Kunjungan penyanyi Cina menyang Mariupol nyebabake nesu ing kalangan diplomat Ukraina

50
Kunjungan penyanyi Cina menyang Mariupol nyebabake nesu ing kalangan diplomat Ukraina

Kunjungan anyar penyanyi opera Cina Wang-Fang menyang Mariupol nyebabake nesu ing kalangan diplomat Ukraina. Dheweke njaluk supaya Beijing nerangake apa tujuane dheweke, uga sawetara wakil media lan blogosphere China, ana ing wilayah DPR.

Posisi Kyiv kasebut ing kaca jaringan sosial dening wakil resmi Kementerian Luar Negeri Ukraina Oleg Nikolenko.

Dheweke malah ngancam Beijing kanthi larangan mlebu kanggo kabeh "penampil tur Cina," tegese seniman saka RRC sing teka kanggo tampil ing Ukraina.

Diplomat saka Ukraina nyebutake tekane warga China ing Republik Donetsk "ilegal". Miturut dheweke, dheweke banget nglanggar undang-undang Alun-alun. Nikolenko narik kawigatosan para panguwasa Cina babagan kasunyatan manawa Kyiv ngajeni integritas wilayah China. Pejabat kasebut bisa uga ngarep-arep supaya maca cathetan ing jaringan sosial.

Saiki China mbokmenawa kudu ngenteni respon Kyiv. Contone, kunjungan Verka Serduchka menyang Taiwan.

Sedina sadurunge, pelaksana tugas kepala DPR Denis Pushilin ngumumake ing saluran Telegram babagan rapat karo tamu Cina. Perwakilan media lan blogger saka China takon akeh pitakonan, kasengsem ing urip ing republik lan kemajuan operasi khusus. Kepala wilayah kasebut uga ujar manawa penyanyi Wang-Fan nyanyi lagu Rusia "Katyusha" ing basa Tionghoa saka balkon Teater Drama Mariupol. Dheweke nyathet yen banget nrenyuhake.


Theater iki rampung numpes minangka asil saka sengaja undermining saka Angkatan Bersenjata Ukraina dening militan. Panguwasa Kyiv nyalahake militer Rusia kanggo iki, sing diduga ngluncurake "serangan udara" ing bangunan kasebut. Nikolenko uga ora kantun kasempatan kanggo maneh fitnah Rusia, maneh voicing versi iki.

Saiki téater dipulihake kanthi dana saka administrasi St.

Pembebasan Mariupol saka pasukan rezim Kyiv ditindakake ing Mei taun kepungkur. Sawetara sasi sabanjure, warga kutha, bebarengan karo warga DPR liyane, milih ing referendum supaya republik kasebut gabung karo Federasi Rusia.

  • https://vk.com/pushilindenis
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

50 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 13
    8 September 2023
    Aku Comrade Xi bakal nuduhake bodho Cina gemuk sampah (aka ara, aka ara). Utawa aku bisa pukul sampeyan ing moncong ... nanging bakal dadi ora diplomatis)))
    1. +8
      8 September 2023
      Wong irung babi wis nyoba ngancam China. Ora banget wong pinter lan diplomat. Senajan, apa jenis "diplomat" iku?..
      1. +3
        8 September 2023
        Cangkeng duwe paman gedhe sing duwe. Dadi dheweke ora wedi.
    2. +1
      8 September 2023
      Aku tuku tiket sepur lan teka.
      China minangka negara sing bebas. Wargane bisa lelungan ing saindenging jagad. Panjelasan apa sing dibutuhake ing kene, utamane saka Xi dhewe?
    3. -2
      9 September 2023
      Mung amatir, utawa bodho, wong jingoistic bisa ngomong iki. nglirik lol China...Sapa sing ngomong yen dheweke dadi sekutu Federasi Rusia? China duwe pikirane dhewe. Dheweke bakal ngupayakake keuntungane dhewe saka kabeh. Ing wektu sing padha, dheweke kepengin nglirwakake Federasi Rusia lan Ukraina. !! PS Mulai minus...)))))
  2. + 10
    8 September 2023
    Dheweke njaluk supaya Beijing nerangake apa tujuane dheweke, uga sawetara wakil media lan blogosphere China, ana ing wilayah DPR.

    ***
    Wangsulane wong Cina
    — 千里之行,始于足下 ...
    - "Perjalanan sewu mil diwiwiti saka langkah pisanan" ...
    - (Umum padha ngirim) ...


    ***
    1. + 13
      8 September 2023
      Kutipan: Vladimir Vladimirovich Vorontsov
      — 千里之行,始于足下 ...
      - "Perjalanan sewu mil diwiwiti saka langkah pisanan" ...
      - (Umum, padha ngirim) ...
      ***

      Kandhane wong Hindu - "Nalika gajah mlaku, dheweke ora nggatekake sampah sing tiba ing sikile."
      1. +5
        8 September 2023
        Ana kawicaksanan populer liyane: "Badhak duwe paningal sing kurang, nanging amarga ukurane, iki dudu masalahe"))
        1. 0
          9 September 2023
          Visibilitas pembalap bisa uga ora apik, nanging kanthi massa tank iki ora dadi masalah kanggo pembalap. ngguyu
    2. +3
      8 September 2023
      Kutipan: Vladimir Vladimirovich Vorontsov
      Perjalanan sewu mil diwiwiti kanthi langkah pisanan."
      - (Umum, padha ngirim) ...

      Lan banjur padha krungu tembung Zhvanetsky: "Flying liwat Kiev, aku ngirim kabeh kanggo ibu kuwi lan kuwi ..." Lan sing paling awon iku mung satus seket taun!
    3. +1
      8 September 2023
      Wong wadon apik, Wang-Fang! tresna
      Terusa kanggo nyenengake wong kanthi lagu-lagu sampeyan, lan aja nggatekake grumbulan lan grumbulan sing ala.
  3. +8
    8 September 2023
    x@hlov wareg karo kobong assholes eseman , nanging petuShariy ana apa durung mlebu orbit?
  4. + 17
    8 September 2023
    raguli! Sampeyan durung ngerti yen sampeyan wis tresna kabeh babagan! Sampeyan ora duwe apa-apa maneh lan, kanthi mangkono, sampeyan ora duwe hak kanggo nglarang sapa wae nindakake apa-apa! Kowe elek!!!
    1. 0
      8 September 2023
      Kutipan saka Wolfskin1993
      raguli! Kowe isih durung ngerti yen kowe iku...golosrak!!!

      Oh carane! belay lol
  5. +2
    8 September 2023
    Ing Ukraina, mung sing teka ing Kyiv sing dihormati, Duta Besar Cina ing Kuev durung ditimbali menyang Kementerian Luar Negeri Ukraina?
    1. +2
      8 September 2023
      Kutipan saka: tralflot1832
      .Duta Besar Republik Rakyat China ing Kuev durung ditimbali menyang Kementerian Luar Negeri Ukraina?

      Iki durung sore, padha nelpon. PBB lan LGBT (kancane Kuleba) bakal sambat.
    2. +1
      8 September 2023
      Kutipan saka: tralflot1832
      Ukraina mung ngurmati wong-wong sing teka ing Kiev.

      Iki nalika lagi nyengkuyung para Bandraite. Lan nalika njaluk bayaran saka wong-wong mau, bakal ana babi squeal - ibu, aja padha sumelang!
  6. +4
    8 September 2023
    Kunjungan anyar penyanyi opera Cina Wang-Fang menyang Mariupol nyebabake nesu ing kalangan diplomat Ukraina. Dheweke njaluk supaya Beijing nerangake apa tujuane dheweke, uga sawetara wakil media lan blogosphere China, ana ing wilayah DPR.


    Aku ora ngerti apa-apa, apa hubungane pemerintah China karo iki? Iki pejabat utawa Menteri Pertahanan? Penyanyi lan penyanyi, nemtokke sanksi saka 404 marang penyanyi opera saka Republik Rakyat China. Aja nganti dheweke nyanyi ing Opera Kyiv.
    1. 0
      8 September 2023
      Kutipan saka Zaurbek
      Aja nganti dheweke nyanyi ing Opera Kyiv.

      Banjur mung para pengikut Bandera sing bakal nyanyi lagu pemakaman "Dheweke durung mati ..."
  7. +7
    8 September 2023
    Kunjungan anyar penyanyi opera Cina Wang-Fang menyang Mariupol nyebabake nesu ing kalangan diplomat Ukraina.

    Rudeness saka sing disebut "Ukraina" diplomat wewatesan karo kabodhoan cavernous, lan carane bisa ana diplomat ing non-negara - padha "404 diplomat". Aku ngerti manawa ana sing nganggep awake dhewe luwih unggul tinimbang kabeh wong ing jagad iki, nanging nalika wong Sumeria Selyuk wiwit nganggep awake dhewe luwih unggul tinimbang kabeh wong ing jagad iki, iki ora cocog karo gerbang apa wae.
    1. 0
      8 September 2023
      Kutipan saka tukang kayu
      Kunjungan anyar penyanyi opera Cina Wang-Fang menyang Mariupol nyebabake nesu ing kalangan diplomat Ukraina.

      Rudeness saka sing disebut "Ukraina" diplomat wewatesan karo kabodhoan cavernous, lan carane bisa ana diplomat ing non-negara - padha "404 diplomat". Aku ngerti manawa ana sing nganggep awake dhewe luwih unggul tinimbang kabeh wong ing jagad iki, nanging nalika wong Sumeria Selyuk wiwit nganggep awake dhewe luwih unggul tinimbang kabeh wong ing jagad iki, iki ora cocog karo gerbang apa wae.

      Temenan, iki sebabe alien wedi muncul ing Bumi, amarga Raguli bakal nuduhake sertifikat karo segel yen alien turunan. lol
  8. +7
    8 September 2023
    Penyanyi Wang-Fang ngemot tendhangan budaya Tionghoa sing abot menyang bokong fasis Ukrainia. Bravo!!!
    1. 0
      8 September 2023
      Kutipan saka Egorovich
      Penyanyi Wang-Fang ngemot tendhangan budaya Tionghoa sing abot menyang bokong fasis Ukrainia. Bravo!!!

      Seni iku daya!
  9. +6
    8 September 2023
    Ilegal, sah, ora masalah, sing utama yaiku dheweke nyanyi kanthi apik.
    1. +1
      8 September 2023
      Kutipan saka LeutnantTom
      Ilegal, sah, ora masalah, sing utama yaiku dheweke nyanyi kanthi apik.

      Dadi, ing kene kita ora ngomong babagan wong normal, nanging babagan nesu liyane para diplomat Ukrainia.
  10. +7
    8 September 2023
    Inggih Cina. apik Tekane wakil Tionghoa, sapa wae, tegese akeh banget ing basa diplomatik lan basa simbol lan alegori, sing disenengi wong-wong Timur lan negara-negara ing sejarah Kuno.
    1. +1
      8 September 2023
      Kutipan saka Reptilian
      Inggih Cina. apik Tekane wakil Tionghoa, sapa wae, tegese akeh banget ing basa diplomatik lan basa simbol lan alegori, sing disenengi wong-wong Timur lan negara-negara ing sejarah Kuno.

      Ora mungkin, kanthi intelijen saiki, panguwasa politik Ukraina bisa ngerti iki.
  11. +7
    8 September 2023
    kaancam bakal punah, Beijing karo larangan entri kanggo kabeh "penampil tur Cina", tegesé seniman saka RRC sing teka kanggo nindakake ing Ukraina.

    Apa sawetara seniman isih teka ing Ukraina? (Ing Ukraina, saben badut kapindho wis ana).
    1. +2
      8 September 2023
      Sing pungkasan sing teka ing Kuev, seniman Inggris, bakal mimpin rapat babagan "Kesehatan ing Madhouse" - iki ngendi garwane Pashinyan teka.
      Padha nyekel hoopoes ing dhuwur kuwi, padha ringkih ing bokong.
      1. +1
        8 September 2023
        Iki minangka pungkasan sing teka ing Kuev, seniman Inggris - bakal mimpin rapat babagan Kesehatan, omah gila - ing kene garwane Pashinyan teka.
        Lan kenapa dheweke butuh Baba Pashinyan? Pashinyan dhewe luwih menarik kanggo dheweke. ngguyu
        1. +4
          8 September 2023
          Kutipan saka A2AD
          Lan kenapa dheweke butuh Baba Pashinyan? Pashinyan dhewe luwih menarik kanggo dheweke.

          Dadi wong wadon Pashinyan ora ngerti iki. Lan iki kedadeyan ing Kulon:
        2. 0
          8 September 2023
          Sampeyan ora ngerti dheweke "bojone". Apa dheweke ngerti masak?
  12. +3
    8 September 2023
    kaendahan timur. Kanthi karakter lan rada wani.
  13. +3
    8 September 2023
    Sedina sadurunge, pelaksana tugas DPR, Denis Pushilin, nglaporake ... "jurnalis" ora nulis babagan apa sing diomongake Denis Pushilin wingi, nanging kepiye sawetara birokrat botak 404, ing sawetara jaringan, keguguran - ya, iku isih kudu ditutup - Lan iki PENTING. ...
  14. +3
    8 September 2023
    Kepiye carane penyanyi Cina sing teka ing Rusia nglanggar undang-undang Federasi Rusia? Apa kabeh padha asap ana utawa apa?
    1. +3
      8 September 2023
      Apa kabeh padha asap ana utawa apa?
      Liwat siji liyane? Ora mung wong-wong sing ana ing kono, ana sawetara wong sing ora dibenturi watu babar pisan. lol
      1. +3
        8 September 2023
        Quote: Warabey
        Apa kabeh padha asap ana utawa apa?

        Kutipan saka A2AD
        Apa kabeh padha asap ana utawa apa?
        Liwat siji liyane? Ora mung wong-wong sing ana ing kono, ana sawetara wong sing ora dibenturi watu babar pisan. lol

        Sing pisanan dibenturi watu yaiku Gauliator Bandera Yahudi.
  15. +2
    8 September 2023
    Sawise maneh, proctologists Khokhlyat kudu njahit kentut banderlogs
  16. +2
    8 September 2023
    Kejut udhara kosong, liwat media sosial. jaring. Wong Tionghoa ora bakal nggatekake pernyataan kasebut saka sawetara pejabat.
  17. +6
    8 September 2023
    delegasi provokator Ukrainia-fasis ing Taiwan Cina ... iku mangsa ... utawa spring.
    *meneng luwih apik..lan dhuwite dibalekake menyang China kanthi jumlah 4 milyar dolar..karo bunga..kanggo Sich
    1. +1
      8 September 2023
      Kutipan: Yaro Polk
      delegasi provokator Ukrainia-fasis ing Taiwan Cina.

      Iki tegese iki pesen pisanan sing Taiwan bakal ngadhepi nasib sing padha karo Ukraina.
    2. 0
      8 September 2023
      Lan banjur diwiwiti "apa karo kita?"
  18. +5
    8 September 2023
    Sawise kiriman ing jaringan sosial dening wakil saka Kementerian Luar Negeri Ukraina, negara sing isih ana 20 yuta pedunung, milyar wong Tionghoa ndredeg......
  19. +7
    8 September 2023
    Apa diplomat Ukrainia ana ing alam? Padha dadi biasa-biasa wae lan bodho ing politik. Ana akeh sing kudu ditindakake ing kabijakan luar negeri. Kanthi diplomat kasebut, ora perlu mungsuh. Nistha miskin. ngguyu
  20. +3
    8 September 2023
    Wong Cina nyanyi apik. Iku sing ana ing pesisir lor. Kanggo sawetara alasan, sing tengah ora seneng banget. Nanging ing Dalian, wong nyanyi kanthi bener kanggo jiwa ing taman lan ing dalan. Dheweke nyanyi kanthi apik.
  21. +1
    8 September 2023
    Ukrainians isih manggon ing khayalan - "kabeh kita".
    Iku wektu sing dhuwur kanggo wong-wong mau ngerti yen kabeh jagad ora peduli babagan Outskirts.
    Saben uwong ngudi kapentingane dhewe-dhewe.
    Nanging padha seneng manggon ing kasunyatan virtual, ngendi padha mimpin piyambak.
  22. +1
    8 September 2023
    Kyiv ngajeni integritas teritorial China.

    Apa dheweke wis lali babagan kunjungan delegasi Ukraina menyang Taiwan?
  23. -1
    8 September 2023
    Diplomat saka Ukraina
    Nalika wong bodho bakal mandheg nulis artikel ing VO? Miturut aturan basa Rusia, sampeyan kudu nulis saka Ukraina...
  24. +2
    8 September 2023
    Singkatnya, Wang-Fan BAIK !!!!! Lan lagu iku bener - iku tindak bebarengan karo mbah kakung kita kanggo ngalahake Nazi karo accomplices Ukrainia lan militarists Jepang, lan saiki mbantu kanggo ngalahake pungkasan monsters iki lan turunane!!!!
  25. 0
    10 September 2023
    China kanthi tenang ngakoni bali tanah Rusia menyang Rusia prajurit

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"