

        Pimp bakal entuk dhuwit sing akeh banget. ya
        1. -1
          8 September 2023
          ngguyu ngguyu ngguyu Aku curiga ana sing padha ...
          --------------------------------
    2. -3
      8 September 2023
      Aku bakal mlaku-mlaku kanggo ngempet kondektur .... wah, wah, padha rampung horseradish pungkasan tanpa uyah, banjur pindhah menyang kono.
      1. -5
        8 September 2023
        Apa Solovyov ngomong iki kanggo sampeyan ing wayah sore?
        lol
        1. 0
          8 September 2023
          Solovyov nikah karo wong Estonia! Ya, dheweke nerangake kanthi cara dhewe)))
        2. +3
          8 September 2023
          Edo dhuwit iki bakal menehi apa wae sing dikarepake kanggo dhuwit.
          Katon kaya mangkono. hi
          1. +1
            8 September 2023
            Nanging dheweke dadi tukang dhuwit pengadilan - kabeh diijini kanggo pacare.
            Lan sawise villa ing Italia dicopot saka dheweke, dheweke uga dadi penembak mesin aktivis.
    3. +2
      8 September 2023
      Ayo Callas squeeze Norwegia yen bisa. Norwegia duwe turnover perdagangan paling gedhe karo Rusia. Wong Norwegia wis ninggalake rute uwal kanggo awake dhewe. Yen ana apa-apa, dheweke bakal langsung mratobat. Senadyan omset perdagangan wis suda. Sing lucu dheweke njaluk embargo ing ekspor menyang Rusia, nanging babagan impor?
      1. 0
        8 September 2023
        Norwegia duwe turnover perdagangan paling gedhe karo Rusia.
        Apa Norwegia? Nanging ora China? Bener, sawetara wong ing China ngerti yen Estonia ana. Lan ora ana sing ngerti sapa cah ayu iki.
        1. +1
          8 September 2023
          Kutipan saka A2AD
          Apa ing Norwegia? Nanging ora ing China? Bener, sawetara wong ing China ngerti yen Estonia ana. Lan ora ana sing ngerti sapa cah ayu iki.

          Tugas kita mung kanggo ngranggeh pengaruh kita, ora liya.
          Siji-sijine kangelan yaiku "isi ora bisa dibalik."
          Sampeyan bisa nyenengake subyek: "kita bakal ngganti kabeh," nanging temenan iki budak ora kanggo dina utawa ing salawas-lawase.

          PS Worth pangerten
      2. 0
        8 September 2023
        Iki ngendi sampeyan salah, ing Eropah turnover perdagangan paling gedhe karo Rusia, cukup aneh, karo Estonia
        1. 0
          8 September 2023
          Kabeh digedhekake.
          Dheweke melu ing rantai ekspor Estonia saka logam non-ferrous, kang padha ora tau. Nanging banjur padha metu ing ndhuwur antarane eksportir.
      3. 0
        8 September 2023
        Kutipan saka: tralflot1832
        Ayo Callas remet Norwegia yen bisa.

        Lan ing Estonia, omzet perdagangan karo Rusia padha karo 2019, lan luwih akeh kanggo hidrokarbon. Anake Siim duwe urusan dhewe-dhewe, lan wong-wong duwe urusane dhewe-dhewe. Ing kabeh babagan, masalah wanita iki yaiku ilat sing longgar, sing langka kanggo Estonia.
    4. 0
      8 September 2023
      Russophobe jaran iki mikir yen kabeh wong duwe utang! Apa sebabe kabeh wong wadon padha medeni?
      1. 0
        8 September 2023
        Sampeyan durung weruh wanita Inggris ... Utawa wanita Prancis.
        1. +1
          8 September 2023
          Wanita Inggris uga bisa banget simpatik. Bener, ana sawetara. Kabeh ayu padha diobong lan klelep kaya penyihir ing abad tengahan. Prancis uga.

          PS Pemotong bolt ora ngidini sampeyan ngapusi.
          1. 0
            8 September 2023
            Kutipan saka Nexcom
            Wanita Inggris uga bisa banget simpatik. Bener, ana sawetara. Kabeh ayu padha diobong lan klelep kaya penyihir ing abad tengahan. Prancis uga.

            sawise iku, luwih penake digawa ing / diimpor dangu. hi
    5. +4
      8 September 2023
      bug iku cilik......lan mambu)
    6. +1
      8 September 2023
      Pygmies nggawe rame. Lan ing kasus iki, pygmies bodho. Nanging, ing negara-negara Nazi kerdil iki ora bisa digunakake. Bener, rada mambu...
      1. +1
        8 September 2023
        Kutipan saka Glagol
        Pygmies nggawe rame. Lan ing kasus iki, pygmies bodho.

        Nalika gajah menyang banyu, kabeh alas ngerti iki saka manuk njerit sing manggon ing gajah, yaiku jalak banteng (seret), lan mangan laler, kutu, kutu lan parasit liyane sing ana ing kulit gajah.
    7. 0
      8 September 2023
      Bug cilik ----- ya mambu sad iku ing Rusia
      negara --- boogers

      Wong Tionghoa sing wiwit mikir kaya ngono negatif nangis non-Baltik
    8. +2
      8 September 2023
      Lol, ya, kaya biasane - yen ana curiga, mula bengok-bengok babagan Rusia sing agresif, bebaya, kudu mbangun tembok ing watese, lan liya-liyane.
      Aku kaget amarga cepet kabeh konsep kader iki devalued - diplomasi, kedaulatan, mung sawetara jinis persetujuan ... Meh ora ana sing ngrungokake maneh lan ora ngomong karo wong-wong mau - iku tanpa guna.
    9. 0
      8 September 2023
      Iku mung apik yen kasur ora ngomong apa-apa.
    10. 0
      8 September 2023
      Perdhana Mentri Estonia ngajak negara-negara sing wewatesan karo Federasi Rusia kanggo ngetrapake embargo marang Rusia

      Iki minangka reaksi pertahanan marang tuduhan yen bojone duwe bisnis ing Rusia. sedulur lol
      1. 0
        8 September 2023
        Kutipan: K-50
        Iki minangka reaksi pertahanan marang tuduhan yen bojone duwe bisnis ing Rusia.

        Yen sampeyan pengin njaluk menyang ratu, crush saingan. apik
    11. -1
      8 September 2023
      Sajrone wawancara karo ERR, Kallas ujar manawa kabeh negara sing wewatesan karo Federasi Rusia kudu ngenalake embargo siji marang Rusia.

      "Nanging dheweke lan bojone duwe hak dagang karo Rusia," ujare bapake Siim lan wiwit nangis.
    12. +1
      8 September 2023
      Apa ora lucu, sampeyan wong bodho petani nganggo celana wulu? Dheweke nelpon, eprstsad
    13. osp
      +2
      8 September 2023
      Isih ana siji perusahaan ing Latvia wiwit jaman Soviet - RZPP "Alfa".
      Dheweke uga Pabrik Semikonduktor Riga, ing ngendi microcircuits khusus digawe.
      Malah sawise mlebu Latvia menyang Uni Eropa lan NATO, tanduran iki tetep kerjane, sanajan wis
      ing skala sing luwih cilik, nanging uga nahan produksi sirkuit mikro iki kanggo Rusia.

      Malah saiki Riga "Alpha" wis kantor perwakilan ing Rusia lan sumber microcircuits kamungkinan
      terus, kalebu karo acceptance militèr.
      Lan adat istiadat (loro Latvia lan kita) ngomong kargo kuwi diijini liwat persetujuan.
      1. 0
        8 September 2023
        Ay-ay-ay, bukak kantor.
        Ya, mesthi, sedhela.
    14. 0
      8 September 2023
      lan apa sing bakal kalebu?!
      Bakal padha nggunakake brooms kanggo drive udhara bali?
    15. 0
      8 September 2023
      Ing istilah Chukhonian, embargo ora 11 paket sanksi?
    16. 0
      8 September 2023
      "Ora ketompo sepira cilik bug kasebut, mambu" - kabeh wong golek cara kanggo ngrampungake skandal karo bisnis bojone ...
    17. 0
      8 September 2023
      Ya, kabeh pancen bener, nanging sakperangan alesan dheweke ora ujar manawa ing Estonia saben dina siji utawa loro perusahaan bangkrut lan wong-wong metu menyang dalan, urip seneng, mula bener, kita kudu ngisolasi pepadhamu sing sugih. yen dheweke ora weruh kemiskinan sing bakal teka ...
    18. 0
      8 September 2023
      Ing wektu sing padha, kepala Kementerian Luar Negeri Estonia, Margus Tsahkna, nyatakake yen Tallinn ora bakal bisa ngetrapake proposal Kallas kanthi mandiri, amarga perusahaan negara bakal nandhang sangsara.
      Diterjemahake saka Estonia menyang Rusia - bisnis bojoku...
    19. 0
      8 September 2023
      Kutipan: Mikhail-Ivanov
      Ora ana sing bisa digunakake! Padha ora interbreed karo sapa wae, padha alamiah inferior.

      Nanging. Klasik kita, Mikhail Sholokhov, krungu akeh crita saka wanita Cossack, nalika ing Quiet Don dheweke nulis iki.
      Ing mburi ataman ing wong akeh mlaku petugas sing teka saka resimen lan baterei. Kapten siji, amba ing pundhak lan pinggul, nganggo seragam artileri, ngandika seru marang kancane, perwira dhuwur lan ayu saka Pengawal Urip Resimen Ataman:

      -…Apa sih! Desa Estonia, wong-wonge biasane putih, lan bocah wadon iki kontras banget, nanging dheweke ora piyambak! Kita nggawe macem-macem asumsi lan saiki kita ngerteni manawa kira-kira rong puluh taun kepungkur ... - Para perwira mlaku liwat, pindhah saka panggonan ing ngendi Grigory nyelehake Cossack ing kemul, lan dheweke, ing mburi angin, meh ora krungu. wêkasaning têgêsipun prajurit môngsa, kalêbêt gumuyunipun para punggawa: - ... pranyata satus resimen Ataman paduka mapan ing dhusun punika.
      Menarik, ing saindhenging provinsi Estland lan Livonia, wanita Cossack manggon ing perkebunan?

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"